ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ

**ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ** (ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΣΘΕΜΑ - ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ 3 - ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2 ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑ: ΠΕΡΙ Α/ΓΕΑ Β.ΚΛΟΚΟΖΑ)
Φίλοι αναγνώστες και συναγωνιστές πατριώτες του ιστολογίου,

Το συγκεκριμένο πολυσέλιδο κείμενο - διαμάντι της Ο.Ε.Α. πρόκειται να προλογίζει βιβλίο άξιου Έλληνα δασκάλου μαχητή το οποίο επιφυλασσόμαστε να παρουσιάσουμε αναλυτικά μόλις αυτό κυκλοφορήσει. Περιέχει επίσης κρίσιμες πληροφορίες εθνικής ασφαλείας για επικείμενα γεγονότα εντός της Άνοιξης του 2011.
Το τελικό βιβλίο θα αφορά αναλυτικές λεπτομέρειες για τον πόλεμο, τις ειδικές δυνάμεις και τις αρχαίες ελληνικές πολεμικές τέχνες και κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγραφτεί ποτέ, πρόκειται για κάτι μοναδικό!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΉΣEΤΕ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΑΣ ΣΕ ΔΥΝΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ.

ΜΕΡΟΣ Α':

http://www.easy-share.com/1913919905/ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ 3.pdf

ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΠΛΙΚΏΝ ΣΥΣΤΗΜΆΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΙΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ – ΟΠΛΙΤΗ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΙ ΜΕ 5 ΟΠΛΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ – ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - (!!!), Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΦΥΣΗ.

ΥΓ. Όπως πληροφορείτε το ιστολόγιο τώρα, τελικά αυτό το κομμάτι κειμένου της Ο.Ε.Α. δεν θα είναι απλός πρόλογος στο επικείμενο βιβλίο του φίλου που αναφέραμε και θα πρόκειται για ανεξάρτητο βιβλίο, διότι ο φίλος πρόκειται να κάνει πακέτο πολλών βιβλίων ενώ η Ο.Ε.Α. πρόκειται να κάνει ένα τόμο, αλλά προβλέπετε ενδεχομένως να γραφτεί και δεύτερος τόμος διότι αυτά που θέλησαν να βγάλουν δεν χωρέσανε στον πρώτον.

Υ.Γ 2:
Εκ μέρους της Ο.Ε.Α. θέλουμε να δώσουμε ...συγχαρητήρια στις ελληνικές(;;) ιστοσελίδες για το ...θάρρος τους και για τα ...αρχίδια που έχουνε... ή μάλλον για τα αρχίδια που δεν έχουνε.
Σας λέμε λοιπόν το εξής.
Η διαφορά μεταξύ στις ελληνικές ιστοσελίδες τις θρασύδειλες και τις μπουχέσες και τις κλασομπανιέρες 100.000 ιστοσελίδες και ιστολόγια της Ελλάδος και μεταξύ της Ο.Ε.Α. και της ιστοσελίδος «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» είναι η εξής:
Η Ομάδα Ελληνικής Αποκαταστάσεως και το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» βγάζουν στον αέρα τη γυμνή αλήθεια ενώ όλες οι υπόλοιπες ιστοσελίδες (εκτός ελάχιστον μηδαμινών εξαιρέσεων) βγάζουν την ντυμένη αλήθεια στον αέρα, και μάλιστα την ντύνουνε με πολλά πουλόβερ και γίνεται σαν κρεμμύδι η αλήθεια από τα πολλά στρώματα ψεύδους και συγκαλύψεως που έχει απάνω της.
Αυτό τα λέει όλα, δεν χρειάζονται άλλα σχόλια.
Από εδώ και πέρα υπάρχει μόνον ένα ιστολόγιο και μια ομάδα ελληνοκεντρική στην Ελλάδα, το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» και η Ομάδα Ελληνικής Αποκαταστάσεως που δίνουν έξω στον αέρα την αλήθεια γυμνή.
Όλες οι άλλες δήθεν ελληνοκεντρικές οργανώσεις και όλα τα υπόλοιπα ιστολόγια (εκτός ελαχίστων μηδαμινών εξαιρέσεων) δίνουν έξω την αλήθεια ντυμένη σαν κρεμμύδι με μονωτικά πουλόβερ για να μη φαίνεται όλη η αλήθεια προς τα έξω.
Εκ μέρους της Ο.Ε.Α. άντε και γαμηθείτε λοιπόν 100.000 ελληνικές(;;) ανάρχιδες ιστοσελίδες, πουτάνες της μισής αλήθειας, διότι έμεινε μόνη η Ο.Ε.Α. και το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» αλλά θα συνεχίσουνε παρόλο ότι έμειναν μόνοι, να γράφουν και να σηκώνουν στον αέρα όλη τη γυμνή αλήθεια.
Τίποτε άλλο.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:
(ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 125 ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ»
LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_884.html
)

ΘΕΜΑ: ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ Α’ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΛΟΚΟΖΑΣ

Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΕΧΕΤΕ ΣΕ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» ΑΡΘΡΑ 138 – 151 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΔΙΟΤΙ:

1ΟΝ: ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ – ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ, ΗΤΟΙ Ο ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΤΟΥ 25-ΟΥ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ (ΙΔΕ LINK: http://www.spindoc.gr/wp-content/uploads/2010/03/25th-meridian.jpg)

2ΟΝ: ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ «ΓΕΕΘΑ» ΚΑΙ «ΓΕΑ» (ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ), ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ 6 ΜΙΛΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΤΟΥ 25-ΟΥ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ.

3ΟΝ: ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ή ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ, Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΛΟΚΟΖΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ), ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΚΗΡΥΞΕΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2011.

Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΛΟΚΟΖΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΗΤΟΙ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» (NORTH ATLANTIC TREATY ORGANIZATION), ΔΙΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» (PACT OF SHANGHAI) Ή ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ, ΕΥΡΑΣΙΑΣ, ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΘΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ». ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΛΟΚΟΖΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΧΘΡΙΚΗ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ. ΗΤΟΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ «ΓΕΕΘΑ» - «ΓΕΣ» - «ΓΕΝ» - «ΓΕΑ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΛΟΚΟΖΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΛΟΚΟΖΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «ΓΕΕΘΑ» - «ΓΕΣ» - «ΓΕΝ» - «ΓΕΑ» ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΜΕ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΙΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ._


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Ο προδότης Κλοκοζας ...λυπάται (!!!) που δεν θα παραβρεθεί στην γιορτή για να γιορτάσει υπέρ του γενοκτονου των ελλήνων μισέλληνα εβραιοτουρκο ντολμέ Κεμάλ Ατατουρκ(!!!)

http://gdailynews.wordpress.com/2011/01/20/%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B7%CE%B3%CF%8C-%CE%BB%CF%85%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8/
http://www.youtube.com/watch?v=4coXt3La3fY

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...