Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ο ΚΑΡΑΤΖΑFUHRER ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ: ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΕΤΙΡΕ, ΕΓΩ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ...


Ο μαύρος σκύλος - τριπλός πράκτωρ - μασόνος - μπερλουσκονίσκος - υπογράφων το μνημόνιο με χέρια και με πόδια, fuhrer άνευ μουστακίου, ελεεινός και τρισάθλιος "γαλατάς", δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας 30/5/11 στις ειδήσεις της ΝΕΤ: "Ας είναι ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς στο ρετιρέ και εγώ στα υπόγεια...". Λυσσασμένος να λάβει κυβερνητική θέση ώστε να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του στην ΑΟΑ και στην ΟΤΟ γιατί αλλιώς θα πάει και αυτός εκεί που πάνε όλες οι στυμένες λεμονόκουπες, δεν διστάζει να πέσει στο πάτωμα εκλιπαρώντας τους τζέφρυ και ζαννά να τον βάλουνε και αυτόν να παίξει τον ...κυβερνήτη... έστω και από τα υπόγεια του μαξίμου. Ένα κοκαλάκι ρε παιδιά για τον μαύρο σκύλο.... τον μουρλό που περιμένει τα ...περιστέρια να τον χέσουνε. Τί είσαι εσύ ρε φρενοβλαβή κατραματζαφέρη... τί άλλο θα πεις μπας και... αφού μία μικρή ομάδα ανθρώπων ανατίναξε τα σχέδια σου κάνοντας τα γνωστά στο ευρύ κοινό περί κυβερνήσεως του ...μυστρά. Πόσο χαμηλότερα μπορείς να φτάσεις έρποντα ξεφτίλα, "εφιάλτη", χριστιανοσουφιστή μασόνε, τρυπιοπαντελονή καρατζαφέρη; Πόσο; Για σένα δεν υπάρχει πάτος.

Όσο για τον άλλο.... τον μινέικο τσαντ τσιδεν μπάουμ, τί να πούμε και για αυτόν. Εδώ ο ...Έλληνας καίγεται και το ...μουνέικο χτενίζεται!

Έκανε μία βόλτα με το ελικόπτερο SAR της ΠΑ για να πάει στα Καλάβρυτα, την ώρα που εμείς θέλουμε μία περιουσία για να πάμε στη ...Χαλκίδα, με 2000 αστυνομικούς συνοδεία μην το πειράξουν το ...παιδί και ο πρώτος που τον υποδέχτηκε στο νεκροταφείο των Καλαβρύτων, ήταν ...ποιός άλλος; Ο τραγόπαπας(πιαστε τα αρχίδια σας), πρώτος πρώτος! Προφανώς για να του δείξει πού θα θάψουν τους υπόλοιπους που δεν έσφαξαν οι γερμανομογγόλοι ναζί τότε.
Μαλάκα τραγόπαπα, στο κήρυγμα υπνωτισμού σου το παίζεις ενάντιος στην εκδούλευση της Ελλάδος αλλά όταν έρχεται ο τζέφρυ, βάζεις τα καλά σου ράσα(με την σχισμή οπισθίως) για να τον υποδεχτείς! Φτού σου ξεφτίλα, μαυρόσκυλο, τράγε, ρασοφόρε με τα μαύρα των κρονίων. Αντί να τον πετάξεις μέσα σε κανά τάφο να τον φάνε τα σκουλήκια και αυτόν, του κάνεις και χαρούλες!

Αυτοί είστε ρασοφόροι, από μπρος παρθένα και από πίσω τρένα.

Τον δε μουνέικο, τον έχουν κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη μέχρι και οι σύμβουλοι του πατέρά του, ότι υπέγραψε το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει, με χέρια και με πόδια, όλοι τους στο πασοκ και στο λαος και λοιπών αποκομμάτων. Τέτοιοι είστε. Με μανία να υπογράψετε την καταβαράθρωση της Ελλάδος, γελοία υποκείμενα, σκουλήκια, αμοιβάδες. Αλλά τί να πούμε για τα σεληνιασμένα ζόμπι; Λες και έχουν προσωπικότητα. Τα τηλεκατευθυνόμενα βλήματα.
Ο τζέφρυ πλέον διδάσκεται στις σχολές της NSA ως κατ'εξοχήν αντιπροσωπευτικό δείγμα επιτυχίας του MKULTRA, ούτε αυτοί δεν περίμεναν τόσο θετικά δείγματα. Για τόσο χάνο ομιλούμε! Ο "άνθρωπος από τη Μαντζουρία".

Το απόσπασμα της ομιλίας του κατραμιτζαφέρη δεν έχει ανέβει ακόμα σε κάποιο ιστοτόπο. Αναμένουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Video από επίσκεψη τζέφρυ στα Καλάβρυτα με τον γελοίο κρόνιο καλαβρύτων να τον χειροκροτά σαν τρελός!


«Υπογράψαμε το μνημόνιο με κλειστά μάτια»
Ευθύνες στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Οικονομικών για τη θέση της Ελλάδος αποδίδει ο Αδαμάντιος Πεπελάσης, συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου και διοικητής στο παρελθόν της Αγροτικής και της Εμπορικής Τράπεζας.
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=29/05/2011&id=279416


σημ. πρωτα στο καναλι του και στο μεγκα ελεγε για βιτρινα αυτοι και εγω στην αποθηκη το μυριστικαν οι συμβουλοι και του ειπαν να το αλλαξει απο βιτρινα σε ρετιρε και απο αποθηκη σε υπογειο γιατι ο μαλακας καρφωνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...