Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΩΚΤΟΠΑΙΔΟΥ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ


μέσω ]+[ ΙΕΡΑ ΟΜΑΣ ΠΕΡΣΕΥΣ από  PERSEYS_TEAM στις 10/5/2011


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ
ΤΜΗΜΑ
ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ
ΠΟΛΕΜΟΥ

ΑΘΗΝΑΙ 10/5/2011

ΘΕΜΑ
ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΑΤΑ.ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ,ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,
ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΓΗΡΑΣ?
Ο ΑΥΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ?
Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΟΧΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ?
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΜΕ.

ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΙΣ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ,ΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ο,ΤΙ ΗΔΗ ΥΠΗΡΧΕ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ ΤΟΤΕ.
ΛΕΥΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ.
Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΚΟΙΝΟΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ.
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗΣ,ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΩΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΗ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΠΑΝ Η ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΚΥΡΗ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ.ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΠΑΦΗ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΕΙ,ΜΑΘΕΙ,ΕΝΝΟΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ.ΒΛΕΠΕ ΙΣΤΟ Ε.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ Η ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΑΥΤΑ.ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΒΑΖΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΙΟΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ Ε ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΑΣΧΕΤΟ ΤΟΤΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΕΣ?
ΟΤΑΝ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΗΣΕ ΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Ο,ΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΤΑΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΤΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΤΕ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ.

ΤΩΡΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΠΑΦΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΧΕΤΟ ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΠΕΒΗ ΑΚΑΡΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙΣ ΠΑΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΛΟΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΗΣΕ ΩΣ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ.ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΠΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ.ΑΣΧΕΤΟ ΕΔΩ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΕΣ?

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΡΥΨΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΒΓΗΚΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΓΙΑΝΝΗ.
ΤΟ ΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΜΕ Η ΟΧΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ?
ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ? ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ-ΔΙΚΑΣΤΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ?
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ,
ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.
ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΣ Ο,ΤΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΦΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΠΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΓΙΑΝΝΗ.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ,ΦΛΩΡΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ,
ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΣΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΔΟ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΟΔΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΟΙΩΝ ΣΟΥ ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΚΛΠ
ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΛΕΠΕ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΑΤΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΡΙΠΤΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΡΟΣΗΛΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.ΕΣΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΕ?ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΜΠΕΛΗ?
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ,ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΠΡΟΣΗΛΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ.
ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ.
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕΣ ΑΛΛΟΥ.
ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΗΓΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΡΙΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ Ο ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΨΕΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΝΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ.ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΨΕ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΛΑΜΕ ΒΟΛΙ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΜΕ ΟΣΚΑΡ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΑΦΥΠΝΗΣΕΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΑΣΕ?
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ,ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΕΣ ΤΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΟΥΡΟΜΑΓΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ,ΔΙΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ,ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΟΡΑ.
ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΠΑ,ΣΥ,Α ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ Η ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ.
ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΣΗ ΚΑΛΑ?
ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΛΘΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΑ ΕΤΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Η ΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΩΣΤΑ?
ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΤΙ?
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΒΛΕΠΕ NEW WORLD ORDER ΒΛΕΠΕ ΜΙΝΕΙΚΟ ΤΣΑΝΤ FAMILY.
ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΠΙΛΟΦΟΡΙ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΕΙΜΠΙΣΙΤΙΝΓΚ ΚΟΙΝΟΣ ΝΑ ΘΥΛΑΣΕΙ ΜΩΡΟ,ΚΛΠ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΙΒΛΑΞ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΡΟΦΟ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗ ΙΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.
ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΟΣ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ? ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΝΗΜΑΤΟΣ ΠΑ,ΣΥ,Α . ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ?ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ.ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ.
ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΙΘΕΤΟ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΝΙΒΛΑΞ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ,ΔΙΟΤΙ Η ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΛΑΣΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΑΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΙΣΧΥΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ.
ΟΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ,ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΕΣΕΝΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ
ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΥΧΟΝ ΠΟΥΝΕ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ,
ΜΑΛΙΣΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ, ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ,ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΙΑΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ.ΔΙΟΤΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ.
ΕΜΕΙΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΑ Η ΟΧΙ.ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΑΚΑΤΗΣ.ΚΑΙ ΟΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.ΗΤΟΙ ΕΞΙ ΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΕΞΙ ΩΡΕΣ ΚΑΤΩ.
ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΣΥΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΑΤΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ,ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ,ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ.ΔΙΟΤΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΣ.ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ.
ΕΜΕΙΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΣ ΤΕΝΑ.ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΥΡΟ.
ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΙΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ.
ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ.
Η ΛΑΣΠΗ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΩΣ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΦΑΛΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ?ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΡΥΠΤΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ?ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ,ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ?ΕΧΕΙΣ ΦΑΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ?ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΩΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΝΗΣΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.
ΝΑΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.Νο1 ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ.
ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΓΝΗΣΙΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΥΝΑΝ ΜΑΛΘΑΚΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΛΘΑΚΑ?ΕΧΕΙΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΛΩΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΑΜΟΚ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΗΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΑΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ ΠΡΩΚΤΟΠΑΙΣ.
ΑΛΛΑ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ
?
ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΓΩΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΟΥΝΙΑ ΦΛΩΡΙΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ,ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.
ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ?ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.ΕΣΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ?ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ?
ΕΜΕΙΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ,ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΓΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΙΒΛΑΞ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ .ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ-ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΡΡΙΞΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΡΡΙΞΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.
ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ.
ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΒΡΕΙΣ.
ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ.ΣΥΜΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ.
ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΦΙΜΩΤΡΑ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ.ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.
ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΥΚΤΑ.
ΟΧΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΟΠΩΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ.
ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΦΟΥ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ?ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΠΡΩΚΤΟΠΑΙΔΟ?
ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΦΑΜΦΑΡΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ.
Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΘΑΚΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ?
ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ.ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΑ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ.ΕΔΩ ,ΕΚΕΙ ,ΠΑΡΑΠΕΡΑ.ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΜΕ?ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ,ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΖΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΟΥ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΑΝΔΡΕ ΑΝΑΡΧΙΔΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΥΝΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ.
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΑΠΑΛΑΓΗΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΘ ΕΑΥΤΟΥ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΔΑΙΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΓΙΑΝΝΗ.ΠΟΙΟΣ ΕΣΥ?
ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΕΣΥ?
ΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ?ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙ.
ΓΕΛΩΣ ΜΕΤΑ ΔΑΚΡΥΩΝ.ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΝΥΧΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΟΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ.
Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΜΠΑΛΕΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΕΙ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΗΓΟ ΣΟΥ?ΜΗΠΩΣ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ?ΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ?ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΡΙΩΝ?ΓΕΛΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΣΕΝΑ ,ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΛΟΥΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΥΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ.ΔΙΟΤΙ ΤΗΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΑΛΛΟΣ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΔΕΛΦΩΝ "ΤΑΤΑ" (ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ "ΠΑ.ΣΥ.Α" - ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ - ΕΥΜΟΛΠΟΣ - ΚΛΠ) ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ - ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_23.html

Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ "ΚΥΠ/ΕΥΠ" ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/07/blog-post_09.html

ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_16.html

ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩN ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/n.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__ ΣΗΜΑ:::  (1):  Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΥΡ...