Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Εξέλιξη λευκής φυλής και έτος ορόσημο 2012



Τα χρονικά των Μάγιας έχουν αλοιωθεί (απο την Σιών) με καινούργια "γραπτά" πάνω από τις αυθεντικές πλάκες. Αυτά τα νέα γραπτά μιλούν για το τέλος του κόσμου το 2012, 21η Δεκεμβρίου. Αυτό είναι το σχεδιασμένο χρονοδιάγραμμα για την επιχείρηση "Αρμαγεδών" ή "Αρματοπαγίδα". Και η μαύρη και η λευκή φυλή πρέπει να εξοντωθεί πριν από αυτή την ημερομηνία.

Σε αυτή την ημερομηνία, ένα μεγάλος εξελικτικός κύκλος τελειώνει την πορεία του 432.000 ετών και η ανθρωπότητα αναβαθμίζεται κατά ένα υπο-επίπεδο στην 3η Στερεά κατηγορία. Πρόκειται για μια ενεργειακή εξέλιξη, που θα μας επιτρέψει να αναγνωρίζουμε τις ενεργειακές ροές ευκολότερα, το αποτέλεσμα θα είναι ότι θα μπορούμε να ξεχωρίσουμε πολύ καλύτερα το τι είναι αληθινό και τι κάλπικο. Αυτό θα σημαίνει ότι οι μάσκες του κόσμου θα πέσουν. Και έτσι το σχέδιο εξάλειψης μέσω των Σινέζων θα πρέπει να συμπληρωθεί πριν από αυτή την εποχή.

Η μετάβαση σε αυτό το νέο επίπεδο έχει ήδη ξεκινήσει και μπορεί να θεαθεί στη νέα γενιά και στα νεογέννητα παιδιά.

Σήμερα, η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι σε μεγάλη βιασύνη να πάρει τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη. Ο στόλος που έρχετε είναι ένας λόγος για αυτό. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι το Σύμπαν "επαναπρογραμματίζει" και τη λευκή και τη μαύρη φυλή εδώ κάτω, καθώς το στάδιο εξέλιξης υποφυλής βρίσκεται κοντά στο τέλος του. Αυτό σημαίνει ότι τεράστιες ενέργειες θα αρχίσουν να αποστέλονται προς τα κάτω, ώστε να μας αναβαθμίσουν στο 6ο επίπεδο υποφυλής, που θα ενεργοποιήσει σχεδόν όλους του κλώνους του DNA μας. Η λευκή φυλή, που συνδέεται απευθείας με τους Ανδρομέδιους (με κάποιες εξαιρέσεις που θα αναλύσω στο ηλ.βιβλίο μου) θα αφυπνιστεί πλήρως σχετικά με τις ρίζες της, οι οποίες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Homo Sapiens, αλλά το Γένος Ημίθεων Genus Semideus. Αυτό θα σημαίνει πλήρη συνειδητοποίηση και ανοσία από ασθένιες. Οι άνθρωποι θα μπορέσουν να δούνε διαμέσου των πάντων και να έρθουν σε συντονισμό με το Σύμπαν. Δεν θα υπάρχει άλλη απόκρυψη. Αυτός ο "Επαναπρογραμματισμός" έχει ήδη ξεκινήσει και θα συμπληρωθεί στο τέλος του 2012. Προσωπικά τον νοιώθω, καθώς έχω αρχίσει να αισθάνομαι κάθε μια ξεχωριστή ενέργεια γύρω μου (όπως επίσης και τους πράκτορες που με ακολουθούν).

Οι ερπετοειδείς πράγματι ανήκουν στην πρώτη διάσταση αραίωσης ύλης, αλλά σε χαμηλότερο επίπεδο εξέλιξης υποφυλής, που δεν τους επιτρέπει την ύπαρξη μιας ψυχικής μήτρας. Η λευκή φυλή που ονομάστηκε ως Πελασγοί (που σημαίνει "ο λαός μας στη Γη μας") και η φυλετική εξέλιξη της από τα αρχεία "Ακάσα" (11x5,184,000)+(4x432,000)+(6x36,000)= 58,968,000 έτη από το ξεκίνημα της αυτοδημιουργίας των Νετρονιακών Πλασμάτων της ζωής (σε αυτό το ακριβές σημείο):
12η φυλή - 3η Στερεά Ύλη
5η Υποφυλή (μέγεθος φάσης 432.000 έτη)


Το επόμενο εξελικτικό επίπεδο, στην 6η Υποφυλή πρόκειται να ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου του 2012.
Οι ερπετικοί έχουν διεξάγει ασταμάτητα πειράματα για να εισάγουν μια ψυχική μήτρα σε αυτούς από την Πελασγική φυλή μέσω απαγωγών ανθρώπων αυτής της φυλής, αλλά μέχρι στιγμής έχουν αποτύχει, λόγω ότι το επίπεδο εξέλιξης τους δεν τους επιτρέπει να φιλοξενήσουν ψυχή. Εδώ να προσθέσω ότι τόσο η λευκή όσο και η μαύρη φυλή μπορούν να φιλοξενήσουν ψυχή.

Φτάνοντας στις διαστάσεις οι ερπετικοί (δρακονιανοί) υπάρχουν σε 3 διαστάσεις αραίωσης ύλης. Οι περισσότεροι από αυτούς υπάρχουν στο 1ο επίπεδο και είναι ορατοί σε εμάς. Αρκετοί είναι στη 2η διάσταση (μη ορατή στον γυμνό οφθαλμό, αλλά μπορεί να γίνει αισθητή ... όπως τα πνεύματα). Ο ηγέτης τους υπάρχει στην 3η Διάσταση από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κανένας του.

Όσον αφορά τα πνεύματα, επιστημονικώς πρόκειται για οντότητες της 2ης διάστασης αραίωσης ύλης. Ανήκουμε στην πρώτη διάσταση ως πιο πυκνά όντα. Κάθε διάσταση έχει την ιδιότητα να επηρεάσει τον εαυτό της και την διάσταση από κάτω της (γίνεται και επέμβαση από πιο μακρινές διαστάσεις αλλά επαγωγικά). Για παράδειγμα, φωτιά, αέρας και ηλεκτρισμός ανήκουν στην 2η διάσταση. Τα πνεύματα του Σατανά είναι στην 2η Διάσταση, αλλά η προβολή τους είναι ολογραφική, καθώς το απευθείας πέρασμα από μια διάσταση σε μια άλλη είναι αδύνατον βάση τον νόμων του Σύμπαντος. Τα αντικείμενα 2ας διάστασης έχουν 1.000.000 φορές μεγαλύτερο όγκο από αυτόν που κανονικά θα είχαν αν άνηκαν στην 1η λόγω των μεγαλύτερων αποστάσεων μεταξύ των σωματιδίων τους. (αραίωση ύλης). Το πείραμα της Φιλαδέλφειας στο Ελντριτζ ήταν ακριβώς η αύξηση των αποστάσεων μεταξύ των σωματιδίων (ατόμων) κάνοντας το σκάφος αόρατο στον οφθαλμό (καθώς το φως θα μπορούσε να περάσει ανάμεσα στα σωματίδια του σκάφους δίχως να αντανακλαστεί).
Αυτό το πείραμα δηλαδή ήταν μια προσπάθεια να επιτευχθεί μετάβαση διαστάσεως αλλά απέτυχε.
Έτσι για να μπορέσει ένα πλάσμα να αλλάξει διάσταση, θα απαιτηθεί (2η προς 1η) η κατανάλωση τέτοιων κολοσιαίων ποσών ενέργειας, που θα το κάνει αντίστοιχο με μια πυρηνική έκρηξη μιας πυρηνικής κεφαλής που θα αντιστοιχεί στο βάρος του σώματός του. Οποιαδήποτε δομή του, όπως γενετικός κώδικας, θα καταστραφεί. Επίσης η θερμότητα και η ραδιοακτινοβολία είναι της 2ης διάστασης και κανένα πνεύμα δεν θα μπορούσε να επιβιώσει μιας τέτοιας καταστροφής, συμπεριλαμβανομένου του Σατανά (ο οποίος είναι ευάλωτος, άσχετα με αυτά που λένε τα βιβλία). Αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο. Έτσι μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι κάποιος θα έρθει μπροστά μου ή από πίσω μου ή απο οπουδήποτε. Μπορεί να έρθει ως "κανονική" οπτική ύπαρξη (κάποιος άνθρωπος), ή σαν αόρατη οντότητα 2ης διάστασης (που μπορούμε να αισθανθούμε, καθώς ο νους και η ψυχή μας είναι επίσης 2ης διάστασης) ή μπορεί να έρθει μέσω τεχνολογίας ως ολόγραμμα κάτι που είναι μια άλλη διαφορετική ιστορία.

Συνεπώς, οι ερπετικοί δεν μπορούν απλά να αλλάξουν διαστάσεις όπως αλλάζουν πουκάμισα (απάτη η αλλαγή διαστάσεων του Ντειβιντ Αϊκ) !! Κατι τέτοιο θα τους καταστρέψει κυριολεκτικά και είναι αδύνατον να επιτευχθεί.

Υ.Γ. Όπου βλέπεις τη λεξη "Σατανάς", αντικατέστησε την με "Δρακονιανοί".

Δεν είμαστε τόσο πολύ εκτός παιχνιδιού όπως νομίζετε. Δεν είναι στο χέρι της Γης να παγώσει και να μας καταστρέψει αλλά στο χέρι των Δρακονιανών να εκπληρώσουν την ατζέντα τους και να εξολοθρεύσουν και την μαύρη και τη λευκή φυλή προτού το επόμενο επίπεδο εξέλιξής μας. Αυτός είναι ένας από τους 2 κύριους λόγους που είναι σε τέτοια βιασύνη να αναφλέξουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αναρωτηθήκατε ποτέ πως μέσα σε μόνο 50 χρόνια καταφέρανε και στείλανε πυραύλους στο διάστημα ενώ χια χιλιάδες χρόνια είμασταν αναβάτες σε άλογα και γαιδούρια;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...