Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ: ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΤΗ. ΟΙΚΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΗ.ΔΙΑΡΡΟΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ.. ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ . ΒΛΑΒΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ.. ΜΗΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΤΡΟΦΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΕΝΔΥΣΗ, ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΚΛΠ.
http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2017/12/blog-post_10.htmlΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ:

ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΤΗ. ΟΙΚΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΗ.ΔΙΑΡΡΟΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ.. ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ . ΒΛΑΒΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ.. ΜΗΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΤΡΟΦΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΕΝΔΥΣΗ, ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΚΛΠ.

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ: 

1.ΜΑΥΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ XXL
2.ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΑΥΡΕΣ XL
3.ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΒΑΡΕΩΣ ΨΥΧΟΥΣ
4.ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ
5.ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ‘Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΑΡΒΥΛΑ ΝΟ.47 ‘Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 46.
6.ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙΝΑ ΠΟΥΛΟΒΕΡ XL .
7.ΜΑΛΛΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ.
8.ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ.
9.ΜΙΑ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΚΕΡΟΖΕΝ, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.
10.ΧΡΗΜΑΤΑ .

ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΛΠ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΥΜΠΑΤΗ , ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΩΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ  ΤΗΣ ΜΑΧΟΜΕΝΗΣ Ο.Ε.Α ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ .

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΣ ΚΑΙΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΥΨΟΥΣ ΤΡΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018. ΙΔΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ''ACCUWEATHER.COM'' ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ. ΕΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ HAARP , ΜΕΣΩ TOY ΜΕΓΑ-ΚΥΚΛΩΝΟΣ ''ΖΗΝΩΝΟΣ'' Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ , ΙΔΕ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ , ΤΟΤΕ ΤΟ ΨΥΧΡΟ ΚΥΜΑ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΔΑΦΙΚΟ ΠΤΩΜΑ ΑΝΕΥ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΒΑΣΤΡ ΜΟΛΙΣ ΛΙΩΣΕΙ Η ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΧΙΟΝΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΣΙΒΗΡΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ HAARP ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΝΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε..Α , ΟΘΕΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ 55 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε..Α, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο.Ε.Α.
ΤΗΛ: 698 36579 54.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...