Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ NEOΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΛΗΜ...

Με το βάση το άρθρο http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=19018&Itemid=139 , οι προσκυνημένοι του τουρανο-κινεζοκινούμενου «defencenet.TR» (Με συντάκτες και Τούρκους!) ρίχνουν για ακόμη μια φορά μελάνι συσκοτίσεως στους έλληνες ώστε αυτοί να νομίσουν ότι το θέμα των πυρομαχικών έκλεισε λες και τα πήραμε! Δηλαδή στην ουσία αποκοιμίζουν τους μελλοθάνατους έλληνες αξιωματικούς και οπλίτες αρματιστές και τους κοροϊδεύουν στα μούτρα ευθέως και στην ουσία προτρέποντας και βοηθώντας μάλιστα στην γενοκτονία που θα υποστούν από τον πάνοπλο άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (Βουλγαρίας – Αλβανίας – Σκόπια – Τουρκία / Ρουμανία)

Η δολιότητα τους ξεκινάει εντέχνως ακόμα και από την επικεφαλίδα που έβαλαν, λέγοντας ότι το θέμα (τάχα) «ΕΚΛΕΙΣΕ» και άρα βουλώστε το όσοι βροντοφωνάζετε περί εσχάτης προδοσίας εναντίον των εντολοδόχων μας πολιτικών!

Έλληνες Αξιωματικοί φτύστε τους πληρωμένους ανθέλληνες του «defencenet» στα μούτρα όπου τους βρείτε διότι υποσκάπτουν μαζί με τους συμπαιγνιακούς πολιτικούς την γενοκτονία σας από τους στρατούς του μογγολικού άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» και σας εμπαίζουν. Τα βλήματα αυτά έπρεπε να είναι ήδη εδώ και χρόνια εντός των αποθηκών του ελληνικού στρατού και δολίως δεν τα προμηθευόντουσαν τόσα χρόνια όπως δολίως δεν παρήγγειλαν και τα ΒΜΡ-3 (επίσης απόρριψαν και τα ανανεωμένα ΒΜΡ1 της εταιρίας «Κιολεϊδης» Βόλου) και αντ' αυτού έδιναν κατά παραγγελία στα διάφορα «defencenet» να αναρτούν παραπλανητικά κείμενα με σκοπό να κοιμίζουν συνεχώς τους έλληνες Αξιωματικούς λέγοντας τους ότι :

«Να τώρα έρχονται, να τώρα ετοιμάζονται τα χαρτιά, να τώρα γίνετε η τελική διαπραγμάτευση» ....και ότι άλλο ελεεινό μπορείτε να φανταστείτε, ενώ θα έπρεπε να τους γαμησουν το αιδοίο που τους πέταγε και τους εβραίους ντολμέδες τάχα «έλληνες» πολιτικούς και τους μασόνους προδότες ανώτερους τους!

Τι μας λέει το προδοτικό άρθρο λοιπόν;

Έχουμε και λέμε:

1) 353 Αρματα τυπου Leopard 2 HELL και 2A4.

2) 1500 βλήματα DM63 + 7500 DMA1 = 9000 Αντιαρματικά βλήματα.

3) Χωρητικότητα βλημάτων ανά άρμα: 43


Διαιρέστε τώρα 9000 : 353 = 25 βλήματα ανά άρμα!!! Το άρμα έχει δυνατότητα ταχυβολίας μέχρι και 6 βολές ανά λεπτό που σημαίνει ότι σε 5 λεπτά είναι τελειωμένα σε μια αρματομαχία.

Καταλάβατε τώρα την προδοσία και τον εμπαιγμό που γίνετε εις βάρος του ελληνικού λαού;;; Καταλάβατε τώρα έλληνες αξιωματικοί ότι σας προορίζουν για γενοκτονία ή θέλετε και άλλες εξηγήσεις;;;

Δηλαδή τα βλήματα δεν γεμίζουν ούτε ένα άρμα μάχης!!!! Καταρχάς δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη βλήματα «HEAT» τα οποία είναι τα κανονικά εκρηκτικά χημικής ενέργειας βλήματα μάχης εναντίον πεζικού, κτιρίων κλπ, και χωρις αυτά λοιπόν τα ελληνικά άρματα μάχης είναι εντελώς ξεβράκωτα!

Αν πάλι δεν καταλάβατε σας λέμε και το άλλο, ότι αυτά τα βλήματα θα κάνουν χρόνια και να έρθουν Ελλάδα όποτε αυτό σημαίνει ότι σας εμπαίζουν, σας κοροϊδεύουν και υποσκάπτουν την γενοκτονία σας και την γενοκτονία του ελληνικού λαού από τους προετοιμαζόμενους να επιτεθούν συντόμως στρατούς του άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» και αν δεν αντιδράσετε ΤΩΡΑ με θανατικές ποινές εναντίον των προδοτών, τότε είστε ήδη πεθαμένοι και σε αποσύνθεση!

Σας πετάνε στα μούτρα και το κόστος των βλημάτων ότι θα είναι ύψους 50.250.000€ και τελείωσε η κατά παραγγελία δουλειά τους, αντί να ανεβάσουν τους τόνους και να φεύγουν τραπέζια και καρέκλες στα κεφάλια των ένστολων και πολιτικών ανωτέρων τους και αντί να προτείνουν να δοθούν αυτά τα χρήματα στην ελληνική «ΕΑΣ» (συγχώνευση μεταξύ της πρώην ΕΒΟ που έβγαζε το εκπληκτικό αλλά προδομένο «Αρτεμις-30» την οποία και σκοπίμως φαλίρισαν, και μεταξύ της ΠΥΡΚΑΛ) ώστε αυτή να κατασκευάσει αυτά τα βλήματα η οποία θα τα έκανε και χίλιες φορές καλύτερα.

Και η πουστιά στο τέλος του άρθρου ως «κερασάκι στην κατά παραγγελία προδοτική τούρτα»:

«Επιπλέον αναμένεται και ο νέος διαγωνισμός για την προμήθεια του υπολοίπου αριθμού των πυρομαχικών που απαιτείται για τον εξοπλισμό των συγκεκριμένων αρμάτων μάχης, ο οποίος συνδέεται με την τύχη της ιδιωτικοποίησης των ΕΑΣ.»

Εδώ θέλει να μας πει ότι τάχα στον διαγωνισμό για τα υπόλοιπα βλήματα θα συμμετέχει και η «ΕΑΣ» την οποία σκοπίμως και δολίως έχουν φαλιρίσει και έχουν ξεπουλήσει προς το Ισραήλ με την συμπαιγνία της Εβραιοπαικης Ένωσης η οποία έχει εκδώσει για την Ελλάδα ειδική διαταγή ότι το ελληνικό κράτος δεν μπορεί να αναθέσει στις πολεμικές του βιομηχανίες τίποτα απολύτως για αμυντικό έργο (!!!). Αλλά δεν σας τα λέει αυτά το «defencenet» defence...της Τουρκίας! Σε κανένα άλλο κράτος του κόσμου δεν έχει δοθεί τέτοια οδηγία και εμείς εδώ οι «νεοέλληνες» σαν προσκυνημένοι δούλοι καθίσαμε και στήσαμε πρωκτό και μας γαμήσανε επειδή έτσι το θέλουν οι προδοταραίοι πουσταράδες ελληνοεβραιοι και έλληνες μασόνοι πολιτικοί και στρατηγοί τους οποίους ομοίως γαμούν οι Τουρκοεβραίοι και Κινέζοι επιβήτορες τους εντός των μασονικών τους στοών.
(Οι Τουρκικές στοές ανώτερες ιεραρχικά των «Ελληνικών Στοών M.T.M.» οι οποίες και θεωρούνται «Αγγλικό Έδαφος» υπαγόμενες στις Α.Ο.Α. και Ο.Τ.Ο. Λονδίνου)

ΥΓ:
Μάλιστα τελευταία γίνεται και αναφορά για δωρεά 400ιων αρμάτων των αμερικανών προς την Ελλάδα. Είναι ηλίου φαεινότερον εφόσον δολίως έχουν καθηλώσει σε ουσιαστικά απόλεμα άρματα τα LEOPARD, άρα και αυτά τα παίρνουν μόνο για …σιδερένια φέρετρα και για να δώσουν ψευδή αίσθηση ασφάλειας στον ουσιαστικά άοπλο Ελληνικό λαό!
Ναι κύριοι Αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων, για σιδερένια φέρετρα! Και καυχιόντουσαν μάλιστα ότι θα τα πάρουμε δωρεάν… ναι βέβαια…δωρεάν. Το μόνο που θα πληρώσουμε είναι η μεταφορά. Μόνο που δεν μας είπαν πόσο θα κοστίσει…
και επιπλέον με την κίνηση αυτή πάνε να βγάλουν και τάχα πατριώτη τον τουρκοεβραίο ντολμέ Βενιζέλο – Τουργκούτσογλου υπουργού άμυνας της ...Τουρκίας στην Ελληνο-Τουρκική συνομοσπονδία («Νέα Ωθωμανική Αυτοκρατορία») με πρωτεύουσα την Άγκυρα σύμφωνα με τις οδηγίες του προδοτικού ΕΛΙΑΜΕΠ.

Και σ'ανώτερα!

Υ.Γ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΩΘΉΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟ ΒΛΗΜΑ "ΓΥΜΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΥΦΙΩΝ ΚΡΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...