Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΜΑΤ - ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ - ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ "HONG" - ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛ...




Από: http://anthropako.blogspot.com/2011/04/blog-post_03.html

Φέτος η παρέλαση στις 25 Μαρτίου ήταν χάρμα οφθαλμών.


http://www.youtube.com/watch?v=7IRoXLKdIHY

Το βίντεο τα λέει όλα, όμως τα highlights και το γενικότερο concept είναι τα ακόλουθα:

1. Μία ομάδα των ΜΑΤ μπροστά στο Μ.Βρετανία στην πλατεία Συντάγματος εμπόδιζε και απομάκρυνε προς τα κάτω όποιον κρατούσε Ελληνική σημαία και ανέβαινε προς τον κεντρικό να δει την παρέλαση.



2. Κάποια στιγμή κάποιοι πλακώθηκαν όπως λένε με έναν πακιστανό γιατί κάτι προσβλητικό ισχυρίζονται ότι είπε (ή κάτι τέτοιο) και τη λένε στον αρχιματατζή γιατί εκείνη την ώρα ασχολιόταν με το να διώχνει Έλληνες που ανέβαιναν με Ελληνικές σημαίες.

3. Μετά την παρέλαση υπήρξε οργανωμένη οχύρωση από τα ΜΑΤ και απομάκρυνση του κόσμου για να μη χώσουν πολλά μπινελίκια στους πολιτικούς που ήταν εκεί.

4. Συνθήματα κυρίως προς τα ΜΑΤ, π.χ. "Εσείς που τους φυλάτε, μαζί μας θα πεινάτε", "ξεπουληθήκατε για €500", "Είστε Έλληνες εσείς;" και άλλα τέτοια.

Ένα ενδιαφέρον, άσχετο, ή ακαταλαβίστικο, ή δεν ξέρω κι εγώ, ή απλώς ιδέα μου τέλος πάντων είναι ότι ένας από τους ΜΑΤατζήδες είχε στο πίσω μέρος του κράνους του το αστέρι του Δαβίδ;;; (Στο 19:04 του βίντεο είναι, σε περίπτωση που το screenshot δεν το δείχνει πολύ καθαρά).
Άσχετο; Σχετικό; Βλακεία μου που βλέπω φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν; Whatever...

Που είναι η δημοκρατία;
Που είναι η ελευθερία;
Τι δουλειά είχε η αστυνομία να εμπλακεί με Έλληνες πολίτες που κρατούσαν Ελληνικές σημαίες;
Είμαστε σοβαροί;

Κανονικά, στην παρέλαση δεν έπρεπε να υπάρχουν ΜΑΤ.

Και κυρίως,...

...όχι πολιτικοί.



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Έτσι εξηγείτε ευκολότερα και το μίσος - λύσσα των ΜΑΤ εναντίον αντιστεκόμενων Ελλήνων στην Κερατέα και σε άλλες διαδηλώσεις κατά των προδοτών και της ασυδοσίας τους και του φασισμού τους.

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ" ΞΕΝΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΙΑΣ.

Τέλος παραθέτουμε το ουσιώδες σχόλιο του Χρήστου. Αυτό φίλε Χρήστο είναι η ουσία και όχι το άστρο, αν ήταν μόνο ένα κωλοσύμβολο δίχως ουσία από πίσω δεν θα σήμαινε τίποτε από μόνο του. Όπως και οι γνωστές "Δηλώσεις - Σύμβολο" του Κίσιγκερ που είτε ειπώθηκαν είτε όχι δεν έχει καμία σημασία γιατί απλά εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται και το επιτρέψαμε να εφαρμοστούν!
Όσον αφορά για την επίθεση της ΒΑΣΤΡ αυτή εντάσετε στον ευρήτερο Δρακονιανό σχεδιασμό του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Ξέρουν ότι μας έχουν υπο κατοχή στη Γη, αλλά ο τελικός σκοπός τους είναι να μας χρεώσουν την εκκίνηση του Αρμαγεδδώνα αν πιαστούμε κορόιδα και ανεβάσουμε πάνω στην απογοήτευση μας την τριαρχία μογγόλων προβοκατόρων - Καρατζαφύρερ - Γλυξμπουργκ - Κριστιανσεν Μυστρά/Κων-πόλεως. Μη ξεχνάς ότι στο διάστημα οι δρακονιανοί είναι αυτοί που βρίσκονται υπό πολιορκία. Εφεύραν λοιπόν αυτό το τέχνασμα για να μπορούν να απολογηθούν ενώπιον της Συμπαντικής Δικαιοσύνης ότι τάχα οι Έλληνες είναι οι ανώμαλοι που μας επιτέθηκαν και άξιζαν της τελικής γενικής γενοκτονίας τους. Αυτή είναι η ύστατη δρακονιανή γενοκτονική παγίδα που ξεσκέπασε η ΟΕΑ.


Οι ιδιες οι πραξεις τους δειχνουν οτι οχι μονο δεν ειναι Ελληνες αλλα και το τεραστιο μισος που εχουν προς οτιδηποτε Ελληνικο.
Το αστερι του Δαβιδ στο κρανος ειναι η απολυτη αποδειξη για ολα αυτα.
Αλλες αποδειξεις:
1- Τα Ματ ξυλοκοπουν και ριχνουν χημικα ΜΟΝΟ σε Ελληνες.
2-Επιτίθονται στους Ελληνες απο μονοι τους οταν δουν Ελληνικες σημαιες η ακουσουν τον Ελληνικο εθνικο υμνο.
3-Οπως βλεπουμε στην Κερατεα,λειτουργει και ως κατοχικος στρατος.
3-ΠΟΤΕ δεν εχουν πειραξει λαθρομεταναστες αλλα ουτε και συμμοριες εγκληματιων λαθρομεταναστων.
Οποτε η αποστολη τους ειναι μια και μοναδικη,να ξυλοκοπουν και να διωκουν τους Ελληνες στις πορειες-παρελασεις η' διαδηλωσεις λαθρομεταναστων!
Αυτοι θα ειναι το μεγαλο εμποδιο σε ενδεχομενη επανασταση.
Ειμαστε ηδη απο εβραικη κατοχη εδω και δεκαετιες και το χειροτερο ειναι οτι οι νεοελληνες ως θυματα του MK ULTRA δε το γνωριζουν αυτο!
Τι καλυτερο για τον εχθρο?
Να σε εχει υπο κατοχη και ουτε καν να το γνωριζεις.
Τα θυματα του ΜΚ ULTRA νεοελληνες δε μπορουν να σκεφτουν καν,δεν εχουν πλεον τη στοιχειωδη αντιληψη πλεον.
Βλεπουν καθε μερα να τους πολεμανε με ολο και μεγαλυτερο μισος οι εβραιοι που κυβερνουν και το αθλιο συστημα τους και δεν παιρνουν χαμπαρι.
Δεν εχουν καταλαβει ακομα οτι δεχονται πολεμο επι δεκαετιες απο το ιδιο το μισελληνικο εβραικο ψευδοελληνικο κρατος.
Αν κυβερνουσαν τη χωρα Ελληνες πατριωτες δε θα συνεβαινε τιποτα απ'ολα αυτα.
Δεν τους εχει μεινει το μυαλο ουτε αυτο το απλο πραγμα να καταλαβουν....
Δε χρειαζεται καμια επιθεση της ΒΑΣΤΡ διοτι μας εχουν υπο κατοχη και μας κανουν οτι θελουν και δε γινεται τιποτα.
Ο εβραιος-μασονος ψευτοπρωθυπουργος της Ελλαδας υπεγραψε το μνημονιο το οποιο εχει ορους αποικιοκρατικης συμβασης,κατι τετοιο δεν εχει ξαναυπαρξει ποτε στον πλανητη!
Παρεδωσε απο εθνικη κυριαρχια μεχρι υπεδαφος,τα παντα!
Αυτο ειναι 100 φορες χειροτερο απο πολεμο.
Ηδη σκοτωνουν αυτο το εθνος μεσω οικονομικης εξοντωσης ωστε κανεις πλεον να μην μπορει να κανει παιδια,ποια παιδια εδω ουτε να συντηρηθει ενας νεος μονος του δε γινεται.
Κοβουν ακομα και τα πολυτεκνικα επιδοματα και ολα αυτα την ωρα που εβαλαν μεσα στην Ελλαδα εκατομμυρια λαθρομεταναστες ωστε να μας αφανισουν.
Ηδη ετοιμαζονται να στησουν σε χωρια κοντα στα συνορα εγκατάστασεις για στεγαση λαθρομεταναστων,λογικα με χρηματοδοτηση του Σορος,τους ετοιμαζουν ως τους επομενους πολιτες αυτης της χωρας,τους προσεχουν και με το παραπανω.
Επισης με χρηματοδότηση του Σορος μπορεί ας πουμε οι τουρκοι ή αλλοι να αγοραζουν Ελληνικα νησια ή οτι αλλο Ελληνικο θελουν.
Αυτα ειχα να πω.


ΜΑΤ εναντίον αντιστεκόμενων Ελλήνων πολιτών
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_1052.html

ΣΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Ο.Ε.Α. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/blog-post_1861.html

ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/blog-post_6939.html





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...