Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΒΑΣΙΛΑ

Καταρχάς το γεγονός ότι ο Καβάσιλας ισχυρίζεται πρώτον ότι είναι μέλος του Γαλαξιακού Συμβουλίου και δεύτερον ότι συνεδριάζει με τους άλλους γαλαξιακούς συμβούλους στη Σελήνη, με αυτό τον ισχυρισμό επιχειρούν οι δαίμονες του Γιαχβέχα της Σελήνης να νομιμοποιήσουν την Σελήνη σαν όργανο της Γαλαξιακής Κυβερνήσεως και να διαψεύσουν και την Ο.Ε.Α. και το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ».
Διότι εάν οι Γαλαξιακοί Σύμβουλοι της Γαλαξιακής Κυβερνήσεως συνεδριάζουν στη Σελήνη με τις δρακονιανές οντότητες εκεί, τότε «ξεχαρβαλώθηκε» το Σύμπαν διότι με αυτό τους τον δόλιο ισχυρισμό θέλουν να αποδείξουν ότι τάχα η Κυβέρνηση του Γαλαξία επιδοκιμάζει πλήρως την πολιτική και διοίκηση της Δρακονιανής Σελήνης επί του πλανήτου(!!!)

Αυτό είναι το βασικό σημείο το οποίο επιχειρεί ο πούστης δαιμονιζόμενος προφήτης του Γιαχβέχ και του Κρόνου, ήτοι ο βουτηρομπεμπές ελληνοαμερικανός Καβάσιλας.
Δηλαδή εμμέσως με αυτά που λέει επιχειρεί να διαψεύσει τις αποκαλύψεις της Ο.Ε.Α. και τις αποκαλύψεις του ιστολογίου «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ». Και αυτό δολίως και εντέχνως δεν το επιχειρεί απευθείας, δεν το κάνει δηλαδή αποκαλώντας απευθείας την Ο.Ε.Α. ψευδή, ότι τάχα η Ο.Ε.Α. και το ιστολόγιο δίνουν ψευδείς πληροφορίες, αλλά απλά ρίχνει στάχτη στα μάτια και μελάνι στο νερό όπως το χταπόδι, για να συμπεράνουν οι ακροατές και ακόλουθοί του ότι τάχα η Ο.Ε.Α. λέει ψέματα, και ότι τάχα δεν υπάρχει ουδεμία ουσιαστική έχθρα μεταξύ Γαλαξιακής Κυβερνήσεως Ανδρομέδας και μεταξύ της Δρακονιανής Σελήνης, και συνεπαγόμενα άρα δεν χρειάζεται εμείς να σταματήσουμε την επέλαση των Δρακονιανών Κινέζων, διότι ενδεχομένως αν σταματήσουμε την επέλαση των Κινέζων κιόλας να έχουμε και επείγουσα αναχώρηση – ανταναίρεση της Σελήνης.

Η αναχώρηση – ανταναίρεση της Σελήνης σε αυτή τη χρονική φάση ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΩΡΑ.


Διότι πρώτον δεν έχει εκτελέσει το έργο της το οποίο έργο της είναι η καταλήστευση των πρώτων υλών, του χρυσού και των κρυστάλλων του πλανήτου. Και αυτό για να γίνει γρήγορα πρέπει να καταστραφούν πρώτα όλα τα έθνη και να αναλάβει την πλανηταρχία πλέον η Δρακονιανή Κίνα ως έθνος μεταλλωρύχων που θα γυρίσει την επιφάνεια της Γης από τα μέσα προς τα έξω, για να ληστέψει κατόπιν η Σελήνη όλες τις πρώτες ύλες και να αναχωρήσει μετά από 1000 χρόνια.

Διότι αυτό λέει η Κινεζοεβραική Βίβλος. Ότι από τη στιγμή που θα αναλάβει η «Βασιλεία του Ιεχωβά» δηλαδή η πλανηταρχία της Κίνας, θα περάσουν 1000 έτη για να συμπληρωθεί η φόρτωση των πρώτων υλών του πλανήτη Γη στη Σελήνη.

Άρα λοιπόν αυτά που λέει ο Καβάσιλας είναι κούφιοι εκβιασμοί στον αέρα.

Τα 1000 έτη αναγράφονται στην «Αποκάλυψη 21:1-10», ήτοι στο φθηνό εγχειρίδιο αστροστρατηγικής των αντιπάλων.

1η παρατήρηση:

Η Σελήνη δεν έρχεται από τις Πλειάδες όπως ισχυρίζεται ο Καβάσιλας, αλλά έρχεται από τον αστερισμό του Δράκοντος. Αυτό είναι το πρώτο ψεύδος του Καβάσιλα.

2η παρατήρηση:

Εάν τώρα δέχεται ότι η Σελήνη είναι καταλυμένη από τους Δρακονιανούς, τότε πως τον δέχονται οι Δρακονιανοί εκεί ως «Γαλαξιακό Σύμβουλο»(;;;), εφόσον όπως ισχυρίζεται οι Δρακονιανοί κατέλαβαν με πολεμική επιχείρηση την Σελήνη την οποία τάχα πρώτα την είχαν οι Πλειάδειοι και η Γαλαξιακή Κυβέρνηση, και επομένως οι Δρακονιανοί είναι όντως εχθροί της Γαλαξιακής κυβέρνησης!

Άρα όλα αυτά που λέει ο εν δαιμονική δρακονιανή καταληψία Καβάσιλας του τα έχουν εμφυτεύσει στο μυαλό οι πούστηδες δράκοι, τα «άγια» πνεύματα της Σελήνης (Άνω Σιών), και οι ανθυποδαίμονες τους, τα μικρά τα δρακάκια, και ο τύπος αυτός σπέρνει καταφανείς μαλακίες και παραπληροφόρηση και μελάνι συσκοτίσεως.

Και αν όντως ο ίδιος βλέπει αυτά που ισχυρίζεται, δηλαδή ότι ίπταται και πάει για συνεδριάσεις στη Σελήνη, κλπ, κλπ, αυτά είναι παραισθήσεις τις οποίες αυτοί του εμφυτεύουν στον εγκέφαλο με ακτινοβολία, αναισθητοποιώντας του το συνειδητό, κάνοντας τον να πιστεύει ότι ίπταται, ότι βγαίνει τάχα η ψυχή του από το σώμα και πάει στου διαβόλου τη μάνα, ήτοι στη Σελήνη.

Ποια «Γαλαξιακά Συμβούλια» και παπάρια μάντολες;

Αν αυτός είναι Γαλαξιακός Σύμβουλος και αν οι Δρακονιανοί είναι εχθροί των Γαλαξιακών, διότι όπως ο ίδιος ισχυρίζεται οι Δρακονιανοί κάνανε μάχη με τους Γαλαξιακούς και κατέλαβαν την Σελήνη και την απέσπασαν από την κυριαρχία των Γαλαξιακών, τότε πως τον δέχονται οι Δρακονιανοί στη Σελήνη ως «Γαλαξιακό Σύμβουλο»;;;

Αφήνουμε για λίγο τον συνειδητό ή μη συνειδητό απατεώνα όργανο των Δρακονιανών Καβάσιλα για να σχολιάσουμε την νέα απάτη της Κίνας ότι τάχα λαμβάνει ραδιοσήματα εξωγήινου πολιτισμού από τον Κρόνο (!!!)

http://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2011/04/china-announces-monitoring-of-dark-satellite-in-orbit-around-saturn-transmitting-genetic-code.html

Παπάρια καπαμά λαμβάνουν σήματα από τον Κρόνο! Αυτό είναι καταρχάς αυταπόδεικτα ψεύδη των φύσει απατεώνων γενοκτόνων επίγειων δρακονιανών Κινέζων καθώς οι Ανδρομεδείς τροχιάς Κρόνου χρησιμοποιούν ΜΟΝΟΝ υπέρτατη γαλαξιακής κλάσεως τεχνολογία τηλε-επικοινωνιών NETRINO/NASER διευρυνόμενης δέσμης, η οποία έχει σχεδόν ακαριαίο χρόνο απόκρισης, και όχι φυσικά απαρχαιωμένα «σήματα φωτιάς», ήτοι απαρχαιωμένα αργά ραδιοσήματα του κοινού φάσματος της δικής μας ορατής Α' διάστασης υλοενέργειας (3ης Κανονικής).

Έτσι παράλληλα με τις δηλώσεις Καβάσιλα, από την Κίνα θα έχουμε τελικά ανακοινώσεις και παράλληλα και από την ΝΑΣΑ, ότι τάχα αποκωδικοποιήσαμε το σήμα από τον Κρόνο, και ο αστροστόλος από τον Κρόνο μας λέει ότι τάχα η «Σελήνη είναι φιλική» και «ακολουθεί την πολιτική του Γαλαξία» και ότι «οι Γαλαξιακοί Σύμβουλοι τύπου Καβάσιλα συνεδριάζουν όντως στη Σελήνη», κλπ, κλπ... φάτε μαλθάκες νεοψευδέλληνες δρακονιανά σκατά!

Επ'αυτού έχουμε και την άλλη απάτη του Στεπάνωφ, του Ρώσου επιστήμονα, περί του «Νιμπίρου» ο οποίος έρχεται τάχα και αυτός, άλλη μεγάλη απάτη και αυτή, η οποία θα δημιουργηθεί μέσω γιγαντιαίων διαστάσεων μηχανήματα Λέιζερ, ως ολόγραμμα (hologram) το οποίο θα φαίνεται τάχα να πλησιάζει συνεχώς τη Γη. Θα δοθούν περισσότερα στοιχεία επ' αυτού στις επόμενες μέρες.

Επίσης, αυτό συνδυάζεται απόλυτα και με την απάτη του Αμερικάνικου «SETI» (Search for Extraterrestrial Intelligence) της υπηρεσίας «SETI» η οποία ελέγχεται απόλυτα από την «NSA» (National Security Agency), και δόθηκε όπως λέμε στο «μπάσκετ» πάσα – assist, δηλαδή υποστηριχτική πάσα στην Ρωσία (Pravda) ότι τάχα έρχονται 2 αντικείμενα – σκάφη ολοταχώς και με απειλητικές διαθέσεις από τα όρια της τροχιάς του Πλούτωνος. Και αυτό θα συνδυαστεί ότι τάχα ΚΑΙ αυτά τα αντικείμενα είναι «φιλικά της Σελήνης» και θα καταλήξουμε τελικά να λέμε «μη πειράζετε τη Σελήνη» και «μη μιλάτε εναντίον της Σελήνης» όπως κάνει η «κακή ΟΕΑ» και το «επικατάρατο ιστολόγιο ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ», διότι όσοι υποστηρίζουν τις απόψεις της ΟΕΑ και του ιστολογίου θα παταχθούν από τον Γιαχβέχα και το μουνί της δρακονιανής μάνας που τον πέταγε τον γενοκτονόπουστα ληστοπειρατή του Γαλαξία.

Διότι εδώ όλο το δρακονιανό απόβρασμα του πλανήτη κάνει συνεχείς πάσες - assist μεταξύ τους. Όπως και παλιότερα η ΝΑΣΑ έκανε «πάσα» τα στοιχεία της ημι-τεχνητής υβριδιακής Σελήνης προς τους Ρωσοεβραίους επιστή-μουνες Ακαδημαϊκούς Βασιν και Σερμπάκοφ, (http://hellenandchaos.blogspot.com/2010/04/russian-academics-vasin-and-shcherbakov.html) για να βγάλουν αυτοί προς τα έξω τη μισή αλήθεια, ήτοι την ντυμένη «αλήθεια» συγκάλυψης. Ότι δηλαδή τάχα η Σελήνη είναι μεν σκάφος αλλά τώρα είναι ανενεργό – άχρηστο – χαλασμένο διαστημόπλοιο, για να μη καταλάβει ποτέ ο κόσμος ότι η Σελήνη είναι ενεργό - εν ενεργεία διαστημόπλοιο των Δρακονιανών επικυριαρχίας και ελέγχου της Γης.

Και μετά ξανά κάνανε πάσα – assist του «SETI» ξανά προς Ρωσία μεριά (Pravda) των 2 αντικειμένων – σκαφών με απειλητικές διαθέσεις στα όρια του Πλούτωνα.

Έτσι το παίζουν μεταξύ τους οι 2 εβραικές συνωμοτικές συμπαιγνιακές Κυβερνήσεις εγκληματίες του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, ήτοι η Αμερικανική Κυβέρνηση και η Ρωσική Κυβέρνηση.

Αυτά ώστε να μην δίνεται η εντύπωση ότι είχαμε φιλική χειρονομία προς τους Ρώσο-εβραίους και ότι τρώμε «κουτόχορτο» και ότι δεν ξέρουμε ποιος είναι ο πραγματικός τους ρόλος στη Μόσχα.
Όλοι τους! Ακόμα και ο Πούτιν ο προδότης, ο οποίος πήγε στο Βελιγράδι και έλεγε άλλα αντ'άλλων δηλαδή ότι τάχα:

«καλά έκανε η Ρωσική Κυβέρνηση και δεν έβαλε Βέτο, εγώ εξέφραζα προσωπικές απόψεις!»,

Αυτά δήλωσε ο προδότης Ρωσοεβραίος Πούτιν με τον κίπα. (http://www.radioislam.org/islam/english/jewishp/russia/putin-yarmulke.jpg)

Μετά από τις φοβερές αποκαλύψεις της Ο.Ε.Α. – Ομάδος Ελληνικής Αποκαταστάσεως και του ιστολογίου «Ελλην & Χάος» και του αντίστοιχου αγγλόφωνου ιστολογίου, είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι έχει πανικοβληθεί όλο το επιτελείο του Δράκοντος Τζέηντ, του Γιαχβέχα, και το Γήινο επιτελείο του, των Κινέζων, των εβραίων των ΗΠΑ και των εβραίων της Ευρώπης και της Ρωσίας και όλοι αυτοί έχουν πανικόβλητοι καταστρώσει κατεπείγον πρόγραμμα διαψεύσεως με κάθε τρόπο των κειμένων της ΟΕΑ και των κειμένων του ιστολογίου.
Εναπόκειται λοιπόν στην νοημοσύνη των Ελλήνων αναγνωστών του και των υπολοίπων αλλοεθνών αναγνωστών των κειμένων της ΟΕΑ και του ιστολογίου, να απαντήσουν καθώς πρέπει στους απατεώνες Κινέζους και εβραίους των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Ευρώπης, αλλά και στους αισχρούς ελληνοαμερικανούς τύπου Καβάσιλα οι οποίοι πρόδωσαν την υπόσταση τους την Ελληνική και έγιναν εθελούσια όργανα δαιμονικής καταληψίας του ψευδο-Ιεχωβά ψευδο-Όντος, Τζέηντ – Σιν – Σιών – Τζενταϊ – Σεντάϊ – Σκατάϊ του δρακονιανού διοικητού της Σελήνης, ο οποίος μέσω των Κινέζων ετοιμάζει την γενοκτονία πρώτα των Ελλήνων και μετά όλων των λοιπών εθνών λευκής + μαύρης φυλής.

Καλούμε τους ελληνοαμερικανούς των ΗΠΑ να σκοτώσουν τον Καβάσιλα, ως ανταποκριτή των σεληνιακών δαιμόνων, προδότη της Ελληνικής φυλής και ως προδότη της αρχαίας Ελληνικής υποστάσεως και αρχέτυπης ελληνικής υποδομής, και ως προδότη εναντίον του Υψίστου Θεού ΠΑΝΟΣ ή ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΒΑΣΙΛΑ ΤΩΡΑ!

ΤΟΝ ΕΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!

ΚΑΙ «ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ» ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΚΩΛΟΥ!

Επαναλαμ
βάνουμε: Καλούμε τους Ελληνοαμερικανούς των ΗΠΑ και του Καναδά:

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΒΑΣΙΛΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΡΑ!



ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΒΑΣΙΛΑ: Απειλές για "Ανταναίρεση" - Κατακλυσμική Αναχώρηση της Δρακονιανής Σελήνης μετά το 2012
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/2012.html

Πράβδα: Εξωγήινη εισβολή στη Γη το 2012 με ....εχθρικές διαθέσεις
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/2012.html

http://hellenandchaos.blogspot.com/2010/04/russian-academics-vasin-and-shcherbakov.html

ΤΟ ΖΗΤΩ 10.000.000 ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟ - ΔΡΑΚΟ ΤΖΕΗΝΤ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/10000000.html

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ: Ή ΜΕ ΤΟΝ SIN - SION - ZION - JADE - JENDAI - SENDAI - CHINESE DRAGON 888 Ή ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/chinese-dragon-888.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...