Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ Y...


DlMOKRATORAS has posted a comment on your profile:
apofasisa oti apo edw k pera tha asxolithw sovara mazi sou....metra meres zwhs gia to kanali sou,se varethika.....meta tha exei sira to thisabre2
You can reply to this comment by visiting your comments page.
By the way, did you know you can rent movies from YouTube? Check it out now:youtube.com/movies.

ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
( http://www.youtube.com/user/thisabre ) ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ) ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΕΣ ΠΑΝΓΙΑΧΒΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!! (ΜΕΣΩ ΟΙΩΝΏΝ - ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΚΛΠ)

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ...ΤΟ ΞΕΣΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ "ΑΓΓΕΛΟ-ΔΑΙΜΟΝΩΝ" ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ+ΚΡΟΝΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΡΑ", ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (!!!)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ "ΦΙΛΩΝ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ:ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ (REPORT ABUSE) ΚΑΙ E-MAIL ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ
(ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΕΣ, ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΓΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΣΟΛΟΜΏΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ 7 "ΦΙΛΩΝ" ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ -ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΛΩΝΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ- ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ!!!)

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΔΕΚΑΔΕΣ E-MAIL ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΛΟΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ -ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ- ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ & ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΑΙΜΟΠΟΣΙΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΘΥΣΙΕΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΙΜΟΜΕΙΞΙΕΣ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΕΣ, ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΧΑΟΥΣ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ "ΡΟΠΗΣ 666"

ΔΡΑΣΤΕ !!!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ.
Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ DIMOKRATORAS ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ  ΘΑ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.
Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΑΜΙΗΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΤΑΝΑ Η ΕΩΣΦΟΡΟ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ  ΕΧΕΙ ΠΕΙ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΦΟΔΙΑΣΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΓΙΞΕΙ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΙΝΟΥΜΕ  ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΑ 31-5-1988 ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ 72 ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ 1985.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...