Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

H καλύτερη οικονομοτεχνική ανάλυση που έγινε ποτέ


http://www.youtube.com/watch?v=Pgb71Hxi8hE

Συγχαρητήρια στον κύριο Καζάκη ο οποίος δεν είναι μόνο άριστα ενημερωμένος καθώς και καλός ομιλητής, αλλά έχει την οξύνοια και γενναιότητα να βλέπει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. 

Σημείωση ιστολογίου: Ο κύριος Καζάκης δεν φαίνεται όμως να είναι καλά ενημερωμένος για τις Ρωσικές προτάσεις βοήθειας που έγιναν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της κατοχικής εισβολής της Τρόικας και του Μνημονίου.
Τον συμβουλεύουμε να διαβάσει τα σήματα που έστειλε η Ο.Ε.Α. στη Ρωσική κυβέρνηση εκείνο το διάστημα, ενώ ταυτόχρονα τα συμπαιγνιακά προδοτικά ΜΜΕ είχαν προκαλέσει μούγκα ολικής συγκάλυψης αυτών των προτάσεων.

Ο.Ε.Α. : ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_23.html

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



ΚΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ή πως αλλιώς το διεθνές σινοσιωνιστικό κατεστημένο ξεγέλασε τα πρόβατα - παγκόσμιο πληθυσμό και δημιουργεί όλο και περισσότερο ψεύτικο χρήμα (τυπώνουν χάρτινο πληθωριστικό χρήμα και σύντομα μόνον bits & bytes σε τραπεζικές βάσεις δεδομένων ηλεκτρονικών υπερυπολογιστών, με πιστωτικές κάρτες και "κάρτες πολίτη") στην κυριολεξία το δημιουργούν όλο αυτό το ψεύτικο χρήμα από κοπανιστό αέρα (!!!) άνευ αντικρίσματος σε πολύτιμα μέταλλα ή άλλα αντικείμενα πραγματικής αξίας, και με αυτά δανείζουν πολυεθνικές, χρηματοδοτούν και τις δυο πλευρές ενός πολέμου, δωροδωκούν πολιτικούς όλων των κομμάτων, χρηματοδοτούν ακόμα και ολόκληρα κράτη, αποκτώντας έτσι αμύθητη και ανυπολόγιστη περιουσία και δύναμη, και όλα αυτά μόνον μια κλειστή κλίκα παγκόσμιων τραπεζιτών εβραιοσαξονικής - εβραιομογγολικής καταγωγής, ενώ τώρα παραδίδουν την σκυτάλη δύναμης και τον χρυσό στην Κίνα!.

Το αποτέλεσμα είναι ότι αν θεωρητικά πάει όλος ο λαός στις τράπεζες ταυτοχρόνως και ζητήσει τα χρήματα του πίσω σε πραγματική αξία πολύτιμων μετάλλων τότε αυτές θα αδυνατούν να τους εξυπηρετήσουν. Αυτό είναι το λεγόμενο "bank run" και είναι ο χειρότερος εφιάλτης των παγκόσμιων τραπεζιτών.

Εντωμεταξύ ο Χρυσός αν νομίζετε ότι βρίσκεται ακόμα στα θησαυροφυλάκια των κρατών και των κεντρικών τραπεζών είστε γελασμένοι γιατί έχει ήδη κάνει φτερά είτε στην ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ - ΚΙΝΑ είτε ήδη απευθείας για ΑΝΩ ΣΙΩΝ - ΣΕΛΗΝΗ μέσω της "Βασιλείας του όρους Σιών" της Ελβετίας, ήτοι κατευθείαν στα θησαυροφυλάκια του ληστοπειρατή πολύτιμων πρώτων υλών ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΤΖΕΗΝΤ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΕΝΤΑΪ - ΣΚΑΤΑΪ !!!

Μερικά δείγματα:

Αυτό τώρα είναι ίσως και αιτία πολέμου μεταξύ ΗΠ.Ε.Ι. και Ρ.Ι.Κ.
Σκάνδαλα με ψεύτικους ράβδους χρυσού σε τράπεζες... και η GATA που μυρίστηκε την εμπλοκή Rothchild

Εξαφάνιση του χρυσού από τα θησαυροφυλάκια του Καναδά

Εξαφάνιση του χρυσού από το Fort Knox των ΗΠΑ

Ολική εξαφάνιση των αποθεμάτων Χρυσού των ΗΠΑ; (!!!)

Εξαφάνιση του μισού αποθέματος Χρυσού από τις Κεντρικές Τράπεζες

Εξαφάνιση των τεράστιων αποθεμάτων Χρυσού και της Ρωσίας

Εξαφάνιση των αποθεμάτων Χρυσού και στη Γερμανία

Αντίθετα στη Δρακονιανή Κίνα τα αποθέματα Χρυσού φαίνεται να πολλαπλασιάζονται
(ώστε να μπορέσει να διεξάγει τον "Αρμαγεδδώνα" και να γονατίσει την χρεοκοπημένη δύση με ολικό κραχ)

Η απάντηση για το λόγο που συμβαίνουν όλα αυτά μπορεί να δοθεί παρακάτω:

Αναχώρηση της ληστοπειρατικής Σελήνης αφού ο ρεπτιλιανός δρακόπουστας Ελοχιμ Σιν κατακλέψει όλο τον χρυσό.

ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗ Ο ΧΡΥΣΟΣ (ΚΑΙ ΑΠΟ "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΤ ΝΟΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΘΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ (!!!). ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΘΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ. ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΥΣΟ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΙΩΝ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΦΩΤΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΝΑΠΑΛΙΝ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕ ΠΟΛΗ ΒΑSEL=BAΣΙΛΕΙΑ (ΘΕΟΥ) ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΩΣ ΕΔΡΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ.
ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΗΪΝΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΑΛΗΟΧΑΡΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ - ΑΦΘΑΡΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ "ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΑΜΑ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΥ" ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ… ΝΟΜΙΖΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ… ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ''ΣΙΩΝ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΔΙΑΣΤΗΜΑ'' ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΗΪΝΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΗΣ ΟΥΦΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΛΒΕΤΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΩΝ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙ΄ ΑΝΤΑΛΛΑΓΑΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΒΕΤΙΚΟΥ… ΤΥΡΟΥ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...