Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Απλό παράδειγμα συμπαιγνίας - εμπαιγμού ολόκληρων πλανητικών πληθυσμών μέσω ...

...ή αλλιώς ...πως γαμάνε και τρελαίνουν ένα ολόκληρο πλανήτη επί 13500 χρόνια οι δρακονιανοί με την παρα φύσει διπολικότητα "θεός - διάολος"


…και όλα ξεκινάνε από τις σχέσεις των 2 φύλων και το σεξ.

σου λέει ο καλός θεούλης:

Τέκνο μου για να γαμήσεις πρέπει πρώτα να περάσεις υποχρεωτικά από την πόρτα της εκκλησίας μου από το ιερατείο μου των μεσαζόντων ιερέων μου (μέντιουμ) για να ευλογήσω τον πούτσο σου,
ειδάλλως τα τέκνα που θα κάνεις θα είναι διαβολότεκνα και τέκνα πορνείας και ακολασίας!!!
εξώγαμα - μπάσταρδα τέκνα πορνείας!!
Αλλά ακόμα και μετά το γάμο καλό μου τέκνο Αδάμ, σεξ θα κάνεις με τη γυναίκα σου με φειδώ και μόνο τη νύχτα στα σκοτάδια, δεν πρέπει να βλέπεστε, και ασφαλώς σεξ θα πρέπει να κάνεις με αυτοσκοπό και μόνο την τεκνοποίηση. Είναι αναγκαίο κακό αλλά τι να κάνουμε, έχω δώσει άλλωστε εντολή να αυξάνεστε και να πληθύνεστε και να …ξεσκίσετε τον πλανήτη και τους πόρους του με υπερπληθυσμό, και όλες τις εντολές μου πρέπει να τις τηρείτε αλλιώς θα πάτε στην κόλαση στο πυρ το εξώτερο και θα βασανίζεστε αιωνίως!

Δηλαδή το πιο απλό και φυσικό πράγμα και το πιο υπέροχο πράγμα που νιώθει ο άνθρωπος στη διάρκεια της σύντομης ζωής του,
δηλαδή η φυσική έλξη αρσενικού – θηλυκού, θετικού - αρνητικού (τα ετερώνυμα έλκονται)
δηλαδή ο έρωτας,
αυτός ο έρωτας μας λέει ο γιαχβεχας-888 (άνω ορθό τρίγωνο ▲ΓΧΒΧ):
ότι αν δεν τον επικυρώσω εγώ πρώτα τότε είναι πορνεία!!! Και αν δεν τον καθορίσω εγώ πως θα γίνεται και με κανόνες δικούς μου που σου έχω δείξει παραπάνω τότε είναι επίσης πορνεία και πρέπει να έρχεστε συχνά στο ιερατείο μου και να εξομολογήστε για τα τρομερά σαρκικά αμαρτήματα που διαπράττετε! (με το αζημίωτο φυσικά, έχουμε και έξοδα)

ωραία μέχρι εδώ;

σκατά! Τι ωραία;

Αηδιασμένος λοιπόν ο Αδάμ που του είπε ο καλός θεούλης τον φυσικό αγνό έρωτα του με την Εύα πορνεία,

πήγε έτσι από περιέργεια και κυρίως από αγανάκτηση να δοκιμάσει και στο αντίπαλο δέος στον όφι – 666. (κάτω ορθό τρίγωνο ▼ ΧΒΧΓ). O "όφις" συνήθως είναι μια θεοσοφική μασονική στοά ή σέχτα ή σατανιστική εκκλησία ή αίρεση ή οργάνωση, ή ομάδα γνωστικής μελέτης, ή ομάδα των "εψιλον-φουράκηδων-τουλάτηδων" αναβίωσης των "ελευσινίων μυστηρίων" ή μάλλον γαμηστηρίων.. κάτι τελοσπάντων από όλα αυτά..

του είπε τι συνέβη και του παρακάλεσε και του ρώτησε τι πρέπει να κάνει...

και του λέει ευθύς αμέσως ο όφις:

Αδάμ αυτό που σου είπε ο θεός είναι απαράδεκτο, δηλαδή σου είπε το σεξ αμαρτία!!
δεν υπάρχει πιο φυσικό πράγμα από το σεξ και την απόλαυση που σου δίνει! Δεν μετράει το αποτέλεσμα του σεξ, τα τέκνα, όσο μετράει η απόλαυση που σου δίνει. Αυτό είναι το πάν!
πρέπει να κάνεις σεξ όσο πιο πολύ γίνεται για να κρατιέσαι σε φόρμα!
και με όλους και όλα, και παντού!
και με ανήλικες λολίτες,
και κανένα όργιο κάπου κάπου (ακούς Σπυρόπουλε;;)
και κανένας πουτσος να μπει στον κωλο σου κατά λάθος κατά την διάρκεια του οργίου δεν τρέχει και τίποτε…
από αγάπη θα ναι!
και σεξ με ότι κινείτε λοιπόν! και με θυληκή γάτα, ήτοι και με ζώα!
δοκίμασες ποτέ να κάνεις σεξ με ζώα?
και με νεκρούς? δοκίμασες? (τ'ακούς νεκρόφιλε νεκρολάγνε του Μέταλ Θανάτου, αρχισατανιστή Εύμολπε;;)
Α!!! δεν ξέρεις τι χάνεις κορόιδο μου Αδάμ! Άσε τον ζηλόφθονα Θεό και ακολούθησε εμένα και δεν θα χάσεις!


Η χρονική σειρά με την οποία το εκάστοτε θύμα "Αδάμ" πέφτει εναλλάξ από τον συμπαιγνιακό πόλο 888 στον συμπαιγνιακό πόλο 666 ή από τον συμπαιγνιακό πόλο 666 στον συμπαιγνιακό πόλο 888 και τουναπάλιν δεν έχει σημασία αν και συνήθως ξεκινάνε όλοι από τον διάολο. Το αποτέλεσμα αυτών των εναλλάξ κινήσεων "κομπρεσέρ" είναι πάντα το ίδιο.. Διάλυση της προσωπικής ψυχοσωματικής ισορροπίας του ατόμου και του εναρμονισμού του με την ίδια του τη φύση!
...και έτσι τρελαίνουν σταδιακά τον κοσμάκη και τον απομακρύνουν από την ίδια του τη φύση. Έτσι τον κάνουν καρκινικό, φιλοτομαριστή, ένα θλιβερό ον νεκρο-ζώντανο ζόμπι, δίχως αξίες, δίχως πνευματική ακτινοβολία, δίχως όρεξη και αγάπη για ζωή, πόσο μάλλον για υπεράσπιση της πατρίδας και του πλανήτη και ανώτερων ιδανικών, αφού διαλυμένος όπως είναι δεν μπορεί πλέον ούτε καν να σώσει τον εαυτό του και την έκφυλη αποτρελαμένη ζωή του.

Αλλά το παραπάνω παράδειγμα έχει προεκτάσεις παντού, αυτή η παρά φύσει διπολικότητα «κομπρεσέρ», εκτός από την θρησκεία και τις σχέσεις των 2 φύλων, έχει προεκτάσεις και στην πολιτική!!

Έτσι στην πολιτική, το αντίστοιχο στρατόπεδο του …καλού θεούλη είναι η δημοκρατία. ( ▲ Φιλοσοφικές Μασονικές Στοές)
και του κακού διαβόλου, ο φασισμός… ( ▼ Θεοσοφικές Μασονικές Στοές)
(Ουδεμία φυσικά λέξη δεν λέγεται δια το πολίτευμα της Αριστοκρατίας δι'αγωνισμάτων-μονομαχιών όπως συμβαίνει στη φύση και στις αγέλες ζώων επί εκατομμύρια έτη)
Παίζουν αντίστοιχα εναλλάξ λοιπόν στα έθνη κάποιες φορές δημοκρατία και όταν αυτά αηδιάζουν με τη δημοκρατία-ασυδοσία-οχλοκρατία, μετά αυτοί τις άλλες φορές παίζουν φασισμό και τουναπάλιν, μέχρι να διαλύσουν με αυτό το κομπρεσέρ εντελώς την κοινωνική τους δομή και τον κοινωνικό τους και πολιτικό ιστό.
Και έτσι αυτοί (εβραίοι-σάξονες-μογγόλοι-κινέζοι) αναρριχώνται συνέχεια όλο και πιο πολύ στην εξουσία των λευκών+μαύρων εθνών εκμεταλλευόμενοι αυτήν την πτώση που οι ίδιοι προκαλούν με τα θρησκευτικά ιερατεία τους, με τα κοινωνιολογικά ιερατεία τους, με τα ψευδοεπιστημονικά ιερατεία τους, και με τα πολιτικά ιερατεία τους – κόμματα.
(Βλ. Δόγμα κλιμακωτής ΑΝΟΔΟΥ/ΚΑΘΟΔΟΥ του σατανικού εβραιομογγολικού «Σανχένδριν» των 72 της +/- Α.Ο.Α. Λονδίνου, στο βιβλίο «Ναζισμός: Μυστική Εταιρεία». Διάλογοι σάξονα Μπεγκετ με εβραίο ναζιστή Τρέμπιτς, κεφάλαιο: «Ο άνθρωπος της μοίρας»)

Υπάρχει όμως διέξοδο μέσα στο διαφαινόμενο αδιέξοδο.
Η λύση αποδράσεως από αυτό το δρακονιανό κολαστήριο - νοητική φυλακή;
Προσωπικός νόμος, Επιστροφή στα πανάρχαια αρχέτυπα του Ελληνισμού, Ελληνικές Επιστήμες και Ελληνικός Ορθολογισμός-Λογική, σεβασμός στη διαφορετικότητα και στην ατομικότητα (εναντίον του πείσματος των επικυρίαρχων να μαζοποιήσουν τους ανθρώπους), Απολλώνειο Μέτρο, και Όσο το δυνατόν Εναρμονισμός με τη Φύση – Σύμπαν – Φυσικοί Νόμοι.
Διαβάστε τα κείμενα της Ο.Ε.Α., διαδώστε τα και αφυπνιστείτε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...