Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ Α. ΜΠΟΥΦΕΣΗ

Λάβαμε το 2ο e-mail του Α. Μπούφεση. Ακολουθεί και δεύτερη απάντηση της Ο.Ε.Α.


Αξιότιμε κύριε Καραγεωργίου,

εφόσον λοιπόν θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά, θα μιλήσουμε σοβαρά. Πρώτον δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σας πείραξε στο άρθρο μου περί της FSB, για να είμαι ειλικρινής αναφέρατε κάτι περί ανώτατης Κινεζικής Τεχνολογίας και ότι κάνω μούγκα, αλλά πρέπει να γνωρίζετε αγαπητέ πως χωρίς συμπαγή επιστημονικά στοιχεία δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω τίποτα. Συνεπώς αν έχετε κάποιο αποδεικτικό υλικό για τις μελέτες σας, όπως ισχυρίζεστε, παρακαλώ παρουσιάστε το και φυσικά θα υπάρξει η ανάλογη δημοσιοποίηση. Τα πράγματα που ελέχθησαν, γνωρίζετε καλύτερα από μένα πως διώκονται ποινικά. Αν θέλετε να σκοτώσετε κάποιον, τότε γιατί δεν σκοτώνετε τους υπαιτίους, που έφεραν την Ελλάδα στα γόνατα. Εφόσον δραστηριοποιήστε από την εποχή του Αλέξ/ρου Παπάγου, γιατί δεν κάνατε κάτι όταν γύπες λυμαίνονταν την οικονομία αυτής της χώρας. Και στο κάτω κάτω γιατί δεν κάνετε κάτι τώρα προκειμένου να ξεσκαρτάρετε την Ελλάδα από ένα νεο-Οθωμανικό κίνημα, που πριν από λίγες ημέρες μας κόστισε-και επισήμως-το Καστελλόριζο. Στις έρευνές σας, ψάξτε πως απόκτησα αυτή την "ευφυία", την οποία μου προσδώσατε, και πώς πρόλαβα πραγματικά να γράψω όχι μόνο την μελέτη για την FSB, αλλά και ένα βιβλίο 450 σελίδων μετά από εξοντοτική δουλειά στην Κύπρο 17 ωρών την ημέρα σε ιδιωτικό σχολείο. Αλήθεια, ήσασταν στο ΕΛΙΑΜΕΠ την ώρα που διατυπώθηκε το εξής, μετά από ομιλία της Σέρβας Ακαδημαικού Jelena Milic; Όταν με συνεχάρησαν βαθμοφόροι κατόπιν αντίδρασής μου-εκ μέρους του Defencenet- στη δήλωση κάποιου μέλους του προεδρείου:

"Το παράδειγμα της Σερβίας με το Κόσοβο θα πρέπει να γίνει και παράδειγμα για την Ελλάδα"

Τι έχετε να πείτε γι'αυτό κύριε Καραγεωργίου άραγε; Εσείς που γνωρίζετε που είναι το πέος σας και ο πρωκτός σας, και όντας σε θέση να ανατρέψετε την μαζική έξοδο μιας νέας γενιάς μεταναστών, αισθάνεστε άραγε άνετα με τα παντελόνια που φοράτε. Γιατί, να σας το πω και ευθέως, εγώ είχα τους ανδρικούς αδένες να σταθώ μπροστά στο ΕΛΙΑΜΕΠ ενώπιον όλων και να κάνω κάποιες ερωτήσεις που δεν πήραν απάντηση. Όσον αφορά την FSB θα επαναλάβω πως χάνεστε στις φαντασιώσεις σας νομίζοντας πως είμαι μέλος οποιασδήποτε οργάνωσης ή οποιουδήποτε σκοτεινού φορέα. Ο μόνος σκοτεινός και παράνομος στην όλη υπόθεση κύριε, είστε εσείς, ο οποίος αρέσκεται στη συμπεριφορά του παρακρατικού προβάλλοντας έναν δολοφονικό πατριωτισμό (τον οποίο εγώ πρώτος θα επικροτούσα αν έφερνε αποτελέσματα).

Αλέξανδρος Μπούφεσης

Υ.Γ: Το αστείο για την Chapman, υποτίθεται πως ειπώθηκε μεταξύ ανδρών, διότι όντως είναι πολύ προκλητική γυναίκα, αλλά μάλλον δεν το καταλάβατε και γι'αυτό το τοποθετήσατε στο πλαίσιο της ανοησίας μου. Αλήθεια τι να φταίει; Ο τρόπος με τον οποίο το διατύπωσα, η δική σας ανοησία ή μήπως το ότι εσείς δεν αντιλαμβάνεσθε το ανδρικό χιούμορ; Με τον τομέα των δρακονιανών ασχολούμαι στα πλαίσια μιας Θεολογικής μελέτης μου, η οποία θα μεταφέρει το εν λόγω πλαίσιο από τη συνομοσιολογία σε μια πραγματική διάσταση. Έχω και μια θεωρία για το θέμα, γι αυτό αν έχετε στοιχεία παρακαλώ στείλτε τα. Επαναλαμβάνω, στοιχεία και μαρτυρίες ή ντοκουμέντα όχι θεωρίες φαντάσματα.


ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ 2η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟΝ Α. ΜΠΟΥΦΕΣΗ:

ΔΙΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.»
Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ
ΜΕ Α.Δ.Τ. Δ.424419 ΕΚΔΟΘΕΙΣΑΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ Α.ΜΠΟΥΦΕΣΗ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Και ιδού για πιο λόγο θορυβήθηκαν οι συμπαιγνιακοί Ρώσοι κατόπιν εορτής, μέσω του Μπούφεση, μετά από 1 χρόνο + 3 μήνες συνεχόμενα σήματα της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου προς την Ρωσική Κυβέρνηση:

TEXT SIGNAL: G.H.REES TELEGRAPHIC ULTIMATUM "COSMIC – ETNA" OF PLANET SECURITY AND OF NATIONAL SECURITY OF THE "UNITED NATIONS" COUNTRIES

ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣύντομο σχόλιο του ιστολογίου προς τον Μπούφεση:

Κύριε, μας προκαλείτε αηδία. Διακρίνουμε πάνω σας ένα τυπικό γλύφτη των Ρωσοεβραίων αφεντικών του και του κινεζοεβραικού-σινοσιωνιστικού κατεστημένου, και ένα εμετικό δέος σας ενώπιον των "βαθμοφόρων" του ΕΛΙΑΜΕΠ αντί να βγείτε και να ουρλιάξετε για τον αισχρό προδοτικό του ρόλο, ως οργάνου της εβραιοσαξονικής λέσχης Μπιλντερμπεργκ και ως οργάνου της Συνομοσπονδίας Άγκυρας - Αθήνας με πρωτεύουσα την Άγκυρα(!!!), ήτοι της Νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας την οποία εσείς μας γράφετε ότι τάχα πολεμάτε!
Και που ήσασταν όταν εδώ και 1.5 περίπου χρόνο το ιστολόγιο και η ΟΕΑ έστελνε σωρηδόν σήματα προς την Ρωσική Κυβέρνηση προσπαθώντας να διαρρήξει την Κινεζική Γεωστρατηγική στοχεύοντας υπέρ της Ελληνικής Εθνικής και Πλανητικής Ασφαλείας και υπέρ της αποτροπής του "Αρμαγεδδώνα";
Από ποια τρύπα ξεπεταχτήκατε κατόπιν εορτής;;
Πίσω στην τρύπα σου λοιπόν στραβάδι Αρουραίε γιατί θα ακούσεις και χειρότερα από την Ο.Ε.Α. αν συνεχίσεις να προκαλείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__ ΣΗΜΑ:::  (1):  Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΥΡ...