Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΨΙΛΩΝ 666 .

ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΨΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ-ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ-ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ-ΨΕΥΔΟΛΥΜΠΙΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ  ΣΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ.
ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΙ ΓΑΜΗΝΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ  ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΡΝΕΣ ΜΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΟΡΝΕΣ ΜΑΝΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ.
ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ  ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΘΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ<<ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ>> ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ <<ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ>> ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ  ΕΥ.ΕΛΛΗΝ ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ,ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ......

 ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΕ ΑΠΟΛΛΩΝΙΕ ΥΙΕ, ΣΕ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ.
ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ 132 ΕΩΣ 154
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΥΠ ΕΥΠ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ????
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΥΙΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG MEΣΩ Α.Ο.Α. ΚΑΙ Μ.Τ.Μ.(ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ)
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ,ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΥΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??
ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ  ΕΨΙΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΑΛΒΑΝΙΑ,ΣΚΟΠΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ Ο ΜΙΣΤΡΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΗΘΕΝ Ν.Α.Τ.Ο. (NORTH ATLANTIC TREATY ORGANIZATION) ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΣΘΕΝΙΚΩΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ.
ΕΠΙΤΕΘΕΜΕΝΟΙ ΕΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Ρ.Ι.Κ.(BΛΕΠΕ ΓΕΝΕΣΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ ΣΤΙΧΟΣ 15 καὶ σὺ τηρήσεις αὐτοῦ πτέρναν.) ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΠΑΡΟΛΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.
Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΥΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ Η ΓΙΕΧΟ ΣΟΥΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΣΤΟΝ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ(ΑΞΟΝΑΣ ΚΙΝΑΣ-ΚΟΡΕΑΣ 888 C +) ΜΕΣΩ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟ-ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΥΙΟ ΙΗΣΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ (ΒΛΕΠΕ Α ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΣΤΙΧΟΣ 28 ὅταν δὲ ὑποταγῇ αὐτῷ τὰ πάντα, τότε καὶ αὐτὸς ὁ υἱὸς ὑποταγήσεται τῷ ὑποτάξαντι αὐτῷ τὰ πάντα, ἵνα ᾖ ὁ Θεὸς τὰ πάντα ἐν πᾶσιν.)
ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΟΛΥΜΠΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΖΗΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ???
ΑΝΟΗΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΔΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ .
ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ???
ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕΣΩ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΕΙΖΕΡ ΣΑΣ ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ???
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ 888 Α(+)


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΧΑΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΟΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
ΕΧΕΤΕ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΑΣ.
ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ.
ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ.
ΕΜΠΡΟΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΤΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΝΑΞΤΕ ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΗΤΕ.
ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΣΑΣ.
ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΩΝ 666 ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΟΛΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΩ ΟΙ  ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΨΙΛΟΝ 666
ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ
ΖΗΤΩ Ο ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΥΙΟΣ 666 O YIOΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΙΣΤΙΑΣΕΝ -ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΕΚ ΤΗΣ ΔΑΝΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΤΟΝ ΟΡΚΙΣΑΝ ΤΟ 1994 ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ
ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ  ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ.


3 σχόλια:

catoulis34 είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΟΥ ~@~@~@~

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ~@~@~@~

ΕΦΟΣΩΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ> ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ 666 ~@~@~@~<<

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ.
ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΑΡΧΙΔΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΣΟΥ ΓΑΜΑΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΤΑΧΑ ΦΩΤΟΣΜΕΝΟ ΗΛΙΘΙΕ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ.
ΕΛΛΑΣ Η ΜΟΝΗ ΑΝΘΠΟΓΟΝΗ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ.
ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΜΕΣΟΥ ΕΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΤΡΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΔΙΑ ΛΥΠΑΝΣΗ ΠΛΑΝΗΤΩΝ.
ΦΩΤΙΣΜΕΝΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ.
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ.ΦΛΩΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ είπε...

η ομιλια σε ενοχλησε δαιμονισμενε η οι αληθειες για τις οποιες κανεις προδοτικη μουγκα???

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__ ΣΗΜΑ:::  (1):  Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΥΡ...