Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΜΑΤΡΙΞ!!! H ΣΕΛΗΝΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!

14/3/2010

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΟΙ ΤΖΟΝ ΛΙΑΡ ΚΑΙ ΔΑΒΙΔ ΑΪΚ …ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ (με διάφορες εσκεμμένες διαστρεβλώσεις και μικροδιαφορές για αποπροσανατολισμό)

Και ενώ για πρώτη φορά στα χρονικά της ιστορίας, η Ο.Ε.Α. έχει τινάξει στον αέρα όλα τα σχεδία των σιωνιστών κινέζων και μογγόλων εβραίων, και την στιγμή που οι μυστικές υπηρεσίες είναι καρφωμένες από πίσω της δια να εντοπίσουν και να εξοντώσουν την Πρυτανεία Ο.Ε.Α. Αθηνών, και ενώ όλοι οι άνδρες της Ο.Ε.Α. αιμορραγούν σε όλα τα επίπεδα λόγω του έργου τους υπέρ της Ελλάδος και του πλανήτου ολόκληρου, οι ελληνικές ιστοσελίδες κάνουν αναφορές και εξυμνούν τους εβραίους-σάξονες τύπου David Icke κλπ. που δρουν με άφθονο χρήμα, άνεση, κάλυψη και εκ του ασφαλούς και δεν έχουν κάνει ούτε μια αναφορά στα μονά επαναστατικά κείμενα που υπάρχουν, δηλαδή αυτά της Ο.Ε.Α., τα οποία όχι μόνο αποκαλύπτουν στεγνή την αλήθεια και τις αρχέγονες ελληνικές γνώσεις αλλά δίνουν και τις λύσεις σε όλα τα προβλήματα που έχουν εσκεμμένα δημιουργήσει οι προδότες της ελληνικής Βουλής (Αβουλίας) και οι προδότες πολιτικοί της παγκοσμιοποίησης εναντίον της εθνικής και της πλανητικής ασφάλειας.

Μετά τους δρακονιανούς και τις πολλαπλές διαστάσεις ο Αϊκ μιλάει πλέον ξεκάθαρα για Σεληνιακό Μάτριξ ως βάση των δρακονιανών και ως βάση χειραγώγησης της ανθρωπότητας και ως υβριδικό σκάφος Σελήνη – πλανήτη ψυχοτρονικού και διαστημικού πολέμου. Όπως και με τον Τζον Λίαρ το 2007 έτσι και τώρα με τον Αϊκ, οι Ραβίνοι ηττηθέντες σε πολλαπλά μέτωπα, αναγκάζονται πλέον να παραδεχτούν σταδιακά δημοσίως αυτές τις αλήθειες και βάζουν ξανά τον εβραίο πράκτορα-συγγραφέα- «προφήτη» τους να συνεχίσει το παιχνίδι της διαστρέβλωσης και της παραπληροφόρησης προς τους δεκάδες χιλιάδες πιστούς οπαδούς του ανά την υφήλιο. Όπως ακριβώς διέδιδε παραπληροφόρηση για δήθεν αλλαγή-μετάβαση οντοτήτων μεταξύ των διαστάσεων (πράγμα φυσικώς αδύνατον όπως απέδειξε η ΟΕΑ) έτσι και τώρα αν και γράφει ορθά για σεληνιακό μάτριξ μαζί με διάφορες άλλες άχρηστες αμπελοφιλοσοφίες συνεχίζει να αποφεύγει με λύσσα να αναφερθεί:
Στο έθνος του Δράκου, στον πολιτισμό του Δράκου, ήτοι τους Σίνες Κινέζους, την σύνδεση τους με τη Σελήνη και τους διαστημικούς δρακονιανούς, στην αληθινή μασονική κρόνια-δρακονιανή ιεραρχία με κέντρο διαβιβάσεων εντολών το Θιβέτ και την Κίνα, στο ύπατο σχέδιο πλανητικής γενοκτονίας της υπερστοάς ΧΟΝΓΚ «Αρμαγεδδών», καθώς και στην εγκληματική διαχρονική δράση των Σινιστών εναντίον των Λευκών Πελασγών και της Μαύρης Φυλής πρώτα απευθείας και κατόπιν μέσω των … δευτεροκλασάτων υπαλλήλων τους λευκομογγόλων εβραίων και Σαξόνων.

Συνεχίστε πάσης φύσεως σάξονες, εβραίοι και έλληνες προδότες διαστρεβλωτές της αλήθειας να παίζετε αυτό το παιχνίδι παραπληροφόρησης και μισής αλήθειας-μισής απόκρυψης-ψεύδους εκ του ασφαλούς, μέχρι που η συνολική αλήθεια να έρθει σύντομα και να σας χτυπήσει απευθείας στο κούφιο σας κεφάλι τόσο ισχυρά που θα σας στείλει εκεί που ανήκετε, στα υπαρκτά ελληνικά τάρταρα, τόπο …«ειδικής περιποίησης» ελεεινών ψευδολόγων και απατεώνων.

http://davidickebooks.co.uk/index.php?act=viewProd&productId=246
Ακολουθεί το κείμενο της άνωθεν σελίδας του Αϊκ μεταφρασμένο:

Ο Δαβίδ Αϊκ σηματοδοτεί το 20ο έτος της εκπληκτικής αποκάλυψης απορρήτων πληροφοριών, με τη δημοσίευση του πιο εκπληκτικού βιβλίου του μέχρι στιγμής.

Φτάνει τη χειραγώγηση του ανθρώπινου γένους και την φύση της πραγματικότητας σε ακόμη νέα επίπεδα κατανόησης και ζητεί την ανθρωπότητα να σηκωθεί από τα γόνατά της και να πάρει πίσω τον κόσμο από το σκοτεινό δίκτυο των δυναστειών και μη ανθρώπινων οντοτήτων που μας ελέγχουν κρυφά από την αρχή της ζωής μας μέχρι τέλους.

Ο Δαβίδ προχώρησε στην παγκόσμια πρωτοπορία αυτών των αποκαλύψεων τόσες πολλές φορές από την απίστευτη «αφύπνιση» του το 1990 και εδώ το κάνει και πάλι.

Η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη του είναι ότι η Γη και το συλλογικό ανθρώπινο μυαλό χειραγωγείται από τη Σελήνη, η οποία, λέει, δεν είναι ένα «ουράνιο σώμα», αλλά μια τεχνητή κατασκευή – ένα γιγαντιαίο «διαστημικό όχημα» (πιθανότατα σκαμμένο εσωτερικά κούφιο πλανητοειδές) - που είναι το σπίτι για να την εξωγήινη ομάδα που χειραγωγεί την ανθρωπότητα για αιώνες.

Περιγράφει αυτό που αποκαλεί «Σεληνιακό Matrix», μια πλαστή πραγματικότητα που μεταδίδεται από τη Σελήνη και που αποκωδικοποιείται από το ανθρώπινο σώμα / νου με τον ίδιο σχεδόν τρόπο που απεικονίζεται στην ταινία της τριλογίας Matrix. Το Σεληνιακό Matrix «εισβάλει ως χάκερ» στο σώμα του ανθρώπου-«σύστημα» υπολογιστή, και μας τροφοδοτεί με μια χειραγωγημένη αίσθηση του εαυτού μας και του κόσμου 24 ώρες το 24ωρο.

Ζούμε σε απίστευτες στιγμές. Από τη μια πλευρά βλέπουμε την επιβολή ενός παγκόσμιου Οργουελιανού κράτους της συνολικής επιτήρησης και του ελέγχου από εκείνους που εξυπηρετούν το Σεληνιακό Matrix, και από την άλλη μια φανταστική ενεργειακή μετατροπή πραγματοποιείται – αυτό που ο Δαβίδ αποκαλεί «Δονήσεις Αλήθειας», ένα φαινόμενο που πρώτα πρόβλεψε το 1990 και χρησιμοποιήθηκε ως τίτλος του πρώτου βιβλίου του, αφού τα μάτια του «άνοιξαν».

Οι «Δονήσεις Αλήθειας» αφυπνίζουν μεγάλο αριθμό ατόμων να θυμηθούν ποιος πραγματικά είναι - άπειροι, αιώνια Συνείδηση.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια διασταύρωση και είναι καιρός να κάνει μια επιλογή. Θα αφυπνίσουμε την πραγματική ιδιοφυΐα μας και το δυναμικό ως άπειρη συνείδηση; Ή μήπως θα παραμείνουμε παγιδευμένοι ως σώμα / νου και στις κατασκευασμένες ψευδαισθήσεις του «Σεληνιακού Matrix»;

Μία επιλογή θα μας δώσει την ελευθερία και το δυναμικό σε μια κλίμακα που δεν θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε δυνατή, ενώ η άλλη θα μας καταδικάσει εμάς και τα παιδιά μας σε μια παγκόσμια φασιστική / κομμουνιστική δικτατορία σε μια κλίμακα που θα καθιστούσε το έργο του Τζορτζ Όργουελ ως απλή μικρογραφία.

Δεν μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο «Ανθρωπότητα σήκω από τα γόνατά σου» και να συνεχίσετε να είστε το ίδιο πρόσωπο με αυτό πριν το διαβάσετε. Πρόκειται για έργο αλλαγής ζωής – και αλλαγής πραγματικότητας – και αν δράσουμε σωστά θα μας απελευθερώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...