Κυριακή 10 Απριλίου 2011

H ο.ε.α ήξερε για τη δωδεκαεδρικη δομη του συμπαντος τουλαχιστον απο το 1980


Oι αρχαιοι Eλληνες και ο Πυθαγορας επισης το ηξεραν αφου ο αιθερας , το 5ο στοιχειο είναι ένα δωδεκάεδρο.. Το δωδεκάεδρο και η πεντάλφα δεν είναι τυχαίο που δαιμονοποιήθηκαν απο τους ραββινους και τον εβραιοχριστιανισμό του βυζαντίου αλλά και μέχρι σήμερα..(πεντάλφα: αξονες πεντε γραμμων που ενωνουν το πεντάγωνο, της μιας πλευράς δηλαδή του δωδεκάεδρου) κάποιοι ήθελαν να κρύψουν και να εξαφανίσουν την γνώση του δωδεκάεδρου, γιαυτό κάψανε επίσης την ακαδημία πλάτωνος.
καποιοι νεοι επιστημονες στον 21ο αιωνα που διανύουμε μέσω παρατηρησιακών δεδομένων από τα σύγχρονα τηλεσκόπια φαίνεται να ξανα-ανακάλυψαν τον τροχό:
http://andromedios.blogspot.com/2008/12/blog-post.html
Το σκάφος pioneer τρεχει να βγει απο το ηλιακο συστημα, ομως επιβραδυνεται! γιατί άραγε;;;

η ο.ε.α. φαινεται να ηξερε τον λογο πολυ πιο πριν απο την ΝΑΣΑ (που ακομα ψάχνεται)...
Όσο για τις υπερφωτεινές συχνότητες, τα φάσματα πέρα από το c, αυτό είναι πλέον κοινή γνώση στους πυρηνικούς φυσικούς του CERN ... ο αινσταιν ελεγε μπαρούφες και τα πηρε ολα τα μαθηματικα (κανονικοί μετασχηματισμοί κλπ) για να χτίσει την θεωρία του απο τον μεγάλο μαθηματικό ελληνα μικρασιατη Καραθεοδωρη. Τα νετρίνα τα υπο-υπο-ατομικά σωματίδια της ύλης μπορούν και διαπερνούν άνετα τη Γη μας με τρομερές ταχύτητες και είναι τρομερά δύσκολο να εντοπισθούν. Η ο.ε.α ισχυρίζεται ότι έχει διόπτρες νετρίνο (των αραιών δηλαδή διαστάσεων της ύλης) και με αυτά τα όργανα μπορείς να δεις κάποια τρομαχτικά πράγματα που υπάρχουν σε τροχιά.. (Το έδαφος της Γης δεν φαίνεται γιατι διαπερνάτε από τα νετρίνο)

Το C δεν είναι το τελικό όριο ταχυτητας στο σύμπαν αλλά ένα φράγμα που μπορει να υπερπηδηθεί μέσω τεχνολογίας, όπως ακριβώς και το φράγμα του ήχου που υπερπηδήθηκε μέσω τεχνολογίας.

Ο λόγος φραγματος ήχου/φράγματος φωτός είναι 10^6 αυτό οδήγησε την ο.ε.α να βρει ολη τη σειρά διαστάσεων του σύμπαντος που τελειώνουν στο C*10^[6*10^66] το 66 έχει να κάνει με το 6+6+6 (και οχι 6+60+600 του εβραιοχριστιανισμου) το 6+6+6 έχει να κάνει με τους 18 άξονες των τριδύμων διπόλων παλλόμενων δωδεκαέδρων του αιθέρα που σχηματίζουν οντολογία και αστρικό σύμπαν από αρχικά στατική κατάσταση μη οντων (ακίνητου αιθέρα). Έτσι όπως το σύμπαν έχει διάφορες διαστάσεις έτσι και η ύλη έχει διάφορες αραιώσεις... σε μεγάλη αραίωση το φώς της δικής μας διάστασης (c) μπορεί και διαπερνά η ακτίνα του ανάμεσα στα δύο αραιωμενα σωματίδια δίχως να αντανακλαστεί πάνω τους για να επιστρέψει στους οφθαλμούς μας.. Και έτσι έχουμε ένα ορατό σύμπαν και ένα αόρατο με το αόρατο να είναι η μεγάλη πλειοψηφία. Στην πραγματικότητα βλέπουμε πολύ λίγα πράγματα γύρω μας και μόνο τις συχνότητες του λευκού φωτός του φάσματος c που "σπάνε" σε ένα ουράνιο τόξο.

Παραθέτω ένα διάγραμμα όπου παρουσιάζονται οι διαστάσεις του σύμπαντος από την ο.ε.α με πυθαγόρειους λογισμούς, τον ηράκλειτο και τον εμπεδοκλή. Ο ηράκλειτος ήταν ένας από τους μέγιστους φιλοσόφους που διέσωσε προσελήνια επιστημονική συμπαντική γνώση.
Θέλει τρομερό μυαλό για να αποκωδικοποιήσεις και να διασταυρώσεις πλήρως τα κείμενα της ο.ε.α. Δεν είναι χάσιμο χρόνου αλλά ελληνική αφύπνιση!! Από τα κείμενα μπορείτε να πιαστείτε από τις λέξεις και να κάνετε παράλληλη έρευνα με τα βιβλία του Ι.Πασσά, του Drake , τα Ορφικά, το Ναζισμός μυστική εταιρεία... και να βρείτε ένα σωρό πράγματα και να αφυπνιστείτε ελληνικά μετά από χιλιετίες σκόπιμου σκοταδισμού από τους αντιπάλους μας πυρπολητές της βιβλιοθήκης της αλεξάνδρειας.
Ο "ταχυδρόμος" υπήρξε αρχικά μέσα στο στρατόπεδο των αντιπάλων μας στέλεχος, μετά το 1960 επειδή ήταν έξυπνος πολύ και είχε έφεση στις θετικές επιστήμες, τον πήρε η ο.ε.α στο κλειστό πανεπιστήμιο της .. παράλληλα με τις συμβατικές σπουδές που έκανε... μετά πήγε στην ιταλία για σπουδές πυρηνικής φυσικής και κοσμολογίας και αστροφυσικής.. αργότερα στη Γερμανία όπου εργάστηκε για τη ζίμενς.. παράλληλα έκανε και απόρρητη εργασία για την ο.ε.α. όπου μεσω της επιστημης των παλλομενων δωδεκάεδρων κατασκεύασαν μερικά ...παιχνιδάκια ...το 75 εφυγε επισήμως απο τους μαρτυρες του ιεχωβα..και τους πολέμησε με κείμενα.. αργοτερα έγινε συντάκτης κειμένων της ο.ε.α. απο το 1980 και μετά λόγω ότι ειχε κανει σπουδαία συμμετοχή με οικολογικά κείμενα στην περιοχή βόλου αλλά και λόγω του παρελθόντος του στην οργάνωση. Η ο.ε.α είναι οργάνωση του στρατάρχη παπάγου και αλλων στρατηγών και ανδρών ασφαλείας ιδρύθηκε το 1947 και χρηματοδοτήθηκε από τα λάφυρα του 3ου ραιχ που ειχαν συλλεξει η ομαδα του Φον Κανάρη του ελληνογερμανού αρχηγου των μυστικών υπηρεσιών του Ράιχ και διπλού πράκτορα, που δούλευε για την ο.ε.α και τον Παπάγο. Πρώτα η ομαδα ασχολήθηκε με γεωστρατηγική και γεωπολιτική αργότερα με επιστήμες και με θέματα επί παντός επιστητού.. έφτιαξε ένα δυναμικό τέτοιας πολυπλοκότητας και μπόρεσε και αποκωδικοποίησε πολλά μυστικά επτασφράγιστα του πλανήτη όπως και το περιβόητο θέμα των εξωγήινων που κάποιοι αποκαλούν "θεούς".
.................
Η δική μας διάσταση (c) είναι η 3η κανονική (αναφέρεται στα κείμενα ως 1η διάσταση χάριν ευκολίας) .. οπότε καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δυο διαστάσεις πιο πυκνότερες από εμάς.. Το στοιχείο όπου περνάει στην επόμενη σειρά χημικών στοιχείων της κλίμακας μεντελέγιεφ είναι το 108ο (το 108 έχει να κάνει πάλι με τον αιθέρα και τη δομή τρίδυμων δωδεκάεδρων 12 Χ 3 = 36, 36 Χ 3 = 108)
όταν πεθαίνουμε απομένει το αιθερικό μας ή "αστρικό σώμα" όπως τα αναφέρουν μέσα στις στοές και στον απόκρυφο χριστιανισμό.. το οποίο αιθερικό σώμα ανήκει στην 2η διάσταση (4η κανονική c*10^6 ) ...πολλοί μισοπεθαμένοι ή ασκούμενοι μοναχοί και μασόνοι αποσπώνται από το υλικοαστρικό τους σώμα ακόμα και ζωντανοί βλέποντας τον ευατό τους (σώμα α'διαστασης) από ψηλά, ενώ συνδέονται με το υλικό τους σώμα με μια "ασημένια χορδή" (κατά ορολογία αποκρυφισμού. Αυτό η ο.ε.α. το αναφέρει ως προσωπική ακτινοβολία τηλεκατεύθυνσης του κάθε γήινου).. αυτην την εμπειρία την αποκαλούν οι "στοές" ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ. Είναι επικύνδινο όμως !

http://makelio.blogspot.com/2009/08/h-1980.html

Ως επίσης και δύο "τόμους", τα οποία αφορούν την ΟΕΑ τα οποία σύνθεσα σε PDF για ευκολότερη ανάγνωση, και θα παρακαλούσα να μπορεί κάποιος να τα πάρει και να τα φιλοξενήσει σε πιο μόνιμους ιστοτόπους με απεριόριστο bandwidth αν ενδιαφέρεται:[1] Διάφορες αλήθειες και αποκαλύψεις στις οποίες αν δεν είναι σκληραγωγημένος πνευματικά ο ανθρώπος μπορεί, σύμφωνα με τα όσα λέει, να οδηγήσει στη τρέλα. http://e-os.gr/area51gr/oea/EOA_1988.pdf [2] Ανδρoμέδια Ελληνική Φυσική (PDF): http://e-os.gr/area51gr/oea/Andromedia_Ellhnikh_Fusikh.pdf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...