Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΝΕΦΟΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΔΗΓΙΑ ΔΗ...




ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

24.03.2011

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ»

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΔΗΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΝΕΦΟΥΣ ΕΞ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΗΨΕΩΣ ΙΩΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΙΩΔΙΟΥ.

Η ΑΠΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΙΩΔΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ. ΕΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ Η ΟΣΜΗ ΤΟΥ ΙΩΔΙΟΥ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΙΩΔΙΟΥ ΑΝΑ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ. ΕΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΟΣΜΗ ΤΟΥ ΙΩΔΙΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΙΩΔΙΟΥ ΑΝΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ.

ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΚΑΙΣΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΩΝ ΙΣΟΤΟΠΩΝ ΤΟΥ ΝΕΦΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΕΛΗΝΙΟΥ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΣ ΣΚΟΡΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΣ «ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ C». ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ C ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ «ΚΕΡΑΤΑ».

ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΟ Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ, ΧΥΜΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ. (σημ.ιστολογίου: Πολύ καλό επίσης το Ακτινίδιο)

ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡ-ΑΛΚΑΛΙΚΗΣ ΩΜΟΔΙΑΙΤΑΣ.

"ΝΟΥΣ ΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ"

ΛΙΣΤΕΣ ΑΛΚΑΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΛΚΑΛΙΚΩΝ ΤΡΟΦΩΝ:

(σημ. ιστολογίου: Η 100% υπερ-αλκαλική διατροφή απορρίπτει τελείως τις όξινες διαβρωτικές τροφές και προτιμά τα ωμά αλκαλικά τρόφιμα ή το πολύ τα βρασμένα σε χαμηλό ατμό. Μετατρέποντας το αίμα σε αλκαλικό ενισχύει τρομερά το ανοσοποιητικό σύστημα και είναι ικανή να σκοτώσει οποιοδήποτε εισερχόμενο θανατηφόρο ιό, ακόμα και αερόβιο Έμπολα τον οποίον σχεδιάζουν εβραιοσαξονικά ανθρωπόμορφα τέρατα όπως ο Δρ. Θάνατος Δρ. Πιάνκα στα βιολογικά τους εργαστήρια βιολογικού πολέμου ώστε να τον χρησιμοποιήσουν για να αφανίσουν το 90% της ανθρωπότητας, συμφώνως με τις εμετικές δημόσιες δηλώσεις τους, οι οποίες και ...χειροκροτήθηκαν!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!: Κατά την διάρκεια της υπερ-αλκαλικής ωμοδίατας θα πρέπει να αποφεύγονται ΑΠΟΛΥΤΩΣ τα τονωτικά ροφήματα όπως Καφές, Τσάϊ, κλπ.)

ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΜΥΝΑΣ.

ΤΕΛΟΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..


ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορούν από παπαγαλάκια - φερέφωνα της προδοτικής ελληνοεβραικής εικονικής κυβερνήσεως καθησυχαστικές δηλώσεις ότι τάχα το νέφος έχει εξασθενήσει και δεν αποτελεί κανέναν κίνδυνο κλπ, κλπ.
Παρόλο αυτά όμως όπως θα δείτε στο παρακάτω LINK έχουν ήδη ξεκινήσει τις μετρήσεις ραδιενέργειας. Αν δεν υπήρχε όντως κανένας κίνδυνος θα μετρούσανε;;
Γι'αυτό μην κάνετε τη βλακεία να αγνοήσετε τις προειδοποιήσεις μας, αν σας έμεινε έστω και ελάχιστο ίχνος ενστίκτου αυτοσυντηρήσεως και επιβιώσεως μέσα στην χριστιανική βλακεία σας (της απέχθειας προς τα εγκόσμια και της συντόμου εξόδου από τα εγκόσμια για να πάτε τάχα ως αγγελάκια στον παράδεισο και λοιπών ομοίων ηλιθιοτήτων και προδοτικών κινεζοεβραιοκινούμενων διδασκαλιών) ακολουθήστε τις οδηγίες της Ο.Ε.Α. και επιβιώστε.
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑ – ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ INTERNET ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ «ΜΜΕ» (MASS MEDIA)

Εμπάργκο εισαγωγών στα τρόφιμα εξ Ιαπωνίας από την Ιταλία
http://news.pathfinder.gr/world/news/694610.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...