Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ; ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΛΟΥΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΘ' ΣΤΙΧΟΙ 12--17

Παγανιστικές Απάτες: "Ποιοι θα σφαγούν και γιατί;

Θα πούμε λοιπόν μερικά πράγματα που οι Νεοπαγανιστές στην αμάθειά τους τα αγνοούν:

Η Αγία Γραφή είναι σύγγραμμα της Εκκλησίας, και αν κάποιος δεν γνωρίζει τις προϋποθέσεις(ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ?) αυτής της ερμηνείας, δεν μπορεί να καταλάβει τι εννοούν. Η Εκκλησία είναι αυτή που ερμηνεύει τα ΔΙΚΑ ΤΗΣ συγγράμματα,(ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ??????) και όχι ο κάθε κακοπροαίρετος Νεοπαγανιστής.(ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΕΥΝΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ????)

Και πρώτα - πρώτα, όταν ο Χριστός θα επιστρέψει, στον κόσμο θα κυβερνάει ο Αντίχριστος.(ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΠΟΛΟΥ) Θα πρόκειται για έναν κυβερνήτη εχθρό του Θεού, που θα παρουσιάζεται στον κόσμο αντί του Χριστού. Θα πρόκειται για έναν καταπατητή του αμπελώνος του Χριστού, που θα διώκει και θα σκοτώνει τους δούλους του Θεού, και θα φέρει στον κόσμο το μεγαλύτερο κακό όλων των εποχών. Στο πρόσωπό του θα συγκεφαλαιώνει ολόκληρη την κακία και την αντίχριστη μανία όλων των εποχών της ιστορίας. Όταν λοιπόν μιλάμε για τους εχθρούς του Χριστού κατά την έλευσή Του, δεν πρόκειται για 'θύματα', αλλά για 'θύτες' των Χριστιανών. Και για να δείτε για τι είδους ανθρώπους μιλάμε, μπορείτε να δείτε τη σχετική μας μελέτη επί του θέματος. Ακόμα και αν πράγματι ο Χριστός έσφαζε τους ανθρώπους αυτούς, καθόλου άδικο δεν θα ήταν. Όμως δεν θα τους σφάξει Αυτός!

Στην παραβολή που εξετάζουμε, στο Λουκάς 19/ιθ: 12-17, παρατηρούμε τον Χριστό να λέει: 'τους εχθρούς μου εκείνους, τους μη θελήσαντάς με βασιλεύσαι επ’ αυτούς, αγάγετε ώδε και κατασφάξατε αυτούς έμπροσθέν μου'. Σε ποιους μιλάει άραγε εδώ;

Στην παραβολή φαίνεται να τα λέει αυτά στους δούλους του. Όμως στην πραγματικότητα θα γίνει κάπως διαφορετικά.(Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΕΚΛΗΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ????) Μας εξηγεί η Αποκάλυψη, στο 16/ις: 13,14: '13 Και είδον εκ του στόματος του δράκοντος και εκ του στόματος του θηρίου και εκ του στόματος του ψευδοπροφήτου πνεύματα τρία ακάθαρτα, ως βάτραχοι· 14 εισί γαρ πνεύματα δαιμονίων ποιούντα σημεία, α εκπορεύεται επί τους βασιλείς της οικουμένης όλης, συναγαγείν αυτούς εις τον πόλεμον της ημέρας εκείνης της μεγάλης του Θεού του παντοκράτορος'. Οι ίδιοι οι δαίμονες είναι αυτοί που θα οδηγήσουν τα στρατεύματα του Αντιχρίστου Θηρίου στον πόλεμο αυτόν, όπου θα σφαγούν οι εχθροί του Χριστού. Δεν πρόκειται για μια σφαγή που θα γίνει σε καιρό ειρήνης. Πρόκειται για μια σφαγή που θα γίνει εν καιρώ πολέμου, και μάλιστα με ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ(ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ?????). Αυτοί είναι που θα οδηγηθούν από τον Αντίχριστο σε αυτό τον εξοντωτικό τελικό πόλεμο. Και στον πόλεμο αυτό, τα στρατεύματα του Αντιχρίστου, ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΟΥΝ. Στον πόλεμο αυτό, ο επιτιθέμενος δεν θα είναι ο Χριστός,(ΑΞΟΝΑΣ ΗΠ.ΕΥ.Ι ΚΩΔΙΚΟΣ 666 ''ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ'' ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΣΘΕΝΙΚΑ "ΔΟΓΜΑ ΤΙΓΡΗ" ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ Η Ρ.Ι.Κ ΚΩΔΙΚΟΣ 888 ''ΧΡΙΣΤΟΣ'' ''ΔΟΓΜΑ ΔΡΑΚΟΥ'' ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΕΘΝΗ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ) αλλά τα ίδια τα αντίχριστα στρατεύματα. Όμως για τον πόλεμο αυτό, ήδη έχουμε κάνει ανάλυση σε άλλη σχετική μελέτη.

Γιατί όμως στην παραβολή φαίνεται να δίνει ο ίδιος ο Χριστός την εντολή σφαγιασμού τους;

Ο λόγος είναι, ότι σύμφωνα με τα χωρία της Αποκάλυψης 20/κ: 7-9, ο Σατανάς λύνεται από τη δέσμευση στην οποία τον είχε επιβάλλει ο Θεός. Γιατί αυτόν τον πόλεμο ο Σατανάς θέλει να τον κάνει εξ' αρχής. Όμως ο Θεός δεν τον αφήνει, τον έχει δέσει ως προς αυτό, (Αποκάλυψις 20/κ: 1,2), και τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα ήθελε. Έτσι, για μια μακρά περίοδο, που συμβολίζεται από 1000 έτη, ο Σατανάς αν και επιθυμεί, δεν μπορεί να πάρει 'το πάνω χέρι'. Όμως στο τέλος, ο Θεός θα του το επιτρέψει. Θα 'του λύσει τα χέρια', και θα τον αφήσει να θέσει στην εξουσία του κόσμου τον Αντίχριστο. Και ο Αντίχριστος, θα οδηγήσει τα στρατεύματά του, σε ανοιχτή μάχη κατά των πιστών του Χριστού. Και στη μάχη αυτή θα σφαγιασθεί. Αλλά για τη συμβολική αυτή περίοδο, όπου ο Σατανάς είναι δεμένος, έχουμε γράψει περισσότερα στο σχετικό μας άρθρο για τη Χιλιετή Βασιλεία.

Μια παροιμία λέει: 'Λαγός τη φτέρη έτριβε, κακό της κεφαλής του'. Ομοίως, και οι Αντίχριστες δυνάμεις, παρά τη μακροθυμία του Χριστού(ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ???) τόσους αιώνες, στο τέλος θα αφεθούν από τον ίδιο τον Χριστό, να τολμήσουν να εκπληρώσουν τα σχέδιά τους. Και σαν τον λαγό, θα φάνε το κεφάλι τους.

Και αυτό θα είναι εκεί ο Χριστός να το δει. Γι' αυτό στην παραβολή λέει: 'σφάξτε τους μπροστά μου'. Ως παντεπόπτης(ΟΦΘΑΛΜΟΣ) Θεός, βλέπει τα πάντα, και θα δει και το τέλος των εχθρών Του, καθώς θα επιστρέφει(ΑΠΟ ΠΟΥ??) για να κυβερνήσει τη Γη Του.

Φταίει ο Χριστός που τους ανέχεται τόσους αιώνες να διώκουν και να σκοτώνουν τους Χριστιανούς;(ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ -- ΟΡΘΟΑΦΑΣΙΑΣ --ΟΡΘΟΝΑΡΚΙΑΣ???) Φταίει ο Χριστός, αν τους αφήσει στο τέλος να κάνουν αυτό που οι ίδιοι θέλουν, δηλαδή να επιτεθούν στους πιστούς; Φταίει ο Χριστός, αν αμυνθούν οι πιστοί Του και νικήσουν με τη δική Του βοήθεια;

Φταίει το θύμα αν αντισταθεί και νικήσει τον θύτη;

Μήπως φταίμε εμείς, αν με τα άρθρα μας εκθέτουμε την αμάθεια και τον δόλο των Νεοπαγανιστών, που δεν καταλαβαίνουν ούτε τι διαβάζουν, ούτε τι κάνουν, βλασφημώντας τον Χριστό που συνεχίζει να τους ανέχεται και να τους αγαπά;(ΑΓΑΠΗ ΑΓΑΠΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?????)


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ  ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗ ΑΝΕΤΡΕΨΙΜΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...