Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ


ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΑΒΟΥΛΙΑΣ), ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 1 ΚΑΙ 2   [ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ 1 ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ-ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ-Δ.ΣΤΕΡΕΑΣ-ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ 2 ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ ΙΣΛΑΜ ΚΙΝΑ) ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 2012] ΕΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ-ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ-ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ. Η ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΒΑΘΕΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ  ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ   ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ,ΑΛΒΑΝΙΑΣ,ΣΚΟΠΙΩΝ,ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ-ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ) ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

HΔΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ -ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΟΥ Α ΚΑΙ Β ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑΣ.

ΗΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΛΙΩΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΡΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΚΟΠΙΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ.

ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΗΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ

1) ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΟΤΑΜΟΥ ΔΡΙΝΟΥ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΩΟΥ.
Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΔΡΙΝΟΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ.

2)ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΟΤΑΜΟΥ ΒΟΓΙΟΥΣΑ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ ΑΩΟΥ.
ΒΟΓΙΟΥΣΑΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ.

3) ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑΔΑ ΠΟΤΑΜΟΥ ΘΥΑΜΙΔΟΣ Η ΚΑΛΑΜΑ.
 ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. <ΘΥΑΜΙΣ>.

4)ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ.

5)ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΑΚΤΕΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ.

6) ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΡΙΓΩΝΟΣ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ.

7)ΕΞΟΔΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΡΙΓΩΝΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΣΚΟΠΙΑ.

8)ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΞΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ.

9)ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΟΧΘΕΣ ΛΙΜΝΗΣ ΔΟΙΡΑΝΗΣ.

10)ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΡΥΜΩΝΟΧ (ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ) ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ.

11) Α ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΑΝΩΘΕΝ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ.

12)Β ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΑΝΩΘΕΝ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ.

13) Γ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΑΝΩΘΕΝ ΧΩΡΙΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ.

14) ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΟΜΦΑΤΟΣ ΑΝΩΘΕΝ ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΟΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ.

15)  ΠΟΤΑΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΣΜΙΛΙΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΘΕΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΡΤΟ ΛΆΓΩ.

16) ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ.

17) ΠΟΤΑΜΟΣ ΔΟΚΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΟΡΟΥΣ ΡΟΔΟΠΗΣ) ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ.

18) ΠΟΤΑΜΟΣ ΑΡΔΑΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ.

19) ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΡΔΑ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΟΡΝΑΚΙΟΪ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ.

20) ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΙΣΙΛ- ΝΤΕΛ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟ ΕΒΡΟ.

21) Α ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ  ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΡΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΟΜΑΡΑ.

22) Β ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΡΔΑ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΣΩΣ ΚΟΜΑΡΑ.

23)  ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΠΕΔΙΑΔΑ ,ΑΝΩΘΕΝ-ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΤΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΟΡΜΕΝΙΟΝ  ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ.

ΗΔΗ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΡΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΙ  ΣΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΙΛΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΩΝ ΤΟΥ  ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΡΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΙΣΙΛ ΝΤΕΛ, ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΡΤΑΚΙΟΙ Η ΟΡΝΑΚΙΟΪ <ΙΒΑΗΛΟΦ-ΓΚΡΑΝΤ> ΠΟΤΟΧΝΙΤΣΑ, ΜΟΜΤΣΙΛ ΓΚΡΑΝΤ, ΓΚΡΟΥΜΟΦ ΓΚΡΑΝΤ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ 5 ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ  ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ LEOPARD/2A4 KAI T.O.M.A.  AIFV-AFV ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΙΛΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΩΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΡΔΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΙΣΙΛ ΝΤΕΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΠΕΔΙΑΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΟΡΟΣ ΤΟΚΑΝΤΖΙΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ ΜΑΡΙΤΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΤΑΤΗ ΟΧΥΡΗ ΘΕΣΗ ΟΡΜΕΝΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΒΟΡΡΑ.
ΑΡΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΤΙ Η  ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΧΕΡΣΑΙΑ ΑΜΦΙΒΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ,ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΜΕΣΩ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ  ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ.

ΗΔΗ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ   ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ,ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.(ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ)
 ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΒΑΘΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΓΕΣ ΟΤΑΝ ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΒΑΘΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΕΦΥΡΟΦΟΡΑ ΑΜΦΙΒΙΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 134,144 ΠΕΡΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΚΑΙ 139 ΠΕΡΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 138,140,141,142,143,145,146,147,148,149,150,151.ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΙΜΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ¨ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΗΔΗ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ Τ.Ο.Μ.Α. ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΞΑΓΩΝΗΣ ΔΟΜΗΣ (ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗΣ ΔΟΜΗΣ)ΣΕ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ :
1)AΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ +Τ.Ο.Μ.Α.
2)ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ
3) ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ Τ.Ο.Μ.Α.
4) ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ Τ.Ο.Μ.Α.
5) ΜΗΧΑΝΙΚΟ
6) ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ
Α)  ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΜΠΕΡΟΒΟ,ΠΟΝΤΑΡΕΣ,ΝΟΒΟ ΣΕΛΟ,ΒΑΛΑΝΤΟΒΟ,ΓΚΡΑΝΤΕΤΣ,ΣΤΡΟΥΜΙΤΣΑ,ΝΤΕΤΙΝΟ,ΡΟΖΝΤΕΝ,ΓΚΑΛΙΣΤΕ,

ΚΑΒΑ,ΝΤΑΡΤΣΙ,ΜΑΚΟΒΟ,ΤΣΙΑΝΙΤΣΕ,ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ,ΠΕΤΣΑΝΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.

Β) ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ  ΠΟΛΕΙΣ
ΒΟΥΘΡΩΤΟ,ΔΕΛΒΙΝΟ,ΛΙΜΠΟΧΟΒΟ,ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ,ΖΟΥΛΙΑΤΗ,ΓΚΟΥΣΜΑΝ,
ΛΕΣΚΟΒΙΚΙ,ΠΡΕΜΕΤΗ,ΤΕΠΕΛΕΝΙ,ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ,ΦΡΑΣΕΡΙ,ΚΟΡΥΤΣΑ,ΕΣΣΕΚΑ,
ΜΠΙΛΙΣΤ,ΔΥΡΑΧΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.

ΗΔΗ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ  ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ  ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΘΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ,ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΗΔΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΥΠΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΣΚΟΠΙΑ (ΤΕΤΤΟΒΟ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,ΓΡΕΒΕΝΩΝ,ΚΕΡΚΥΡΑΣ,ΛΕΥΚΑΔΑΣ,ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ,
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ,ΤΡΙΚΑΛΩΝ,ΑΡΤΑΣ,ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ,ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ,ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ  ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟΥ Δ ΣΣ  ΞΑΝΘΗΣ  ΝΑ  ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 177 ΕΩΣ 180 ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
http://wwwtimezero.blogspot.de/2012/03/2012.html

ΗΔΗ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΘΑΛΑΣΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.  ?????????
ΒΛΕΠΕ AΠO 3:15
( http://youtu.be/O4XU1YaT4v4

ΗΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ,ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ 450.000 ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟΥ UCC KAI UCK  ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΩΝ 600.000 ΕΝΟΠΛΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΗΔΗ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ  http://ellhnkaichaos.blogspot.de/
ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΑΡΑΧΟΝΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ  ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΕ ΕΛΑΦΡΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΡΠΙΛΩΝ,ΒΑΡΕΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 120 ΜΜ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ MASERS.

ΗΔΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΕΛΕΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΕΚ ΜΑΚΡΑΣ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΩΝ-ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΩΝ-ΓΑΜΟΣΚΥΛΩΝ-ΕΦΙΑΛΤΩΝ)  ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ,ΓΕΕΘΑ,Γ.Ε.Σ.,ΓΕΝ,ΓΕΑ,ΚΥΠ/ΕΥΠ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Ο.Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟ  ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ (ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ) ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΣ Η ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΜΕΣΩ ΔΟΛΙΩΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ (ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ,ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ) Η ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΤΡΙΟ ΟΦΕΛΟΣ , 400 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ  ΚΑΙ 700 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΜΗ ΠΛΗΡΩΘΗΣΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΣΧΟΛΕΙΑ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ,ΑΜΥΝΑ,ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (ΕΛ.ΑΣ. ΚΥΠ/ΕΥΠ) ΚΑΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΟΛΙΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ) 700+400 = 1,1 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ-ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΕΑ- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΝΕΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ  (ΒΛΕΠΕ ΤΡΟΙΚΑ ΔΝΤ,ΕΚΤ,ΕΕ) ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΦΟΡΕΑ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟ-ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΟ-ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ-ΑΝΕΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΣΕΩΣ+ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ+ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ,ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ-ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΦΟΡΕΑ,ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (Ε.Ε.) ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (Δ.Ν.Τ.,Ε.Κ.Τ.) ΣΑΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΔΡΩΣΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΓΕΙΟ,ΥΠΟΓΕΙΟ,ΥΠΟΘΑΛΛΑΣΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.

ΗΔΗ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ- ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (Α ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΡΘΡΟ 14 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5) ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΛΑΣΙΟ (ΑΟΖ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ) ΠΛΟΥΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ,ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ,ΟΡΥΚΤΩΝ.

ΗΔΗ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ,ΓΕΣ,ΓΕΝ,ΓΕΑ, ΑΦΗΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ LEOPARD 2A4 KAI LEOPARK 2HEL,HTOI 357 AΡΜΑΤΑ ΤΩΝ 120 mm ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ 10 ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΗ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ-ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ 120 mm ΔΙΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ  LEOPΑRD.
ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ DEFENCE NET ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ LEOPARD ΓΙΑ ΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΕΣ  ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 20.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ 120 mm  ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚ ΝΕΤ Η ΣΑΓΚΑΗ ΝΕΤ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 12.000 ΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ 12Οmm ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ LEOPARD TOYΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 42 ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=39443&Itemid=99999999


ΗΔΗ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ  ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ F 16 ΝΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΛΛΑ F16  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ  ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΛΟΓΟ.

ΗΔΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΕΥΤΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ 180 ΒΟΥΛΕΤΕΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)   ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΙ,Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ 1 ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2  ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ  ΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ 1 ΚΑΙ 2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ 1 ΚΑΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΚΤ ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΤΟΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΑΡΑ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΤΡΙΣ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΑ-ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Ο.Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1,2  ΑΝΤΙ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ  ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΛΟΓΟΥ ΝΕΟΥ ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ-ΠΕΙΡΑΤΗ-ΛΗΣΤΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΝΕΥ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ.


ΗΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ    ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  62/4 ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΟΤΙ :<< ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ>> ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ  ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΚΕΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ)

ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΑ (ΕΛΕΕΙΝΟΥ,ΠΡΟΔΟΤΗ, ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥ, ΑΙΜΟΠΟΤΗ,ΟΜΟ-ΑΜΦΙ-ΦΥΛΟΦΙΛΟ, ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΠΡΟΙΟΝ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ  1/1,2,3  ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  ΠΕΡΙ ΄΄ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ΄΄ ΑΡΘΡΑ 26 ΕΩΣ 86.
ΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΑΝ 60 (ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΕΞΗΝΤΑ ) ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 134,134Α,134Β,135, ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΏΡΩΣ.


ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ,ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΟΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


 ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΕΝ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ.

ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΙΔΟΥΔΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ.
ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΔΡΑΚΕ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ  ΕΣΥ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΡΟΝΕ ΣΑΒΙΤ ΣΑΒΑΩΘ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΝΑΓΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ.
ΓΑΜΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ.
ΓΑΜΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΑΣ ΓΕΝΟΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Η ΟΕΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΝΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ 3ΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ 

 http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/05/blog-post_25.html


 ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΕ ΠΩΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΥ(ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΞΙΑΣ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ)
 http://www.pare-dose.net/?p=4437 


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΙΟ ΙΟΥΝΙΟ 2012

https://rapidshare.com/files/3357225440/VOYAGER_B___A.rar

Διαβάστε τι διδάσκουν στα σχολεία της Αλβανίας για την Ελλάδα

 http://romiazirou.blogspot.de/2012/05/blog-post_9969.html

 ΙΔΟΥ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ

 http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2011/11/blog-post_3227.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/tXmvT+(%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D+%CE%BA%CE%B1%CE%B9G.H.R.EES of Magnesia-Greece calls all hackers and crackers of the planet to destroy all computers-servers and internet of the millitary pact of B.A.S.T.R.(BOULGARIA-ALBANIA-SKOPIA known as FYROM-TOURKEY-ROMANIA)and of China-north Korea and south Korea,as countries programmated the third world war,beggining at 2011-2012,with 5 billion dead people of all nations of the planet,except China 888,North Korea 777/1 and South Korea 777/2.

 

Προς Έλληνες hackers, crackers

 Χτυπήστε τις υποδομές των κινεζικών συστημάτων ασφαλείας, χτυπήστε ολομέτωπα τις υποδομές της Τουρκίας(τουρανίας) άμεσα! Τώρα! Στείλτε τους στον ...διάολο, Τζεηντ, Τζεντ θεό τους! Διαλύστε τα πάντα, από φανούς κίνησης οχημάτων μέχρι αεροδρόμια. Ήδη συντελείται κυβερνοπόλεμος στην Κίνα την στιγμή που γράφονται αυτά τα λόγια. Επιτεθείτε τους με ό,τι έχετε και δεν έχετε! Τώρα!

 http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2011/09/ghrees-of-magnesia-greece-calls-all.html


 ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΑ - ΚΥΠ/ΕΥΠ

 http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2011/09/blog-post_4642.html


 ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ TOY "MNHMONIOY 2" ΑΠΟ Ο.Ε.Α.

 http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2011/06/toy-mnhmonioy-2.html


O.E.A.: ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ
 http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2011/06/oea.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...