Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ, ΜΙΣΟΤΡΕΛΗ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΧΡΥΣΑ


ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ:

"Παντως κυριε Γιαννη μου , τοσο καιρο που σας διαβαζω και σας το λεω ειληκρινα εχω διαχωρησει τα θρυσκευτικα μου πιστευω απο τα δικα σας διοτι εξακολουθω να σεβομαι την γνωση που διαθετετε.Ενω τα επιχειρηματα σας για θεματα στρατιωτικα , πολιτικα πλανινικα αλλα και θρησκευτικα οσον αφορα το αρχαιο Ελληνικο πνευμα και την δυναμη του Δωδεκαθεου που πιστευα ουτως η αλλως πριν σας γνωρισω δυαδικτυακα , ακομη και για τα ακροχουντικα σας πιστευω και φυσικα το δρακονιανιο σχεδιο με εχετε πισει και μου δειξατε μια αλλη διασταση των πραγματων που ενω περιμενα και προετοιμαζομαι χρονια δεν θα μπορουσα να φανταστω χωρις την βοηθεια σας. Οσον αφορα τον Χριστό ομως, ηρθε η ωρα να παρω θεση οσο και αν σας ερεθησει . Ολα μα ολα τα επιχειρηματα σας κατα του Χριστου και ολο αυτο το μπινελικι και τελικα ολη αυτη η μοδα που θελει το Χρστο και την Παναγια ενοχους για ολα τα βησκω απλα γελια.
Το τελευταιο ειδικα επισε και τον φουκαρα τον εξορκιστη ηταν ολα τα λεφτα. Ξερεις κ.Γιαννη μου πολλους Κοπερφιλντ που με δρακονιανα κολπα εγιναν Θεοι και τους λατρεψε ο κοσμος για 2000 χρονια χωρις να τους εχει δει?
Ξερεις και εχεις διαβασει τοσα εγω ουτε ορθογραφια δεν ξερω καλα καλα δεν ξερεις οτι οι εβραιοι σταυρωσαν τον Χριστο και ειναι αιωνιοι εχθροι , δεν ξερεις οτι αλλο ο Χριστος και αλλο ο Χριστιανισμος . Το αλλο με τον Κολοκοτρωνη πως το λες "φωτια και τσεκουρι στους προσκηνιμενους" ? Ποιους προσκηνιμενους ενοουσε ορε? Ξεχασες οτι οι Τουρκοι μας απειλουσαν για εξισλαμισμο .τον Αθανασιο Διακο τον ξεχασες? Εσυ δεν μας εδιχνες το βιντεο με τους Τσετσενους και τους Ρωσσους που αποκεφαλισανε το παλικαρι. Δεν εχεις καταλαβει οτι εχει κουβαληθει μεσα στην Ελλαδα ολο το Ισλααμ παλι με την κωλοθρησκεια τους. Οσον αφορα την Αγια γραφη δεν πιστευω τιποτε που εχει διαστρεβλωθει απο εβραικηη πενα . Καλως η κακως αυτοι ειμαστε οι νεοελληνες πρεπει να σταματησουμε να αναπαραγουμε οτι ειμαστε μαλακες γιατι στο τελος θα το πιστεψσυμε . Ο Χριστος παει πεθανε τελιωσε δεν υπαρχει λογος εμονης εκτος εαν εσεις φοβαστε τη δυναμη Του. Ποια πιο ελευθερη θρησκεια? Ειδικα στην Ελλαδα μοναδικη. Τελος και για τον Παπαδοπουλο ειχατε οπως λετε βγαλει λαθος συμπερασματα γιατι ειχατε ελειπη στοιχεια. Προσεχε λοιπον αυτα που διαδιδεις γιατι αν κανεις λαθος θα εχεις παρει κι'αλους στο λαιμο σου. Στο κατω κατω τι εχουμε να χωρισουμε ολοι και εσεις σε ενα Θεο ελπιζουμε και εδω βεβαια ειναι πολυ ευκολο να πεσουμε σε παγιδες .Δυστηχως οι θεωρειες που πουλατε συμφωνουν μια χαρα με των αλλων Ε που βριζετε . Γι'αυτο αφηστε της μαλακιες περι χαους που θα δημιουργησετε και εκτελεστε τις θανατικες ποινες που εξαγγηλετε και μη τα ριχνετε στο κοσμο εμεις ουτε καλασνικοφ εχουμε ουτε λεφτα για να τα αγορασουμε και δεν εισται κυριε Γιαννη ο μονος με οικονομικο προβλημα και σταματηστε να κλεγεστε, απο δραματικες ιστοριες να φαν κι κοτες. Προσπαθω να πισω εδω και καιρο τον πατερα μου περι Χουντας και το προβλημα του κατα την εποχη ηταν η ελευθερια του λογου . Δυστηχως οποιος τολμησει να εκφρασει κατι αλλο απο εσας και σε αυτο το ιστολογιο θυμιζει δικτακτορικο αερα και αυτο το αναφερω προκαταβολικα για την απαντηση σας.
Στο Ελος ειμαστε κυρ Γιαννη παρ'το χαμπαρι εσυ αν γουσταρεις προσευχησου οπου θες εγω θα προσευχομαι στο Χριστο και στην Παναγια οσο γουσταρω επισης και δεν θα αφησω κανεναν δυναστη να που υποδειξει και να απογορευσει οπως σε αλλες κομμουνιστικες χωρες τις εκκλησιες ακομη και αν δεν παω ποτε."


ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΑΝΕΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΙΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ:

ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΘΕΟΣ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝΟΦΑΓΟΣ ΑΙΜΟΠΟΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ-ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΙΔΟΥΡΟ-ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ).

ΝΑ ΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΟΥ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΑΥΡΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΕ ΦΩΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ "ΑΝΤΙ-ΚΑΜΠΑΛΑ" ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΩΣ "ΘΑΥΜΑΤΑ".

ΝΑ ΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΧΛΙΑΡΗ. ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ή ΖΕΣΤΗ (ΤΥΦΛΑ ΠΙΣΤΟ ΖΟΜΠΙ) Ή ΚΡΥΑ (ΑΠΙΣΤΗ). ΤΟΥΣ ΧΛΙΑΡΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΣΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ. ΕΝΩ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΕ ΑΙΩΝΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΘ'ΗΜΑΣ) ΚΟΛΑΣΗ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙΣ ΣΕ ΤΥΦΛΑ ΠΙΣΤΟ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ" (=ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ) ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ΞΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟ-ΠΟΥΣΤΟ-ΘΕΟΥ ΣΟΥ.

ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Υ.Γ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΔΩ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.
ΑΥΤΟ ΔΑ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ. ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΟΥ "ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ-2" ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ 2012-2013. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΟΛΑΚΕΥΕΣΤΕ ΜΑΤΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ.

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΩΣ, ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ(KONG) ΤΗΣ HONG ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΝΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ, ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, Ο ΚΑΛΟΣ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑΧΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΚΟΜΜΑΤΙ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ...

ΑΚΟΥ, ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΗ ΥΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ, Ο ΓΙΕΧΟΣΟΥΑΧΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΤΡΙΚ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ, ΑΠΟΚΡΥΦΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΕΡΙΚΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ. ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΣΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ. ΤΑ ΤΡΙΚ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟΙ ΗΤΑΝ. ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ; ΣΟΒΑΡΑ; ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΕΤΕΙ 2011, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΑΣ ΠΕΣΑΧ, ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΣΥΡΡΕΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΤΕ ΣΑΝ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΟΠΑΙΔΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΛΑΙΟΥΣΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΔΑΚΡΥΩΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΑΛΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΚΑΠΟΙΩΝ "ΑΓΙΩΝ"; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥΣ, ΛΑΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΗΣ ΣΑΡΚΑΣ;;; ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ "ΘΑΥΜΑΣΤΟ" ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΕΛΛΟΧ ΕΛΛΟΧΙΜ ΕΛ ΣΕΝΤΑΙ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΩΣ ΤΟΝ "ΚΑΚΟ" ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ... ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ! ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΕΛΛΟΧ ΚΑΚΩΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΤΙΚΩΣ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΘΑΥΜΑ"...

ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΚΑΡΙΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ "ΠΕΡΣΟΝΑ" ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ. ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΣΟΝΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΠΟΤΕ; ΑΛΛΑ ΠΟΎ... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΔΕΝ "ΤΡΩΣ" ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΕΣΥ. ΕΣΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ...

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ" ΣΟΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ" ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ ΣΟΥ, ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΚΙΝΕΖΟΙ 888. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑ(ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ) ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΕΛΛΗΝΟΚΑΚΟΔΟΞΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ....

2000 ΧΡΟΝΙΑ; ΜΟΝΟ; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΩΖΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ. ΟΧΙ 2000 ΕΤΗ, 14000 ΕΤΗ ΕΠΙ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΑΛΛΑΧ-ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΣ ΒΟΥΔΑΣ-ΨΕΥΔΟΔΙΑΣ-ΨΕΥΔΟΪΕΧΩΒΑΣ-ΨΕΥΔΟ-ΟΝ, ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑΣ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ "ΚΕΡΑΣΑΚΙ" ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ.

ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΙΟΛΑΣ! ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ, ΠΕΣΕ ΣΤΑ 4, ΚΑΝΕ ΖΟΓΚΛΕΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ... ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ. ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ Ε; ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ! ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙ "ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΣΤΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΙΑ; ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΣΙΝ ΣΙΟΝ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ, ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΝΕ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΩΠΙΣΕ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΟΡΦΟΝΙΟ ΛΕΥΚΟ, ΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙ ΟΝΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΣΥΝΑΡΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝΕ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΕΠΕΙΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝΕ ΚΑΙ "ΕΙΔΑΝΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ"... ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΑΓΑΠΗ! ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΩΣ, ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

ΑΛΛΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΑΛΛΟ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΛΛΩΣΤΕ! ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ Ο ΓΙΑΧΟΣΟΥΑΧΑ, "ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΠΕΙΡΕΤΕ ΤΟΝ [ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΚΟ] ΛΟΓΟ ΜΟΥ", ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΣΑΟΥΛ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΧΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝΕ[ΣΤΟΝ ΣΙΝ ΣΙΩΝ]. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΒΙΤΡΙΝΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΝ ΤΟΥ; ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΕ, ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΥΝΟΥΝΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ "ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ", ΜΕ ΛΙΓΑ[ΒΛΕΠΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ] ΧΡΗΜΑΤΑ, ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ, ΤΙ ΠΟΔΑΓΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ, ΤΙ ΒΛΕΝΟΡΡΟΙΑ, ΤΙ ΙΛΑΡΑ, ΤΙ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑ, ΤΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΠΑΝΤΑ... ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΝΑΣ. ΛΕΝΕ ΤΑ "ΜΑΝΤΡΑΣ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ω, ΘΑΥΜΑ! ΕΦΥΓΕ Η ΦΑΓΟΥΡΑ!

ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΕΧΟΣΟΥΑΧΑ ΕΙΠΕΝ: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΟΙΜΗΝ, ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ! ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΕΧΕΙΣ.

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. SLEEPER AGENT ΤΟΥ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΕΙΤΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ[ΒΛΑΚΩΔΩΣ]. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΚΥΟΣ. ΑΠΛΑ, ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΕΣ "ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΕΑΝ Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΕΥΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΕΥΤΗ. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑΧΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΜΩΜΟ ΠΑΡΘΕΝΑ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΚΥΝΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ, ΑΣΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ.

ΕΣΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΧΑΒΑ ΣΟΥ.

ΥΓ.: ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ; ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΣΟΥ. ΑΣΕ ΜΑΣ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ.

1 σχόλιο:

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ είπε...

ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ???
ΤΙ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ
ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...