Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Η Ο.Ε.Α. ΤΑ ΦΩΝΑΖΕ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΓΕ;; Η Κίνα απειλεί άμεσα την πρωτιά ...



Το ιστολόγιο έχει ήδη δείξει παρόμοια βίντεο στο παρελθόν. Είναι γεγονός ότι τώρα αν και όψιμα έχουν αρχίσει να αφυπνίζονται μερικοί, ελπίζουμε να μην είναι τελείως αργά για όλους, διότι όταν η Ο.Ε.Α. με το έμπειρο τμήμα γεωστρατηγικής της, προειδοποιούσε για αυτές τις εξελίξεις εδώ και πάνω από 10 χρόνια, οι νεοέλληνες και οι υπόλοιποι της δύσης σφυρούσαν αδιάφορα. ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!!! ΝΑ ΤΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΥΠΟΥ ΜΑΟ ΤΣΕΤΟΥΝΓΚ, ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ (ΗΠ.Ε.Ι.).

Κυκλοφορεί τελευταία έντονα η φήμη σε συζητήσεις αναμεσα στους νεοέλληνες, οτι οι εβραιοσαξονες μεγιστάνες της δυσης παρέδωσαν την σκυτάλη οικονομικής ισχύoς της δύσης στην Κίνα, δηλαδή μετάφεραν ολη την παραγωγική δύναμη και την πρωτογενη οικονομία και τις βιομηχανιες τους στην Κινα, ταχα μόνο λόγω των πολύ φθηνων εργατικών χεριών εκεί στην Κινα.
Όπως κατά το παράδειγμα στον μικρόκοσμο των βαλκανίων οπου πολλές ελληνικές επιχειρησεις μετακόμισαν στις βορειες χωρες του αξονα ΒΑΣΤΡ., βουλγαρια, σκοπια, κλπ...λογω των πολυ φθηνων εργατικων χεριων εκει και λόγω της αδυσώπητης και αλλοπρόσαλης προδοτικής φορολόγησης και κακοδιαχείρισης στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα την καταστροφή της οικονομίας της Ελλάδος.
Δηλαδή δεν πάει ποτέ το μυαλό τους σε αυτο που λεει η Ο.Ε.Α., οτι οι εβραιοι αρχιραββινοι Βαρουχ των ΗΠΑ και οι σαξονες λορδοι της Α.Ο.Α Λονδίνου, ΣΚΟΠΙΜΑ και ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ παρεδωσαν την σκυταλη στην Κινα - βαση των εντολων του Ταλμουδ-"Αγίας Γραφής" και των πνευματιστικων συνεδριων τους, και της συνομωτικής προσυννενοησής τους με τους ομολογους τους, τους μανδαρινους της Κινεζικής υπερστοας ΧΟΝΓΚ.
Ποια ειναι ομως η αλήθεια;;
Διοτι μοιαζει λογικο αυτο που λενε οι αλλοι, δηλαδή αυτο με τα φθηνα εργατικα χερια της Κινας.

Από την άλλη όμως ο ορθολογισμός προβάλει το ερώτημα:

Αυτοι που εδωσαν την εντολή και μετέφεραν τις βιομηχανιες τους εκει δεν ειχαν προβλεψει αυτές οι κυβερνησεις της δυσης οτι αυτο θα οδηγησει με μαθηματικη βεβαιοτητα σε χρεοκοπια της δυσης και σε αντίστοιχη μεγαλη ανοδο της δυναμης της Κινας;; Αρα γιατι το επετρεψαν οι κυβερνησεις;;(!) Αν το ηξεραν και αν εργάζονταν για την οικονομική ασφαλεια και ευημερία της δυσης λογικα θα το απετρεπαν... Αρα λογικα το ηξεραν και σκοπιμως δεν το απετρεψαν!.... διότι δεν μπορει να μην το ειχαν προβλεψει!! Άρα το ήξεραν και σκοπίμως προκάλεσαν φορολογικές και άλλες δυσκολίες στις επιχείρησεις ώστε αυτές να εξαναγκαστούν να μετακομίσουν στην Κίνα, ένεκα ανοίγματος αγορών και παγκοσμιοποίησης. Παράλληλα άφησαν εντελώς ανεξέλεγκτους τους Κινέζους άνευ τελωνιακών δασμών και τους επέτρεψαν να κάνουν και άλλες τιμολογιακές κομπίνες και σωρία προγραμματισμένων μεταναστεύσεων (τάχα εμπόρων, στην πραγματικότητα κρυπτολοχαγών του Κινεζικού στρατού) ώστε να διευκολυνθούν αυτές οι Κινεζικές εξαγωγές και η Κινεζική εισβολή στη Δύση και ώστε να γιγαντωθεί ακόμη πιο γρήγορα η Κίνα ώστε να προετοιμαστεί ο πολυπόθητος Κινεζοεβραικός "Αρμαγεδδώνας" τους δια το 2012, διότι αν και τον σχεδίαζαν να εκραγεί και πιο παλιότερα (1950, 1975, 1999, 2003), τότε η Κίνα δεν ήταν ακόμα τελείως έτοιμη οικονομικά, τεχνολογικά και στρατιωτικά, ενώ σήμερα όμως είναι.

Και τώρα με την οικονομική άνοδο και υπερισχύ της Κίνας που έχει αγοράσει όλο το χρέος των χρεωκοπημένων επαιτών: ΗΠΑ και Ευρώπης, και τους κρατάει από τα μπαλάκια, εάν δεν αφυπνιστούν έγκαιρα οι λαοί της λευκής+μαύρης ανθρωπότητας, τότε συνεπαγόμενα θα επέλθει σύντομα και η στρατιωτική άνοδος και υπερισχύς του υπεράριθμου κολοσσού της Κίνας (με κλεμμένη πολεμική τεχνολογία από τους Ρώσους και από τη δύση), και ήδη αυτό συμβαίνει, με τελικό αποτέλεσμα την Κινεζική εισβολή στον "Αρμαγεδδώνα", την ανατροπή της δυτικής "Σατανικής" ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ-666 από τον "Χριστιανοσοσιαλιστικό" ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ-888 της "Βασιλείας του Ιεχωβά" της Κίνας, όπως ακριβώς διατάσσονται όλοι οι μασόνοι, δηλαδή να διαλύσουν προδοτικώς τα επιμέρους κράτη-έθνη τους ώστε να ιδρυθεί αυτή η Κινεζική-Δρακονιανή πλανητική δικτατορία (παγκόσμια κυβέρνηση) της "Βασιλείας του Σιν-Σιων-Σινα(Κίνα)-Σενταϊ-Τζεντάϊ-ψευδοΙεχωβά-ΨευδοΌντος".

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: (ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ)


Ο Σοβιετικός μπαμπούλας έπαψε να υπάρχει για τους Αμερικανούς με την πτώση του τείχους.
Η Ρωσία είναι για αυτούς πλέον ένας δυνατός αντίπαλος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι η "τρομερή ανίκητη αρκούδα" του παρελθόντος. Ο αντίπαλος για τις ΗΠΑ, είναι ο κοιμώμενος (μέχρι πρόσφατα) γίγαντας που λέγεται Κίνα.
Και από ότι φαίνεται στην Αμερική, έχουν καταλάβει ότι με την Κίνα δεν μπορεί κάποιος να αστειευτεί. Και πώς να το κάνει άλλωστε όταν τα τελευταία στοιχεία λένε ότι ο στρατός (μόνο ο στρατός) που μπορεί η Κίνα να συγκεντρώσει σε περίπτωση κρίσης ξεπερνάει τα 650 εκατομμύρια φαντάρους. (ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΔΟΛΙΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΔΟΛΙΑΣ ΥΠΕΡΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΑΝΙΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ. Η ΚΙΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΛΟΧΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΛΟΧΑΓΟΥΣ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ-ΕΞΑΓΩΓΕΙΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ. Ο ΑΛΗΘΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 300.000.000 ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ 200.000.000 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΥ ΤΙΓΡΗ ΚΑΙ ΕΦΡΑΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ" (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ). ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΜΕΣΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΑ(ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ) ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ.)

Στο βίντεο που θα δείτε φαίνεται μάλιστα και το βάρος που δίνουν οι Κινέζοι στις γυναίκες στο στρατό. Τις εκπαιδεύουν όχι μόνο στον τακτικό στρατό, αλλά πολλές γυναίκες είναι μέλη ειδικών δυνάμεων. Χαρακτηριστικά αναφέρει το βίντεο ότι ο πληθυσμός των ΗΠΑ είναι 298 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ μόνο οι γυναίκες που υπηρετούν στο στρατό τις Κίνας είναι 324 εκατομμύρια.
Το βίντεο ξεκινάει με κλασσικά προπαγανδιστικά πλάνα της κινεζικής τηλεόρασης από διάφορες παρελάσεις (εν τω μεταξύ εμφανίζονται και σχόλια Αμερικάνων, πάνω στα πλάνα), στη συνέχεια δείχνει πάλι προπαγανδιστικά πλάνα που θυμίζουν Σοβιετική τηλεόραση της δεκαετίας του '60 – '70. Κινέζες να είναι πρώτες στο χορό αλλά και όταν χρειαστεί εκπαιδεύονται και για μάχη. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει και τεχνικές Κουνγκ – φου. (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/spentnaz.html)

Το βίντεο συνεχίζει με την εκπαίδευση των στρατιωτών της Κίνας. Εκπαίδευση σε τεχνικές μάχης σε χειρισμό όπλων, σε μάχη σώμα με σώμα, και σε σκληραγώγηση. Ακόμη και πέτρες σπάνε στα κεφάλια των φαντάρων. Ενώ για να σκληραγωγηθούν καλύτερα…βάζουν να περνάνε φορτηγά (ναι φορτηγά !!!) πάνω από το κορμί τους.
Τέλος φαίνεται καθαρά η δύναμη της Κίνας σε πυροβολικό. Παρατηρήστε τα βουνά που δέχονται τις βόμβες σε μια άσκηση του κινεζικού πυροβολικού. Ενώ είναι απίστευτα τα πλάνα με τους αλεξιπτωτιστές. Γεμίζει στην κυριολεξία ο ουρανός με αλεξιπτωτιστές. Χιλιάδες αλεξίπτωτα αλλάζουν το χρώμα του ουρανού.

από: http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=2785


ΑΠΟ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΗΣ «NSA» ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΜΕΣΩ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ» ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ), «Θ.Ι.Μ.» (ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑ – ΜΟΓΓΟΛΙΑ), «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ), «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» (ΚΙΝΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ – ΘΙΒΕΤ – ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΜΟΓΓΟΛΟΙ), ΚΑΙ «Κ.Κ.» (ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ), ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ – ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ, ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG» ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ», ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΒΑΣΕΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ – ΝΑΥΤΙΚΟΥ – ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.».

ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΟΝ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΕ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, Η «HONG» ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ:

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΟΛΟΥ 112,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.», ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ – ΕΥΡΩΠΗΣ – ΚΑΙ «ΗΠΑ» (ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ).
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΥΠΟΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΤΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΤΜΗΜΑ 12,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΑΡΜΕΝΙΑΣ – ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ – ΓΕΩΡΓΙΑΣ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΘΕΙ ΒΑΘΜΙΑΙΩΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ 37,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΘΑ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΥΠΟΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 12,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΤΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΑΠΟ 3 ΜΕΤΩΠΑ:

1ΟΝ: ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ 5 ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.» (COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES) ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ – ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ – ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ – ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ,

2ΟΝ: ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΚΑΙ

3ΟΝ: ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΡΩΣΟΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ: ΜΠΟΡΣΙΑ – ΣΡΕΤΕΝΣΚ – ΜΠΟΓΚΟΤΣΑ – ΣΚΟΒΟΡΟΝΤΙΝΟ – ΣΙΜΑΝΟΦΣΚΙ – ΧΑΜΠΑΡΟΦΣΚ – ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΘΑ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ – ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ – ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ «ΗΠΑ» - ΚΑΝΑΔΑ – ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΔΟΚΙΝΑΣ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΔΥΟ ΥΠΟΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ.

ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΘΡΟΙΖΟΥΝ 300.000.000 ΑΝΔΡΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΛΟΧΑΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ (1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ Χ 200 ΑΝΔΡΕΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΛΟΧΟΥ = 300.000.000 ΑΝΔΡΕΣ) ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.


Και ιδού ξανά το φάρμακο που ποτέ δεν πρόκειται να εφαρμόσουν οι εβραίοι και μασόνοι προδότες ηγέτες της Ελλάδας και των λοιπών λευκών εθνών της Δύσεως:

ΟΕΑ:13 ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΜΙΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΕΩΣ) ΣΕ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/13.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...