Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΑΝΑΡΧΟ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΑΝΑΡΧΟ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ,ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ 1940 ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΣΗΜΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/1940.html







Φτύνουμε κατάμουτρα τους Εβραίους υπάνθρωπους θεωρητικούς του κομμουνισμού ήτοι τον Κάρολο Μαρωδοχαίο ή Μαρδοχάι ή Μαρξ,Λένιν και τους λοιπούς.
Φτύνουμε και τους υποτακτικούς τους ήτοι τους πράκτορες τους (ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ κλπ αριστερών κομματιδίων).
Φτύνουμε ομοίως τους Εβραίους θεωρητικούς του αναρχισμού, Μπακούνιν-Κροπότκιν και τους λοιπούς, και τους ΕλληνοΕβραίους ηγέτες των αναρχικών,του τύπου Αβραάμ Λεσπέρογλου ή Λεσπέρ και τα λοιπά λαμογια της εβραϊκής ΚΥΠ/ΕΥΠ τα οποία βεβήλωσαν τον τάφο του Έλληνα ήρωα δολοφονηθέντος από μασονικά και εβραϊκά βοθρολυμματα, Ιωάννη Μεταξά.
Μασονικά και Εβραϊκά καθάρματα,
Λάβαμε γνώσι των βρομερών και τρισάθλιων πράξεων σας.
Ήτοι της βεβηλώσεως του τάφου του Έλληνα Ήρωα Ιωάννου Μεταξά.http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/11/blog-post_7659.html.
Στην παρούσα δεν θα εξετάσουμε το ποιός έκανε αυτή την καταδικαστέα και αποτρόπαια πράξη ήτοι Κομμουνιστές ή μασόνοι ή αναρχικοί ή ή πράκτορες της ΚΥΠ/ΕΥΠ ή ΕλληνοΕβραίοι προβοκάτορες οι οποίοι υποδύονται τους αριστερούς,αλλά θα εξετάσουμε τους λόγους και τα αίτια που οδήγησαν και πανικόβαλαν τον Ανθέλληνα εχθρό ώστε να σχεδιάσει αυτή την πράξη.
Με δεδομένο ότι ο ήρωας Ιωάννης Μεταξάς πολέμησε τον φασισμό της Ιταλίας,της Γερμανίας του άξονος,λέγοντας ηρωικά και μεγάλα ΟΧΙ (εν αντίθεση με τους σημερινούς προδότες πισ(ω)γλέντηδες πολιτικούς που λένε σε όλα ναι!!!) θα αναρωτηθούμε τι είδους κατηγορία “ανθρώπων" ήταν αυτοί που βεβήλωσαν τον τάφο του ήρωα Ιωάννου Μεταξά.
Ήταν λοιπόν κομμουνιστές και αντί φασίστες αυτοί που άφησαν και την φωτογραφία του αγωνιστή Άρη Βελουχιώτη επίσης δολοφονημένου από τα ίδια Μασονικά και Εβραϊκά καθάρματα?
Σαφώς και όχι αλλά πρόκειται για ψευδΈλληνες νέο φασίστες ψευδό-κομμουνιστές της Εκάλης και πιθανόν πράκτορες θου-βου για γέλια και για κλάματα,ήτοι για άνανδρους ανάρχιδους πισ(ω)κίνητους αρρουραίους (διότι το βράδυ το έκαναν αυτό ωσάν τις καταγαμημένες αρσενικές και θηλυκές πουτάνες της νύχτας).
Και διότι είτε κομμουνιστές είτε πράκτορες θου βου είναι ένα και το αυτό ήτοι η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος διότι διατάζονται από άνωθεν και από κοινή ίδια αρχή.ήτοι Κινεζοκινούμενη ΕβραιοΜασονική αρχή.
Σας ενημερώνουμε πουστοκαθάρματα ότι αδίκως κοπιάζετε διότι ο Ήρωας Ιωάννης Μεταξάς δεν ευρίσκεται εκεί όπου εσείς ξεδιάντροπα και με χωρίς κανένα ίχνος ανθρωπιάς βεβηλώσατε,αλλά ευρίσκεται εις τα Ηλύσια πεδία μαζί με τους λοιπούς ήρωες, τα οποία Ηλύσια πεδία εσείς ούτε με κιάλια θα μπορέσετε να δείτε.
Όι πράξεις σας είναι ήδη καταγεγραμμένες εις τα ακασικά σας αρχεία.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι εις την 2η διάσταση οι δικοί μας ήτοι οι Ανδρομέδιοι Έλληνες δικαστές σας έχουν ετοιμάσει ιδιαίτερη υποδοχή και ειδικώς ο ήρωας Μεταξάς θα χαρεί πολύ να σας περιποιηθεί αναλόγως.
Και τώρα που ξεκαθαρίστηκε το τι μέλει γενέσθαι δια τα ως άνω αίσχη σας, περνάμε εις το κυρίως θέμα.
ήτοι εις τους λόγους δια τους οποίους εσείς λάβατε τις Μασονικές ΚινεζοΕβραιο κινούμενες προδοτικές σας εντολές.
Ενημερωθήκαμε ότι πράξατε όσα πράξατε ανήμερα της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Από ότι είδατε και εσείς εις τις ειδήσεις ο Ελληνικός λαός δεν τρώει πλέον κουτόχορτο ήτοι του έξωθεν εθνικού διχασμού με εβραϊκές κομμουνιστικές και καπιταλιστικές θεωρίες.
Τις οποίες έζησε καλά στο πετσί του με εμφύλιους διχασμούς για να κάνουν πάρτι οι Εβραίοι στην Ελλάδα, τα έζησε στο παρελθόν και δεν την ξαναπατάει.
Ξέρει πολύ καλά ποιοί είναι οι κουκουλοφόροι “γνωστοί άγνωστοι”.
Ο Ελληνικός λαός κύριοι όπως είδατε την 28η Οκτωβρίου φώναζε ενωμένος στις παρελάσεις “έξω οι μασόνοι και οι Εβραίοι από την Ελλάδα”.
Ακόμα και ο προδότης πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος πήρε το μήνυμα και έφυγε σαν κλαψοπουτάνα, εσείς ακόμα δεν πήρατε το μήνυμα το τι μέλει γενέσθαι δια τα προδοτικά τομάρια σας της πρώτης διαστάσεως?
Αν όχι αναμείνατε στο ακουστικό σας διότι όπως μάθαμε η Ο.Ε.Α. Ήδη έχει ξεσκονίσει τα ηλεκτρονικά της κλαπατσίμπανα και ετοιμάζεται μαζί με τον υπόλοιπο λαό να σας δώσει το τέλος που σας αξίζει.
Συμπεραίνεται λοιπόν ότι το πρώτο αίτιο αυτής σας της πράξης είναι το ότι θελήσατε να δημιουργήσετε ανεπιτυχώς διένεξη με τους ακροδεξιούς με τελικό σκοπό φυσικά την εμφύλια αναταραχή.
Παλιό το κόλπο ΜασονοΕβραίοι του κερατά δεν πιάνει πλέον, είδε ο κόσμος ποίοι είσαστε κάτω από τις κουκούλες με τον τίτλο των δήθεν “αναρχικών”.
Είδε τις φάτσες σας και τις αστυνομικές σας ταυτότητες.
Επομένως πουτάνες και πουστοκαθάρματα μην κρύβεστε άλλο σας ξέρουμε και το κακό είναι ότι δεν σας ξέρουμε μόνον εμείς, αλλά και όλος ο Ελληνικός λαός πλέον, φανερωθείτε λοιπόν αν έχετε τα αρχίδια ακόμα και δεν σας τα έχουν ευνουχίσει εν μασονικές στοές και πείτε μας πόσα σας έδωσε ο ΕβραιοΣόρος και η παρέα του,πόσα άξιζε η βεβήλωση του τάφου του Ιωάννου Μεταξά για να σας πούμε και εμείς πόσο θα αξίζει η Κηδεία σας εις τις δεξαμενές των κοπρολυμμάτων εις την Ψυτάλλεια διότι τα σκατά μόνο με τα σκατά αρμόζουν να είναι μαζί.
Να ενημερώσουμε το αναγνωστικό κοινό περί του Άρη Βελουχίωτη και του ΚΚΕ τα κάτωθι:
Το ΚΚΕ Ελλάδος ακολουθώντας την προδοτική Εβραϊκή γραμμή των Εβραίων της Μόσχας εργαζόταν και εργάζεται συνωμοτικός για την απώλεια της Εθνικής Ελληνικής Κυριαρχίας με πρώτη την απώλεια της Κυριαρχίας της Μακεδονίας Βορείου Ελλάδος σε συγχώνευση της Βορείου Ελλάδος εις το κράτος των Σκοπίων και εις την Βουλγαρία.
Ο Βελουχιώτης αρνήθηκε να υπηρετήσει αυτό το σχέδιο, και με τα ένοπλα τμήματα του, και τις ένοπλες ταξιαρχίες του, χωρίς να ρωτήσει την ηγεσία του ΚΚΕ, άνοιξε πυρ εναντίον των Βουλγάρων κομμουνιστών του NOF και SNOF το NOF ήτοι το national front ήτοι εθνικό μέτωπο είναι το πρώτο τμήμα βουλγάρων που εισέβαλε εις την Ελλάδα και άρχισε και σκότωνε και βίαζε Έλληνες και Ελληνίδες το οποίο αντικαταστάθηκε μετά από το SNOF το οποίο είναι το ανανεωμένο national front της Βουλγαρίας δια την κατοχή και την προσάρτηση Ελληνικών Εδαφών.
Το ΚΚΕ είχε συνεργασθεί με το NOF και το SNOF και μάλιστα συνυπέγραψε μαζί με το NOF και το SNOF δηλαδή με τις οργανώσεις των κομμουνιστών Βουλγάρων που εισέβαλαν στην Ελλάδα,σύμφωνο στο Νέο Πετρίτσι εις το οποίο συμφωνούσε να παραδώσει την Βόρειο Ελλάδα και την Μακεδονία εις την Βουλγαρία δια την δημιουργία του κράτους της Σοβιετικής Μακεδονίας.
Ομοίως το ΚΚΕ υπέγραψε και άλλη συμφωνία ήτοι νέα συμφωνία επίσης παραδόσεως της Βορείου Ελλάδος και Μακεδονίας εις την Βουλγαρία δια να σχηματισθεί η Σοβιετική δημοκρατία της Μακεδονίας υπό Βουλγαρική κατοχή.(Βλέπε σήμερα ποιοί στηρίζουν το ουράνιο τόξο)
Ο Βελουχιώτης αντέδρασε σ αυτά τα σχέδια και πήρε μόνος του πρωτοβουλία διατάσσοντας της ταξιαρχίες του να ανοίξουν πύρ εναντίον των Βουλγάρων κομμουνιστών του NOF και του SNOF και τις εξεδίωξε τις ξένες Βουλγαρικές Ταξιαρχίες από την Ελλάδα εκτελώντας έτσι ο Βελουχιώτης Εθνικό έργο,αν και με την ιδιότητα του κομμουνιστού αρχηγού είχε διαπράξει τεράστια εγκλήματα εναντίον των Ελλήνων πατριωτών.
Διότι τελικός απεδείχθη ότι ο Βελουχιώτης ήθελε εθνικό κομμουνισμό δηλαδή ήθελε παραδόξως Ελληνικό Εθνικό Σοσιαλισμό δηλαδή παραδόξως ήθελε Εθνικό εθνοσοσιαλισμό(Χίτλερ της Ελλάδος) ενώ η Μόσχα ήθελε διεθνιστικό Σοσιαλισμό.
Ο Βελουχιώτης έκανε και δεύτερη θετική πράξη για την Ελλάδα επιβάλλοντας θανατική ποινή στον Ρουμάνο πρίγκιπα Ντιαμάντε ο οποίος είχε ιδρύσει μετά το 46-47 Κυβέρνηση Ρουμανική στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας,ανακηρύσσοντας την Θεσσαλία ανεξάρτητο κράτος από την υπόλοιπη Ελλάδα με ανεξάρτητη Ρουμανική Κυβέρνηση.Εάν δεν υπήρχε ο Βελουχιώτης είναι άγνωστο τι θα ίσχυε σήμερα,το άν η Θεσσαλία θα ήταν μέρος του Ελληνικού κράτους ή θα ήταν Ρουμανικό κρατίδιο ή κρατίδιο υπό Ρουμανική κατοχή.
Σήμερα η Ρουμανική κυβέρνηση συνεχίζει αυτές τις προσπάθειες προσαρτήσεως της Θεσσαλίας ως δήθεν εδαφικής προεκτάσεως της Ρουμανίας μέσω προπαγάνδας εις τους Έλληνες Βλάχους με το αιτιολογικό ότι επειδή οι Βλάχοι κατά τις ανόδους και τις καθόδους που έκαναν οι Έλληνες με τα κοπάδια τους και με τα εμπόρια τους μεταξύ Ρουμανίας Ελλάδος κάθε χρόνο,είχαν αναγκαστεί να μάθουν την Ρουμανική γλώσσα και το Ρουμανικό ιδίωμα το οποίο το χρησιμοποιούσαν ευρύτατα και μεταξύ τους, με το πρόσχημα αυτό η Ρουμανική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι οι βλάχοι δεν είναι Έλληνες αλλά είναι Ρουμάνοι και ότι όπου κατοικούν βλάχοι Έλληνες αυτή είναι περιοχή Ρουμανική και πρέπει να περιέλθει σε Ρουμανική εθνική κυριαρχία. 
Το ΚΚΕ αποφάσισε να τον δολοφονήσει τον Άρη Βελουχιώτη και του έστησε παγίδα περικυκλώσεως από άλλες δυνάμεις του εθνικού στρατού του Ζέρβα,με αποτέλεσμα ο Βελουχιώτης να προχωρήσει σε αυτοκτονία για να μην παραδοθεί στις δυνάμεις του Ζέρβα.
Αυτά περί ΚΚΕ και Βελουχιώτη.
Περί του ήρωα Ιωάννου Μεταξά θα βρείτε πολύ υλικό το οποίο έχουμε δημοσιεύσει εις τις παλαιότερες αναρτήσεις μας και καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά ώστε να έχετε πλήρη εικόνα δια τα εδώ σχολιασθέντα.
Εκ του Ιστολογίου
Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ.
ΣΧΕΤΙΚΑ:
Ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ" ΠΑΥΛΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/02/blog-post_28.html
10)Αληθής Λόγος Ο.Ε.Α.-ΣΚΑΦΟΣ ΝΕΜΕΣΙΣ στον Γαλαξία μας.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/10_17.html
Βασιλης Λεβεντης: Ορθως τους εκτελεσαν στο Γουδι
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_05.html
Οι Έλληνες ήταν ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ΟΧΙ ηττημένοι όπως τους βολεύει να μαθαίνουν στα ελληνόπουλα!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_28.html
ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΗΓΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/28-1940.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...