Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ Α-7 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

 ΑΠΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/7.html


http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=27892&Itemid=49

Με αφορμή το άνωθεν άρθρο του PACT OF SHANGHAI – ΤURK NET, έχουμε να επισημάνουμε ότι τυχόν απόσυρση του στόλου των αεροσκαφών κρούσης Α7 Corsair δίχως άμεση αντικατάσταση τους από σύγχρονα – βομβαρδιστικά 4ης Γενεάς, συνιστά ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ εναντίον της Εθνικής Ασφάλειας της χώρας.

Εξηγούμε παρακάτω και σας αποκαλύπτουμε αυτά που δολίως σας απέκρυψε το Defence-Net.

Όπως θα δείτε και από τον παρακάτω χάρτη τα βομβαρδιστικά Α7 είναι τα μόνα αεροσκάφη που διαθέτει η πολεμική αεροπορία μας με τόσο μεγάλη πολεμική ακτίνα δράσης, και όταν μιλάμε για πολεμική ακτίνα δράσης εννοούμε να σηκωθεί ένας σχηματισμός Α7 από τον Άραξο γεμάτο βόμβες και να βομβαρδίσει ανηλεώς απευθείας την Άγκυρα -δίχως άλλου ενδιάμεσου σταθμού-, .... και να συνεχίσει να έχει καύσιμο για να γυρίσει πάλι πίσω στην Ελλάδα!

Τα πιο μοντέρνα F-16 δεν έχουν τόσο μεγάλη πολεμική ακτίνα δράσης όσο τα εξειδικευμένα βομβαρδιστικά Α7 Corsair !!!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ !!!

ΤΑ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑ F-16 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΚΤΙΝΑ ΔΡΑΣΗΣ ΟΣΟ ΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ Α7 CORSAIR !!!

Δείτε τις συγκριτικές πολεμικές ακτίνες δράσεως (με φορτία βομβών) των 2 αεροσκαφών (πηγή: Wikipedia)

F-16: 550 Χιλιόμετρα
Combat radius: 340 mi (295 nmi, 550 km) on a hi-lo-hi mission with six 1,000 lb (450 kg) bombs
http://en.wikipedia.org/wiki/General_Dynamics_F-16_Fighting_Falcon

A-7: 1127 Χιλιόμετρα
Combat radius: 621 nmi (700 mi, 1,127 km)
http://en.wikipedia.org/wiki/LTV_A-7_Corsair_II


Καταλάβατε όλοι εσείς με τι προδοσία έχουμε να κάνουμε ή αλληθωρίσατε τελείως;;
Τα δεύτερης γενεάς Α-7 έχουν 577 χιλιόμετρα πιο μεγάλη πολεμική ακτίνα δράσης από ότι τα πιο σύγχρονα F-16 τρίτης γενεάς!!!!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα Α-7 όπως γνωρίζουν όλοι οι αμυντικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές, έχουν τρομαχτική ακρίβεια βομβαρδισμού εφάμιλλη με των F-16 και μπορούν να φέρουν μεγάλο φορτίο βομβών σε τεράστια ακτίνα δράσης βαθειά μέσα στην ενδοχώρα του αντιπάλου, πετώντας με σταθερότητα σε πολύ χαμηλό ύψος ώστε να αποφύγουν και τα ραντάρς.

Γι’αυτό θέλουν να τα αποσύρουν οι προδότες με ανόητες και αισχρές προδοτικές αιτιολογίες δήθεν προβλήματος με την οροφή των πιλότων μας (αν είναι δυνατόν!!! Ποιον κοροϊδεύουν;;;) !!!
Γι’αυτό θέλουν να τα αποσύρουν ώστε να κοπεί το μακρύ χέρι της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και να μη μπορεί να αντεπιτεθεί η πολεμική μας αεροπορία στην Τουρκική ενδοχώρα και στις ενδοχώρες του ΒΑΣΤΡ και ώστε η Ελλάδα να ηττηθεί σε όλα τα μέτωπα, σε συνδυασμό με την προδοτική επιδίωξη για κλείσιμο των μεγάλων μας αεροδρομίων σε κεντρική και βόρεια ελλάδα (ήδη έκλεισαν την Μίκρα στην Θεσσαλονίκη, και απειλούν να κλείσουν τελείως και την 110ΠΜ αλλά και το Αρχηγείο Αεροπορίας στη Λάρισα!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ) !!!

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ Α’ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ Β.Α.Σ.Τ./Ρ.!!!! (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ / ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ!!!)

Τώρα λοιπόν γίνεται περισσότερο από κατανοητό γιατί ξήλωσαν προσφάτως όλους τους μασόνους αρχηγούς των ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ-ΓΕΕΘΑ και έβαλαν στη θέση τους άλλα ακόμα πιο πειθήνια μασονικά όργανά τους που δεν θα φέρουν αντιρρήσεις και δεν θα ασκήσουν ουδεμία αντίσταση στην διάλυση των ενόπλων δυνάμεων, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η εισβολή του άξονος ΒΑΣΤΡ των γειτονικών κρατών και η συντριβή και γενοκτονία της Ελλάδος σε Α’ΦΑΣΗ.

Όσον αφορά για το κλείσιμο του άρθρου από το στημένο γαμημένο DEFENCE - TURK - NET που προσπαθεί δολίως να αφήσει στους έλληνες φρούδες ελπίδες ότι δήθεν τάχα ο ελληνοεβραίος αβρααμ-οπουλος θα αναθεωρήσει την απόφαση για απόσυρση των Α-7, η όλη ιστορία αυτού του δουλέματος και της υποτιμήσεως της νοημοσύνης των Ελλήνων, μοιάζει με την ιστορία του ετοιμοθάνατου ασθενούς που του λένε ότι τάχα θα ζήσει αλλά δεν του δίνουν όμως τα φάρμακα του,

….όπως παρομοίως συμβαίνει και με τις άλλες προδοτικές ιστοσελίδες όπως π.χ. τα «ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (της Κίνας)» που κάνουν …τον Κινέζο και κάνουν τα στραβά μάτια και ρίχνουν στάχτη στα μάτια για την γενοκτόνο πουτάνα Κίνα , αναδημοσιεύοντας μεν την ανάρτηση μας για την ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ δίχως όμως να κάνουν ΚΑΜΙΑ ΝΥΞΗ για την γενοκτόνο πουτάνα Κίνα και δίχως να κάνουν ΚΑΜΙΑ ΝΥΞΗ για την υπερ-γενοκτόνο αρχι-πουτάνα Κινεζική ΣΙΝΙΚΗ υπερστοά HONG – HUNG TIANDIHUI, αλλά δαιμονοποιώντας πάλι μόνον και αποκλειστικά τους εβραίους και τον εβραικό σι(ω)νισμό δηλαδή την τριμερή ΗΠ-Ε-Ι 666 όπως της έχει αποδώσει αυτό το γεωστρατηγικό νούμερο η HONG!!! Δηλαδή αποπροσανατολίζουν και ρίχνουν όλη τη μομφή στους τριτοκλασάτους υπαλλήλους – ΣΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ – ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΑΜΙΔΙΑ της κίτρινης Κίνας, ήτοι στους λευκο-κίτρινους εβραιομογγόλους του μογγόλου Αβραάμ ή Χαβρα-Χαν της μογγολικής Ουρ – Ουργκα της Χαλδαίας!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/666.html

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ» ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΣΥΚΓΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, …ΓΙΑ ΝΑ «ΑΓΙΑΣΕΤΕ»… ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ….ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ
(ΙΔΕ: ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΕΦ. ΖΑΧΑΡΙΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...