Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ελλάς - End National Debt – Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!! Απάντηση ντόπιων πολιτικών μασόνων προδοτών: «Δεν θέλουμε να αλλάξουμε (τα κινεζοεβραικά) αφεντικά μας!»


Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Στο άρθρο του με τίτλο  « Χωρίς θάνατο δεν υπάρχει Ανάσταση » ο Πολύδωρος Δάκογλου στο πρώτο υστερόγραφο γράφει : Ας μην μας φοβίζει ο θάνατος του Ελλαδικού Κρατιδίου. Αυτό έχει ξανασυμβεί πολλές φορές στο διάβα της ιστορίας.. Το έθνος είναι η ουσία. Και το έθνος έχει φροντίσει για το μέλλον του Ελληνισμού δημιουργώντας πολλές εστίες διασποράς. Τον ελληνισμό του εξωτερικού.

Έτσι λοιπόν ακολουθώντας τα ΜΜΕ την συνομωσία της σιωπής μας απέκρυψαν την παρουσία και τις δηλώσεις  του ομογενή προέδρου της οργάνωσης "End National Debt", κ. Μανώλη Λαμπράκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης CRETA την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012 τον οποίο θα ακούσετε να λέει στο βίντεο ότι οι ομογενείς με επικεφαλής τον Αρτέμη Σώρρα δε θα αποπληρώσουν το τεχνητό χρέος της Ελλάδος αλλά θα το εξαγοράσουν έχοντας στα χέρια τους ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου τα οποία λήγουν άμεσα . Ο εξαίρετος κύριος Λαμπράκης και σαν γιατρός αλλά και σαν Έλληνας έθεσε ως καταληκτική ημερομηνία προ τις 12 Σεπτεμβρίου 2012. Δηλαδή σε 14 ημέρες .Επίσης στο βίντεο θα ακούσετε και για την προσφορά που έκαναν στον Χριστόφια γιατί για αυτούς Ελλάδα και Κύπρος είναι ENA και το αυτό και η κυβέρνηση της Κύπρου παλινδρομεί μια με Κινέζους μια με Ρώσους μια με ΔΝΤ και δεν προχωρεί στην λύση που της δίνει η ομογένεια .

Ας θυμηθούμε πόσες φορές η Ελλάδα ανέκαμψε από Εθνικούς ευεργέτες .Πιστεύουμε ότι ένας εθνικός ευεργέτης είναι και ο κύριος Σώρρας μόνο που είναι προσαρμοσμένος στην ελλαδική πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία 38 χρόνια της μεταπολίτευσης και ξέρει να ελίσσεται .
ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ:
-          - Για το θέμα θα συζητήσουμε με τον πρόεδρο της οργάνωσης κ. Μανώλη Λαμπράκη, ο οποίος δραστηριοποιείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, και είναι μαζί μας από το στούντιο της τηλεόρασης CRETA στα Χανιά, κ.Λαμπράκη, καλησπέρα σας!

     Καλησπέρα. Τι κάνετε κύριε Μεταξά; Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.
-          
            -Να είστε καλά. Έχουμε πάρα πολλά να πούμε. Πριν μιλήσουμε για την οργάνωση που αφορά το Εθνικό Χρέος, αυτό το σύλλογο, και τις δράσεις σας σε όλο τον κόσμο, με επίκεντρο τις Ηνωμένες Πολιτείες, θέλω να ξεκινήσουμε με μια αναφορά σας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Ηράκλειο, συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγ. Θωμά, για το ρόλο της ομογένειας στην Κρίση Χρέους, και το πώς θα σταθείτε στο πλευρό της Ελλάδας. Δηλαδή τι ακριβώς θα περιλαμβάνει αυτό το πλαίσιο των δράσεων; Θα είναι οικονομικού περιεχομένου; Δηλαδή θα συγκεντρώσετε χρήματα για να βοηθήσετε να ξεχρεώσουμε; Ή θα είναι δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της παγκόσμιας κοινής γνώμης;
     Καταρχήν θα θελα να ευχαριστήσω τον κ.Γιώργο Βιτώρο τον καλό μου φίλο, καθώς επίσης τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη, τον Γιώργο τον Φραγκιουδάκη και τον Μανώλη τον Παττακό, που όπως ξέρετε είναι 3 πρώτα ξαδέλφια και τα οποία είναι τα αστέρια της Κρητικής Παράδοσης. Σε μια εκδήλωση λοιπόν που ετιμάτο ο Γιώργος ο Φραγκιουδάκης, για πρώτη φορά – και το θεώρησα υποχρέωση μου  γιατί 40 χρόνια πριν ακριβώς την ίδια ημέρα έκανα το τελευταίο γλέντι στην Κρήτη προτού φύγω για την Αμερική, το έκανα στον Αγ.Θωμά. Γι’αυτό λοιπόν αποφάσισα να το ανακοινώσω δημόσια εκεί! Στο ερώτημα σας ποια ακριβώς είναι η φύση της δικής μας προσπάθειας, θέλω να σας πω ότι δεν ψάχνουμε για χρήματα, χρήματα έχουν συλλεχθεί, είναι ήδη διαθέσιμα, και θα σας εξηγήσω λίγο αργότερα πως. Η οργανωσίς μας η οποία ονομάζετε όπως βλέπω και στην τηλεόραση που έχετε κάτω απ’το όνομα μου, «END NATIONAL DEBT» που σημαίνει «ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ», το Εθνικό Χρέος.
-          

      -Μισό λεπτό, κ.Λαμπράκη, να τα πάρουμε με τη σειρά. Υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα; Πόσα και από ποιους;

     H οργάνωσις η δική μας είναι εκείνη που διαχειρίζεται τα κεφάλαια. Τα κεφάλαια τα οποία διαχειριζόμεθα είναι αρκετά για να αποπληρωθεί όλο το ελληνικό χρέος. Η απόφασις να κινητοποιηθούμε αυτή τη χρονική στιγμή είναι σημαντική γιατί γνωρίζουμε μέσω των ιδικών μας πηγών ότι επίκεινται πολλά δεινά για την πατρίδα για τις επόμενες 60 ημέρες, και όπως αντιλαμβάνεστε, και θα έχετε αντιληφθεί ήδη και εσείς, επειδή όλοι γνωρίζουν ακριβώς τις κινήσεις μας ιδιαίτερα σε επίπεδο κυβερνήσεων, κρατών, κλπ, μυστικών υπηρεσιών, επειδή ακριβώς γνωρίζουν θα δείτε ότι ο τόνος και των ευρωπαίων αλλά και των αμερικανών έχει μειωθεί, η όξυνσις η οποία υπήρχε πριν από έναν και δύο και τρείς μήνες έχει ας το πούμε στρογγυλοποιηθεί λιγάκι τώρα διότι γνωρίζουν ότι υπάρχει αυτή η προσπάθεια και η οποία έχει εν τέλει αποφέρει καρπούς.

-         - Άρα, για να καταλάβω, αυτή τη στιγμή υπάρχουν συγκεντρωμένα κεφάλαια ελλήνων του εξωτερικού, ποσά τα οποία οι ίδιοι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να διαθέσουν για να ξεχρεώσει η Ελλάδα; Να ανασάνει οικονομικά; Δηλαδή να τα δώσουν στα δημόσια ταμεία της χώρας; Πως ακριβώς έχει η κατάσταση;

     Να σας εξηγήσω. Η οργάνωση μας καταρχήν αποτελείτε από… εγώ είμαι ο πρόεδρος της οργανώσεως, είμαι γιατρός, κατάγομαι από το Λασίθι, από το Χριστό Λασιθίου..

-          -Εγώ θα προσθέσω κ.Λαμπράκη, επιτρέψτε μου, με σπουδαίο έργο στην Αμερική, και σπουδαία βοήθεια, το λέω και το τονίζω, σπουδαία βοήθεια για Ελληνόπουλα και Κρητικόπουλα που έρχονται στην Αμερική χωρίς ένα Ευρώ στην τσέπη. Γνωρίζω περιστατικά που τα έχετε βοηθήσει. Παρακαλώ συνεχίστε. Κλείνω την παρένθεση.

     Ευχαριστώ πολύ. Αντιπρόεδρος στην οργάνωση μας, είναι ο διάσημος καθηγητής ο Θεόδωρος ο Καρυώτης, ο οποίος θεωρείτε ο «πατέρας της ΑΟΖ». Επίσης ο καθηγητής Νίκος Γεωργαντζάς, ένας λαμπρός επιστήμων, ο οποίος είναι ειδικός για τη δημόσια διοίκηση, δηλαδή είναι καθηγητής της συστημικής δυναμικής σε ένα πανεπιστήμιο στη Νέα Υόρκη, το Fordham University. Δικηγόροι, γιατροί, ορκωτοί λογιστές, οικονομολόγοι, καθηγητές, δημοσιογράφοι, αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων εννοώ εν αποστρατεία αυτή τη στιγμή. Όλοι αυτοί λοιπόν φτιάξαμε μια οργάνωση και είχαμε την ευτυχή συγκυρία να συμπεριλάβουμε στην οργανωσή μας ένα άτομο το οποίο πρέπει να θεωρηθεί πιστεύω «Ο Ευεργέτης του Ελληνικού Έθνους». Το όνομα του είναι Αρτέμης Σώρρας. Ο κ.Αρτέμης Σώρρας πολύ νωρίς από την ίδρυση της οργάνωσης ακόμα, διέθεσε όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, τα οποία είναι …θελώ να σας πω ότι είναι αδύνατον να σας περιγράψω το εύρος και την ποσότητα των χρημάτων που διαθέτει η οικογένεια Σώρρα. Δεν εθίστη ούτε μια στιγμή, και οποιαδήποτε θυσία του ζητήθηκε σε όλο αυτό το διάστημα που το περάσαμε στην Ουάσιγκτον περίπου 12 μήνες τώρα, περισσότερο καιρό περάσαμε στην Ουάσιγκτον συζητώντας με την κυβέρνηση και τους ανάλογους εντεταλμένους, για να φτάσουμε στο σημείο σήμερα να πούμε ότι ο κύριος Σώρρας έχει λύσει το πρόβλημα της Ελλάδος, έχει αναθέσει δε στη δική μας την οργάνωση την όλη διαδικασία για το πώς ακριβώς θα συμβεί η … αποπληρωμή του χρέους….
Καταρχήν θέλω να σας εξηγήσω ότι δεν πρόκειται (ακριβώς) περί αποπληρωμής αλλά πρόκειται περί εξαγοράς.

-          -Δηλαδή;; Αν κατάλαβα καλά αυτή τη στιγμή η οργάνωση σας έχει στη διάθεση της έναν «κουμπαρά», να το πω έτσι πολύ απλά, γεμάτο λεφτά. Αυτά τα χρήματα είναι προσφορά για την Ελλάδα.

     Ακριβώς!

-          -Αυτή η προσφορά τι ακριβώς περιλαμβάνει;;

      Αυτή η προσφορά περιλαμβάνει ….
-          
      -Δηλαδή θα δώσετε τον «κουμπαρά», θα πάτε στο υπουργείο οικονομικών και θα πείτε: «κύριοι, ορίστε, εμείς έχουμε αυτά τα χρήματα, είναι από τη συγκεκριμένη οικογένεια, μαζί και με άλλους ανθρώπους που έχουν την οικονομική επιφάνεια και έδωσαν τον οβολό τους, πάρτε τα, διαχειριστείτε τα όπως εσείς νομίζετε;;

     Όχι βεβαίως. Ένα από τα βασικά…όπως όλοι οι Έλληνες απανταχού της Γης οπωσδήποτε έχουν σοβαρό πρόβλημα με τα γενεσιουργά αίτια της κρίσης. Έτσι λοιπόν θα ήτανε φαντάζομαι εντελώς κουτό από οποιονδήποτε, χωρίς να γίνουνε ορισμένες μεταβολές στο πολιτικό σκηνικό, να προωθήσουμε αυτή την προσπάθεια. Εκείνο που θέλουμε και θα το κάνουμε πολύ σύντομα τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, θα πάμε σε 3 φορείς …υπάρχει μια διχογνωμία εδώ εάν μπορούμε να το κάνουμε μόνο μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ.). Θα καταθέσουμε λοιπόν στο Δ.Ν.Τ.  ή και εκεί και στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Ε.Κ.Τ.) και στην Ευρωπαϊκη Ένωση (Ε.Ε.), θα καταθέσουμε Ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου τα οποία λήγουν πολύ σύντομα, και θα πάρουμε όλα τα Ελληνικά Ομόλογα, όπου και να υπάρχουν σε όλη τη Γη. Επομένως δεν θα έχουμε καμία Τρόϊκα, ή καμία κα.Μέρκελ, ή κανέναν κ.Ρέσλερ, να μας λέει ότι είμαστε τεμπέληδες ή ότι δεν κάνουμε εκείνο και δεν κάνουμε το άλλο!

-          -Αν κατάλαβα καλά. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, θέλετε από αυτή τη διαδικασία να παρακάμψετε τα ελληνικά όργανα; Να απευθυνθείτε δηλαδή απευθείας στο Δ.Ν.Τ. και στην Ε.Κ.Τ.;

     Βεβαίως. Εξαγορά του Χρέους δηλαδή. Και πιστεύω ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε αρκετή διανόηση, έχουμε την ιστορία, έχουμε τον τρόπο με τον οποίο εμείς μόνοι μας μπορούμε να διαχειριστούμε το πώς θα βγούμε από αυτή την κρίση, η οποία δεν ήτο ποτέ κρίση οικονομική. Η κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα, όπως και στον υπόλοιπο κόσμο, είναι κρίση κατοχής. Σκεφτείτε ότι από τα 192 κράτη που είναι στα Ηνωμένα Έθνη, τα 191 χρωστούν. Εάν χρωστούν όλα τα κράτη, ποιος είναι ο δανειστής; Έτσι; Άρα λοιπόν υπάρχει μια κρίση κατοχής. Η κατοχή αυτή είναι σαφής και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πρώτη η Ελλάδα να δώσει το παράδειγμα.. Και πρέπει να σας πω επίσης ότι δεν περικλείσαμε την Ελλάδα μόνο σε ένα στενό κύκλο, και λέμε εμείς θα ξεχρεώσουμε και ας κάνουν ότι θέλουνε οι άλλοι… Επιπλέον θέλω να σας πω ότι και η Αμερική έχει ένα πρόβλημα σοβαρό, ιδιαίτερα η Αλαμπάμα η οποία είναι μία από τις πολιτείες των «ΗΠΑ» και χρεοκόπησε πριν από μερικές ημέρες, και μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε εάν μπορούμε, και βεβαίως εμείς παράσχαμε την βοήθεια μας εντελώς…και πρέπει να σας πω ότι, ό,τι ακριβώς δάνειο δίνεται από τη δική μας την οργάνωση είναι χωρίς επιτόκιο!
-          
      -Εσείς πόσο καιρό διαθέτετε αυτά τα κεφάλαια;;

      Τα κεφάλαια αυτά ήσαν στην κατοχή του κυρίου Σώρρα, αλλά η χρονική στιγμή που ενεργοποιήθηκαν τα κεφάλαια, γιατί είναι κάποια ληξιπρόθεσμα Ομόλογα των Ηνωμένων Πολιτειών, η εποχή είναι τώρα, η τωρινή εποχή, γι’αυτό και αποφασίσαμε σε αυτή την κρίσιμη στιγμή να παρέμβουμε ώστε να σταματήσει αυτή η μεγάλη καταστροφή και η μεγάλη κατηφόρα που έχει πάρει η Ελληνική επικράτεια.

-         - Γιατί ποσά μιλάμε έχετε στη διαθεσή σας;

     Πολύ περισσότερα απ’ότι χρειάζεται η Ελλάδα! Να σκεφτείτε ότι η Ισπανία μας προσέγγισε πριν από 2 εβδομάδες με το αίτημα των 200 δισεκατομμυρίων και το είδαμε με πάρα πολύ θετικό μάτι, όπως επίσης πρέπει να σας πω ότι προσφέραμε και στην Κύπρο 11 δισεκατομμύρια, ή προσφέραμε να τους αποπληρώσουμε και το υπάρχον χρέος το οποίο είναι γύρω στα 34 δις. Η Κυπριακή κυβέρνηση παλινδρομεί, την μια πάει από εδώ, την μια από εκεί, εάν θυμάστε καλά από τα νέα, θα βλέπετε ότι τη μια είναι η Τρόϊκα εκεί, μετά είναι οι Ρώσοι εκεί, μετά είναι οι Κινέζοι εκεί, κλπ. Σημασία έχει ότι έχουνε μια πάρα πολύ απλή λύση η οποία όχι μόνο δεν θα τους στοιχήσει τίποτε, αλλά θα διασώσει τον ορυκτό πλούτο της Κύπρου, γιατί για εμάς Κύπρος και Ελλάδα είναι ένα πράγμα!
-          
      -Κύριε Λαμπράκη πρέπει να σας πω ότι ακούγεται πολύ καλό, πολύ όμορφο για να είναι αληθινό. Θα περιμένουμε, θα παρακολουθούμε τις…

      Εάν είχα ακόμα 1 ή 2 λεπτά…
-          
      -Παρακαλώ. Βεβαίως. Και θα ήθελα και κλείνοντας να μας προσδιορίσετε εάν μπορείτε τον χρονικό ορίζοντα των εξελίξεων όπως εσείς τον έχετε στο μυαλό σας και σκέφτεστε να δράσετε. Φαντάζομαι ήσαστε Χανιά για διακοπές..

      Βεβαίως. Η καταλυτική ημερομηνία είναι η 12η Σεπτεμβρίου γιατί τότε θα συναντηθεί η Γερμανική κάτω βουλή και μας απειλούσαν πριν από 20 – 30 μέρες τουλάχιστον ότι θα μας αναγκάσουν να βγούμε από την Ευρωπαϊκη Ένωση και το Ευρώ. Αυτή λοιπόν είναι η ημερομηνία η δική μας, δηλαδή προ της 12ης Σεπτεμβρίου θα συμβεί αυτό. Θέλω όμως προτού κλείσουμε να αναφερθώ σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα και αυτό είναι το θέμα των μετοχών της «Τράπεζας της Ανατολής» το οποίο διαχειρίζεται πάλι η δική μας οργάνωση και αυτό είναι επίσης περιουσιακό στοιχείο της οικογενείας Σώρρα, η οποία εδώρησε στην δική μας την οργάνωση 4 μετοχές και στην αντίστοιχη ελληνική οργάνωση άλλες 4 μετοχές. Εδώ λοιπόν ήθελα να διευκρινίσω ότι οι 2 οργανώσεις δηλαδή η ελληνική οργάνωσις και η αμερικανική οργάνωσις είναι ξεχωριστές. Ότι υπάρχει στο διαδίκτυο αφορά μόνον την ελληνική οργάνωση. Εμείς σκεφτήκαμε αυτό τον τρόπο, ούτως ώστε να μπορέσουμε αυτόν τον περασμένο χρόνο να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα το ελληνικό, αφού δώσαμε στο κοινό την «Τράπεζα της Ανατολής», εμείς δουλέψαμε ένα άλλο εργαλείο που λέγεται «Αμερικανικά Ομόλογα» για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε αυτή την συγκεκριμένη στιγμή. Το θέμα της «Τράπεζας της Ανατολής» όμως είναι ένα τεράστιο θέμα και είναι πολύ πολύ μεγαλύτερο από τα αμερικανικά ομόλογα τα οποία τελικώς έχουμε στη διαθεσή μας. Και πρέπει να σας πω ότι το θέμα της «Τράπεζας της Ανατολής» είναι τόσο σοβαρό που θα συγκλονίσει όχι μόνο την Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά και ολόκληρο τον κόσμο! Και να ενθυμείστε πολύ καλά ότι η κατοχή της Ελλάδας θα τελειώσει, η Ελλάδα θα ανακάμψει και θα λάβει τον ηγετικό της ρόλο ο οποίος της αρμόζει, σε όλο το παγκόσμιο γίγνεσθαι. Είναι ώρα να αναλάβουμε και πάλι τα ηνία!
-          
            -Θα κλείσουμε με αυτό το αισιόδοξο μήνυμα, περιμένοντας να δούμε πράξεις συγκεκριμένες δράσεις μέσα στις επόμενες ημέρες…

      Βεβαίως. Εντός των επομένων ημερών θα το δείτε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ.

H Ελληνική Ομογένεια αναλαμβάνει δράση για την εξάλειψη της κρίσης χρέους της χώρας.Συνέντευξη στο cretatv του εξαίρετου γιατρού και Έλληνα προέδρου της οργάνωσης
"Να τελειώσουμε με το δημόσιο χρέος " Ότι μας κρύβουν τα …«έγκυρα ΜΜΕ» μας τα λέει ο κύριος Λαμπράκης. Αρτέμης Σώρρας ίσως να είναι ο νέος Εθνικός ευεργέτης .Στο blog έχουμε ανεβάσει και το πρωτοσέλιδο από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ της Αυστραλίας με σχετική αναφορά Δείτε το http://koinosparanomastis.blogspot.de/2012/08/h.html


ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

ΑΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ $11ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ $300 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙ;
http://asimpiestos.blogspot.com/2012/08/11-300.html
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΞΕΣΠΑΣΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011. ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ!!!

Η Ελλάδα μέσω Ελλήνων μετόχων της "Τραπέζης της Ανατολής" διαθέτει χρυσό αξίας 52 Τρις Ευρώ με τα οποία δύναται να εξοφλήσει 48 φορές το Ελληνικό Δημόσιο χρέος 400 +700=1,1 Τρις Ευρώ,αλλά οι προδότες πολιτικοί αρνιούνται την προσφορά αυτών των Ελλήνων μετόχων!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/10/52-48-400-70011.html

Ο.Ε.Α. προς τους κατόχους και Δικαιούχους των Μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/09/blog-post_4137.html
12 ΑΥΓ. 2012
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΡΟΔΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΥΠΕΡΜΕΤΟΧΗ" ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
(Αναγνωρίζεται ότι έχουν αξία οι μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής»)
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2012/08/blog-post_6423.html
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει
(ο καθείς και τα όπλα του)
http://www.ellasneverdie.org/
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…….
http://theogreece.info/?p=3004
Το Δια ταύτα της «END»
Οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, που σήμερα είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας μας, έχουν την εξωπραγματική αξία των 2,7 τρις ευρώ. Η Εθνική Τράπεζα ,που είναι ιδιωτική, και οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της πρέπει να πληρώσουν και θα πληρώσουν.

Ασφαλώς και έχουν να πληρώσουν.

Ιδρύσαμε την Εταιρεία “Η Ελλάς Ποτέ Δεν Πεθαίνει” – “Ellas Never Die” (“END”) για την Ελλάδα μας και όλους τους Έλληνες.

Η “END” Ανήκει σε Όλους μας. Η περιουσία της “END” είναι περιουσία όλων των Ελλήνων.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά και απόλυτα ότι δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε πολιτική κίνηση ΠΟΤΕ.

Στην εποχή που ζούμε η καχυποψία, η δυσπιστία, η παραπληροφόρηση κυριαρχούν.

Θα μας βομβαρδίσουν με τα φερέφωνά τους (στην Ελλάδα και όχι μόνο) με ό,τι πιο απίθανο μπορείτε να φανταστείτε.

Υψηλά ιστάμενοι της πολιτικής εξουσίας μας έχουν χαρακτηρίσει “πράκτορες”, που θέλουμε να αποσταθεροποιήσουμε την Οικονομία της Ελλάδος και της Ευρώπης. Τους καλέσαμε να έρθουν μαζί μας (όχι να γίνουν “πράκτορες”), να αγωνιστούμε όλοι μαζί για τον κοινό σκοπό, την Πατρίδα μας, αρνήθηκαν! (Επιδόθηκε στον Υπουργό Οικονομικών σχετική επιστολή κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ στα τέλη Ιουλίου 2011 από επιφανείς Έλληνες Πατριώτες της ομογένειας εκεί.)

Δεν θέλουν να αλλάξουν αφεντικά είπαν!

Εμείς δεν είμαστε αφεντικά και δε θα γίνουμε.

Ελληνίδες, Έλληνες,

Ελάτε μαζί μας, γίνετε υποστηρικτές και μέτοχοι στην “END”. Εμάς, τους ιδρυτές της “END”, πιθανόν να μας σταυρώσουν, να μας τσιμεντώσουν, να μας κάνουν θύματα τροχαίου ατυχήματος, να μας εξοντώσουν με ανακοπές και ανευρύσματα εγκεφάλου, να μας εκτελέσουν. Εσείς θα συνεχίσετε και θα νικήσετε.

Είμαστε ήδη αρκετοί, ελάτε να γίνουμε ΟΛΟΙ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ΕΛΛΗΝΕΣ της Αμερικής και ιδιαίτερα τον γιατρό Εμμανουήλ Λαμπράκη, τον καθηγητή Θεόδωρο Καρυώτη και τον καθηγητή Νικόλαο Γεωργαντζά για την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΙΑ τους, την αμέριστη βοήθειά τους, την συμπαράστασή τους και τους αγώνες τους.

Να ευχαριστήσουμε επίσης όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ εδώ στην Πατρίδα, που δούλεψαν και δουλεύουν ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ για το κοινό όραμα…  

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Το θέμα όπως εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας, πρέπει πάση θυσία να πάρει διαστάσεις και να ενημερωθεί ο απανταχού ελληνισμός!

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στο πολιτικό κατεστημένο και τους διαπλεκόμενους προστάτες του την συγκάληψη και αυτής της προσπάθειας..

Η προδοσία της πατρίδας και η εξαπάτηση του λαού πρέπει να σταματήσει!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ¤100.000 ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !!!



http://asimpiestos.blogspot.com/2012/08/11-300.html



ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΞΑΡΤ¶ΤΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΊΑ Η ΟΧΙ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΠΧ:


Α. ΓΡΑΦΤΕΊΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΌΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΉΣΕΤΕ ΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ,

Β. ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΊΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΉΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠAΘΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΑΦΟΡΗΤΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ


ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΜΠΌΔΙΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΙΣ ΚΌΚΚΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ (ROTH CHILD) .

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΎΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 100ΕΤΙΑ (ΤΟΥΛAΧΙΣΤΟΝ), ΔΊΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΌΜΙΑ (ΠΧ ΑΔΕΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΣΚΑΝΔAΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥΣ ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΊ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ,

ΟΥΤΟΣ Η AΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΧAΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤA ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΑ Τ'ΑΧΟΥΝΕ ΠAΡΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ, ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥAΛΩΤΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛAΒΕΤΕ , ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΛΈΠΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΜAΘΕΤΕ ΑΠ'ΕΞΩ

BΙΝΤΕΟ 1

http://www.youtube.com/watch?v=X5DYw1HZXH0

ΒΙΝΤΕΟ 2

http://www.youtube.com/watch?v=MZSLeHs72pM&feature=related

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...