Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Σεληνιακό Μέντιουμ Παϊσιος: Προγραμματιστής των Γλύξμπουργκ-Βαρθολομαίου κα...



http://www.youtube.com/watch?v=g6snVpY6MPE


άρα εδώ έχουμε και 2ο ατόπημα του Παίσιου..
ο οποίος όπως δείξαμε παλιότερα θεωρούσε ως τον καλύτερο πατριάρχη τον παναιρεσιάρχη οικουμενιστή της Π.Ε.Θ. και του Σουφιστή Μαιτρέγια, Βαρθολομαίο-Βοθρολυμαίο, πρώην Τούρκο αξιωματικό, υβριστή των ελλήνων ηρώων του 1821, και ακραιφνή σιωνιστή και τουρκόφιλο.

Ο Γέροντας Παίσιος με τον ...καλύτερο Πατριάρχη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_31.html

και τώρα βλέπουμε ότι όχι μόνο αυτό αλλά ο Παίσιος θεωρούσε και ως ευλαβή και καλό (φιλέλληνα τάχα) τον Μογγόλο Γλύξμπουργκ (εκ του μογγολικού βασιλικού οίκου της ύπουλης λύκαινας Φρειδερίκης) ο οποίος μάλιστα θα μεσολαβήσει για να μας δώσουνε ως δώρο την πόλη!!! Βρε παλικάρια θα με πιάσουν τα κλάμματα!! Είδατε πόσο μας αγαπάνε οι σιωνιστές, οι σινιστές κινέζομογγόλοι και οι τουρκόφιλοι, μέχρι και την Κων/πολη δώρο θα μας κάνουνε με στριφογυριστή κορδέλα στο κουτί!!! Τους είχατε παρεξηγήσει τόσο καιρό!!!
Άρα εδώ επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά η ΟΕΑ που θεωρεί τον Παίσιο ως μέντιουμ των δρακονιανών σεληνιατών (και της HONG) που απλά προ-ανάγγειλε τα προγράμματα τους σε σχέση με την Ελλάδα, δηλαδή να εκκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος από την Ελλάδα (όπως επιθυμούσε και η Φρειδερίκη με τη μογγολική μισελληνική μύηση της) με προβοκατόρικη επίθεση (μέχρι την "κόκκινη μηλιά" στα εδάφη της Κίνας!!!) εναντίον του "άξονα Σαγκάης" (Ρωσίας-Ισλάμ-Κίνας) και με ορμητήριο την Κων/πολη την οποία θα μας παραδώσει ως (δηλητηριώδες) δώρο το υποκριτικό ΝΑΤΟ (που θα το παίξει φιλέλληνας) μετά την διαμεσολάβηση των Γλύξμπουργκ, αρκεί οι έλληνες να δεχτούν βλακωδώς ως αυτοκρατορά τους τον εβραιοσάξονα Βασιλιά Ιωάννη Κριστιανσεν Δανίας και τον Παύλο Γλύξμπουργκ ως αρχιστράτηγο της αυτοκρατορίας Κων/πολεως 666 (σπουδαγμένο σε στρατιωτική ακαδημία ΗΠΑ) με τον περιστεράκια Καρατζαφύρερ ως Πρωθυπουργό και με την όλη συμπαιγνία - εποπτεία του Βαρθολομαίου που προορίζεται να χρίσει τον μογγόλο προβοκάτορα αυτοκράτορα ως τάχα ενσαρκωμένο θεό ελλήνων στην Κων/πολη.
Ας θυμήσουμε τέλος εδώ λίγο τις προδοσίες βασιλέων Ελλάδος δηλαδή τις προδοσίες των Γλύξμπουργκ για να δούμε ποιους θεωρούσε ως ευλαβεις και καλούς (φιλέλληνες τάχα) το σεληνιακό μέντιουμ ο Παίσιος...

Ο.Ε.Α. «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!»ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_05.html

ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_13.html

Τώρα που ξέρετε τα σχέδια των αντιπάλων, φροντίστε λοιπόν να τα αποτρέψετε, αλλιώς απλά θα γενοκτονηθείτε ολοσχερώς από τους σαρωτικά αντεπιτηθέμενους 200.000.000 Δρακονιανούς Κινέζους ή "Βασιλείς εξ ανατολών ηλίου" ...κατά τας γραφάς!

ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΤΙΑΣΜΕΝΟ ΓΛΥΚΟ "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ.


ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ''ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ'' -ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΝΗΣΙΑ.

ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ-ΣΑΥΡΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ''ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ'' ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (ΠΑΤΡΙ-ΑΡΧΗΣ Η ΠΑΤΡΙ-ΤΕΛΟΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...