ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ
ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ 970

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.


ΚΥΡΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ ΣΕ ΠΛΑΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ(Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ 11.600 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΗ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΝΤΑΣ-ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΩΡΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΛΑΓΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΘΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΥΣ   ΚΑΘΩΣ Η ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΗΤΑΝ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΡΑΞΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΟΣΟΥΣ  ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ  ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΠΑΥΛΑΚΙΑΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ.
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ, ΕΣΕΙΣ  ΟΙ ΑΜΑΘΕΙΣ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ,ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ  ΜΕΛΕΤΑΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ Κ.Α. ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ  ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΤΑΙ  ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΙΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ.
ΠΡΟΧΩΡΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΜΩΡΑΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΑΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟΙ ΜΑΛΘΑΚΕΣ.
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ   ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΡΙΖΩΣΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ  ΣΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΚΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ,Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ,Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ''ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΜΕ''- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΕΝΙΑ (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ)
ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΕΦΕΣΙΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΜΩΡΟΙ ΗΛΘΑΤΕ ΕΔΩ ΣΑΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΙ: ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΝ (ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ) ΩΣ ΠΡΟΣ ΓΕΙΤΝΙΑΖΟΝΤΑ ΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΟΝΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΗ ΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥ ΘΕΩΝ (ΑΚΙΝΗΤΟΣ) ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΛΟΓΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΑ ΟΝΤΑ ΓΕΙΤΝΙΑΖΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ.

Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ.
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΣΑΣ Η Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ,Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ,ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΣ,ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΧΒΕ-ΓΙΟΥΝΤ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΣΕΝΤΑΙ-ΤΖΟΥΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΙΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ-ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ-ΦΥΣΙΚΟΤΕΧΝΗΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ-ΓΑΙΑΣ-ΔΗΜΗΤΗΡΑ, ΣΕΛΗΝΗ Η ΙΕΡΑ ΣΕΛΗΝΗ Η ΑΝΩ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.
ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ   ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΝ  ΕΓΚΛΩΒΙΣΕ(ΤΙ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ 118 ΓΙΓΑ ΣΚΑΦΗ) ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΕΞΟΔΟ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΧΘΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΕΩΣ ΤΟ 2002 960 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ .
ΟΙ 360 ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 600 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΡΑΙΩΤΕΡΗ ΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΡΑΤΗ ΥΛΗ.
Η ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ  ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ 1ΠΡΟΣ 8.
Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ Ζ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ  ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΗΙΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ.


ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ''ΙΕΡΑΣ'' ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ  ΕΣΕΙΣ ΟΙ ''ΣΟΦΟΙ'' ΚΑΙ ''ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ''  ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ  ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ,
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ??ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑΡΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΘΑΚΗΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΩΔΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ Ε ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ.


ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ  ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΩΝ  ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΩΣ ΕΥΣΕΒΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .


ΖΗΤΩ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ
ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΜΑΛΘΑΚΗΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ
 
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ??
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΖΗΤΑΤΕ ΧΩΡΑΦΙΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΤΑΙ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ Η ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΤΕ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΑΣ??
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ,ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ,ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ,ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΓΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΩΝ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΓΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ  ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ ΠΑΣΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΑΝ  ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ  ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ.
ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΦΙΡΜΑΝΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΝΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.  ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ 200 + ΕΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΩΡΕΑ  ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΑΣ,  ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΟΝΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ Κ.Λ.Π) ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

ΖΗΤΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ
ΖΗΤΩ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΥΙΟΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ''ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ''

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΣΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟΤΕΧΝΗΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Ω ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΑΣ ΚΡΑΝΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LASER ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ''ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ'' ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ''ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΥ'' ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ  ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΨΑΛΜΟ ΟΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΔΑΥΙΔΙ ΣΤΙΧΟΣ 5 ΚΑ 7 
5 καὶ συμπαραμενεῖ τῷ ἡλίῳ καὶ πρὸ τῆς σελήνης γενεὰς γενεῶν.7 ἀνατελεῖ ἐν ταῖς ἡμέραις αὐτοῦ δικαιοσύνη καὶ πλῆθος εἰρήνης, ἕως οὗ ἀνταναιρεθῇ ἡ σελήνη

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ??
ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΟΙ?? (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΡΚΑΔΙΟΙ      http://www.vytina.info/newspaper_folder/2009/BYTINA%20177%20.pdf

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ

  «…ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΔΕ ΕΝ ΤΗ ΤΕΓΕΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΦΗΣΙΝ ΟΤΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑΝ ΩΚΗΣΑΝ, ΟΙΤΙΝΕΣ ΕΞΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ ΕΠΙΘΕΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΙΣ ΠΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΙΛΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗΝ, ΔΙΟ ΚΑΤΩΝΟΜΑΣΘΗΣΑΝ ΠΡΟΣΕΛΗΝΟΙ.»
FRAGMENTA VARIA – “SCHOL. IN APOLLON. RH. 4, 264.”

ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΕΛΗΝΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ.
ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html
ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ?? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ 
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΤΕ ΣΤΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.

Ω ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ??
ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ??
ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ??
ΤΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΑΦΗΣΕ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ??
ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ??
ΠΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ??
[ΣΗΜ:EΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΩΣ ΕΛΕΥΘΟΝΤΕΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΣΜΩΤΗΡΙΟΥ ΦΥΛΑΚΗΣ Η ΑΠΡΑΞΙΑΣ -ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΗ ΣΕ ΠΡΟΟΔΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΥΝΟΝΤΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΛΕΥΘΩ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΛΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΕΡΧΟΜΑΙ-ΑΥΞΑΝΩ-ΑΝΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΛΑΥΝΩ]
Η ΟΡΘΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ???
ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΙΟ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΝ ΑΓΙΟ ΕΚΤΟΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ??
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ??
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΙΝΑ??
ΣΙΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΙΝΑ ΣΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ.
ΑΡΑ ΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ  ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΓΙΟΥΝΤ ΓΙΑΧΒΕ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΜΕΣΩ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ( ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ Η ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ) 

ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ  ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ Η ΒΕΝΙΖΕΛΟ .
 http://kolindrosfire.blogspot.com/2011/06/blog-post_7924.html

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Ν.Ε.Τ. 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ''ΕΡΓΟ'' ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΕΣ??
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ,ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΚΑΙ 2 ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΑΛΒΑΝΙΑ,ΣΚΟΠΙΑ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ)
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΟ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΜΕ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Α.Τ. (ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΑΦΗ,ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ)
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΗΤΟΙ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΜΕΣΩ ΔΟΛΙΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΚΝΗΡΙΑ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ  ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ(ΜΕ ΙΕΡΑΡΧΙΑ HONG CHINA-ZEN ΘΙΒΕΤ,ΑΟΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ,ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 19) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ  ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ''ΙΕΡΕΩΝ''ΜΟΝΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΣΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΑΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 10.000.000   ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ??

MHTΡΟΠΟΛΙΤΕΣ:ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ,ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΔΕΣ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ Η ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ:ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΑΠΑΙΣΙΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ

MHTΡΟΠΟΛΙΤΕΣ :ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΟΧΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ
ΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ.
ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 
ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΓΗ
ΤΟΥΣ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΜΕ 
ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΣΗΜ: ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ http://www.pare-dose.net/?p=2654
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΕΥΧΕΛΑΙΑ,ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ,ΤΡΙΣΑΓΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝ ΧΡΗΜΑΤΙ.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ:ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ,ΟΤΙ ΨΕΜΑ ΕΙΠΑΤΕ ΕΙΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ :ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΜΗΝ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΝΝΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΚΥΝΑΙΔΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ  ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ  ( ΛΕΥΙΤΙΚΟ ΙΔ ΣΤΙΧΟΣ 14     
12 ἀνοίξαι σοι Κύριος τὸν θησαυρὸν αὐτοῦ τὸν ἀγαθόν, τὸν οὐρανόν, δοῦναι τὸν ὑετόν τῇ γῇ σου ἐπὶ καιροῦ αὐτοῦ· εὐλογήσαι πάντα τὰ ἔργα τῶν χειρῶν σου, καὶ δανειεῖς ἔθνεσι πολλοῖς, σὺ δὲ οὐ δανειῇ, καὶ ἄρξεις σὺ ἐθνῶν πολλῶν, σοῦ δὲ οὐκ ἄρξουσι. 13 καταστήσαι σε Κύριος ὁ Θεός σου εἰς κεφαλὴν καὶ μὴ εἰς οὐράν, καὶ ἔσῃ τότε ἐπάνωκαὶ οὐκ ἔσῃ ὑποκάτω, ἐὰν ἀκούσῃς τῆς φωνῆς Κυρίου τοῦ Θεοῦ σου, ὅσα ἐγὼ ἐντέλλομαί σοι σήμερον φυλάσσειν καὶ ποιεῖν·)
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ  ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΘΩΣ  Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ  ΙΗΣΟΥΣ-ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ ΛΕΕΙ
ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ.
  17 Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον καταλῦσαι τὸν νόμον ἢ τοὺς προφήτας· οὐκ ἦλθον καταλῦσαι, ἀλλὰ πληρῶσαι. ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 ΣΤΙΧΟΣ 17
ΞΥΠΝΑΤΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ (ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ)

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ:ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΠΟΝΗΡΙΑ ΣΑΣ.ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) ΚΑΙ ΝΟΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΑΣ ΡΟΛΟ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΚΣΑΡΚΩΣΗ ΜΗ ΒΙΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΛΥΠΗΣ ΟΥΤΕ ΟΙΚΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΙΣΗΤΟ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ.ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.

ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΠΙΑ.
ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ,ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΣΑΝ ΜΥΡΙΚΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ''ΠΑΤΕΡΩΝ'' ΣΑΣ.
ΕΧΕΤΕ ΝΕΚΡΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΝΕΥΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΚΤΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ.ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΕΣΕΙΣ  ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.ΣΩΣΤΑ??
ΕΣΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 14 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΛΙΒΑΝΕΖΟΥ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΥ ΟΠΛΩΝ ΧΑΛΑΝΓΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΦΟΝΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΤΣΑΝΤ ΤΣΙΔΕΝΜΠΑΟΥΜ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ??

[ΣΗΜ:Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ  ΠΟΡΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.  ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΘΑΝ.ΣΤΡΙΓΓΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ.ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ C.I.A.  ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ''ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ'' ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ C.I.A.
AYTO TO EKANE H ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΗΣ C.I.A. ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ''ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ'' ΤΟΥ ΣΤΙΣ ''Η.Π.Α.'' ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ.
ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΝΟΗΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ??Η ΜΑΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ  ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ (ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΣΑΝΤ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΚΛΕΧΘΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ) ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΧΕΤΕ  ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ Π.Α.Σ.Ο.Κ.?? ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ  Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ C.I.A.
ΕΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ??
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΑΝ ΣΤΡΙΓΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕΛΙΣ 275 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ ΑΘΗΝΑ 1994.]

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 14 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ  ΘΑΝΑΤΟΥ??
ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕΤΑΙ ΤΟΝ  ΥΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΓΚ??
ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΠΟΙΟΝ??
ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΣΑΣ??
ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΑΣ ΦΙΛΟ??
ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΟΠΛΩΝ ??
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ??
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥ.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΕΣΕΙΣ ΟΡΚΙΣΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟ ΒΑΥΑΡΟ ΟΘΩΝΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΣΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΑΝΙΩΝ (Ο ΟΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ  ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟ) ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΒΑΥΑΡΙΑΣ.
ΕΣΕΙΣ  ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΕΜΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ.
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΗΣ ΝΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ 18 ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΥΦΛΙΣΑΝΕ.ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΓΙΟ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΓΙΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΓΙΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ??(ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΑΓΙΟΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΨΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ)
ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΩΣ ΕΥΣΕΒΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ  ΣΑΣ ΦΙΛΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ.
ΦΙΛΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΞΕΡΑΝΕ Η ΕΑΝ ΜΑΘΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ OΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ Η ''ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ''-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΑΣ (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ)ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ
ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ: ΟΤΑΝ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟΔΟΞΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΥΨΙΣΤΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΗ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΣΕΙ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ  ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ KAI OI EKΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΧΘΕΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΩΓΡΑΦΑ,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΡΙΣΤΗΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΑΙ ΛΕΥΚΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ.
ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΡΩΣΕΙ

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ,ΑΜΑΘΕΙΣ,ΑΝΟΗΤΟΙ,ΜΩΡΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ. 


ΥΣ1 ΠΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ  ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ
ΥΣ2 ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΦΟΙΒΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΕΣΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΗΑΝΝΑ-ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΥ ΤΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΗΑΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΟΥΜΕ  ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΕΛΩΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ) ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΙΚΩΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ''ΑΓΙΑ'' ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ  ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΔΕΝ ΝΟΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ  ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕΣ ΕΠΟΧΗΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ Η ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΙ.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ  ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ.ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟΔΙΚΩΠΟΙΗΣΑΝ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α.ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ ΜΝΗΜΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ.ΟΙ ''ΘΕΟΙ'' ΔΕΝ ΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥΣ.Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΕΤΑΔΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΥΛΗΠΤΗΣ  ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ''ΘΕΩΝ'' ΣΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΘΗΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΗΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ''ΘΕΕΣ'' ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ.ΑΡΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΘΕΟΥΣ''  ΔΕΝ  ΘΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ  ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ  ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΓΗΙΝΕΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ.
ΑΡΑ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑ-ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΘΕΩΝ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΣΥΛΗΠΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
ΓΙΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α 
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΑΣ
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ 


 ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
 http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/06/blog-post_10.html

 ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
 http://www.easy-share.com/1914148322/__+31-05-1988+OLO.rar

 ΑΛΗΘΗΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΗ
 http://www.easy-share.com/1914211902/alithis+asfalis+grafh.rar

 ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

 ΑΦΙΞΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ  ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ
 http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/05/blog-post_3077.html

 ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ
 http://www.easy-share.com/1914283169/MONOMAXIES.rar


 Καταγγέλουμε την πλαστοπροσωπεία Πανός από Γιαχβέ-Σαβαώθ και ...Παυλάκια

 "ΝΟΥΣ ΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ"

 Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ

 ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
http://archive.enet.gr/online/online_fpage_text/dt=01.04.2001,id=93106148,6215588,20004132,27886244


Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΛΑΓΚ(ΕΜΠΟΡΟΣ ΟΠΛΩΝ) ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΟΡΟΣ
http://amethystosbooks.blogspot.com/2011/07/blog-post_07.html

ΛΕΥΙΤΙΚΟΝ
http://www.apostoliki-diakonia.gr/bible/bible.asp?contents=old_testament/contents_Defteronomion.asp&main=defteronomion&file=5.28.htm

 ΧΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ
 http://www.subversiveelement.com/MK_Psychotronic_weapons.html

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ
 http://www.apfn.org/APFN/ELECTRONIC.HTM

 3D ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;;
 http://www.protothema.gr/technology/article/?aid=88937

ΟΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ
 http://www.hih.org.gr/el/holography/holography-introduction.html

 Ω ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 1821 
 http://topontiki.gr/article/13359

 ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
 http://petra.pblogs.gr/2008/03/toyrkika-kitapia-kai-soyltanika-firmania.html

 ΕΚΚΛΙΑΣΤΙΚΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΙΡΜΑΝΙ
 http://www.andrianopoulos.gr/0010000304/%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B6%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%86%CE%B9%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B1.html

 ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
http://greekblock.blogspot.com/2010/08/blog-post_12.html

 ΕΚΤΟΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (ολα τα εκποιουν εκτος την περιουσια της εκκλησιας)
 http://nature.ert.gr/index.php/eidiseis/ellada/oikonomia/7230-2011-07-06-09-24-12.html

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6337184&publDate=7/7/2011

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=111549287

ΣΙΩΠΗ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Η  ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=407898&h1=true

 ΜΠΙΖΝΕΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ
 http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=03.03.2005,id=17106792

ΨΑΛΜΟΣ ΟΑ ΤΟΥ ΔΑΥΒΙΔ
 http://el.wikisource.org/wiki/%CE%A8%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CE%BF%CE%AF_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%94%CE%B1%CF%85%CE%AF%CE%B4/%CE%9F%CE%91

  ΙΕΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΧΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
 http://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=18077&subid=2&pubid=128676857


 ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
 http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/25642

 ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ
 http://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=6705481316156285574&postID=2866919726807177480

ΜΠΙΖΝΕΣ ΠΛΑΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Έ.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_07/04/2002_21146

  Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΙΝΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΑΝ.....
 http://www.ixorcosmos.gr/ic1/el/enimerosi/katalogos-i-stili-tou-baggeli-mpexi/1311-i-mitropoli-dinei-gi-kai-ydra-gia-biznes

 ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
 http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/06/blog-post_3531.html

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...