Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

"Περίεργη" επανεμφάνιση Glucksburg


Σε "περίεργο" χρονικό σημείο επιλέγει ο αυτοαποκαλούμενος και βασιλιάς της Ελλάδος να προβεί σε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό περιφέρειας(Καλαμάτας)... Μάλιστα όπως αναφέρει το άρθρο της ιστοσελίδος report24.gr, ο "βασιλέας" ...δάκρυσε(!!!) εξαιτίας της καταστάσεως που βρίσκεται η χώρα.
Χαρακτηριστικά:
"Ίσως ο μόνος που δακρύζει για την κατάσταση που έχει επέλθει η χώρα μας"

Δάκρυα χαράς λέμε εμείς γιατί όποιος ενημερώνεται από το ιστολόγιο ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ γνωρίζει πως άλλο πού δεν ήθελε ο Glucksburg ώστε να επανεμφανιστεί στο σκηνικό που στήνεται!

Και ερωτούμε(δίχως να περιμένουμε απάντηση):
-Γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ο Glucksburg να ξετρυπώσει από εκεί πού κρυβόταν;
-Τί αναφέρει η Ο.Ε.Α. για την άνοιξη του 2011; Τρελή η Ο.Ε.Α.;

Όσοι ασκούν τον εγκέφαλό τους, κάνουν τις συνάψεις. Οι υπόλοιποι, σπεύστε ΑΜΕΣΑ! Το παρόν ιστολόγιο περιέχει τεράστιο όγκο ανόθευτης γνώσης. Σας προτρέπουμε να το "ξεψαχνίσετε".

Σύνδεσμος:
http://www.report24.gr/ta-dakria-tou-tews-kwnstantinou-gia-tin-katastasi-tis-xwras%E2%80%A6vinteo-ntokoumento.htmΟ.Ε.Α. «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!»ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_05.html

ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_13.html

Ο "ΣΩΤΗΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΚΟΚΚΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_7358.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑ ΤΟ Θ...