ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ TOY "MNHMONIOY 2" ΑΠΟ Ο.Ε.Α.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΕΔΩ:

AΝΑΡΤΗΣΗ ΑΜΕΣΩΣ & ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS!!!!


ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΞΕΛΑΣΠΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΠΡΟΔΟΤΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ZOBBIES ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ) ΑΠΟ TA "ΜΝΗΜΟΝΙΑ" TA "ΔΝΤ" ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΈΠΟΝΤΑΙ.
ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΝΕΟΠΡΟΔΟΤΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ! ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ.
ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ.
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΤΟΥ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΞΕΛΑΣΠΩΣΤΕ.
ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.... ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΞΑΝΑ-ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΥΞΟ-ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ, ΔΕΙΛΟΙ, ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΈΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
200.000 "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" (ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ HESSEL) ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΩΣ ZOBBIES ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΣ Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΓΊΝΕΣΤΕ ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ Π.Χ. ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο PAPANDRIOU-MINEIKO-TSAD-TSIDEN BAUM: "ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΖΗΤΩ Η Α' ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 666 ΚΑΙ ΖΗΤΩ Η Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" 888!".
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΒΑΔΙΖΕΤΕ ZOBBIES ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΙΠΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΔΕΡΜΙΚΟ MICROCHIP 666 ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΉ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.
ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ-ΥΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ.

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...