Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Για να μη πολυλογούμε αυτή θα είναι η τελευταία ανάρτηση του παρόντος ιστολογίου.
Από εδώ και πέρα το νέο ιστολόγιο θα είναι το εξής:
Και θα είναι ένα συνδρομητικό ιστολόγιο μόνον για κλειστό κύκλο φίλων.
Οι υπόλοιποι θα πρέπει να δίνετε μια δωρεά της τάξεως των 20 ευρώ τον μήνα (σημ: η πρυτανεία της ΟΕΑ έκανε λόγο ότι οι νεοέλληνες θα έπρεπε να πληρώνουν όσο δίνουν και στις πορνοιστοσελίδες τους δηλαδή γύρω στα 60 ευρω το μηνα).
Όσοι φιλοι-αναγνώστες βοηθήσουν μέσω δωρεάς θα βοηθηθούν και οι ίδιοι μέσα από τα μοναδικά ανατρεπτικά κείμενα για την αφύπνιση και επιβίωση τους και όχι μόνο...
Όσοι επιθυμούν να αναγνώσουν το νέο ιστολόγιο το οποίο ήδη λειτουργεί με νέες αναρτήσεις (+ τις παλιές αποθηκευμένες) θα πρέπει να δώσουν αυτό το ποσό ως δωρεά στο paypal (στο αριστερό τμήμα του ιστολογίου) και εντός λίγου χρόνου θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο νέο ιστολόγιο, αρκεί να έχουν και να μας στείλουν ένα λογαριασμό τους google - gmail account.
Για τυχόν απορίες - προβλήματα χρησιμοποιήστε το e-mail επικοινωνίας:

Οι λόγοι για τους οποίους συνέβη αυτό έχουν ήδη ανακοινωθεί εδώ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_13.html
Μετά την ανακοίνωση δόθηκαν κυρίως μόνον τις πρώτες μέρες κάποιες δωρεές από λιγοστούς φίλους της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου αλλά αυτές δυστυχώς δεν επαρκούν για να συνεχίσει να λειτουργεί αυτό το ιστολόγιο για να καλύψει τα λειτουργικά του έξοδα, ούτε για να μπορέσει να συντηρηθεί στοιχειωδώς ο ήρωας Γιάννης Καραγεωργίου ο ως ο μόνος αληθινός αναλυτής γεωστρατηγικής – αστροστρατηγικής που βρίσκεται σήμερα μόνος σε άθλια οικονομική κατάσταση-και κοινωνικής-επαγγελματικής απομόνωσης - δίωξης, τη στιγμή που άλλοι αδρά έμμισθοι (του ΝΑΤΟ και άλλων πηγών) αναλυτές γεωστρατηγικής καθαρίζουν 10.000 ευρώ και βάλε το μήνα για να σπέρνουν κατα παραγγελία μισές αλήθειες - ψεύδη και παραπληροφόρηση.

(Σημ: Χαρακτηριστηκά αναφέρουμε ότι ο Γιάννης αυτά τα λίγα χρήματα που έλαβε τελευταία από δωρέες πάλι τα δίνει όχι για την καλοπέραση του και την διατροφή του αλλά για να βγάζει χιλιάδες φωτοτυπίες και να μοιράσει τα τελευταία κείμενα στο Βόλο!!! Ειδικά το «Γελοιογραφίες» ( http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_26.html ) είχε ιδιαίτερη επιτυχία στην νεολαία η οποία αηδιασμένη από την κονσερβοποιημένη σάπια καθεστηκυία τάξη διψάει για νέα ανατρεπτική γνώση!)

Δυστυχώς όμως η χρεοκοπημένη πλέον Ο.Ε.Α. μετά από 35 χρόνια δωρεάν διαμοιρασμού χιλιάδων σελίδων κειμένων εθνικής και πλανητικής ασφαλείας – επιβίωσης και εθνοφυλετικής – επιστημονικής αφύπνισης προς το αχάριστο προδοτικό ψευδο-νεο-πουστελλαδιστάν δεν μπόρεσε να πετύχει να συγκεντρώσει μια «κρίσιμη μάζα» αφυπνισμένων αποκατεστημένων ελλήνων που θα επαναστατούσαν διανοητικώς-συναισθηματικώς-και υλικώς(=ενόπλως) και θα έφερναν μια δραματική αλλαγή προς το καλύτερο στον παρηκμασμένο αυτόν ιερό τόπο και συνεπαγόμενα μια δραματική αλλαγή προς το καλύτερο για τον θνήσκοντα πλανήτη. Η Ο.Ε.Α. ποντάριζε ειδικά στους έλληνες και στην επιβίωση τους λόγω των Προμηθεικών γονιδίων τους όπως ανάφερε σε ένα παλιό κείμενο, δηλαδή με την ελπίδα ότι αυτοί μπορεί να ανακαλέσουν πιο εύκολα τη χαμένη αρχαία μνήμη τους και θεική ΦΥΣΕΙ ΓΝΩΣΗ και να αφυπνίσουν μ'αυτό τον τρόπο και τις μνήμες της υπόλοιπης λευκής φυλής αλλά και τις μνήμες της μαύρης φυλής (ως μνήμες που τις σβήνουν μετά από κάθε εκσάρκωση οι δρακονιανοί με τις δορυφορικές γεωστατικές «ψυχοπαγίδες» ή κατά χριστιανική ορολογία –παγίδας : ήχοι και φώτα χαράς και παραδείσου που ελκύουν ψυχές). Δυστηχώς μέχρι στιγμής οι σύγχρονοι νεοέλληνες εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων παραμένουν εντελώς επιλήσμονες, αχάριστοι μαλθακοί, οκνηροί, καναπεδάκηδες, φραπεδάκηδες, προδότες, φιλοτομαριστές και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.... ίσως μετά από αιώνες γενοκτονιών και βιασμών ακόμα και η γονιδιακή δεξαμενή των ελλήνων να έχει αλλοιωθεί άνευ επιδιορθώσεως από το ερπετικό μογγολικό-κινέζικο DNA...
Όπως και να χει ορθά διέγνωσε η Ο.Ε.Α. πρόσφατα ότι αυτός ο κάποτε πολεμικός εκπολιτιστικός ατίθασος περήφανος λαός λεόντων έχει σήμερα ως εκφυλισμένος αποφασίσει να αυτοκτονήσει τραγουδώντας-πίνοντας-τρώγοντας-και χεζοντας ως πανηλίθιος τζίτζικας σε ένα κράτος υπό ξένη κατοχή.. Έστω..

Στη νέα του συνδρομητική μορφή το ιστολόγιο θα περιέχει σειρά νέων αναρτήσεων όλο και πιο αποκαλυπτικών.. πολλά μυστικά θα αποκαλυφθούν όπως και ως δείγμα είδατε πρόσφατα τα αποκαλυπτήρια του τεχνολογικού δρακονιανού μέντιουμ ψευδοεφευρέτη «εψιλον-666» Γ.Γκιόλβα:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/666.html
ενώ ο Γιάννης Καραγεωργίου σύμφωνα με δηλώσεις του είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό σε νέα μεγάλα κείμενα όπως το «ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ», «ΤΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ», «ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗ», και άλλα γεωστρατηγικής, ιστορικής, εθνοφυλετικής και επιστημονικής αφυπνίσεως κείμενα που μόνο ο Γιάννης Καραγεωργίου είναι ικανός να συγγράψει ως φορέας της τεράστιας γνώσεως και της εξηκονταετούς έρευνας της Ο.Ε.Α.

Υπάρχει σκοπός να αναρτηθούν άλλα 2 τελευταία σημαντικά νέα κείμενα της Ο.Ε.Α. δωρεάν προς το αχάριστο προδοτονεοελλαδιστάν τα οποία ο Γιάννης όπως δήλωσε επιθυμεί να τα δώσει προς όλους και ειδικά να τα τρίψει στη μούρη των προδοτών. Ενδεχομένως να αναρτηθούν εδώ εκτάκτως και κάποια κείμενα που αφορούν τις συνεχιζόμενες νομικές-οικονομικές διώξεις και τον πούστικο - πλάγιο ψυχολογικό πόλεμο που δέχεται ο Γιάννης από το Κινεζοεβραικό κατοχικό παρακράτος. (επειδή δεν έχουν τους όρχεις να επιτεθούν αντρίκια & ευθέως)

Κλείνοντας, ευχαριστούμε αυτούς τους λίγους φίλους που βοήθησαν και αφυπνίστηκαν από τα κείμενα και τους καλούμε να συνεχίσουν να εξοπλίζονται διανοητικώς-συναισθηματικώς-και υλικώς(=με οπλισμό) για να είναι πανέτοιμοι να δώσουν την έσχατη μάχη στις πλανητικές θερμοπύλες έστω και αν είναι βέβαιο ότι θα κατασφαγούν από τον υπεράριθμο Κινεζοτουράνιο αντίπαλο και ιδίως από τον διαχρονικό ψευδέλληνα εφιάλτη.

ΤΕΛΟΣ. ΟΒΕΡ.

Υ.Γ. Ως φιλανθρωπική κίνηση, δεχόμαστε αιτήσεις συνδρομών ακόμη και από τις «Αδελφές Τατά» που είμαστε βέβαιοι ότι θα πάθουν σύνδρομο στέρησης και μόνιμη κατάθλιψη εάν τους αποκλείσουμε από τα κείμενα... Υπάρχει αμυδρή περίπτωση θεραπείας ακόμη και στον ετοιμοθάνατο.. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Υ.Γ.2:
Το ξένο - διεθνές ιστολόγιο (http://hellenandchaos.blogspot.com/) θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και δωρεάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...