Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΔΟΤΗ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ-ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ Κ.ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ Η ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ .

ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΦΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ  Η ΟΠΟΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΤΗΣ ΗΟNG H HUNG ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 ΣΑΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΔΥΣΗ ΠΟΥ ''ΑΝΗΚΕΙ'' ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙ Η Ο.Ε.Α. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΔΟΜΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ Η ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥOYΣΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΗΘΕΝ (ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) Ν.Α.Τ.Ο. ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΗΠ.Ε.Ι.(ΗΠΑ,ΕΥΡΩΠΗ,ΙΑΠΩΝΙΑ).
ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ
ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΣΤ ΣΤΙΧΟΣ 13 13 Καὶ εἶδον ἐκ τοῦ στόματος τοῦ δράκοντος καὶ ἐκ τοῦ στόματος τοῦ θηρίου καὶ ἐκ τοῦ στόματος τοῦ ψευδοπροφήτου πνεύματα τρία ἀκάθαρτα, ὡς βάτραχοι· ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑ ΩΣ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ 14 εἰσὶ γὰρ πνεύματα δαιμονίων ποιοῦντα σημεῖα, ἃ ἐκπορεύεται ἐπὶ τοὺς βασιλεῖς τῆς οἰκουμένης ὅλης, συναγαγεῖν αὐτοὺς εἰς τὸν πόλεμον τῆς ἡμέρας ἐκείνης τῆς μεγάλης τοῦ Θεοῦ τοῦ παντοκράτορος.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ????
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ????
12 Καὶ ὁ ἕκτος ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ ἐπὶ τὸν ποταμὸν τὸν μέγαν τὸν Εὐφράτην· καὶ ἐξηράνθη τὸ ὕδωρ αὐτοῦ, ἵνα ἑτοιμασθῇ ἡ ὁδὸς τῶν βασιλέων τῶν ἀπὸ ἀνατολῆς ἡλίου.
ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ Η ΑΛΛΙΩΣ  ΠΑΓΙΔΑ ΑΡΜΑΤΩΝ
ΤΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ
ΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΗΠ.Ε.Ι. ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ  ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑ (ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ Η ΚΟΛΟΥ)ΤΟΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ-ΣΟΥΦΙΣΤΗ ΕΨΙΛΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟ ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ ΙΩΑΝΝΗ ΕΚ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΣΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ-ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΔΑΝ-ΔΑΝΙΑ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΑΡΗΝΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ( Και μετά ταύτα δώσει το πρόσωπον αυτού επί ανατολάς, και ταπεινώσει τους υιούς Άγαρ) ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΓΙΚΟ ΑΞΟΝΑ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ, ΙΣΛΑΜ,ΚΙΝΑ)
ΚΑΘΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΑΡΗΝΩΝ ΕΠΙΤΙΘΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΛΟΣΩΝ ΡΩΣΙΑΣ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΑΞΟΝΑΣ Ρ.Ι.Κ. ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ.
ΕΤΣΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗONG H HUNG  KINAΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗ,ΜΑΥΡΗ,ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ,ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ ΕΔΩ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΙΟΥΔΑΣ ΨΕΥΔΟΟΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΙΝΑΣ ΚΟΡΕΑΣ.

ΟΙ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΑΓΓΕΛΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.
 ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ''ΘΕΟΥ'' ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ''ΑΓΙΑΣ'' ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΔΎΣΗ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ ΣΤΙΧΟΣ 20
20 καὶ οἱ λοιποὶ τῶν ἀνθρώπων, οἳ οὐκ ἀπεκτάνθησαν ἐν ταῖς πληγαῖς ταύταις, οὐ μετενόησαν ἐκ τῶν ἔργων τῶν χειρῶν αὐτῶν, ἵνα μὴ προσκυνήσωσι τὰ δαιμόνια καὶ τὰ εἴδωλα τὰ χρυσᾶ καὶ τὰ ἀργυρᾶ καὶ τὰ χαλκᾶ καὶ τὰ λίθινα καὶ τὰ ξύλινα, ἃ οὔτε βλέπειν δύναται οὔτε ἀκούειν οὔτε περιπατεῖν, 21 καὶ οὐ μετενόησαν ἐκ τῶν φόνων αὐτῶν οὔτε ἐκ τῶν φαρμακειῶν αὐτῶν οὔτε ἐκ τῆς πορνείας αὐτῶν οὔτε ἐκ τῶν κλεμμάτων αὐτῶν.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΣΕΛΗΝΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΣΙΝ (ΑΓΓΛΙΣΤΙ ΑΜΑΡΤΙΑ) ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΣΕΝΤΙΟΥΜ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝ ΓΙΑΧΒΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ Η ΕΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΧΡΥΣΑ ΑΜΦΙΑ.ΧΡΥΣΑ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ,ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΜΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ.
ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΦΤΩΧΟ ΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ???
ΟΛΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΥΤΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ.
ΕΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟ ΙΕΡΕΑ ΕΙΝΑΙ 7ΟΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 1000 ΜΕ 1500 ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ.
ΡΕ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ.
ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΑΤΟΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΑΔΑΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΛΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ.
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΙ???
ΣΩΣΤΑ ΟΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
Ο ΓΑΛΑΤΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Κ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ


ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ DRAG NACH OSTEN ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ:
ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΝΟΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ, ΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΞΙΟΙ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_11.html

 ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
 Ο.Ε.Α ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ"
 http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_19.html
 http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_1948.htmlΔεν υπάρχουν σχόλια:

Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ Π.ΚΑΜΜΕΝΟ, ΜΕΣΩ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ,  ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ...