Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Απόπειρα φίμωσης της Ο.Ε.Α.

Στους 300 προδότες της βουλής, στους προδότες δημάρχους, νομάρχες, και στους υπόλοιπους προδότες οι οποίοι εκτελούν εντολές των ελληνοεβραιων και μασόνων εναντίον της Ελλάδος και εναντίον των ελλήνων πατριωτών και ειδικώς εναντίον του ΗΡΩΑ Γιάννη Καραγεωργιου εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α. , λέμε το εξής: Όπως και να έρθουν τα πράγματα, δηλαδή είτε πραγματοποιηθεί η «βασιλεία του γιεχωβά» των Κινέζων, είτε καταφέρει η Ο.Ε.Α. να την αποτρέψει, εσείς η' θα εκτελεστείτε ως έσχατοι προδότες από ελληνικά πατριωτικά χέρια η' θα σφαχτείτε εσείς και η οικογένεια σας από τον άξονα «β.α.σ.τ.ρ.» και τον κινεζικό στρατό. Ένα από τα δυο θα γίνει!

ΜΉΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ:
Αν το κατεστημένο με αυτά τα καραγκιοζιλίκια νομίζει ότι θα φιμώσει το λιοντάρι Γιάννη Καραγεωργιου είναι πολύ γελασμένο διότι αντιθέτως τα κάνει πολύ χειρότερα τα πράγματα για τους ίδιους και έχουμε να του δηλώσουμε εκ μέρος του Καραγεωργιου ότι: Ο εκπρόσωπος της Ο.Ε.Α. δεν υπακούει στις διαταγές της Ο.Ε.Α. πλέον και συνεχίζει να γράφει κείμενα ακόμα και μετά της 10.03.2011 μαζί με άλλα χαμηλόβαθμα στελέχη της Ο.Ε.Α.! Ακόμα και αν το νεοελληνικό προδοτικό πουσταριό και πουταναριό του πάρει το σπίτι, αυτός θα συνεχίσει να γράφει μέρα και βράδυ ακόμα και κάτω από τις κολώνες της Δ.Ε.Η., καφενεία και όπου άλλου μπορεί. Άρα είστε γελασμένοι όλοι εσείς οι προδότες του έθνους ότι με τέτοιους γελοίους τρόπους ψυχολογικού πολέμου θα κάνετε ζημιά!


http://www.easy-share.com/1914428526/EKBIASMOS.pdf

Υ.Γ. Μα καλά, είναι δυνατόν να στέλνουν η εφορία κλήση στην προ πολλού νεκρή μάνα του Καραγεωργίου για να παρουσιαστεί εντός 5 ημερών, αφού πρώτα ουσιαστικά την σκότωσαν επιβάλλοντας πρόστιμο 130.000 ευρώ, και τώρα ζητάνε τα ρέστα;;
Άραγε μέχρι που μπορεί να φτάσει η ξεφτίλα, η αναλγησία, η διαφθορά και η κατρακύλα του νεοψευδελληνικού κρατιδίου;;;


1 σχόλιο:

PERSEYS_TEAM είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ Ο,ΤΙ ΕΤΣΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΗΔΗ Ο ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΝΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΣΕΤ ΗΜΑΡ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ.
ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΗΜΕΡΑ.
ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ
http://perseysteam.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html

Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ Π.ΚΑΜΜΕΝΟ, ΜΕΣΩ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ,  ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ...