Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΜΑΤ εναντίον αντιστεκόμενων Ελλήνων πολιτών




Επειδή οι προδοτικές έκφυλες νεοελληνικές ιστοσελίδες δεν προωθούν τα κείμενα της Ο.Ε.Α. για επιβίωση των ελλήνων, καλούμε τους απλούς αναγνώστες να προωθήσουν στους κατοίκους της Κερατέας το παρακάτω κείμενο επιβιώσεως των Ελλήνων:

ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_884.html

ώστε να οπλιστούν και να σκοτώσουν στην ψυχρά τα ανθρωποειδή δολοφονικά καθάρματα εναντίον ελλήνων πολιτών, τα οποία πολύ αμφιβάλουμε για το αν είναι έλληνες… και στην περίπτωση που είναι έλληνες καλούμε τους κατοίκους να φερθούν ακόμα σκληρότερα εναντίον τους.

Καλούμε τους έλληνες πατριώτες Αστυνομικούς να εντοπίσουν και να εξοντώσουν εκ των προτέρων τα σχέδια των ανθελλήνων εναντίον ελλήνων πολιτών και να γίνουν ΕΝΑ με τους έλληνες πολίτες εναντίον των 300ιων προδοτών της βουλής και λοιπών ελληνοεβραιων μασόνων κλπ.

Ενημερώστε και τον αντιδήμαρχο ο οποίος καυχάται ότι είναι και πασοκτζής και προσκυνητής του ομοφυλόφιλου εβραίου Τσαντ – Μινεικο – Τσιδεν Μπαουμ – Παπανδρέου ενώ θα έπρεπε να έχει ξεσηκώσει τους πάντες διότι το γεγονός είναι ότι άπαντες εντος της ανθελληνικής βουλής είναι ανθέλληνες συνειδητοί προδότες.

ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ.

ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Ο.Ε.Α. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/blog-post_1861.html

ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...