Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΡΩΣΙΑΣ+ΝΑΤΟ+ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ

Ο γαμημενος προβοκάτορας ο ρωσοεβραιος Μεντβεντεφ του άξονος Σαγκάης, θελει να τον καψει και να τινάξει στον αέρα τον πλανητη, με αφορμη οτι ταχα δεν τον "παιζουν" στην αντυπυραυλικη ασπιδα οι συμπαιγνιακοί του "αντίπαλοι" εβραιοι του ΝΑΤΟ... εθεσε τις στρατηγικες πυρηνικες και βαλιστικες δυναμεις και ρανταρ της ρωσιας σε επιφυλακη ενώ θέλει να στήσει επιθετικούς πυραύλους στα σύνορα της ρωσίας με το ΝΑΤΟ.
Επίσης διακυρήτουν υποκριτικά οτι τα "μεγάλα φιλαράκια" "Ρωσία και Κίνα" του άξονος Ρ.Ι.Κ. δεν θα αφησουν την δυση να επαναλάβει στη Συρία οτι εκανε στην Λιβυη.
Ολα λοιπόν μια καλοστημενη γαμημενη συμπαιγνια για να ανατιναξει η υπερστοά ΧΟΝΓΚ τον πλανητη στον αερα....και να επιβιώσει μόνον η κίτρινη φυλή στο τέλος μετά τη γενοκτονία των 2/3ων του πλανητικού πληθυσμού, ήτοι 5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, κατά τας γενοκτονικάς ..."αγίας" γραφάς..

Και όλα τα παραπάνω είναι μια συμπαιγνία διότι την Λιβυη την επιτεθηκαν ουσιαστικά με ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ διοτι ετσι διατάχθηκαν οι κυβερνώντες - πιθηκίζοντες της Ρωσιας απο την Κινα, ωστε να μην ασκήσουν ΒΕΤΟ στην επιθεση του "ΝΑΤΟ" εναντιον της Λιβυης, και ώστε να μη παρεμβάλουν τα πλοία του ρωσικού στόλου μεταξύ Λιβύης και ΝΑΤΟ για να τους σταματήσουν οπως τους συμβούλεψε η ΟΕΑ, και τα έκαναν όλα αυτά επειδη ο Κανταφι ηταν μεγαλο αγκαθι για τους Κινεζους. (Τα εχουμε γράψει πολλές φορές και σας τα έχουμε αναλύσει και τα έχουμε αποστείλει ολα πλεον, και για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσετε περι της αντιπυραυλικης ασπιδος, κλπ)

Και επειδή η Ο.Ε.Α. εχει στειλει απόρρητες αλλά και δημόσιες αποδειξεις και ντοκουμεντα στην Ρωσικη Πρεσβεια Αθηνων και επειδή το ιστολογιο εχει στειλει μεσω ηλεκτρονικου ταχυδρομιου σε ολα κλιμακια της "FSB", σε στρατιωτικες και γεωστρατηγικές Ακαδημιες της Ρωσιας, κλπ, ολες τις αποδείξεις για όλα τα παραπάνω, καλούμε τους ρώσους πατριώτες Αξιωματικους της "FSB", τους Αξιωματικους των ενοπλων δυναμεων της Ρωσιας και τους Αξιωματικους της Ρωσικης Αστυνομιας, να ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ τον ρωσοεβραίο Μεντβεντεφ, διοτι αν δεν το πράξετε, μετά την γενοκτονία του άξονος ΗΠ.Ε.Ι. (Ηνωμενες Πολιτειες Αμερικης - Ευρωπη - Ιαπωνια), θα ερθει με μαθηματικη ακριβεια ΚΑΙ η δικη σας σειρα και θα γενοκτονηθειτε σε τελικη φαση ολοι εσεις οι Αξιωματικοι και ολος ο Ρωσικος λαος ακομα και εσεις οι λευκομογγολοι-εβραίοι της Ρωσιας απο την Κινα και Κορεα με κριτήριο την τελική επιβίωση της καθαρά κίτρινης φυλής. Μετα απο αυτον τον πολεμο που παει να αναφλεξει ο συμπαιγνιακος Μεντβεντεφ μαζι με τους συμπαιγνιακους εβραίους-μογγόλους ηγέτες της δυσης ητοι του "ΝΑΤΟ", η Ρωσια θα ειναι εξουθενωμένη και εύκολη λεία για τους διαχρονικους γενοκτονους Κινεζους! Δείτε την ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ προφητεία-πρόγραμμα των Κινεζομογγολων στην Παλαιά Διαθήκη κεφ.Ιεζεκιήλ περί τελικής γενοκτονίας των Γωγ και Μαγώγ (ήτοι των Βόρειων Πελασγών Σκύθων Ρωσίας) και των Ρως (Ρωσων) και των Μεσεχ (Μοσχοβιτών) και την τελική γενοκτονία του Βασιλέα του Βορρά(Ρωσία) από την Κίνα αφού γενοκτονηθει πρώτα ο Βασιλέας του Νότου (ΗΠΑ - ΝΑΤΟ ) από τον άξονα Ρ.Ι.Κ. (Ρωσίας - Ισλαμ - Κίνας) και Ξυπνηστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΑΣ και επιβιώστε και πραξτε αναλογως για την ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ αλλα και για ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Ξυπνάτε και εσείς οι Έλληνες της Ρωσίας και μεταφράστε στη Ρωσικη τα κείμενα της ΟΕΑ και αφυπνίστε και ταρακουνήστε ΤΑΧΙΣΤΑ τους Πελασγούς Σκύθες Ρώσους συμπολίτες σας.

Εδω να προσθέσουμε οτι η τάχα "σατανικη" δυση - αξονας "ΗΠ.Ε.Ι. "666" και ο αντιθετος τάχα "ευσεβης" ανατολικός αξονας του χριστιανοσοσιαλισμου "Ρ.Ι.Κ. 888", ειναι το ενα και το αυτο! Ειναι ιδιος πουστοθεος που παει να βαλει φωτια στον πλανητη ΓΗ. Και οι μεν και οι δε στον ιδιο πουστοθεο ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΣΙΝΑ - ΤΣΕΝΤΑΙ - ΣΕΝΤΑΪ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΓΕΝΟΚΤΟΠΟΥΣΤΑΪ πιστευουν και αρα πουστης ο θεος τους, πουστηδες και αυτοι, TALE QUALE, Μεντβεντεφ και λοιπα αποσκατα της δυσεως άπαντες χειραγωγούμενοι απο αρχιραββινιες και μασονιες με υπατο αρχηγο και σχεδιαστη της αναφλεξης του Γ' Παγκοσμιου Πολεμου - Αρμαγεδδωνα κατα τας κινεζοεβραικας "Αγιας γενοκτονικας Γραφας", τους Δρακονιανούς Κινέζους της Υπατης Μασονικής Υπερ-στοάς HONG και τον πατρώνα τους διαστημικό Κινέζο της Σεληνης (Μέδουσας) την οποια "αποκεφάλισε" ο διαστρικος
ελληνας Ηρωας Περσεας, ήτοι την απέκοψε από την κεντρική της διοίκηση στον αστερισμό του Δράκοντος όπου κατεστάλει από τη Γαλαξιακή Κυβέρνηση η εκεί επανάσταση που απειλεί να καταστρέψει σήμερα το ηλιακό σύστημα και τον Υπερίωνα Σείριο και κατ'επέκταση απειλεί να καταστρέψει τον Γαλαξία με τα στασιαστικά εγκληματικά υπολείματά της εγκλωβισμένα στους 7 εσωτερικούς πλανήτες του παρόντος ηλιακού συστήματος ευρισκόμενου κάτω από δρακονιανή πειρατική κατοχή και χειραγώγηση μέσω 'τεχνολογικής μαγείας" των γήινων ζόμπι - "δούλων του κυρίου" !!!

Και αν και ο Πουτιν δεν ηταν στημένος και αυτος με την σειρα του θα ειχε ήδη και εκ των προτερων ανατρέψει και σκοτωσει τον αλλον "πουστιν" ήτοι τον προδότη της Λιβύης προβοκάτορα Μεντβεντεφ λόγω του οτι αυτος ελεγχει ολες τις υπηρεσιες! Γι'αυτό Πούτιν άφησε και εσύ τις ...πουστινιές και αν θες να επιβιώσεις εσύ και η οικογένεια σου και ο Ρωσικός λαός πάψε να ακολουθείς τις εντολές των Αρχιραββίνων Βαρούχ και των Κινέζων μανδαρίνων της HONG και ακολούθησε και συνεργάσου με τους αναλυτές γεωστρατηγικής και αστροστρατηγικης της Ο.Ε.Α. (μέσω του Γιάννη Καραγεωργίου) οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι έχουν πλήρη συναίσθηση και πλήρη επίγνωση των πλανητικών και διαστημικών διαχρονικών πεπραγμένων και του γήινου και διαστημικού STATUS QUO, και οι οποίοι ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ προέβλεψαν εδώ και δεκαετίες την στημένη κατάρρευση της ΕΣΣΔ και τη σημερινή στημένη μεταφορά σκυτάλης της πλανηταρχίας και του πλανητικού πλούτου, από τους εβραιο-μογγόλους της Δύσεως (Δυτικός Πόλος οικονομικής κατάρρευσης) προς τους γενήτορές τους και αφεντικά τους Δρακονιανούς Κινέζους (Ανατολικός Πόλος οικονομικής ταχείας υπερ-ανάπτυξης και εισβολής προς τη Δύση για την προπαρασκευή του Αρμαγεδδώνα)

ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΤΟ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΔΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ !!!!

ΥΓ
Η Ο.Ε.Α. ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ 100%

Σχετικα:

http://www.zerohedge.com/news/russia-retaliates-against-us-puts-radar-station-combat-alert-prepares-take-out-european-missile

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/11/blog-post_9321.html#.Ts_ZirL7jzo

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/11/blog-post_7203.html#.Ts_Zj7L7jzo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...