Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΕΑ


Σ.Επιστήμης: Στα χείλη πολλών ανθρώπων όλης της ανθρωπότητας είναι το ερώτημα "τι πρόκειται να συμβεί;" και μετατρέπεται σε βεβαιότητα βλέποντας την οικονομική κρίση και όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας.
Πολλοί μας ρωτούν "τι πιστεύετε οτι θα συμβεί;"
Επειδή δεν είμαστε μάντεις, επιλέξαμε τρία μικρά άρθρα, τα οποία διαβάζοντάς τα θα φθάσετε μόνοι σας στο συμπέρασμα για το τι πρόκειται να συμβεί.


Αυτά τα τρία θέματα αφορούν την μεγαλύτερη χώρα. Την Κίνα.
Ειλικρινά πιστεύουμε ότι έρχονται δύσκολες μέρες και ο καθένας πρέπει να πάρει τα μέτρα του στο θέμα της διατροφής που είναι και το θέμα του τρίτου άρθρου και του σπουδαιότερου.


Το πρώτο άρθρο μιλάει για την τεράστια φούσκα της οικοδομής στην Κίνα που πιθανότατα θα προκαλέσει παγκόσμια οικονομική κατάρρευση.


Το δεύτερο άρθρο μιλάει για τα τεράστια οικολογικά προβλήματα που θα προκληθούν τα αμέσως επόμενα χρόνια στο πλανήτη.
Το τρίτο και σπουδαιότερο άρθρο αφορά τη διατροφή και τον κίνδυνο να φθάσει η ανθρωπότητα σε μια "κρίση τροφίμων". Ο καθένας πρέπει να βγάλει μόνος του τα συμπεράσματά του.


Αν, δε, προσθέσετε σε όλα αυτά τι συμβαίνει με τα μεταλλαγμένα, με τους αεροψεκασμούς..η απάντηση είναι ολοφάνερη!!


Κίνα: 60 εκ. άδειες κατοικίες και πόλεις φαντάσματα

(ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ) ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ?????????

Like Ordos, Zhengzhou New District has glamorous public buildings
Είναι η πιο μεγάλη αγορά κατοικίας και βρίσκεται εντός της πιο μεγάλης αναδυόμενης οικονομίας και χώρας του κόσμου. Μήπως όμως κινδυνεύει με κατάρρευση; Ο λόγος για την κινεζική αγορά κατοικίας εκεί όπου δε χτίζονται απλά σπίτια αλλά.. πόλεις και για την ακρίβεια 20 νέες πόλεις το χρόνο κατά μέσο όρο. Πολλοί αναλυτές έχουν προειδοποιήσει ότι όλα τα σημάδια μίας φούσκας έχουν φανεί αλλά μερικά σημάδια είναι εντελώς πρωτότυπα και πρωτόγνωρα με το πιο δραματικό αυτό του φαινομένου των πόλεων φαντασμάτων. Όχι, δεν είναι κάτι βγαλμένο από σενάριο ταινίας θρίλερ του Στίβεν Κινγκ αλλά πρόκειται για πραγματικότητα καθώς δεκάδες πόλεις στην Κίνα, με κτίρια που μπορούν να στεγάσουν εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη και εκατομμύρια ανθρώπους, με πάρκα, γήπεδα, λίμνες και κάθε λογής εγκαταστάσεις είναι εντελώς άδειες. Μάλιστα, στις φωτογραφίες αυτών των πόλεων όπου υπάρχουν άνθρωποι αυτοί έχουν προστεθεί μέσω επεξεργασίας στο .. photoshop.
Οι πόλεις φαντάσματα δεν ήταν δυνατόν να μείνουν κρυφές για πάντα από τον υπόλοιπο κόσμο και οι φωτογραφίες δορυφόρων από το google όπου δεν φαινόταν … ψυχή, έκαναν γρήγορα τον γύρω του κόσμου αποκαλύπτοντας μία κατάσταση πολύ χειρότερη απ' ότι μπορούσε κανείς να φανταστεί. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, στην Κίνα υπάρχει ένα απόθεμα τουλάχιστον 60 εκ, απούλητων νεόδμητων κατοικιών, αρκετών για να στεγάσουν τον πληθυσμό της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ελλάδας μαζί. Αυτό δεν έχει σταματήσει την κατασκευή ολοένα και περισσότερων κατοικιών αλλά και .. πόλεων.
There are no cars in the city, except for a few dozen parked at the glamorous government center
Ordos even has an avant-garde art museum -- totally empty
This $19 billion development is packed with blocks of empty housesΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ.
Zhengzhou New District residential towers -- EMPTYΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΝΤΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΒΟΛΟΥ:::  ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ. ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΣΤΑΛΛΕΝΤΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ...