Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΑΚΕΛΟ 1985 ΠΡΟΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ
ΣΕΛΙΣ 19ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ'' ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ,ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ ΑΛΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΜΕΝΕΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ , ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ   ΤΥΡΑΝΙΑΣ,ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΗΔΙΑΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΤΛΑΝΤΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ''ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ'', ΣΑΝ ''ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ'' ΜΕ ΕΠΙΓΕΙΑ ΕΔΡΑ.... ΙΕΡΑΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΟΥ ''ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ''.

ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΕΞΙΝΟΕΣ.ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟ ΜΙΝΩΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΡΗΤΗΣ,ΤΟ ΜΥΚΗΝΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΕΡΕΑΣ,ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΙΩΛΚΟΥ, ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΕΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ-ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΤΙ ΕΠΑΝΔΡΩΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΟΙ ''ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΑΡΧΗ'' ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ Π.Χ. ΑΓΩΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ, ΕΝΩ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΚΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΗ ΕΚΤΟΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ , ΟΠΩΣ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΣ ΔΕΛΦΩΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΝΤΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΒΟΛΟΥ:::  ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ. ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΣΤΑΛΛΕΝΤΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ...