Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ". ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΔΥΣΗ. ΕΛΛ...

Κύριοι της Ο.Ε.Α., κύριε Καραγεωργιου… τι είναι αυτά που λέτε και φωνάζετε τόσα χρόνια, τόσες δεκαετίες; Η κίνα τρελά ερωτευμένη με όλα τα έθνη του πλανήτη δίνει χρήμα σε όλα τα μελλοθάνατα και νοητικά προβληματικά κράτη της Ευρώπης – Ασίας – Αμερικής – Αφρικής…
Άρα εσείς εκεί στην Ο.Ε.Α. δεν πάτε καλά ρε παιδί μου.

Ορίστε, τι θα πούμε τώρα σε «νοήμονες» του τύπου Μπουφεση (εκπρόσωπος Ρωσοεβραίων FSB) οι οποίοι μας ζητάνε αποδείξεις για τα λεγόμενα σας;

Η χειροπιαστή απόδειξη δεν είναι αυτά που ισχυρίζεστε ουρλιάζοντας τόσα χρόνια εσείς της Ο.Ε.Α. για τους Κινέζους, αλλά η χειροπιαστή απόδειξη είναι ότι οι Κινέζοι έχουν ξεπεράσει σε όλα τα επίπεδα ακόμα και τον… «περιούσιο λαό» (εδώ δεν ξέρουμε βέβαια κατά πόσο οι εβραίοι θα γελάνε τώρα) και έχουν ξεπεράσει το επίπεδο νοημοσύνης όλων των υπολοίπων γήινων φυλών.

Άρα η Ο.Ε.Α. ψεύδεται και η αλήθεια είναι ότι η Ο.Ε.Α. μάλλον θα ζηλεύει τα κατορθώματα και την ανωτερότητα της Κίνας και την …αγάπη & μεγάλη καρδιά της Κίνας προς όλη την ανθρωπότητα. Και άρα χειροπιαστή απόδειξη δεν είναι τα λεχθέντα της Ο.Ε.Α. εναντίον της Κίνας, χειροπιαστή απόδειξη είναι ότι η Κίνα απλά δεν είναι διανοητικά προβληματική όπως όλα τα υπόλοιπα χρεοκοπημένα έθνη (πχ νεοσκατελληνες), και με την εξυπνάδα της έχει μαζέψει όλο το χρήμα και το χρυσό του πλανήτη. Αυτή είναι η αλήθεια.

Οπότε νεοσκατελληνες μην ακούτε τι λέει η Ο.Ε.Α.. Τι θέλετε; Θέλετε η «καλή» Κίνα – κάτω Σιών να σας σπρώχνει τα φραγκοδίφραγκα στην σούφρα σας (πριν την γενοκτονία σας βεβαίως βεβαίως) ώστε να κοπροσκυλιάζετε και να μπορείτε να πίνετε ως "επαγγελματίες-άνεργοι" 50 φραπέδες την ημέρα η' θέλετε να πεινάσετε με τις συμβουλές της …κακιάς Ο.Ε.Α. η οποία σας προτρέπει να σκοτώσετε τους προσκυνημένους;

Τι και σαν φωνάζει η Ο.Ε.Α. τόσες δεκαετίες για τους κινέζους; Οι νεοπουστελληνες το μόνο που σκέπτονται είναι το προδοτικό μέσω ρουσφετιού εισόδημα τους. Θα δείτε σε λίγο καιρό νεοέλληνες πουσταραδες πόσο «καλοί» είναι οι κινέζοι και πόσο σας «αγαπανε» όταν θα σας τρώνε ζωντανούς στην κυριολεξία.

Ορίστε και λίγα από τα πρόσφατα σχετικά:

Επίσκεψη Παμπούκη στην Κίνα
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_11/04/2011_387011

Στην Κίνα έχουν επίσης μεταβεί ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Αρθούρος Ζερβός, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ. κ. Νικόλαος Μπάρδης και ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα τεχνολογίας, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών κ. Παντελής Τζωρτζάκης, οι οποίοι θα έχουν σειρά επαφών με κινεζικούς φορείς και επιχειρήσεις στη βάση συγκεκριμένων σχεδίων επιχειρηματικής ανάπτυξης.

(ΔΙΑΒΑΖΕ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ «ΔΕΚΟ» ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ)

στην «ακρόπολη» (13/4/2011), γράφουνε



πως η ελληνική(;;;) κυβέρνηση ζητάει από την κίνα αγορά ελληνικών ομολόγων όπως ο προκάτοχός τους καραμανλής....

κώλο δίνουνε; (ναι θα μου πεις)

Αλλά η Ελλάδα είναι μόνο μια απλή παράμετρος της όλης εικόνας... συνεχίστε παρακάτω και θα νοήσετε...

Σε Κινεζικά χέρια και το Ισπανικό χρέος;
http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/42906/se-kinezika-cheria-to-ispaniko-chreos

Η κινεζική τραπεζική εισβολή στην Τουρκία, η Ελλάδα και η γεωπολιτική παράμετρος…

Ξεπερνώντας την αρχική ειρωνική τοποθέτηση μας συνεχίζουμε με λίγη ακόμα ανάλυση της σκληρής πραγματικότητας μπας και ξυπνήσει ακόμα κανένας και φτάσουμε στην «100η μαϊμού»...

http://www.youtube.com/watch?v=GqSzLYYXDpY
Εδώ και πολλά χρόνια ήδη η στρατηγικής σημασίας στρατιωτική βάση – γιγαντιαίο λιμάνι στο LONG BEACH της Καλιφόρνιας – ΗΠΑ έχει δοθεί στον πλήρη έλεγχο της Κίνας (COSCO) και του Κινεζικού Στρατού.
(ομοίως έχει πουληθεί ο Πειραιάς και τα λιμάνια της Ελλάδας στην COSCO)

Μέσω της COSCO οι Κινέζοι παράγουν τα άθλια ραδιενεργά προϊοντα τους Σκλαβιάς (Σε στρατόπεδα Καταναγκαστικής Εργασίας - βασανισμού πολιτικών κρατούμενων και άλλων κρατούμενων εντός της Κίνας http://www.youtube.com/watch?v=zqsY9eB1HD4 ) με μηδενικό κόστος «μια κούπα ρύζι» και μετά τα μοσχοπουλούν με διάφορες δασμολογικές κομπίνες και υποτιμολογήσεις μεταφέροντας τα στις συμπαιγνιακές ΗΠΑ μέσω της Δυτικής Ακτής της Καλιφόρνιας μέσω της COSCO, ενώ τα υπνωτισμένα ζόμπι της λευκής και μαύρης φυλής πολίτες στις ΗΠΑ, Ελλάδα και Δύση τα αγοράζουν αυτά τα φθηνά Κινέζικα προϊοντα ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, αποφεύγοντας να αγοράσουν τα πολύ ακριβότερα εγχώρια και καταδικάζοντας έτσι την τοπική πρωτογενή εθνική οικονομία τους.

Έτσι έφτασαν οι κάποτε υπερδύναμη ΗΠΑ να ζητιανεύει και να παρακαλάει τους Κινέζους πουλώντας τους στην κυριολεξία Χρέος, Γη και Ύδωρ για να μη χρεοκοπήσει και καταρρεύσει εντελώς η Οικονομία της και το κωλόχαρτο του δολαρίου. Οι Γαίες το Δημόσιο και ο Στρατός των ΗΠΑ στην Κυριολεξία «πληρώνονται» αυτή τη στιγμή από την Κεντρική Τράπεζα της Κίνας (!!!).
Είναι φυσικό λοιπόν ο μαύρος δούλος – σκλάβος ΧΑΜ Ομπάμα O-bow-ma να προσκυνάει τον Κινέζο Πρωθυπουργό.

Τελικό Σχεδιαζόμενο Αποτέλεσμα: Ασθενή στρατιωτική προβοκατόρικη επίθεση των χρεοκοπημένων ΗΠΑ εναντίον της ετοιμοπόλεμης Κίνας, σαρωτική αντεπίθεση πάνοπλης Δρακονιανής Κίνας και γενοκτονία Λευκής+Μαύρης φυλής των ΗΠΑ.

Αντίστοιχα το ίδιο συμβαίνει σε μικρή κλίμακα και στην υπό Κινεζοεβραική κατοχή Ελλάδα όπου εκτός από το ξεπούλημα στην Κίνα, ελληνικές επιχειρήσεις και εργοστάσια μεταφέρονται σωρηδόν στις γειτονικές χώρες του μογγολικού ανθελληνικού άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» με τα φθηνά εργατικά χέρια, καταστρέφοντας έτσι την πρωτογενή ελληνική οικονομία η οποία στην κυριολεξία πλέον δεν παράγει σχεδόν τίποτε.
Ο «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» σχεδιάζεται να κάνει μετάπτωση στον άξονα Ρ.Ι.Κ. "Άξονας Σαγκάης" κατά τις τελικές φάσεις του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου εάν εκτελεστεί ο σχεδιασμός του με εκκίνηση από την Ελλάδα (ΛΑ.Ο.Σ. + Ψευδο-Δραγάζης)

Στο δια ταύτα, εάν δεν εφαρμοστούν ΑΜΕΣΑ τα 13 μέτρα (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/13.html) που πρότεινε η Ο.Ε.Α. σε συνδυασμό με την Οικονομική Πολιτική του Σπύρου Μαρκεζίνη που ανάστησε 2 φορές την Ελληνική Οικονομία τότε το Οικονομικό τέλος της χώρας είναι βέβαιο και η Οικονομική Εισβολή της Κίνας και του Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ήδη μετατρέπεται σε Πολιτική Εισβολή και τέλος θα μετατραπεί ΚΑΙ σε στρατιωτική εισβολή που ήδη τη νιώθουν οι Έλληνες στο πετσί τους με την αμαχητί ανεξέλεγκτη εισβολή 7.000.000 λαθρομεταναστών εκ της Ασίας & Ισλάμ και άτακτου Στρατού UCK-UCC εκ της Αλβανίας στο Ελληνικό Έδαφος.

Αλλά για να εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα θα πρέπει πρώτα να ανατραπούν και να εξοντωθούν οι εγχώριοι προδότες της Κυβερνήσεως και της Βουλής. Αυτό είναι πλέον στα χέρια και στη συνείδηση του Ελληνικού λαού και των Ελλήνων πατριωτών αξιωματικών. Όσοι από αυτούς δηλαδή έχουν ακόμα ελληνική πολεμική συνείδηση με ένστικτο επιβιώσεως και δεν έχουν μετατραπεί σε άβουλα ζόμπι – χοίρους της δρακονιανής μαύρης μάγισσας Κίρκης.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ λοιπόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...