Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ vs ΑΦΥΠΝΙΣΗ



Παραθέτουμε ένα εξαιρετικό άρθρο ενός φίλου συναγωνιστή και συνεργάτη του ιστολογίου. Στο σημείο που γράφει: Δίνουν συνεχώς αντιφατικές έννοιες (καλό κακό – γιν γιάν – σατανάς χριστός – πνεύμα ύλη – κομουνισμός φασισμός – δεξιά αριστερά κ.ο.κ.) ...έχουμε να επισημάνουμε ότι εδώ εννοούνται παρα φύσει πλαστές διπολικότητες, ώστε οι δρακονιανοί σε όποιο συμπαιγνιακό στρατόπεδο και από τα 2 και αν ανήκεις να εξασφαλίζουν ότι θα δρας πάντα ενάντια στη φύση-συμπαντικό οργανισμό (καρκινική λειτουργία).. Και έτσι χασκογελάνε χαιρέκακα που σε βλέπουν από τη Σελήνη να μεταπηδάς από συμπαιγνιακό στρατόπεδο σε συμπαιγνιακό στρατόπεδο και σε εμπαίζουν συνέχεια σαν μπαλάκι του πιγκ-πογκ πέρα-δώθε δίνοντας την ψευδή εντύπωση ότι δεν υπάρχει διέξοδο στο αδιέξοδο-δίπολο μάτριξ που έχουν δημιουργήσει με τα δαιμονισμένα (ψευδο-)θρησκευτικά-πολιτικα-οικονομικά-επιστημονικά-καλλιτεχνικά και λοιπά παρα φύσει ιερατεία τους! Όμως αγαπητέ αναγνώστη υπάρχει διέξοδο στο φαινομενικό αδιέξοδο της απελπισίας σου. Και αυτό είναι ο προσωπικός σου νόμος εναρμονισμένος με τη φύση και η επίγνωση της αληθινής φύσει διπολικότητος του φύσει καλού και του φύσει κακού, επιλέγοντας το δρόμο του φύσει καλού ή Θεάρεστου, εφόσον ο Ύψιστος αληθινός Θεός είναι η ίδια η φύση - Πάνας - Σύμπαν. Σύντομο παράδειγμα. Η ομοφυλοφιλία είναι αυταπόδεικτο φύσει κακό και ενάντια στη φύση η οποία δημιούργησε τα 2 αντίθετα φύλα για φυσική συνουσία μεταξύ τους με σκοπό την αμφιγένια-οικογένεια-τεκνογονία και τη διαιώνιση της φυλής και του είδους. Όμως τα 2 παρα φύσει δίπολα του Χριστιανισμού 888 (Ιησούς) και του Σατανισμού 666 (ή θρησκεία NAER MATARON ή NEAR METATRON της «Χρυσής Αυγής» του "Μετά το θρόνο του Πατρός: Ιησου Χριστου" με το συμπαιγνιακό άλλο … μαύρο πρόσωπο) αυταποδείκτως ΚΑΙ τα 2 αυτά παρα φύσει δίπολα εκτρέφουν και καλιεργούν μέσα τους την σεξουαλική ανωμαλία και την ομοφυλοφιλία (Ίδε ομοφυλόφιλους μοναχούς και αρχιερείς του δόγματος "το σεξ μεταξύ των 2 φύλων είναι αμαρτία!", ίδε σατανιστικά σεξουαλικά ομοφυλόφιλα όργια σεξουαλικής μαγείας του δόγματος του "άκρατου πανσεξουαλισμού και διαστροφής" κλπ). Προσωπικός Νόμος εναρμονισμένος με τη φύση λοιπόν και όχι νοοτροπία ομαδοποίησης και μαζάνθρωπου (για περισσότερα ιδε το τέλος του ΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο.Ε.Α. 1985 - 72 Σελίδων). Οι Δρακονιανοί Κινέζοι και εβραίοι λειτουργούν με τη νοοτροπία του μαζάνθρωπου και της κολεκτίβας, οι αληθινοί έλληνες από τη φύση τους παίζουν ατομικά, σε ατομικό γήπεδο και με προσωπικό νόμο εναρμονισμένο με τη φύση, γι'αυτό και η αχίλλειος πτέρνα του μεταξύ μας διχασμού που εκμεταλλεύεται συνέχεια ο εχθρός όταν εκτρέπεται ο έλληνας από την Συμπαντική νομοτέλεια και μετατρέπεται σε χοίρο της δρακονιανής μάγισσας Κίρκης (ιδε Οδύσσεια) Κάνουμε πάσα όμως στο κείμενο του συνεργάτη μας και στην προσωπική ανάλυση του:


ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ vs ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Αν και θεωρητικά δεν φαίνονται σαν αντίθετα πράγματα, η πραγματικότητα και η κρίση των τελευταίων ετών καθώς και η αβεβαιότητα που νοιώθουν οι πολίτες και η ανησυχία για το μέλλον, τα φέρνει όχι μόνο αντίθετα αλλά και αντιμέτωπα.

Ο κόσμος και ειδικά οι ευρύτερες λαϊκές μάζες, ανέκαθεν είχαν την νοοτροπία να ομαδοποιούνται και να ακολουθούν κάτι (ιδέα, κόμμα, θρησκεία κτλ) για να νοιώθουν πιο ασφαλείς πρωτίστως και προστατευμένοι, παρά επειδή πίστευαν τόσο πολύ στην ιδέα ή αυτό που πρεσβεύει ο φορέας. Απόδειξη τα κόμματα όπου μετά από τις εκλογές οι ψηφοφόροι έχουν την τάση να βρίζουν το κόμμα που επέλεξαν να ψηφίσουν καθώς δεν πραγματοποιεί αυτά που τους υποσχέθηκε προεκλογικά, όμως κάθε φορά όταν πλησιάζουν εκλογές πάνε πάλι και ψηφίζουν το ίδιο κόμμα ή ένα άλλο κόμμα που θα τους προδώσει πάλι κ.ο.κ. Η ομαδοποίηση λοιπόν δεν είναι σωστή διότι απαραίτητη προϋπόθεση για να προσελκύσει οπαδούς – μέλη είναι η «τέχνη» του ψέματος και της λαοπλανίας! Θα μου πείτε μα καλά δεν μπορεί κάποιος ή κάποιος φορέας να χρησιμοποιεί αλήθειες και να προσελκύει κόσμο προς την σωστή κατεύθυνση; Η απάντηση που δίνω εγώ τουλάχιστον είναι αυστηρά ΟΧΙ. Θα καταλάβετε τον λόγο στην συνέχεια του άρθρου.

Από την άλλη μεριά η αφύπνιση, προϋποθέτει αλήθειες. Αλήθειες οι οποίες όταν μπορεί να τις κατανοήσει κάποιος και να τις καταλάβει, συγκλονίζεται. Συγκλονίζεται τόσο πολύ που πολλές φορές οδηγείται στην κατάθλιψη ή στα πρόθυρα της τρέλας μετά ηρεμεί και προσπαθεί να πείσει κι άλλους αλλά συνειδητοποιεί ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο, καθώς όπως είπαμε ο κόσμος δεν θέλει αφυπνιστικές αλήθειες αλλά μισές αλήθειες με αρκετά ψέματα και ομαδοποίηση. Έτσι ο αφυπνισμένος βρίσκεται σε 2 δρόμους. Ή αναγκαστικά ομαδοποιείται κι αυτός ξεχνώντας και σβήνοντας όλα όσα τόλμησε να πλησιάσει! Ή εργάζεται πιο σιωπηλά, πιο επιλεκτικά χωρίς τυμπανοκρουσίες μα πάνω απ όλα προσπαθώντας ο ίδιος με το παράδειγμα του να πείσει τους πολύ κοντινούς φίλους, συγγενείς κτλ

Ποιος μπορεί να καταλάβει τις αλήθειες της ΟΕΑ, περί Σελήνης, περί Συμπαντικού Οργανισμού, περί Μασονίας, περί Κινέζων και περί Θρησκειών και να μην λαλήσει σε πρώτη φάση τουλάχιστον;;;;

Εγώ προσωπικά τον πρώτο καιρό που άρχισα να καταλαβαίνω και να νοιώθω ότι έτσι είναι τα πράγματα, τρόμαξα…άδειασα μέσα μου… και για ένα διάστημα 6 μηνών περίπου ήμουνα σε ελεγχόμενη κατάσταση κατάθλιψης…εάν δεν είχα τις πολεμικές τέχνες να ασχολούμαι, τώρα μπορεί να ήμουνα και με χάπια. Δεν είναι ανεκτές αυτές οι αλήθειες για τις λαϊκές μάζες. Αυτές οι αλήθειες κύριοι της ΟΕΑ, θα έπρεπε να ανήκουν σε ένα αριστοκρατικό επιτελείο ανθρώπων οι οποίοι θα διοικούν και θα κατευθύνουν τις τύχες του λαού, ορθά, με βάση τις συμπαντικές αυτές αλήθειες, σε μια ιδανική βέβαια, κοινωνία.

Αυτός ο τρομερός και καταστροφικός παγκόσμιος ιστός που έχει στηθεί στον πλανήτη γη εδώ και χιλιάδες χρόνια μέσω των δρακονιανών, μασόνων, σιωνιστών κτλ και ο οποίος είναι έτοιμος για την εφαρμογή του τελικού σχεδίου, είναι πολύ δύσκολο να πολεμηθεί συμβατικά και με αφυπνιστικά μέσα από τις ευρύτερες λαϊκές μάζες. Ο λόγος είναι ότι ο κόσμος ομαδοποιείται και δυστυχώς η ομαδοποίηση ανήκει 100% στο παιχνίδι και το οπλοστάσιο του εχθρού!

Για να γίνει αυτό πιο κατανοητό θα κάνω παρενθετικά μια ανάλυση:

Όλοι οι φορείς οι οποίοι επιδιώκουν την ομαδοποίηση χρησιμοποιούν κοινές τακτικές προσυλητισμού, όπως:

• Χρησιμοποιούν μια αλήθεια για να παγιδέψουν τον κόσμο και στην συνέχεια με τις θεωρίες τους οδηγούν εκεί που θέλουν.

• Δίνουν συνεχώς αντιφατικές έννοιες (καλό κακό – γιν γιάν – σατανάς χριστός – πνεύμα ύλη – κομουνισμός φασισμός – δεξιά αριστερά κ.ο.κ.)

• Όλα τα δόγματα ομαδοποίησης οδηγούν ΠΑΝΤΑ & ΟΛΑ σε μια κατάσταση αποκάλυψης της αλήθειας είτε μετά θάνατον είτε όταν θα πλησιάσει η καταστροφή της γης όπου θα έρθουν οι εξωγήινοι σωτήρες (ανάλογα με το δόγμα) οι οποίοι θα πάρουν τους εκλεκτούς (οπαδούς) και θα τους μεταφέρουν σε καλύτερους τόπους όπου θα απολαμβάνουν τα αγαθά τα οποία τους υπόσχονται οι ταγοί του δόγματος.

Θα αναφέρω κάποια παραδείγματα ενδεικτικά τα οποία θεωρώ απαραίτητα για να καταλάβει ο αναγνώστης καλύτερα τι εννοώ.

Μάρτυρες του Ιεχωβά
Η βασική θεματολογία του κηρύγματός τους είναι ότι σήμερα η άδικη τάξη πραγμάτων βρίσκεται στις «έσχατες ημέρες» της, καθώς σύντομα ο Θεός θα αναλάβει δράση για να τιμωρήσει τους άδικους ανθρώπους και να δώσει αιώνια ζωή στους δίκαιους σε μια παραδεισένια γη. Αυτή η μελλοντική χιλιετής Βασιλεία του Θεού θα φέρει τέλεια υγεία, ειρήνη και ευημερία στο ανθρώπινο γένος. Τότε θα γίνει επίσης γενική ανάσταση—προφανώς δισεκατομμυρίων—δικαίων και αδίκων, ώστε να δοθεί και σε αυτούς η ευκαιρία να δουν τον σκοπό του Θεού να πραγματώνεται. Η Χιλιετής Βασιλεία είναι κοντά. Οι προφητείες δείχνουν ότι από το 1914 ζούμε στις τελευταίες ημέρες του πονηρού κόσμου οι οποίες θα κλείσουν με τον πόλεμο του Θεού κατά των άδικων ανθρώπων.

Πεντηκοστιανοί – Χιλιαστές – Ευαγγελιστές
Η μακάρια ελπίδα της Εκκλησίας είναι η αρπαγή της από τον Ιησού Χριστό, πριν από την δεύτερη έλευσή Του στη Γη. Η αρπαγή θα γίνει πριν την μεγάλη θλίψη. Κατά τη διάρκειά της, όλοι οι πιστοί που θα έχουν πεθάνει, θα αναστηθούν, και έπειτα όσοι είναι ζωντανοί θα αρπαχτούν μαζί τους ταυτόχρονα, και θα συναντηθούν με τον Κύριο στον αέρα, για να είναι πάντοτε μαζί Του. Μετά την αρπαγή της Εκκλησίας, στην Γη θα βασιλέψει για επτά χρόνια ο Αντίχριστος. Όσοι πιστέψουν κατά τη διάρκεια της επταετίας, θα διωχθούν και θα θανατωθούν. Όταν ο Ιησούς επιστρέψει με όλους τους Αγίους, μετά τη μεγάλη θλίψη, κατά την Δευτέρα Παρουσία, θα βασιλεύσει στη Γη για χίλια χρόνια, με μια βασιλεία δικαιοσύνης και παγκόσμιας ειρήνης. Η τελική κρίση θα λάβει χώρα για εκείνους που απέρριψαν τον Χριστό. Αυτοί θα κριθούν για την αμαρτία τους και θα τιμωρηθούν αιώνια. Μετά την χιλιετή βασιλεία και την τελική κρίση, ο Χριστός θα ετοιμάσει Νέους Ουρανούς και Νέα Γη για τους ανθρώπους όλων των εποχών, που τον δέχτηκαν. Εκεί θα ζήσουν και θα κατοικήσουν μαζί Του, για πάντα. Ισχυρή πεποίθηση στην Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής, είναι η πνευματική ετοιμότητα και η χριστιανική αγρύπνια. Πιστεύει οτι κανείς δεν γνωρίζει την ημέρα και την ώρα της έλευσης του Κυρίου]. Τέλος, θεωρεί οτι η ανθρωπότητα βρίσκεται εν δυνάμει στις έσχατες ημέρες και το τέλος του κόσμου είναι κοντά χρονικά.

Ο χριστιανισμός γενικότερα πιστεύει στην σωτηρία της ψυχής του ανθρώπου, ο οποίος για να την σώσει (την ψυχή του), πρέπει στην επίγεια ζωή ουσιαστικά να αρνηθεί το σώμα του, να ζει στην ανέχεια και την ταπείνωση, να μετανοεί λαμβάνοντας αίμα και σάρκα Χριστού και όταν πεθάνει, θα κερδίσει την αιώνια ζωή δίπλα στον κύριο του.

Ο βουδισμός σε όλες του τις μορφές ουσιαστικά σου δίνει έναν τρόπο μέσω του διαλογισμού της ακινησίας να φτάσεις στην φώτιση (Βούδας) κάνοντας μια ασκητική ζωή μακριά από πάθη, υλικές ανάγκες και συναισθηματισμούς. Ουσιαστικά σου δίνει έναν δρόμο που οδηγεί στην γρήγορη αυτοκτονία διανοητική, συναισθηματική και υλική (σώματος). Αφού πεθάνεις και εκεί, μετενσαρκώνεσαι και ξαναζείς μέχρι να τελειοποιηθείς και να πας επίσης να συναντήσεις τον κύριο σου.

Έψιλον Ελλάνιοι Δωδεκαθεϊστές κτλ
Οι άνθρωποι καταστρέφουν το περιβάλλον γιατί βρίσκονται κάτω από την επίδραση των Αποστατών. Εμείς θα συγκεντρώσουμε όταν έλθει ο καιρός 120.000.000 δικούς μας απογόνους απ'όλον τον κόσμο, που θα φέρουν το γονίδιον "E" και θα χρησιμοποιηθούν για τον εποικισμό άλλων περιοχών στην πατρίδα εφ'όσον θέλουν, όπως έγινε και στο παρελθόν με τη Γαία. Ο πολιτισμός της Γαίας θα οπισθοδρομήσει από την αλόγιστη αύξηση του πληθυσμού και την εξάντληση όλων των πρώτων υλών και των πηγών ενεργείας. Η Γαία θα συνεχίσει να ζει με άλλους τρόπους. ΕΜΕΙΣ θα νικήσουμε και πάλι». «Η Γη θα περιπέσει σε πρωτογονισμό από την ολοκληρωτική εξάντληση των φυσικών πόρων, των πρώτων υλών και των πηγών ενεργείας». «Η φύση αντιδρά με καταστροφές για την ανάπλαση του μολυσμένου οικοσυστήματος». «Δεν θα καταστραφεί η Γαία, θα συνεχίσει να υπάρχει». «Η Γαία θα συνεχίσει να υπάρχει και ο αρχηγός όλων των στρατευμάτων Ζευς, θα αποκαταστήσει την Τάξη». «Έχουμε δυνατότητα απολύτου ελέγχου των πράξεων των Αποστατών. Αποβάλλατε κάθε ανησυχία. Η προετοιμασία του Ελληνικού λαού είναι δική μας υπόθεση».

Κλείνει η παρένθεση… Υπάρχουν βέβαια και άλλα πολλά… Μήπως βλέπετε το κοινό σημείο όλων τους;; Μήπως όλοι λένε…
«ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΡΕ, ΓΙΝΕ ΔΟΥΛΙΚΟ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΓΗ ΕΣΥ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ (ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ) ΕΙΤΕ ΖΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΦΙΝΑ».
Μα καλά τόσο μαλάκες είναι ο κόσμος;; Δε βλέπουν ότι όλοι θέλουν να μην ασχοληθεί κανείς με την σωτηρία του πλανήτη…. Με την σωτηρία των ανθρώπων και όχι των ψυχών τους;;;

Εδώ είναι και η μεγάλη διαφορά με αυτούς που θέλουν να αφυπνιστούν ή είναι αφυπνισμένοι… διαφέρουν διότι έχουν το ένστικτο της ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!!!

Μην εμπιστεύεστε κανέναν ο οποίος προσπαθεί να ομαδοποιήσει. Είναι εντεταλμένος εχθρός – προδότης της πατρίδας του Ελληνισμού, είτε σας πουλάει θρησκεία, είτε ιδεολογία, είτε πατριωτισμό – εθνικισμό. Όλοι θέλουν να σας παγιδέψουν.

ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΨΕΥΔΟΣΩΤΗΡΕΣ. ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ.. ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ!!! ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΔΟΘΕΩΡΙΕΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ Η ΟΕΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΞΥΠΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΟΛΩΝ.

Το πρόβλημα είναι πως θα αφυπνίσουμε κι άλλους. Το θέμα της αφύπνισης πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν θεραπεία. Και είναι ΘΕΡΑΠΕΙΑ σε 3 επίπεδα σύμφωνα και με την ΟΕΑ.
1) ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ
2) ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ
3) ΥΛΙΚΟ – ΣΩΜΑΤΙΚΟ

Η αφύπνιση όταν έρχεται πρώτα στο διανοητικό επίπεδο ή και το συναισθηματικό υπάρχει κίνδυνος. Κίνδυνος που μπορεί να προκαλέσεις ψυχολογικό πρόβλημα, κατάθλιψη, ανορεξία κτλ οπότε επηρεάζονται αρνητικά και τα άλλα 2 επίπεδα, με συνέπεια την καταστροφή και όχι την θεραπεία. Τουτέστιν, η θεραπεία πρέπει να ξεκινήσει από το 3ο επίπεδο ήτοι το Υλικό, το οποίο περιλαμβάνει το σωματικό επίπεδο μέσω της σωστής ημι – αλκαλικής διατροφής και της σωματικής άσκησης. Όταν ο οργανισμός αποτοξινωθεί μέσω της σωστής διατροφής και νηστείας και της σωστής άσκησης αντοχής και μυικής ενδυνάμωσης τότε ο άνθρωπος είναι έτοιμος να εισέλθει στο 2ο (συναισθηματικό) επίπεδο θεραπείας, μέσω Καλών Τεχνών και παραδοσιακής λαϊκής σοφίας και στη συνέχεια θεραπεία του 1ου επιπέδου ήτοι διανοητικού μέσω αληθών επιστημών και γνώσεων ΟΕΑ. Οι πολεμικές τέχνες ενώ φαίνονται αρχικά να ανήκουν στο 3ο επίπεδο εν τούτοις θα πρέπει να αρχίσουν να καλλιεργούνται ως θεραπεία 2ου και 1ου επιπέδου, ώστε το σώμα να μπορέσει να ακολουθήσει την σκληρή εκπαίδευση που απαιτείται για την ανάλογη πρόοδο του μαχητή, τόσο στην ένοπλη όσο και άοπλη μάχη. Εξ άλλου η εκπαίδευση στις πολεμικές τέχνες είναι κυρίως νοητική κατάστασης, στρατηγικής και τακτικής και τρόπος σκέψεις – επιβίωσης και μετά σωματική δραστηριότητα.

Όλα αυτά περιλαμβάνονται στα βιβλία (πραγματικές αγίες γραφές) της ΟΕΑ

Και έπονται κι άλλα, από μελετητές των κειμένων της ΟΕΑ και ίσως συνεχιστές του έργου της.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. .

- ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...