Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Σχόλια για Καντάφι-Λιβύη και Φουκουσίμα



H εξήγηση που δίνεται από την Πρυτανεία Ο.Ε.Α. για την επίθεση των ΝΑΤΟικών (Αγγλία,Γαλλία) δυνάμεων και των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον του Καντάφι, είναι η έκκληση που έγινε από τον Καντάφι να σχηματιστεί 1.000.000 Αφρικανικός στρατός για να διώξουν από την Αφρική όλους τους ξένους, συμπεριλαμβανόμενου και των Κινέζων.
«θα πρέπει να οργανώσουμε 1.000.000 αφρικανικό στρατό για να διώξουμε τους Κινέζους, τους Ευρωπαίους και όλους τους άλλους!».
http://nationalpride.wordpress.com/2010/12/15/%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE/

Λέγοντας το αυτό το πράγμα, ο Καντάφι υπέγραψε την θανατική του καταδίκη.
Διότι και οι Ευρωπαίοι του «ΝΑΤΟ» και η Αμερική δουλεύουνε για τους Κινέζους.
Δηλαδή λέγοντας αυτό το πράγμα ο Καντάφι στράφηκε απευθείας εναντίον του Σιν – Σιών – Τζεηντ – Τζενταϊ της Σελήνης του οποίου ο «περιούσιος λαός» είναι η Κίνα – Σίνα και οι Σίνες Κινέζοι ως οι εντεταλμένοι από τον Αρχιληστοπειρατή Τζεντάϊ: Ληστές Γενοκτόνοι Εξολοθρευτές (ιδε αρχ.ελληνικό λεξικό Σταματάκου στο λήμμα "Σινος") εχθρικών φυλών των Αστερισμών Ανδρομέδας και Σείριου Τροπιδος Αργους (Λευκή + Μαύρη φυλή)
Γι' αυτό το λόγο στράφηκε εναντίον του και ο Αραβικός σύνδεσμος.
Διότι τα Αραβικά Ιερατεία είτε Σουνητικά είτε Σιϊτικά, γνωρίζουν ότι ο «Θεός» Αλλάχ (ή Ελλόχ – Ελλοχίμ), το πραγματικό του όνομα είναι Τζέηντ ή Τζεντ ή Τζεντάϊ (Ελλοχίμ Τζεντάϊ ή Σενταϊ), δηλαδή ο Θεός των Κινέζων «Επαναστάτης του Δρακονιανού Κώλου εναντίον της Γαλαξιακής Κυβερνήσεως» (Ιδε STAR WARS), δηλαδή λατρεύουν συνειδητά τον Σεληνιακό Θεό των Κινέζων, αυτοκράτορα Τζεηντ. (http://en.wikipedia.org/wiki/Jade_Emperor). Ίδε Σεληνιακές πανομοιότυπες Σημαίες Κίνας, Μογγολίας, Τουρκίας, και Ισλάμ όπου π.χ. στη Σημαία του Σιϊτικού Κρυπτοεβραικού Ιράν το όνομα Αλλάχ γράφεται με 4 χαρακτήρες που παριστάνουν Ημισελήνους. Αυτοί οι λαοί - πληθυσμοί υπακούουν αυστηρά την Σελήνη μέσω των συμπαιγνιακών υπο δαιμονική δρακονιανή καταληψία ιερατείων και κυβερνήσεων τους που τους διατάσσουν να γενοκτονήσουν τους απίστους με τζιχαντ - ιερό πόλεμο, κατά παραγγελία δηλαδή των φυλών και εθνών λευκής+μαύρης φυλής που επιθυμεί η εκάστοτε δρακονιανή γεωστρατηγική να εξολοθρεύσει.
Αυτό επίσης αποδεικνύεται και από το όνομα της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Σαουδικής Αραβίας, της πόλεως «Τζέντα», δηλαδή παρά ένα «ι» θα ήταν «Τζεντάϊ» το όνομα αυτής της μεγάλης πόλης της Σαουδικής Αραβίας.
Το πρωτοφανές γεγονός ότι ο Αραβικός σύνδεσμος ενώ συνεχώς διαμαρτύρεται για την εισβολή των «ΗΠΑ» σε Ιράκ, και Αφγανιστάν, έκανε ο ίδιος ο Αραβικός Σύνδεσμος έκκληση για επίθεση του «ΝΑΤΟ» και της Αμερικής εναντίον της Λιβύης (!!!), αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά, και είναι σημαδιακό και συμβαίνει πρώτη φορά στην ιστορία. Άραβες Ενωμένοι να ζητούν επίθεση του «ΝΑΤΟ» εναντίον Αραβικού-Ισλαμικού κράτους. Και αυτά που αναφέραμε είναι τα βαθύτερα αίτια βέβαια και το ότι επίσης ο Καντάφι τόλμησε να αλλοιώσει το Ισλάμ με τη διαγωγή του: απελευθέρωσε τις Γυναίκες, τις έβαλε στην προσωπική του φρουρά (να πετούν ακόμα και μαχητικά αεροσκάφη «Mig» !!!) δεν τις έκοβε τις κλειτορίδες, κλπ, κλπ, και δημιούργησε έτσι ένα φιλελεύθερο Ισλάμ εντός της Λιβύης το οποίο ήταν αίρεση πλέον για τα υπόλοιπα μπορδέλα ιερατεία των ισλαμικών κρατών, είτε Σουνητικών ιερατείων είτε Σιϊτικών.
Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος πλήρωσε και θα πληρώσει και άλλο και ίσως και με τη ζωή του, με το γεγονός ότι απελευθέρωσε τους μαλθάκες ταλιμπαν ισλαμιστές της Λιβύης από την Ισλαμική σκλαβιά την οποία θα ξανα-επιβάλουν τώρα τα νέα καθεστώτα τα οποία σχεδιάζεται να αναλάβουν την Λιβύη, διότι στα νέα αυτά καθεστώτα κάνει κουμάντο η εξτρεμιστική Αλ Κάιντα, την οποία έλεγαν ότι πολεμούσαν οι Αμερικανοί στο Ιρακ-Αφγανιστάν και τώρα την υποστηρίζουν και βοηθάνε!


Τώρα σε ότι αφορά το «ατύχημα» της Φουκουσίμα Ιαπωνίας, λαμβάνουμε αναφορές από διεθνείς ιστοσελίδες ότι το αιτιολογούν ως την «εκδίκηση των δελφινιών», των ανελέητα σφαζόμενων δελφινιών από τους Ιάπωνες ψαράδες.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11900&subid=2&pubid=5828841
Θα μπορούσαμε να πούμε ενδεχομένως ότι η τιμωρία των μογγόλων μισών κινέζων – «Ιαπώνων», σφαγέων των αληθινών Ιαπώνων ή Ιαβώνων ή Ελλήνων Ιώνων της Ιαπωνίας – Άπω Ιωνίας, από την κατάληψη αυτού του Ελληνικού νησιού έως και σήμερα, έγινε επειδή αυτοί οι Μογγόλοι διαπράττουν ΚΑΙ γενική σφαγή εναντίον των «ανθρώπων» της θάλασσας, δηλαδή των υπέροχων πλασμάτων ευγενικών Δελφινιών, για καθαρά ανόητους άπληστους εγκληματικούς κερδοσκοπικούς λόγους ενάντια στη Γαία-Φύση-Σύμπαν-Συμπαντικό Οργανισμό.
Τα Δελφίνια διατηρούν ακόμη μέχρι σήμερα την ικανότητα να επικοινωνούν συνεχώς με τον Συμπαντικό Οργανισμό, και με την Νοήμονα Ζώσα Αισθανόμενη Γαία (Πλανητικός Οργανισμός), με τους Αρχαϊκούς κώδικες ήχων και ηλεκτρομαγνητικών σημάτων ("κραδασμών") τα οποία εκπέμπουν, και ενδεχομένως επικοινωνώντας αυτοί οι «άνθρωποι της θάλασσας» τα Δελφίνια με τη Σκεπτόμενη Γαία και τη Συμπαντική Ιεραρχία, να προκάλεσαν αυτό το οποίο προκάλεσαν στις ακτές της Ιαπωνίας... Και για άλλους λόγους βέβαια... τους οποίους ήδη έχουμε αναφέρει προς φίλο αναγνώστη του ιστολογίου.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ (ΣΕΝΤΑΪ) ΙΑΠΩΝΙΑΣ & ΗΛΙΑΚΟΥΣ/ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_4112.html
Σημειώνουμε εδώ ότι το Δελφίνι ως ο σκεπτόμενος άνθρωπος της θάλασσας, ήταν το «ιερό ζώο» του Θεού Απόλλωνος, δηλαδή κατά την Ο.Ε.Α. όχι θρησκευτικού-λατρευτικού Θεού (Υποδυόμενου, υβριζόμενου και γελοιοποιούμενου από Δαίμονες Γιαχβεχ+Κρόνου), αλλά του Διοικητικού Υπερ-Υπουργού των Τεχνών του Αληθινού Ανδρομεδίου Απόλλωνος της Συμπαντικής Λειτουργίας Απόλλον.
Και βέβαια τα δελφίνια ήταν και κάτω από την προστασία του Θεού Ποσειδώνος του άλλου Διοικητικού Υπερ-Υπουργού της Δυναστείας των Ουρανιδών επικεφαλή των Υδάτινων Πόρων του Πλανήτου (βλ. και ρήμα «Ποτίζω») στην Πελασγική Προσελήνια Προϊστορία.
Τέλος η ίδια η λέξη «Δελφίνι» είναι μια ακόμα ονομασία για τους Έλληνες Δελφών-Δελφάς-Δελλάς-Ελλάς ως η «Μήτρα», η πολιτισμική Μήτρα γεννήσεως αρμονικών με τη φύση αληθινών πολιτισμών με όλη τη σημασία της λέξεως.
Οι Ντόγκον της Μαύρης Αυτόχθονης Αφρικανικής Φυλής αποκαλούσαν τους διδασκάλους τους θεούς ως Δελφύες από τον Σείριο που τους δίδαξαν Αστρονομία και Φυσικούς Νόμους (Nommos)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...