Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΜΙΔΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.

ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ.

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΣΕΙ Η ΜΑΓΙΣΑ ΚΥΡΚΗ????

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΩΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΑΙ ΤΙ??????????

ΚΡΙΜΑ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ.
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

ΑΦΟΥ ΟΙ ΦΥΣΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ        ΕΛΛΗΝVSΧΑΟΣ  ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: