Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ (ΘΕΩΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙ) ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ , ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ Η ΟΕΑ.

http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2016/11/blog-post_17.html

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ  (ΘΕΩΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙ) ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ , ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ Η ΟΕΑ.

ΣΗΜΕΡΑ17/11/16, ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΧΙΟ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΒΕΓΓΑΛΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ‘’TASER”, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ 6,000 ΒΟΛΤ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 10 ΜΕΤΡΩΝ.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΙΟΥ ΑΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ‘’TASER’’ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΔΩΘΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΣΟΡΟΣ .

Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ . ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΡΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ Η ΕΝΤΟΣ ΘΥΛΑΚΩΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΔΙΑ ΑΜΕΣΗ ΒΙΑΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΥΔΕΤΕΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ .

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΑΒΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΥΠΟ ΑΠΕΛΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ . ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΤΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. 

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΘΕΙ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ , ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ , ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ , ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ , ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΠΑΜΑ.

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ,ΡΟΤΣΙΛΔ, ΣΟΡΟΣ ΚΛΠ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ‘’ΤΡΙΑΔΕΣ’’ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΧΟΝΓΚ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.

ΤΕΛΟΣ ,ΟΒΕΡ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ  (GREECE)
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ , ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ.
ΤΗΛ: 698 365 7954

Υ.Γ.(1):

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΗΣ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ  ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ , ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ. ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΟΜΟΙΩΣ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΒΟΛΟΥ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΟΡΟΣ , ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΙΝΡΙΧ ΧΙΜΜΛΕΡ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ‘’SS’’  ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ Β’ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΚΑΙ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΤΩΝ ΗΠΑ .

Υ.Γ.(2):

ΣΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΟΥΝ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ ΤΣΙΠΡΑ , ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ , ΜΟΥΖΑΛΑ ή ΜΟΖΕ , ΜΑΡΔΑ ή ΜΑΡΔΟΧΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ,  ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟ , ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Εικόνες καταστροφής από τα επεισόδια μεταναστών στη Χίο

«ΡΕ Μ@ΛΑΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ..ΒΓΗΚΑΝΕ….ΒΓΗΚΑΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ…» ΑΓΡΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΙΟ! ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ! ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ. ΕΚΑΨΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...