Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

G.H.REES TOP URGENT DOCUMENT TO THE JAPANESE GOVERNMENT: NUCLEAR SECURITY OF...


DOWNLOAD LINK OF THE G.H.REES TOP - URGENT SIGNAL TO JAPAN CONCERNING PLANET NUCLEAR SECURITY AND SURVIVAL INSTRUCTIONS
http://www.easy-share.com/1914469757/Tsounami.pdf

TOP - URGENTLY TRANSLATE THE PDF DOCUMENT TO YOUR CORRESPONDING LANGUAGE.

SURVIVAL AFFAIR !!!


Μεταφέρουμε και τις επισημάνσεις συνεργάτη μας, όσον αφορά πληροφορίες που αυτός έλαβε από τον αξιόλογο ερευνητή R. Hoagland

Σχετικά με το σεισμό της Ιαπωνίας και το ... haarp, το οποίο για όλους τους παραπληροφοριοδότες είναι υπεύθυνο και για ...την εξαφάνιση των δεινοσαύρων(έτσι μας έμαθαν οι "ειδικοί" συνωμοσιολόγοι), παραθέτω μία ενδιαφέρουσα και διαφορετική άποψη που συγκλίνει με τη δημοσίευση του ιστολογίου περί εμπλοκής "άλλων δυνάμεων" στo Σεντάι της Ιαπωνίας.

http://www.coasttocoastam.com/show/2011/03/24

Conversations with Richard C.

In the first hour, C2C science advisor Richard C. Hoagland touched on a variety of topics. He reported that just before the big quake in Japan, magnetometer readings spiked from Project HAARP in Alaska (but this info was subsequently removed from their website). Rather than causing the quake, he speculated that the readings could indicate that HAARP was unsuccessfully used to try and stop the quake.

Ότι δηλαδή, αντί -όπως υπέθεσαν και συμπέραναν πολλοί, μεταξύ αυτών και εγώ πριν ενημερωθώ καταλλήλως και ξεσκονίσω τις γνώσείς μου περί haarp ξανά- να προκαλέσει το σεισμό και το συνεπακόλουθο τσουνάμι στις ακτές του Σεντάι Ιαπωνίας, μάλλον προσπάθησαν οι χειριστές του να "αποτρέψουν" το σεισμό. Με αυτό το δεδομένο μπορεί κάποιος να κάνει την υπόθεση πως ο σεισμός προκλήθηκε από άλλες αιτίες προς το παρόν ανεξήγητες από τα μαζικά μέσα ενημέρωσης και ότι οι "Πειρατές" του πλανήτη προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αποτρέψουν το "σήμα" για το τί τους περιμένει...RELEVANT LINKS:

TEXT SIGNAL. G.H.REES TO JAPAN. TOP URGENT SIGNAL OF NUCLEAR SECURITY OF JAPAN AND REST COUNTRIES OF THE PLANET

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ "ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ" ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG ΕΝΟΨΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΣΤΗ ΛΙΒΥΗΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__ ΣΗΜΑ:::  (1):  Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΥΡ...