Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ο ΚΙΝΕΖΟΜΟΡΦΟΣ ΣΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΟΜΟΡΦΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ "HONG" ΔΙΑΤΑΖΕΙ: "...


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 30-5-2011 - ΔΕΙΤΕ ΤΕΛΟΣ ΆΡΘΡΟΥ - ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ευθύνες σε Γαλλία και Γερμανία για την κρίση στην ευρωζώνη αποδίδει ο βετεράνος πολιτικός

«Οι χώρες που διαχειρίστηκαν με τρόπο άσωτο τα δημοσιονομικά τους θα έπρεπε να κηρύξουν πτώχευση», δηλώνει ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Βαλερί Ζισκάρ ντ' Εστέν σε...
συνέντευξή του που δημοσιεύεται την Πέμπτη στη γαλλική εφημερίδα «Les Echos».

Σύμφωνα με το γάλλο πολιτικό, ο οποίος θεωρείται ως ένας από τους θεμελιωτές της ευρωπαϊκής ενοποίησης αλλά και «φίλος» της Ελλάδας, «τα κράτη που αποτυγχάνουν στη διαχείριση των οικονομικών τους πρέπει να αναλαμβάνουν το κόστος, όπως ακριβώς και οι επιχειρήσεις».

Απαντώντας σε ερώτημα για τις συνέπειες που θα είχε η πτώχευση ενός μέλους του ευρώ - και εν προκειμένω της Ελλάδας - ο Ζισκάρ ντ΄ Εστέν δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας: «Εφόσον δεν μπορεί μια χώρα να επαναφέρει σε ισορροπία τα οικονομικά της, τότε θα πρέπει να βγει από τη ζώνη του ευρώ και να προχωρήσει σε υποτίμηση του νομίσματός της». «Αυτό βέβαια θα ήταν καταστροφικό για αυτόν που θα το έκανε… όχι όμως και για την υπόλοιπη ευρωζώνη» προσθέτει ο βετεράνος πολιτικός.

Στην ίδια συνέντευξη υπογραμμίζει ότι για τα σημερινά προβλήματα που παρουσιάζονται σε χώρες όπως η Ελλάδα «φέρουν βαριά ευθύνη η Γαλλία και η Γερμανία διότι εμπόδισαν την εφαρμογή του Συμφώνου Σταθερότητας τη δεκαετία του 2000». Ωστόσο επιμένει ότι «η αμαρτωλή δημοσιονομική διαχείριση» αφορά αποκλειστικά συγκεκριμένες κυβερνήσεις και όχι το σύνολο της ευρωζώνης.

«Δεν υπάρχει κρίση του ευρώ! Το ενιαίο νόμισμα αποδίδει και για ορισμένους μάλιστα αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό που δεν είχαμε προβλέψει ήταν οι κανόνες του παιχνιδιού σε περίπτωση που ένα μέλος, όπως η Ελλάδα, κηρύξει πτώχευση», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στο γάλλο δημοσιογράφο Γκιγιόμ Ταμπάρ παρεμβαίνει στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα σημειώνοντας ότι «οι πανηγυρικοί εορτασμοί για τα τριάντα χρόνια από την πρώτη εκλογή του Μιτεράν στην προεδρία συνθέτουν μια παραμορφωτική εικόνα αποκρύπτοντας τα αρνητικά της προεδρίας του».

Για να προσθέσει (δηκτικά) στη συνέχεια ότι «είναι γεγονός ότι ο Φρανσουά Μιτεράν έκανε ελάχιστα πράγματα». Στο ερώτημα αν θεωρηθεί ότι στη δική του προεδρία «η Γαλλία άλλαξε περισσότερο από ό, τι στις δύο θητείες Μιτεράν» ο Ζισκάρ ντ' Εστέν απαντά: «Aυτό είναι γεγονός».

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ



http://youtu.be/WtivNy_TFIY



http://www.youtube.com/watch?v=WtivNy_TFIY

Όσον αφορά για το Άγαλμα του Δράκου με σώμα χελώνας (καβούκι χελώνας) με πόδια χελώνας τα οποία τελειώνουν σε νύχια δράκου δηλαδή ουσιαστικά πόδια δράκου και λαιμό κεφαλής σε σχήμα S λατινικού, δηλαδή λαιμό Δράκου και με κεφάλι Δράκου, αυτό το έβγαλε ο Ζισκάρ Ντ'Εσταιν στην ομιλία του όταν παρουσίαζε το τελειωμένο σχέδιο του Ευρωπαικού Συντάγματος, έβγαλε ένα τέτοιο αγαλματίδιο!
Το κυρίως μεγάλο άγαλμα βρίσκεται στην Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου στα ανάκτορα των Κινέζων Αυτοκρατόρων. Και πουλάνε σήμερα οι Κινέζοι το αγαλματίδιο αυτό σαν τουριστικό σουβενίρ. Ένα από αυτά είχε και ο Ζισκαρ Ντ'Εσταιν στα χέρια του, ο γαλλοεβραίος αυτός μογγολόμορφος αρχιμασόνος πρώην πρόεδρος της Γαλλίας που αν προσέξετε ειδικά τα μάτια της σκατόφατσάς του μοιάζει σαν να είναι Κινέζος ο πούστης,


και το έβγαλε αυτό το αγαλματίδιο στο πόντιουμ στην Ευρωβουλή και στην εισαγωγική του ομιλία είπε:

«Ευχαριστούμε αυτό (ήτοι το αγαλματίδιο της Δρακοχελώνας!!!), διότι αυτό μας οδήγησε πιστά από την εποχή των Κινέζων αυτοκρατόρων (προ 6000 ετών) μέχρι και σήμερα (!!!) ...Από την αρχή ήξερε που μας πήγαινε..»,
είπε η γενοκτονική μισελληνική μογγολομασονοσκατόφατσα..

Εκτός από ύπατο έμβλημα-άγαλμα-σύμβολο των Αυτοκρατόρων της Κίνας και της επόπτου μασονικής δρακονιανής υπερστοας HONG, κατά πάσα πιθανότητα αυτή είναι και η πραγματική μορφή του Γιαχβέχα του Σιν-Σιων-Σινά-Τζενταϊ-Σεντάϊ-Σκατάϊ και το μουνί της δρακονιανής πουτάνας μάνας που τον πέταξε.
Δηλαδή ο μογγόλος «Σεφαρντιμ» Ντ'Εσταίν αυτόν στην ουσία ευχαριστούσε και όχι απλώς τον γήινο επόπτη HONG, αλλά τον Σεληνιακό Υπερ-επόπτη Δρακοντόμορφο-τερατόμορφο Σιν-Σιων προς τιμήν του οποίου η Κίνα έθεσε την Ημισέληνο με το άστρο στη σημαία της όπως ακριβώς και η Τουρκία με κόκκινο χρώμα αίματος γενοκτονίας και πολέμου εναντίον των αλλοφύλων λευκής+μαύρης φυλής.
Αυτόν λοιπόν παριστά το μεγάλο άγαλμα, τον Σιν-Σιών-Σινά(Κίνα) το ζώο-κτήνος-τέρας με το καβούκι χελώνας και κεφάλι-λαιμό και πόδια Δράκου, το οποίο και βρίσκεται σήμερα στα Ανάκτορα τα Αυτοκρατορικά της «Απαγορευμένης» πόλης του Πεκίνου. Βέβαια αυτά σήμερα τα επισκέπτεται ο κόσμος, και οι τουρίστες έναντι εισιτηρίου.
Και έτσι έχουμε έμμεσα μέσω των δηλώσεων του Ζισκάρ Ντ'Εσταιν την μορφή του Σιν-Σιών-Σινά-Τζενταϊ-Σεντάϊ, και των όμοιων τεράτων του σατανάδων της Δρακονιανής Σελήνης.

Κινεζικό Δόγμα Τίγρης και Δράκου.
Επινοηθέν από τα Κινεζικά Δρακονιανά επίγεια και διαστημικά επιτελεία, και με απλά λόγια σημαίνει ότι η Δύση είναι ο Τίγρης και η Κίνα είναι ο Δράκος. Πρώτα μεθοδεύουν τα συμπαιγνιακά θρησκευτικομασονικά ιερατεία Ανατολής+Δύσεως (HONG+ZEN+AOA+OTO+MTM+BENEN BERITH) την προβοκατόρικη ασθενή επίθεση της Τίγρης εναντίον του Δράκου και τελικά ο Δράκος αντεπιτίθεται και τα σαρώνει όλα.


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 30-5-2011





http://pjg.echosblogs.org/europe/2007/10/01/la-mascotte-de-la-convention-europeenne2222222222222

Η δήλωση του Ζισκάρ Ντ'Εσταιν σύμφωνα με την ελληνική εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» στις 11 Ιουλίου 2003

«Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΟΤ ΤΗΣ.

ΜΟΡΦΗ ΧΕΛΩΝΑΣ, ΚΕΦΑΛΙ ΔΡΑΚΟΥ...

Η Συνέλευση είχε ως «μασκότ» ένα κινεζικό αγαλματάκι που είχε τη μορφή χελώνας με κεφάλι δράκου. Με τη λήξη των εργασιών της Συνέλευσης, ο Ζισκαρ ντ'Εστεν έδωσε συμβολικά μερικά φύλλα σαλάτας στο αγαλματίδιο λέγοντας:

«Μας ακολούθησε σε όλο το ταξίδι μας και μας οδήγησε όπως έκανε για τους πρώτους κινέζους αυτοκράτορες ... Από την αρχή γνώριζε που μας πήγαινε...».


Η δήλωση του Ζισκαρ Ντ'Εσταιν σύμφωνα με την ιρλανδέζικη εφημερίδα «Irish Times» στις 12 Ιουλίου 2003 μία μερά μετά τη λήξη του Συνεδρίου.
http://www.safehaven.com/article/3354/the-euro-why-the-tortoise-could-yet-beat-the-hare

«Το συνέδριο για το μέλλον της Ευρώπης έληξε, με μια τελική επίδειξη μιας ραγδαίας ρητορικής. Ο πρόεδρος του Συνεδρίου, κ.Βαλερι Ζισκαρ Ντ'Εσταιν, έκλεισε την τελευταία συνεδρία μετά από ένα αριθμό αλλαγών της τελευταίας στιγμής στο προσχέδιο του Ευρωσυντάγματος, συμπεριλαμβανομένου πρόνιας για μια επίσημη σημαία της Ευρωπαικής Ενώσεως, ενός Ύμνου, μιας επετίου-εορτής και ενός σλόγκαν.

Αλλά (ο Ζισκαρ) κράτησε την τελευταία λέξη του για τον Βου Κεϊ (Wu Kei, ΣΧΟΛΙΟ: ΛΕΓΕ ΜΕ: ΕΛ ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΓΕΝΟΚΤΟΠΟΥΣΤΑΪ), μια χελώνα με κεφαλή δράκου που ο κ.Ζισκαρ τοποθέτησε στο γραφείο του κατά την διάρκεια κάθε συνεδρίας.

(Η τελευταία δήλωση του Ζισκάρ ήταν:)
«Το τελευταίο πρόσωπο που θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω είναι η χελώνα μου Wu Kei. Μας ακολούθησε και μας οδήγησε σε όλο το ταξίδι μας. Όταν είμασταν στη μέση του ρέματος, μας καθοδήγησε, όπως έκανε για τους πρώτους Κινέζους αυτοκράτορες, μέχρι που καταφθάσαμε στις όχθες του ποταμού. Και αναμένω, όπως επίσης και πολλοί από σας θα πιστεύετε το ίδιο, δηλαδή ότι από την αρχή, γνώριζε που ήθελε να μας πάει» (!!!)
Ο κ.Ζισκάρ κατόπιν έβγαλε κάποια φυλλαράκια μαρούλι και τάϊσε το αγαλματίδιο της χελώνας. Η χελώνα δεν είπε τίποτε.»


ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:
ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ "ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣ" ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ'ΕΣΤΑΙΝ,
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ:
"ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΟ ΔΡΑΚΟΥ (ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ
ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ "HONG") ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΠΙΣΤΑ ΕΠΙ 6.000 ΕΤΗ
(ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ
ΛΕΥΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ), (ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.),
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΡΩΚΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΗΤΟΙ ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΣ - ΣΑΞΟΝΟΜΟΓΓΟΛΟΣ - Ή ΜΑΣΩΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ -ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΙΣΤΟΝΤΩΝ ΚΥΝΑΙΔΩΝ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ
ΚΡΑΤΩΝ ... ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΑΝ
ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΜΕΜΥΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ
ΤΟΥΣ ΣΕ ΡΑΒΒΙΝΕΙΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ... ΚΑΙ ΝΟΗΣΑΝΤΕΣ ΟΛΟΙ
ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ (!!!) ΑΥΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΜΟΡΦΟΥ ΝΤ'ΕΣΤΑΙΝ, ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΖΟΥΣΑ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΩΝ "ΑΙΘΙΟΠΩΝ" ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΤΟΥΣ "ΜΥΗΣΗ".


Οι δηλώσεις αυτές του μογγολόμορφου Ντ'Εσταιν έγιναν κατά την προσπάθεια ψήφισης και θεμελίωσης του ευρωσυντάγματος το 2003 όπου και τελικά τα κατάφεραν με το ζόρι αν και υπήρχαν πολλές αντιδράσεις από πολλές χώρες .. Αυτό σήμαινε και το πρακτικό τέλος της εθνικής ανεξαρτησίας των χωρών της Ευρώπης και της Ελλάδας.
Αυτό σήμαινε και την θεμελίωση του υπερκράτους της Ευρώπης και την ολοκλήρωση - συγκρότηση του άξονα της τριμερούς δηλαδή της ΗΠ.Ε.Ι. (ΗΠΑ –ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) ως άξονα ετοιμασμένον από τους δρακονιανούς για τη διεξαγωγή του Αρμαγεδδώνα εναντίον του άξονα «Ρ.Ι.Κ.» (Ρωσίας – Ισλάμ – Κίνας)

Ο ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ'ΕΣΤΑΙΝ ΣΤΗΝ ΣΑΓΚΑΗ - ΚΙΝΑΣ ΤΟ 2005 ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΡΟΛΟΓΙΩΝ.

http://www.worldtempus.com/fr/actualites/a-la-une/detail/article/0-cartier-la-nouvelle-idole-des-chinois-1/

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΖΙΣΚΑΡ "ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ Β' Π.Π. ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ 2ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ:
http://asor44.free.fr/esr/2rd/2rd.htm
http://www.xresistance.org/ecolresis.html

Η ΧΕΛΩΝΙΣΙΑ ΣΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΟΜΟΡΦΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ'ΕΣΤΑΙΝ (ΟΜΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ REPTILIAN-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΤΟΥ - TALE QUALE):


(Επίσης τα περισσότερα υπονοούμενα περί καλού Δρακονιανου Κινέζου ερπετού «αυτοκράτορα» επί της γης, αφήνουν στα κινούμενα σχέδια περνώντας το μήνυμα περί ... καλού δράκου στα μικρά παιδιά! Αυτή είναι η συμπαιγνία των σεφαρντιμ αρχιραββινων και μανδαρίνων καθαρμάτων! Και αυτοί είναι οι "έλληνες" οι μαλακες οι ιδιοκτήτες μπορδελοιστοσελιδων κοιμισμένοι όρθιοι ακόμα. Πάρτε παράδειγμα από την ως άνω εύστοχη γελοιογραφία με τον Ζισκάρ ντ' Εστέν μέσα σε ένα καβούκι χελώνας... Και κάντε τον συνειρμό από τα κινούμενα σχέδια των «καλών» ερπετικών «Turtles» (και χελώνες και νίτζα) πάντα εναντίων των «κακών» … ανθρώπων..)


http://216.35.68.200/displayStory.cfm?Story_ID=E1_TNPSPSP
As a gentle warning, Mr Giscard d'Estaing points out that his tortoise mascot has a dragon's head and, if called upon, can breathe fire through its nostrils.

Μετάφραση: ως ...ευγενική (τελική) προειδοποίηση, Ο Ζισκάρ ντ'εστέν επισήμανε ότι η χελωνίσια μασκότ του έχει και κεφάλι δράκου, και αν χρειαστεί, μπορεί να εκτοξεύσει φωτιά μέσα από τα ρουθούνια του..

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ._

ΥΓ: Ευχαριστούμε τον φίλο του ιστολογίου για τα πρόσθετα στοιχεία και την πολύτιμη βοήθεια του!


ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΙΝΑΣ: "New IMF Leadership Should Reflect New World Order"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/new-imf-leadership-should-reflect-new.html

ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΣΑΡΚΟΖΥ - ΚΙΝΑΣ...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_1587.html

ΤΟ ΖΗΤΩ 10.000.000 ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟ - ΔΡΑΚΟ ΤΖΕΗΝΤ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/10000000.html

ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_27.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...