Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ




ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ
 ΤΜΗΜΑ 
 ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ
 ΠΟΛΕΜΟΥ


                         ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ                   ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/blog-post_14.html
ΑΘΗΝΑΙ 16/3/2011

ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

ΘΕΜΑ
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ HELLAS ORTHODOXY
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/hellas-orthodoxy-pseudodoxy.html 

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ
ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ.

ΚΕΙΜΕΝΟ
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ HELLAS ORTHODOXY 
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/03/blog-post_2808.html 
 
ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ .
ΒΛΕΠΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ. ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ. ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΠΕΡΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΤΟΑ ΣΕ ΣΤΟΑ. ΒΛΕΠΕ ΣΤΟΑ ΑΡΜΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΟΠΩΣ Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΧΑΝ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΑΝ ΩΣ ΕΠΙΤΗΜΟ ΜΕΛΟΣ ΚΛΠ.
ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΑΣ ΗΤΟΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΩΝ,ΜΕΛΗ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ.ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΚΛΠ.
ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΣ.ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΛΕΧΘΕΝΤΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ Ο,ΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.ΒΛΕΠΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ.ΟΠΩΤΕ ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΕΥΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΛΕΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ 666 ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΛΠ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩΘΕΝ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ?


ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΑΣΘΕ ΤΕΛΙΚΩΣ,
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ.
ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΚΗΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ.
ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ.
ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ HELLAS ORTHODOXY ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ?
ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΕΜΜΕΤΙΚΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΠΑΠΑΔΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ.
ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,
ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΕΡΙ ΚΥΝΑΙΔΩΝ ΗΤΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΗΤΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΙΣ ΠΑΣΕΙ.
ΗΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟ.ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ.
http://www.sporeas.com/papades_papadies_arthro.htm  
ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙΣ ΠΑΣΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΓΑΜΟΥΣ ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟΝ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ ΩΣΑΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΤΗΣ ΘΑΜΑΡ.
ΒΛΕΠΕ ΠΑΛΑΙΑ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΒΡΟΜΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΒΟΛΟΘΗΚΗ ΙΩΒ,
ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΡΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΗΣ, ΩΣ ΠΡΟΙΟΝ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΑΠΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ Η ΝΥΦΗ ΩΣΑΝ ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ.
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΥΧΕΣ ΩΣ ΚΑΤΙ ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ.

Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑ,
1) ΦΟΡΑ. (ΓΕΝΕΣΙΣ Κεφ. ΙΒ,11-16). Και όταν πλησίαζε να εισέλθει εις την
Αίγυπτο, είπε προς Σάρα την γυναίκα αυτού (*ο Αβραάµ), "ιδού γνωρίζω ότι
είσαι γυνή ευειδής (*όµορφη), θα συµβεί λοιπόν, ώστε καθώς θα σε ιδούνε οι
Αιγύπτιοι, να θελήσουν να ειπούν, γυναίκα του είναι αυτή και θα µε σκοτώσουν
και εσένα θα πάρουν για να ζήσουν. Πες λοιπόν ότι είσαι αδελφή µου για να έχω
καλοπέραση και να µε αφήσουν στην ζωή". Και όταν εισήλθε ο Αβραάµ στην Αίγυπτο, είδαν οι Αιγύπτιοι την γυναίκα ότι ήταν ωραία πολύ. Και οι άροντες
του Φαραώ είδαν αυτήν, και επαίνεσαν αυτήν εις τον Φαραώ και την πήρε
στο οίκο του (*σαν γυναίκα του.). Τον Αβραάµ σαν (*γυναικάδελφο) µεταχειρίστηκε καλά,και του έδωσε για αυτήν (*την Σάρα) πρόβατα και βόδια και γαϊδούρια θηλυκά και καµήλες.


Σηµείωση : Οι Εβραίοι πωλούσαν τις γυναίκες τους σε προσωπικότητες εκβιάζοντας µια καλύτερη µεταχείρηση . Αυτό είναι το αρχαιότερο τους παράδειγµα (και η Λεβίνσκι το νεότερο)

Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑ,
2) ΦΟΡΑ. (ΓΕΝΕΣΙΣ Κεφ. Κ,1-2). Και εκίνησε εκείθεν ο Αβραάµ εις την γη προς
νότο και κατοίκησε µεταξύ Κάδης και Σούρ και έκανε οικία στους Γεράρους. Και
είπε (διέδωσε) ο Αβραάµ για την γυναίκα του Σάρα, "είναι αδελφή µου". Έστειλε για αυτό ο Αβιµέλεχ ο βασιλέας των Γεράρων και πήρε την Σάρα για γυναίκα του.
Σηµείωση : Τι να πούµε εδώ; η Σάρα η καηµένη συνήθισε µάλλον του Αβραάµ τα "βρώµικα κόλπα" !



 
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΠΟΥ ΕΥΧΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ?
Ο ΛΩΤ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ∆Ι∆ΕΙ ΣΕ ΟΧΛΟ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ. (ΓΕΝΕΣΙΣ Κεφ.ΙΘ, 
Ιδού έχω δύο θυγατέρες οι οποίες δεν γνώρισαν άνδρες, να σας τις φέρω αυτές έξω και κάνετε σε αυτές ότι αρέσει σε εσάς.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΑΓΙΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.


ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΑ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, Ο,ΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΛΕΙΨΑΝΑ ΑΓΙΩΝ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ?
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΙΨΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΠΤΩΜΑΤΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑΣ? 
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΕΙΨΑΝΑ ΑΓΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΣΑΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ ΠΤΩΜΑΤΟΛΑΤΡΕΣ ΕΜΜΕΤΙΚΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΑΦΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΣΩ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ?
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ?
Ζ' Σύνοδος από τον Λειμωνάριο Σωφρόνιο, και το ενδιαφέρον σημείο έχει ώς εξής:
  • "Συμφέρει σοι μή καταλιπείν είς τήν πόλιν ταύτην πορνείον, είς ό μή εισέλθης, ή ίνα αρνήση τό προσκυνείν τόν Χριστόν μετά τής αυτού μητρός έν εικόνι" 

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΟΡΝΕΥΕΙΣ(!) παρά να απαρνηθείς την προσκύνηση της εικόνας!!!"

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΙΔΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΟΧΙ?
ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΝΑΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ,ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ?
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΑ ΕΜΑΣ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ.ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΘΕΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 11.600 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.
ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΨΕΥΔΟΟΝΤΑ ΘΕΟ ΣΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΘΕΟ. ΓΙΑΧΒΕΧ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΕΗΝΤ ΑΛΛΑΧ ΙΟΥΔΑΣ.ΚΛΠ.ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΤΟΛΕΣ-ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ.Η ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.

ΑΝΑΚΕΦΑΛΕΩΣΗ
ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ, ΜΕΛΗ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ, ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΕΛΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΕΛΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ.
ΕΚΠΡΩΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΕ ΘΕΑΡΕΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ.ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ.ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥΣ ΠΤΩΜΑΤΟΛΑΤΡΕΣ ΜΕ ΛΕΙΤΑΝΙΕΣ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΟΣΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ ΜΕΣΩ ΛΕΙΤΑΝΙΑΣ ΕΙΚΟΝΩΝ ΕΙΔΟΛΩΝ.ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΚΟΔΟΞΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΩΤ
?
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ο ΛΩΤ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΕ ΗΤΟΙ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΗΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΘΕΟ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ,ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ Η ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Η ΚΑΤΟΥΡΙΗΛ Η ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΥ, ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΕΓΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ.ΔΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΘΕΑΡΕΣΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α ΚΕΦΑΛΕΟ Ζ 36 {7 36}
Εἰ δέ τις ἀσχημονεῖν ἐπὶ τὴν παρθένον αὐτοῦ νομίζει, ἐὰν ᾖ ὑπέρακμος, καὶ οὕτως ὀφείλει γίνεσθαι, ὃ θέλει ποιείτω· οὐχ ἁμαρτάνει· γαμείτωσαν.
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΧΑΛΙΑ! ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΛΩΤ
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΧΑΛΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ Ο,ΤΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ!!
ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΩΣ ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ ΠΡΑΞΗ.
ΚΑΙ ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/02/blog-post_08.html 
ΜΙΚΡΗ ΕΜΜΕΤΙΚΗ ΠΑΥΣΗ ΔΙΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.



Καταγγελίες για παιδεραστία σε ορθόδοξο μοναστήρι στην Αμερική.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ:
Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010
Σκάνδαλα και καταγγελίες για παιδοφιλία στη Μονή Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου της Αστόριας ερευνά το FΒΙ. Συγκλονισμένη η ελληνική κοινότητα των ΗΠΑ.

Μητροπολίτης Τυάνων ΠαΐσιοςΣάλος ξέσπασε στην ορθόδοξη κοινότητα των ΗΠΑ από τις καταγγελίες και τις έμμεσες κατηγορίες ακόμη και για παιδεραστία σε βάρος ιεράρχη. Ο Μητροπολίτης Τυάνων κ. Παΐσιος, ο οποίος βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα, κάνει λόγο για σκευωρία και συνδέει άμεσα το γεγονός με τη σύγκρουση που έχει σημειωθεί στη Μονή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Αστόρια.
Χθες τόσο ο κ. Παΐσιος, ηγούμενος της Μονής, όσο και ο αναπληρωτής ηγούμενος Επίσκοπος Απαμίας κ. Βικέντιος έδωσαν εξηγήσεις για όσα καταγγέλλονται ενώπιον του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και των μελών της Ιεράς Συνόδου.
Σύμφωνα με αποκάλυψη της ομογενειακής εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ», το FΒΙ και η Αστυνομία της Νέας Υόρκης ερευνούν καταγγελίες κατά του μητροπολίτη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα «στις υποθέσεις εμπλέκονται ενήλικοι σήμερα νέοι και νέες που εκκλησιάζονταν στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου από μικρά παιδιά, εξομολογούντο στον Μητροπολίτη Παΐσιο και είχαν εγγύτητα με τη Μονή. Επίσης, λέγεται ότι εμπλέκονται και μέλη της Μοναστικής Αδελφότητας της Χρυσοβαλάντου τα οποία εντάχθηκαν στο τάγμα του Μητροπολίτη Παϊσίου όταν ήταν ανήλικα».
Ο ίδιος ο ιεράρχης με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Greek Νews» χαρακτήρισε σκευωρία την όλη υπόθεση. «Πέφτω από τα σύννεφα. Είναι σκευωρία. Είναι μια χειρίστου είδους κακοήθεια. Μετά το Πατριαρχείο θα επανέλθω συν Θεώ και θα αντιμετωπίσω νομικά την όλη σκευωρία. Θα ζητήσω άδεια από τον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη για να κάνω χρήση όλων των ένδικων μέσων» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παΐσιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και σήμερα εναντίον του ιεράρχη δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής παρακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς ωστόσο να παρεμβαίνει, καθώς το Μοναστήρι υπάγεται απευθείας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και πρόεδρος του ιδρύματος που την εποπτεύει ως εκπρόσωπος του Πατριαρχείου είναι ο Μητροπολίτης Ικονίου κ. Θεόληπτος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πανίσχυρη οικονομικά Μονή και ο ηγούμενός της κ. Παΐσιος δέχονται δεκάδες πυρά μέσα από το Διαδίκτυο αφού η πρώτη καταγγελία και αποκάλυψη φαίνεται ότι αποτέλεσε την αφορμή για τη διατύπωση και άλλων κατηγοριών από πρώην υπαλλήλους και στελέχη της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, τα οποία για κάποιους λόγους απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους.
Όπως γράφει σήμερα "Το Βήμα", αφορμή της δημοσιοποίησης των καταγγελιών, όπως εκτιμάται, αποτέλεσε η σύγκρουση που ξέσπασε μεταξύ του ηγουμένου κ. Παΐσιου και του αναπληρωτή ηγουμένου κ. Βικέντιου για τον τρόπο διοίκησης της Μονής. Η σύγκρουση έλαβε τεράστιες διαστάσεις με συνέπεια ο ηγούμενος της Μονής να υποβάλει την παραίτησή του, τον περασμένο μήνα, στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Εκατοντάδες πιστοί στην Αστόρια έσπευσαν να στηρίξουν τον κ. Παΐσιο και του ζήτησαν να μην παραιτηθεί. Όπως μάλιστα επισημαίνουν, η παραίτησή του δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που ακολούθησαν. Πάντως σήμερα η Ιερά Σύνοδος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναμένεται να αποφασίσουν, μέσα στο βαρύ κλίμα το οποίο δημιουργείται από την αναστάτωση που προκαλούν οι καταγγελίες, για το εάν θα κάνουν δεκτή την παραίτηση του κ. Παΐσιου.
Ο Ναός της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου κτίστηκε από τον κ. Παΐσιο στις αρχές της δεκαετίας του ΄70. Αργότερα ο κ. Παΐσιος ανακαίνισε ένα από τα παλιά ιστορικά κτίρια της περιοχής το οποίο μετέτρεψε σε Μοναστήρι. Η Αγία Ειρήνη αποτέλεσε πόλο έλξης για χιλιάδες Ορθοδόξους παρά το γεγονός ότι μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ΄90 ανήκε στους ΓΟΧ, δηλαδή σε μια ομάδα των Παλαιοημερολογιτών της Ελλάδας. Έπειτα από διαπραγματεύσεις και ειδική συμφωνία που επιτεύχθηκε με τον κ.κ. Βαρθολομαίο το Μοναστήρι και οι κληρικοί εντάχθηκαν στις τάξεις του νέου ημερολογίου και στη δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Από τότε η δύναμή του έγινε ακόμη μεγαλύτερη και συγκαταλέγεται σ΄ένα από τα πλέον γνωστά ορθόδοξα μοναστήρια ανά τον κόσμο.
πηγή: newsit.gr
Επιμέλεια κειμένου: Γιώργος Οικονομίδης


Έντρομος, και πανικόβλητος ο Παϊσιος απειλεί με αγωγές και μηνύσεις. Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα.

09 Νοέμβριος 2010
Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

Όταν από  τις 28 Οκτωβρίου ανοίγαμε  αυτόν τον σκοτεινό φάκελο με  την μεγάλη πολυδιάστατη  δημοσιογραφική έρευνα η οποία πλέον προσλαμβάνει πολλές και ποικίλες διαστάσεις σε κάθε επίπεδο (δημοσιογραφικό, αστυνομικών ερευνών, έρευνας εκ μέρους της Πατριαρχικής Εξαρχίας, εκτροπών και παρεκτροπών εκ μέρους του περιβάλλοντος Παϊσίου κ.τ.λ.) το χρονικό των εξελίξεων και των αποκαλύψεων  μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς με διαρκείς ενημερώσεις αποκαλυπτικό αποκλειστικό ρεπορτάζ  και αναλύσεις,  σας είχαμε προειδοποιήσει  τονίζοντας με έμφαση και αρκετές φορές τι θα προκαλούσε σε ολόκληρη την ελληνική (πρώτης γενιάς)  και Έλληνο-Αμερικάνικη κοινότητα (δεύτερης, τρίτης, και τέταρτης γενιάς)  των ΗΠΑ. 

Ο μητροπολιτης Τυάνων Παΐσιος "ευλογεί" τα... παιδάκια!!!Τελευταία εξέλιξη επιβεβαιώνοντας το κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας που σας περιγράψαμε είναι η αποστολή εξώδικου προς τον τηλεοπτικό σταθμό Alter Channel,  ο οποίος μετέδωσε την συγκλονιστική μαρτυρία του 48χρονου σήμερα Ανδρέα Γεωργίου τον οποίο κακοποιούσε από τα  11 χρόνια, προκειμένου να σταματήσει η μετάδοση από τον σταθμό των όποιων άλλων αναφορών  μαρτυριών ή καταγγελιών εις βάρος του που  ήδη όπως έχουμε γράψει παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.

Ανάλογα δικαστικά μέτρα εξετάζουν οι δικηγόροι του κ. Παϊσίου και προς το πρακτορείο μας –τον έχουμε καλέσει άλλωστε να το πράξει άμεσα στέλνοντας στην νομική υπηρεσία μας στην Ελλάδα ή στην  ΝΥ μιας και διαρρέει ο ίδιος μέσω των γνωστών σκοτεινών κύκλων και υποστηριχτών του ότι δεν υπάρχει διεύθυνση – για αυτό και μπορεί να απευθυνθεί στην νομική μας υπηρεσία στην Ελλάδα ή στην ΝΥ και να πράξει ότι εκείνος νομίζει αφού θίγεται όχι από δικούς μας χαρακτηρισμούς αλλά από τις καταγγελίες θυμάτων ή  άλλων καταγγελλόντων.

Ιδού και τα σχετικά στοιχεία της νομικής μας υπηρεσίας σε Ελλάδα και Αμερική ώστε οιοσδήποτε θίγεται να προσφύγει στην Ελληνική ή Αμερικανική δικαιοσύνη. Σε συνέχεια των όσων χτες 08 Νοεμβρίου αποκαλύψαμε, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι τα τελευταία 24ωρα συνεχίζεται το κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού εκ μέρους του περιβάλλοντος του κ. Παϊσίου, οι αποκαλύψεις για την άγνωστη δράση και διπλή ζωή θα εκπλήξουν όχι μόνο τον Ελληνισμό της Αμερικής αλλά και την Ελλάδα. Η συνέχεια θα δείξει και θα αποκαλύψει ακόμα περισσότερα.

Επί πλέον και ενώ στο Πατριαρχείο έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος και  ήδη αναζητείται διάδοχη κατάσταση στην  ηγουμενία της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής της Αγίας Ειρήνης στην ΗΠΑ, κανονική και εκκλησιαστική δικαιοδοσία  του οποίου αποτελεί από το 1998 (με  ή χωρίς τον Επίσκοπο Απαμείας Βικέντιο), εξακολουθεί να παρακολουθεί μαζί  με την κοινή  γνώμη σε Ελλάδα και Αμερική, άναυδο παγωμένο και άφωνο.

Από την άλλη πλευρά ο Θεοφιλέστατος  επίσκοπος Απαμείας  Βικέντιος που βρίσκεται στην Ελλάδα στην Αθήνα, και όχι σε άλλα μέρη όπως  ανεύθυνα ανέφεραν οι γνωστοί κύκλοι,  και παντελώς άσχετοι με το λειτούργημα της δημοσιογραφίας που λυμαίνονται τον χώρο της ομογένειας, προετοιμάζοντας το γραπτό υπόμνημα του προς την Πατριαρχική Εξαρχία και την Πατριαρχική Σύνοδο εν όψει της συνεδρίασης τον Δεκέμβριο.

Όποια λέξη και αν χρησιμοποιήσουμε είναι λίγη για να χαρακτηρίσει το μέγεθος των αποκαλύψεων αφενός και αφετέρου δεν υπάρχουν λέξεις για εμάς εδώ που καθημερινά συλλέγουμε και διασταυρώνουμε  στοιχεία και  πληροφορίες, καταγγελίες  που απομαγνητοφωνούμε και μαρτυρίες  που καθαρογράφουμε με  καταθέσεις μαρτύρων και καταγγελλόντων   σε αυτή την πολύκροτη πρωτοφανή για τα δεδομένα της Έλληνο-Αμερικανικής Κοινότητας στις ΗΠΑ.

Μια υπόθεση, για εμάς που την ζούμε και την βιώνουμε  γεμάτη όπως προείπαμε, με έντονα  στοιχεία από  ταινία αστυνομικού θρίλερ, τρόμου και πανικού με σκηνές εκβιασμών, απειλών, ακόμα και κατά ζωής ανθρώπων –και κρατείστε το αυτό καλά-  γεμάτη  «ανατροπές» κάθε ώρα και κυριολεκτικά κάθε λεπτό χωρίς υπερβολές «εκπλήξεις» που δείχνουν να έρχονται. 

«Ανατροπές»  και  «εκπλήξεις» που επιχειρούνται από τους γνωστούς κύκλους υποστηριχτών Παϊσίου,  για την δημιουργία εντυπώσεων  της κοινής γνώμης σε Ελλάδα και Αμερική που παρακολουθεί άφωνη και άναυδη τις αποκαλύψεις,  από την ημέρα που αρχίσαμε να δημοσιοποιούμε την αλήθεια για αυτή την θλιβερή και θεοσκότεινη υπόθεση, κρατώντας εντελώς διαφορετική γραμμή πλεύσης σε όσα έγραφαν ηθελημένα ή αθέλητα τα τοπικά ομογενειακά ΜΜΕ Νέας Υόρκης και άλλων πολιτειών αφενός. Αφετέρου  όλα αυτά που θα δούμε με τις δήθεν ανατροπές και τις μεγάλες εκπλήξεις και αποκαλύψεις που σχεδιάζονται από  τους γνωστούς κύκλους  στοχεύουν  πρωτίστως και κυρίως στον επηρεασμό των μελών της Πατριαρχικής εξαρχίας στην οποία προσέρχονται ήδη «εκουσίως» και αυτόκλητοι οι γνωστοί κύκλοι στήριξης και υποστήριξης του κ. Παϊσίου (υποστηριχτές, εθελοντές, πιστοί φανατικοί, και κάθε καρυδιάς καρύδι)…

Από την πλευρά μας ότι είχαμε να πούμε προς την  Πατριαρχική Εξαρχία το είπαμε αναλυτικά και πέραν τούτων ουδέν έχουμε να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε ή μη μόνον όσα θα υποχρεωθούμε εκ των πραγμάτων και των γεγονότων να καταθέσουμε ενώπιον τους εάν και εφόσον κληθούμε εγγράφως, και όπως είδατε οι εξελίξεις και τα γεγονότα με την «αυτομόληση»  και «αποσκίρτηση» της νεαρής μοναχής Χριστονύμφης μας επιβεβαίωσαν πλήρως σε όσα μέχρι στιγμής έχουμε αποκαλύψει Και δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που ακόμα  δεν έχουμε δημοσιοποιήσει είτε αφορούν το ζοφερό πρόσφατο και απώτερο παρελθόν είτε πολύ περισσότερο όσα διαδραματίζονται στο θολό και σκοτεινό παρασκήνιο.

Ωστόσο σήμερα και πριν προχωρήσουμε σε νέες αποκαλύψεις το μέγεθος των οποίων θα σας καθηλώσει κυριολεκτικά, θα θέλαμε να δούμε μια άλλη πτυχή αυτής της πολύκροτης υπόθεσης.

Μια πτυχή, που αφορά όλους σε Ελλάδα και Αμερική  και τους απανταχού  Έλληνες του κόσμου, είναι η αντίδραση της υγιούς και μη κοινωνίας.  Να δούμε κοινωνιολογικά (και πολιτικά και διασυλλογικά)  ποιά είναι η αντίδραση ή ποιά θα έπρεπε να είναι των ατόμων που πλαισιώνουν τον κοινωνικό ιστό του Ελληνισμού στις ΗΠΑ.

πηγή: Greekamericannewsagency.com
Επιμέλεια κειμένου: Γιώργος Οικονομίδης


 
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΧΕΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Ο Ηράκλειτος διατύπωσε έναν ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΜΟ που δεν επιδέχεται καμμία εξαίρεση
Είπε: "ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ" που σημαίνει ότι "τα ενάντια είναι ίδια". Ο νόμος αυτός σε ότι αφορά την Αληθή Διπολικότητα ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥ και ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΚΟΥ, σημαίνει ότι τα ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ.
Άρα κατά παραλληλισμό τα ΠΛΑΣΤΑ (ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ) ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΟΥ, ΕΝΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΗ. (κείμενο 'ΙΑ 1988 ΟΕΑ)

ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η Ο.Ε.Α.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ
ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ ΕΠΟΙΗΣΕ,ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΥΡ ΑΕΙΖΩΩΝ ΑΝΑΒΕΙ  ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ  ΒΑΣΕΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ.
ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙ ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΑ, ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΣΑΣ.
ΕΠΩΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ.
ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΩΣ ΛΥΚΟΣ ΚΕΚΑΛΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΔΥΣΗ ΑΡΝΙΟΥ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΩΣ ΛΥΚΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΥΜΑ ΕΝΔΥΣΗ ΑΡΝΙΟΥ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΣΑΣ
ΔΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΝ
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤ ΕΜΑΣ
ΔΙΟΤΙ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑΒΟΛΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΒΡΟΜΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ,
ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ Η ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  Η ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ Η Ο.Ε.Α. Ο,ΤΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΩ ΕΠ ΑΥΤΩΝ ΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΦΑΞΑΤΕ ΤΟΝ.
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ?
ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΕΝΤΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ: Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ: Σε όσους προτιμούν τη λεγόμενη σοφία των εκτός χριστιανισμού ΕλΛΗνων την ανόητη και ακο­λουθούν τους δασκάλους τους και δέχονται ότι υπάρχει μετεμψύχωση ή ότι οι ανθρώπινες ψυχές χάνονται όπως τα άλογα ζώα και ξεπέφτουν στην ανυπαρξία και εξαιτίας αυτών των ιδεών τους αθετούν την ανάσταση, την κρίση (κατά τη δευτέρα παρουσία) και την τελική ανταπόδοση σύμφωνα με όσα έπραξε στη ζωή του ο καθένας, ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ.

ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ: Σε όσους λένε ότι είναι καλύτεροι κατά πολύ οι σοφοί των ΕΛΛΗΝΩΝ και οι πρωτοστά­τες στις αιρέσεις, στους οποίους οι επτά άγιες και Καθολικές Σύνοδοι και όλοι οι Πατέρες που έλαμψαν μέσα στην Ορθοδοξία τους επέβαλαν ανάθεμα, ως ξένους στην Καθολική Εκκλησία, καθώς πλεόνασαν τα ψεύτικα και βρόμικα λόγια τους και εδώ και στη μέλλουσα κρίση, και σε κείνους που είναι ευσεβείς και ορθόδοξοι αλλά αμάρτησαν από ανθρώπινο πάθος ή από άγνοια, ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ.

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ: Σε όσους αποδέχονται τις διδασκαλίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και δεν τις σπουδάζουν μόνο για μόρφωση, αλλά ακολουθούν και τις ιδέες τους τις μάταιες και τις πιστεύουν ως αληθινές, και μάλιστα ωσάν αυτές να περιέχουν τη βεβαιότητα, και επιμένουν να παρασύρουν σ' αυτές άλλοτε κρυφά και άλλοτε φανερά και να τις διδάσκουν χωρίς κανέναν ενδοιασμό, ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ.

ΠΕΜΠΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ: Σε όσους με δική τους πρωτοβουλία, μαζί με τα άλλα μυθικά πλάσματα, διαστρεβλώνουν τα της δημιουργίας του ανθρώπου και δέχονται ως αληθινές τις πλατωνικές ιδέες και ισχυρίζονται ότι οι ίδιοι από μόνοι τους διαμορφώνουν άποψη και προφανώς αμφισβητούν την απόλυτη εξουσία του Δημιουργού, ο οποίος από την ανυπαρ­ξία έφερε στην ύπαρξη τα πάντα και ως Ποιητής έθεσε σε όλα αρχή και τέλος με τη δύναμη του εξουσιαστή και δε­σπότη, ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ.

EΚΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ: Σε όσους δέχονται και διαδίδουν τις μάταιες αντιλήψεις των ΕΛΛΗΝΩΝ, και ότι οι ψυχές προϋπήρχαν και ότι δεν προήλθαν ούτε προέκυψαν από την ανυπαρξία τα πά­ντα και ότι ήρθε το τέλος της κολάσεως από τη στιγμή που δημιουργήθηκε και η κτίση και το ανθρώπινο είδος, και διαδίδουν με τέτοια λόγια ότι η Βασιλεία των Ουρανών έχει τελείως καταργηθεί και εκλείψει, την οποία και ο ίδιος ο Χριστός και Θεός μας δίδαξε ως αιώνια και ακατάλυτη, παρέδωσε και εμείς από την Παλαιά και Καινή Διαθήκη παραλάβαμε ότι και η Κόλαση είναι ατέλειωτη και η Βασιλεία παντοτινή, καταστρέφουν με τέτοια λόγια και τους εαυτούς τους και προξενούν σε άλλους αιώνια καταδίκη, ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ.

ΕΒΔΟΜΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ: Σε όσους ακόμη φρονούν και λένε ότι κάθε φυσική δύναμη και ενέργεια της τρισυ­πόστατης Θεότητας είναι εκ των υστέρων δημιουργημένη, αναγκάζονται ως εκ τούτου να δεχτούν ότι  θεία ουσία είναι χωρίς άλλο εκ των υστέρων δημιουργημένη· γιατί αν εκ των υστέρων δημιουργημένη ενέργεια κατά τους Αγίους, θα φανερώσει ότι είναι εκ των υστέρων δημιουργημένη και η φύση. Αυτή όμως είναι άκτιστη, θα τη χαρακτηρίσει κανείς άκτιστη ου­σία και εξ αυτού του λόγου και όσοι ζουν με την καθαρή και αμόλυντη χριστιανική πίστη κινδυνεύουν να περιπέσουν σε πλήρη αθεΐα και να δεχτούν την ελληνική μυθολογία και τη λατρεία των δημιουργημάτων. Σε όσους άρα δεν ομολογούν, σύμφωνα με τις θεόπνευστες θεολογικές ερμηνείες των Αγίων και το ευσεβές φρόνημα της Εκκλησίας, ότι είναι άκτιστη κάθε φυσική δύναμη και ενέργεια της τρισυπόστατης Θεότητας, ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ.


Ανάθεμα είναι μια τελετή μαύρης μαγείας;
Η λέξη «ανάθεμα»  προέρχεται από εβραϊκή λέξη, η ερ­μηνεία της οποίας σημαίνει αφιέρωμα στον σατανά, βα­ριά κατάρα
Το ανάθεμα έχει ως σκοπό την αποβολή του τιμωρημένου από την εκκλησία και είναι όπλο εκδίκησης της θρησκείας της «αγάπης» κατά των διαφωνούντων. Ο αναθεματισμένος θεωρείται κοινωνικά νεκρός γιατί  η φήμη έλεγε ότι σε ένα χρόνο από τον αφορισμό θα πεθάνει. Τον εγκατέλειπαν τα παιδιά και η γυναίκα του και τον πενθούσαν για νεκρό.
 Μήπως η τελετή του αναθέματος είναι μια τελετή μαύρης μαγείας; αφού ο ιερωμένος παραδίδει το άτυχο θύμα του στον σατανά;
Κατά τον μεσαίωνα  η τελετή του αναθεματισμού γινότανε ως εξής: Σ' ένα ύψωμα του χωριού ή της πόλης, ο ιερωμένος χάραζε στο χώμα με ένα ξύλο ένα σχήμα τάφου. Εκεί κά­ποιοι με κασμάδες και φτυάρια έσκαβαν λάκκο μέσα στον οποίο έριχναν ένα χλωρό κούτσουρο που έβγαζαν από την φωτιά ώστε να καπνίζει. Το κούτσουρο που κά­πνιζε, ήταν το σώμα του αναθεματισμένου που καιγόταν στην κόλαση. Όταν έσβηνε το κούτσουρο ήταν μαυρι­σμένο. Ο ιερωμένος δεν σταματούσε σε όλη την διάρκεια της τελετουργίας να εκστομίζει κατάρες και έριχνε στον φρεσκοσκαμμενο λάκκο την πρώτη πέτρα, φωνάζοντας ανάθεμα. Το ίδιο έκαναν όλοι οι παριστάμενοι αλλά και όσοι περνούσαν από εκεί τις επόμενες ημέρες έριχναν την πέτρα του αναθέματος, φωνάζοντας ανάθεμα.
Ο σατανάς, κατασκεύασμα του χριστιανισμού, εμφανίζεται για πρώτη φορά στον χριστιανικό παρά­δεισο και όχι στην κόλαση, και «εξαπατά» τους πρω­τόπλαστους. Ο σατανάς έχει τόσες δικαιοδοσίες που δεν δίστασε να δοκιμάσει την αντοχή ακόμα και αυτού του Χριστού όταν νήστευε στην έρημο!

Ποιους αναθεματίζουν και αφορίζουν
Αναθεματισμούς και αφορισμούς έκανε η ορθοδοξία κατά πολλών άξιων τέ­κνων της Ελλάδος π.χ. τους Κολοκοτρωναίους (ιδέ περιοδικό ΔΑΥΛΟΣ, τεύχος 267), τον Αλέξαν­δρο Υψη­λάντη και τους επαναστάτες του 1821 (οι οποίοι αγωνίστηκαν για μια ελεύθερη πατρίδα), τον Νίκο Καζαντζάκη κλπ
Ο πατριάρχης Γρηγόριος ο Ε' τον Μάρτιο του 1819 αφόρισε...την άλγεβρα, την τριγωνομετρία, τους λογαρίθμους κλπ με το σκεπτικό «μισείτε τις βέβηλες ανοησίες…» κι αργότερα τον Αλέξανδρο Υψηλάντη και τους επαναστάτες του 1821, όμως το νεοελληνικό κράτος έχει στήσει το άγαλμά του μπροστά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών!! ΔΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ , ΕΚΠΡΩΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥΣ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

ΤΙ ΓΝΩΜΗΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ?
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΥΡΙΛΟ ΚΑΤ ΕΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ,
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΟ?
ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΣΟΥΙΔΑ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΔΑΓΚΩΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΩΣΤΕ ΦΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΑΧΕΩΣ.
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΑΓΙΟΥΣ ΖΗΛΟΤΥΠΟΥΣ ΛΕΧΡΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.
ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΥΡΙΖΕ Η ΥΠΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΞΑ ΤΗΣ .ΤΗΣ ΣΤΗΣΑΝΕ ΕΝΕΔΡΑ ΤΗΝ ΞΕΓΥΜΝΩΣΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΠΡΕΠΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο,ΤΙ
ΜΕ ΟΣΤΡΑΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΑΓΓΕΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΞΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΩΣΠΟΥ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΙΑΜΕΛΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ.
ΠΟΛΥΩΡΗ ΕΜΜΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΔΙΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ?
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΘΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ?
ΔΗΛΑΔΗ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ?

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΝΙΑΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ Η ΥΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ , ΕΚΠΡΩΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥΣ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ?
ΟΜΙΛΙΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ.
ΛΕΓΕΙ Ο,ΤΙ ΕΠΑΣΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΕΛΛΑ.
ΗΤΟΙ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ , ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ Ο,ΤΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ.
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ!!!
ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 15 ΤΟΜΟΣ 3 ΣΕΛΙΔΑ 45
ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΩΜΟΙ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΕΥΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΣΧΡΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ΟΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ.
ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ.
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΥΜΑ.
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ ∆ΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΠΡΟ∆ΟΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ.
(Πράξεις των αποστόλων 8, 1-4 ή η΄1-4.)
--- Και ο Σαύλος (µετέπειτα απόστολος Παύλος) συνέπραξε στον φόνο αυτού (*του Στεφάνου)…. Ο δε Σαύλος (*Παύλος) κακοποιούσε αυτούς που συναντιόνταν, µπαίνοντας σε κάθε σπίτι και τραβώντας άνδρες και γυναίκες, και τους έβαζε στην φυλακή. Σηµείωση : Ο απόστολος Παύλος ιδρυτής και δηµιουργός της "Χριστιανικής θρησκείας" ήταν ένας κοινός δολοφόνος….
Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ, ∆ΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ
ΕΣ∆ΡΑΣ ΕΣ∆ΡΑΣ Ζ,26 Και όποιος δεν κάνει ότι γράφει ο νόµος του θεού σου
(*ΕΣ∆ΡΑ, ιερέα, ραβί) και ο νόµος του βασιλέως (*Αρταξέρξη, καθεστώς), ας
γίνεται αυθηµερόν δίκη σε αυτόν και θα αποφασίζεται αµέσως ή να ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ ή να
τον διώξουν εκτός συνόρων ή να του πάρουν την περιουσία όλη ή να τον βάλουν
στην αυλή των Περσών και έλαβε την διαταγή να κάνει το πρώτο κράτος των
Εβρ
φυλακή.  Σηµείωση : Ο δήθεν προφήτης ΕΣ∆ΡΑΣ ήταν τότε γραµµατέας

µέλλον και την ονόµαζε "χώραν πέραν του ποταµού". Ήταν κάτι σαν ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΣ
αίων. Ο ΕΣ∆ΡΑΣ δεν ήξερε πώς λεγόταν αρχικά η χώρα που θα την κυβερνούσε στ
ο των Τούρκων στην Ελλάδα. Ήταν ο πρώτος θρησκευτικός τροµοκράτης .


ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ? ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.
ΜΕ ΤΑ ΠΥΚΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΤΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ?ΟΛΗ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΩ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΗΝΟΠΟΙΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΥΛΟΣ ΣΑΟΥΛ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ.. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΠΛΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΣΚΗΝΟΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΠΕΤΑΞΕ.ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΕΣΤΡΕΨΕ ΕΚΒΙΑΣΕ ΠΛΑΝΕΨΕ.
ΚΓ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 382 383 ΣΥΓΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ ΣΟΒΑΡΑ?

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΙΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ,ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ.ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΑΝΙΑΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ Η ΥΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ , ΕΚΠΡΩΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥΣ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
ΕΡΩΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙ Η ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ HELLAS ORTHODOXY ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΤΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ?
ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ ΚΥΝΑΙΔΟΙ  ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ?

ΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ:Δεν είστε Έλληνες,γιατί το λέει ο ΠατροΚοσμάς σας!Το δέχεστε;



«Αδελφοί μου, έμαθα πως με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού δεν είσθε Έλληνες,
δεν είσθε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ' είσθε ορθόδοξοι χριστιανοί...
»
ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

ΕΜΜΕΤΙΚΗ ΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΚΟΔΟΞΙΑ ΚΑΤ ΕΜΑΣ.
∆ΟΥΛΙΚΗ ΥΠΌΚΛΙΣΗ ΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΣ∆ΡΑΣ Ζ,
27-28. Ευλογητός κύριος ο Θεός των πατέρων ηµών, όστις έδωκε τοιαύτα εις την
καρδίαν του βασιλέως, δια να δοξάση τον οίκον του κυρίου, τον εν τη Ιερουσαλήµ
και έκανε να εύρω έλεος ενώπιον του βασιλέως και των συµβούλων αυτού και πάντων των αρχόντων του βασιλέως των δυνατών.
Σηµείωση : ∆ουλική υπόκλιση στην εξουσία ακόµη και των αλλοεθνών. Βλέπε όρκο χειροτονίας Πατριάρχου. Η Συµίωση της Εκκλησίας των Ορθοδόξων µε κάθε είδους εξουσίας (Βυζάντιο,Τουρκοκρατία - κατοχικό καθεστώς, Όθων - Βασιλεία,
Χούντα, Ψευτοδηµοκρατία) αρκεί να θρέφεται το Ιερατείο από αφελείς.



ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ HELLAS ORTHODOXY ΛΕΓΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙ
ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ
ΣΤΑ ΕΔΩ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ,
ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ Ο.Ε.Α. ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ΑΓΙΟ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟ ΟΝΤΑ, ΩΣ ΘΕΟ, ΥΠΟΘΕΟ ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟ, ΑΓΙΟ, ΚΛΠ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟ ΚΡΟΝΙΟ ΑΥΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ.
ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ.


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ
ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ
ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΓΙΑΝΝΗ



Υ.Γ  1 ΤΥΧΟΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
 Υ.Γ 2 ΠΕΡΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΑΒΟΛΟΠΝΕΥΣΤΗ ΠΟΡΝΟΠΝΕΥΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
Υ.Γ 3 Ο ΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΟΙ ΚΕΧΡΗΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΨΕΥΔΩΣ ΜΕ ΨΕΥΔΕΣ ΠΤΥΧΙΟ ΠΛΑΣΤΟ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΟ  ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Η ΠΑΝΑ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...