Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

Ο.Ε.Α. προς δαιμονισμένες ιστοσελίδες τύπου «εθνικά θέματα» - «δελτίο των 11...Με αφορμή την ανάρτηση http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_27.html παραθέτουμε και ηχητική διανοητική σφαλιάρα της Ο.Ε.Α. προς της ιστοσελίδες και τα 10.000.000 νεοελλήνων – ζόμπι (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων)
ΥΓ: υπάρχει ένα άλλο παλιό ηχητικό σήμα για την συγκεκριμένη ιστοσελίδα η οποία έκπεμπε χαρουλες για ανακατάληψη της Κωνσταντινουπόλεως… κατά τας γενοκτονικας εμετικας προφητείας των δαιμονισμένων Παισιων και Λιακοπουλων. Εκείνο το ηχητικό αποφασίσαμε να μην το βγάλουμε τότε δια να μην προκαλέσουμε εγκεφαλικά σε διανοητικά άρρωστους. Λάθος μας!!! θα βγει και εκείνο τις επόμενες μέρες.


http://youtu.be/HCWT8N98pSs


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ 21/5/18 ΑΠΟ ΤΟ Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ,ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΑΤΑΔ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ. ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΕΘΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ 21/5/18 ΑΠΟ ΤΟ Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΑΤΑΔ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡ...