Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ "DEFENCE NET". ΥΠΕ...



Με αφορμή την ανάρτηση του defencenet.gr(defencenet.tk):

WikiLeaks: Ως "Yes man" εποχής Πιούριφοϊ περιγράφεται ο Δ.Γράψας
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20560&Itemid=45

περί του Στρατηγού Γράψα και ειδικότερα ότι βάσει «διαρροών»(κατασκευασμένων) της εβραϊκών συμφερόντων wikileaks πως ο Στρατηγός Γράψας περιγράφεται ως yes man τύπου Πιουριφόι όπου σχολιάζει ο συντάκτης του άρθρου πως ο Στρατηγός Γράψας ήταν «ένα σκυλί που του τρέχουν τα σάλια απέναντι σε κάθε τι αμερικάνικο», έχουμε να πούμε τα εξής:

Έπειτα από τα δημοσιεύματα πλήρους δικαίωσης της Ο.Ε.Α. για τον Στρατηγό Γράψα:

Επιβεβαίωση της εκτίμησης της ΟΕΑ προς τον Στρατηγό Γραψα στο Β' Εγχειρίδιο Επιβιώσεως
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_22.html
και
Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ: ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/blog-post_23.html

διάφορα ιστολόγια αναδημοσιεύουν άνευ κριτικής σκέψεως και ως «αυταπόδεικτα», ψευδή και δόλια δημοσιεύματα υποτιθέμενων διαρροών ανωτάτων αξιωματούχων μυστικών υπηρεσιών των Η.Π.Α. τα οποία και παρουσιάζονται στην υπηρεσία wikileaks η οποία ως εκ θαύματος(!) αποτελεί πλέον αποκλειστική υπηρεσία πληροφοριών υποκαθιστώντας δεκαετίες μελέτης και εργασίας χιλιάδων ανθρώπων και ακυρώνοντας στην ουσία τις προσπάθειες τους να φέρουν την αλήθεια στο φως(κάτι το οποίο θα έπρεπε να προκαλεί σοβαρούς συνειρμούς σχετικά με την ακεραιότητα των ανθρώπων πίσω από την υπηρεσία wikileaks), αφήνοντας έτσι τα εβραιοσαξονικά κοπρόσκυλα της wikileaks(κατά συνέπεια της CIA, κατά συνέπεια της NSA), να σπιλώνουν χωρίς αιδώ το ήθος και την αξιοπρέπεια και την ακεραιότητα όσων αληθινών πατριωτών οι οποίοι αποπειράθηκαν και αποπειρώνται να προβούν σε στρατηγικές κινήσεις υπέρ Ελλάδος.

Συμπερασμα: Οι πούστικες ιστοσελίδες οι οποίες αναδημοσιεύουν αισχρά, ψευδή, δόλια και προερχόμενα από το σιωνιστικό(κινεζικό) σύστημα, κείμενα, είναι προφανώς «στημένες» και ειδικότερα οι καλοπληρωμένες, αμυντικού περιεχομένου ιστοσελίδες με συντάκτες και τούρκους(!!!) και για αυτό το λόγο, ενημερώνουμε τους Έλληνες ότι σκοπός τους είναι η διάλυση της Ελλάδος με ύπουλο τρόπο που προκαλεί σύγχυση εντός των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων μέσω των προδοτικών τους δημοσιευμάτων.

Γαμημένα εβραιοσαξονικά καθάρματα, αφού είναι έτσι όπως «διαρρέει» η NSA μέσω wikileaks, γιατί τότε σπεύσατε να ξηλώσετε τον Στρατηγό Γράψα με συνοπτικές διαδικασίες;(Οι αναγνώστες ας διαβάσουν τα άρθρα στους ανωτέρω συνδέσμους και θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι με πόση πανουργία και με πόση βρωμιά λειτουργούν τα εβραιοσαξονικώς κινεζοκινούμενα γουρούνια!).

Βέβαια, το προσδοκώμενο αποτέλεσμα από τα ως άνω γουρούνια είναι να αποτρέψουν, ειδικά αυτήν την εποχή, που οι καταστάσεις τρέχουν «με χίλια» και ο αέρας «μυρίζει μπαρούτι», άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Στρατηγού Γράψα, χτυπώντας στο κέντρο της αξιοπρέπειας και του ήθους του για να τον σπιλώσουν στα μάτια αυτών που έχουν απηυδήσει και αηδιάσει από τις μασονικές και ιλλουμινιστικές και σιωνιστικές μαλακίες των μισών αληθειών και των επαίσχυντων ψευδών και είναι έτοιμοι να πετάξουν στο πυρ όλες τις μασονικές ιδεοληψίες, αποτινάσσοντας από πάνω τους τα μάγια της ύπνωσης και του αποπροσανατολισμού. Επιθυμούν να ρίξουν το ηθικό αυτών των ανθρώπων, να τους συγχύσουν και να τους καθυστερήσουν σε μία απέλπιδα προσπάθεια τους να κρατήσουν όλα «τα πρόβατα στο μαντρί» διότι γνωρίζουν καλά ότι έστω και ένας αφυπνισμένος μπορεί να τους τινάξει στον αέρα! Ειδικά στην Ελλάδα με το ρευστό σκηνικό που έχει δημιουργηθεί, δεν θα ήθελαν με τίποτα να αναλάβουν δράση «περίεργοι» τύπου Γράψα οι οποίοι θα επιχειρήσουν να αλλοιώσουν τα σχέδια τους.

Άλλωστε, το άρθρο όζει από ιδεολογική «μαγιονέζα», περίσσιες «σάλτσες», κακεντρέχεια και έλλειψη κριτικής σκέψης. «Μυρίζει» από μακριά ότι είναι κατασκευασμένο επίτηδες για τους λόγους που αναφέρουμε πιο πάνω.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να αναφέρουμε πως διαπιστώσαμε από σχόλια σε ιστολόγια και ιστοσελίδες, αγνών αφυπνισμένων Ελλήνων, ότι «δεν τρώνε σανό» και δεν καταπίνουν αμάσητο το παραμύθι περί yes man Γράψα και άλλων τέτοιων ανόητων αποπροσανατολιστικών δημοσιευμάτων. Σας καλούμε να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος να «ανατινάσσετε» μέσω διανοητικού πολέμου κάθε προσπάθεια σπίλωσης ηθικών προσωπικοτήτων και να απαντάτε με περισσότερο σθένος σε κάθε πιθανή προσπάθεια αποπροσανατολισμού των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...