Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ-ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΜΕΡΟΣ Α

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ



ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ- ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΡΟΠΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΓΕΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΣΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ



Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΘΙ.

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ - ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΕΚΕΙ.

ΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ- ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΣΤΑΙ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ 

ΣΕΛΗΝΗ Η ΛΕΒΑΝΙΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΟΥ ΕΧΘΡΟ


ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Η Ο.Ε.Α ΕΔΩ

ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟΥ 1988 ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ
ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ-ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ.

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο << Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΑ>>  ΣΗΜΑ ΙΓ Ο.Ε.Α.

ΟΤΑΝ  ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΘΕΣΕΩΣ - ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΠΕΡΙ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ  ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΤΟ ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ- ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΕΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΕΣ Η ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙ.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ(ΠΑΡΑΒΑΣΗ) ΤΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΒΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΧΤΕΙ  ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.



ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΘΛΟΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΣΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΤΗΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ.

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΧ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ 

<<ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΙΣΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΣΜΩΤΗΡΙΟΥ ΦΥΛΑΚΗΣ Η ΑΠΡΑΓΙΑΣ- ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕ ΠΡΟΟΔΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΡΑΣΕΩΣ ΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΥΝΟΝΤΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΣ>>  ΑΛΗΘΗΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΗ


Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ.

ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ   ΜΙΑ ΑΝΙΚΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ

ΑΛΕΞΙΝΟΕΣ

ΑΛΕΞΙΚΑΡΔΟΙ

ΑΛΕΞΙΣΧΟΙ

ΑΤΡΩΤΟΙ ΣΕ ΣΚΕΨΗ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__ ΣΗΜΑ:::  (1):  Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΥΡ...