Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση της «ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ» του Βασίλη ΛεβέντηΕμείς παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση της «Ένωσης Κεντρώων» του Βασίλη Λεβέντη και πάμε κόντρα στο κατεστημένο το οποίο μετά μανίας φιμώνει έντιμους πολιτικούς. (εκείνο που μας ποναει περισσότερο είναι ότι εντάξει το κατεστημένο, αλλά εδώ και οι μπλογκερς οι οποίοι υποτίθεται ότι στηρίζουν τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις του τόπου, δεν τολμούν να αναρτήσουν το παραμικρό για τον Βασίλη Λεβέντη! Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.
Σχετικα:
Περί αποκλεισμού Βασίλη Λεβέντη από τα προδοτικα ΜΜΕ και τους δολιους στημενους Bloggers http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/bloggers.html


ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
ΚΑΡΟΛΟΥ 28 , ΑΘΗΝΑ 104 37
Τηλ. 210-5220896
Φαξ. 210-5246864
Κιν. 6944-394437
e-mail: basilisleventis@antidiaploki.gr
www.antidiaploki.gr


Αγαπητέ φίλε

Λάβαμε την αίτηση εγγραφής σας στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση σας στο κάλεσμα του Βασίλη Λεβέντη. Το κόμμα μας δεν έχει τα υλικά μέσα άλλων κομμάτων που αρπάζουν με τόσο θράσος δημόσιο χρήμα, έχει όμως ένα μεγάλο έμψυχο κεφάλαιο που συνεχώς εμπλουτίζεται και μια ιδεολογία κρυστάλλινη που στο παρελθόν κράτησε την Ελλάδα όρθια και τώρα καλείται ξανά να σηκώσει το βάρος εξόδου από την κρίση με φερέγγυες διαδικασίες δικαίου και ηθικής. Τα άλλα κόμματα εξελίχθηκαν σε μηχανισμούς εξουσιασμού της κοινωνίας, κούρασαν, σάπισαν, η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ προσλαμβάνει το χαρακτήρα επανάστασης για να επιστρέψουν η χαμένη αξιοπρέπεια και οι αξίες του δημοκρατικού χώρου.
Η πορεία για την είσοδο μας στη βουλή δεν είναι εύκολη, καθ' όσο ΜΜΕ και εταιρείες δημοσκοπήσεων, που ανήκουν σε πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στην κομπίνα του 1999 στο χρηματιστήριο, εχθρεύονται με πολύ πείσμα την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και τον Βασίλη Λεβέντη, φθάνοντας ακόμη και στο σημείο να προωθούν ακραία και φασίζοντα κόμματα με μηδενικό αντίκρισμα, αρκεί να φιμώσουν και να εξοντώσουν το κέντρο του μέτρου και της λογικής. Έσχατα στην όλη αυτή πνικτική και καταθλιπτική εικόνα του δημόσιου βίου μας προστέθηκαν και κόμματα – θυγατρικές από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, που με αναίδεια δηλώνουν « κεντρώα », ενώ τα στελέχη τους επί μακρόν υπηρέτησαν τη διαφθορά και την ξετσιπωσιά του δικομματισμού…
Ωστόσο, τώρα υπάρχει στην κοινωνία ένα ογκούμενο ηφαίστειο αντίδρασης και αντίστασης, υπάρχει η αναγνώριση ότι ο Βασίλης Λεβέντης δικαιώθηκε απόλυτα στις προβλέψεις του και ακόμη αναγνωρίζεται από πλήθος κόσμου ότι η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ διαθέτει πρόγραμμα και λύσεις, την ώρα που οι λοιποί κραυγάζουν και φωνασκούν. Αυτή η ώρα είναι η ώρα επιστροφής του κέντρου στη βουλή, είναι το προσκλητήριο στο οποίο είναι αδύνατο να απουσιάσουν οι τίμιοι, σοβαροί και δημοκράτες συμπολίτες μας. Ο αγώνας είναι πολύ άνισος, γιατί αγωνιζόμαστε κατά αντιπάλων που διαθέτουν μεγάλα υλικά μέσα, είναι όμως και πολύ όμορφος, γιατί αναθεμελιώνουμε τη χώρα σε υγιείς βάσεις πάνω στις αρχές του δικαίου και της ηθικής. Τέτοιους άνισους αγώνες έδωσαν στο παρελθόν τα κόμματα του κέντρου και νίκησαν.
Σας καλούμε
α) Να ενθαρρύνετε και άλλους να βλέπουν τις εκπομπές μας στο www.antidiaploki.gr και να μας στέλνουν αίτηση εγγραφής στο κόμμα.
β) Να μας στέλνετε κείμενα προς δημοσίευση για την εφημερίδα Αντιδιαπλοκή στο email:
basilisleventis@antidiaploki.gr
γ) Να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6944-394437 με τον ίδιο τον κ.Λεβέντη και να τον συναντήσετε όποτε το θελήσετε, για να συζητησετε για τα οργανωτικά και τη δική σας συμμετοχή στις προσεχείς εκλογές με όποιο τρόπο συμφωνήσετε.

Με απεριόριστη εκτίμηση

Για το Ε.Κ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ


Νατάσσα Μεντεσίδου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__ ΣΗΜΑ:::  (1):  Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΥΡ...