Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΕΛΟΧΙΜ - ΝΕΦΙΛΙΜ : ΔΩΡΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΟ "LUNA...


Περι συμπαιχνίας Ελοχίμ - Νεφιλίμ

Στις σελίδες 225 - 235 του βιβλίου "Κούφια Γη" υπάρχουν 31 παράγραφοι. Από αυτές αληθείς είναι μόνο : η 4η περί "Ύπατου Συμπαντικού Νόμου", η 7η, 12η, 13η, 15η, 16η, 24η, 26η, 27η και 28η υπό τον όρο ότι όπου υπάρχει το όνομα "Νεφιλίμ", θα αντικατασταθεί από την φράση:
"Συμπαιγνιακοί Ελοχίμ και Νεφιλίμ Σελήνης", διότι οι Ελοχίμ = Άγγελοι και οι Νεφιλίμ = Πεπτωκότες Δαίμονες, είναι διπολικό εφεύρημα των Σεληνιατών /\ + \/ [Για να πολώνουν του λευκούς Πελασγούς στους υπό γενοκτονία οπαδούς των Νεφιλίμ], και τους Κίτρινους στους προς επιβίωση οπαδούς των Ελοχίμ.
Στις λοιπές 21 παραγράφους τα πλείστα στοιχεία ακυρώνονται και παραμένουν έγκυρα μόνο όσα από αυτά συμφωνούν με κάτωθι 4 δεδομένα:

1. Η εσωτερική κοιλότητα "κούφιας Γης", κατοικείται, οχυρωμένη εναντίον σεληνιατών, από Ελληνικό Ανδρομέδιο πληθυσμό, ο οποίος κατέφυγε εκεί μέσω των οπών των πόλων, όταν το 9600 π.Δ.Χ. τα σεληνιακά σκάφη Βοωτιδών εξεδήλωσαν γενική επίθεση εναντίον εξωτερικής επιφάνειας του πλανήτη μας. Το επίπεδο τεχνολογίας αυτών των Ανδρομέδιων Ελλήνων είναι μη συγκρίσιμο με την σημερινή γήινη τεχνολογία, και είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΟ με το επίπεδο της διαστημικής τεχνολογίας των αναμενομένων στον τοπικό γαλαξία διαστημοπλοίων από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας. Οι έσω Έλληνες είναι οι κυρίαρχοι και των "υπογείων" στοών, μεταξύ εσωτερικής κοίλης επιφάνειας και της διάπυρης απροσπέλαστης ζώνης πλάτους 100χλμ. Η οποία ορίζει τον γήινο σφαιρικό μανδύα πλάτους 100χλμ σε δυο σφαιρικούς υπομανδύες, πλάτους 1000 χλμ. εκαστο.

2. Οι υπόγειες στοές μεταξύ διάπυρης ζώνης σε βάθος 1000 χλμ, και της κυρτής εξωτερικής επιφάνειας, έχουν καταληφθεί από τους Σεληνιάτες "Νεφιλίμ" 2ας Διαστάσεως (2Δ), οι οποίοι παριστάνουν τους "κακούς δαίμονες Διαβόλου" και συνεργάζονται συμπαιχνιακώς με τους Σεληνιάτες 2Δ, οι οποίοι παριστάνουν τους "καλούς αγγέλους του Θεού", ώστε να συντηρείται το σεληνιακό εφεύρημα "καλός Θεός - κακός Διάβολος" με ...

3. σκοπό την γενοκτονία των πελασγικών εθνών με την διαχρονική κατηγορία χιλιάδων ετών ότι : "ενώ εγνώρισαν τον Θεό, συμπαρατάχθηκαν με τον Διάβολο 666" κλπ... Οι Σεληνιάτες Νεφελίμ μετέτρεψαν την προ-Σελήνια Ανδρομέδια Επιστήμη στην εντελώς παρανοϊκή "Δωδεκαθεική" θρησκεία της αρχαίας Ελλάδος, όπου οι προσελήνιες ακαδημίες επιστημών μετετράπησαν σε ιερομαντεία μαγγανείας πνευματισμού μαστουρωμένων ιερέων και ιερειών μέντιουμς.

Αργότερα όταν οι Σεληνιάτες θέλησαν να επιβάλλουν το εντελώς δικό τους θρήσκευμα του "Χριστιανισμού", απλώς διέταξαν τους Σεληνιάτες Νεφιλίμ 2Δ να παύσουν να παρουσιάζονται στα Ελληνικά ιερομαντεία [υποδυόμενοι το δωδεκάθεο Διός], και έτσι τα υπολείμματα του Ελληνικού Ανδρομέδιου πολιτισμού κατέρρευσαν προδομένα εκ των έσω.

Ο.Ε.Α. προς Δ.Ε.


ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ

Ο Ηράκλειτος διατύπωσε έναν ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΜΟ που δεν επιδέχεται καμμία εξαίρεση
Είπε: "ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ" που σημαίνει ότι "τα ενάντια είναι ίδια". Ο νόμος αυτός σε ότι αφορά την Αληθή Διπολικότητα ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥ και ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΚΟΥ, σημαίνει ότι τα ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ.

Άρα κατά παραλληλισμό τα ΠΛΑΣΤΑ (ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ) ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΟΥ, ΕΝΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΗ. (κείμενο 'ΙΑ 1988 ΟΕΑ)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

{ εσωτερική κοιλότητα "κούφιας Γης", κατοικείται, οχυρωμένη εναντίον σεληνιατών , από Ελληνικό Ανδρομέδιο πληθυσμό , ο οποίος κατέφυγε εκεί μέσω των οπών των
πόλων , όταν το 9600 π.Δ.Χ. τα σεληνιακά σκάφη Βοωτιδών
εξεδήλωσαν γενική επίθεση εναντίον
εξωτερικής επιφάνειας του πλανήτη
μας. Το επίπεδο τεχνολογίας αυτών των Ανδρομέδιων Ελλήνων είναι μη
συγκρίσιμο με την σημερινή γήινη
τεχνολογία , και είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΟ με το επίπεδο της διαστημικής
τεχνολογίας των αναμενομένων στον
τοπικό γαλαξία διαστημοπλοίων από
τον Γαλαξία της Ανδρομέδας .}
Τους έχετε δει? Και άντε ότι υπάρχουν... Αφού έχουν τέτοια τεχνολογία γιατί δεν βγαίνουν ρε γαμώτο να τους σχίσουν όλους αυτούς που τόσα χρόνια ετοιμάζουν και έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο της καταστροφής μας? Τι κάνουν λοιπόν οι ανδρομέδιοι Έλληνες? Κρύφτηκαν στη γη σαν τις κοτούλες? Όχι απλώς δεν υπάρχουν... Και αυτά που λέτε είναι λόγια του αέρα. Ανδρομέδιοι μπορεί να υπάρχουν αλλά στη γη δεν το νομίζω... Πείστε με λοιπόν με αποδείξεις ότι υπάρχουν αλλιώς μείνετε στα λόγια...

Ελ Αλ.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛ-ΟΧΙΜ ΑΛ
http://www.easy-share.com/1914310828/Προς+Περιοδικα+γ.pdf
ΑΝΤΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΤΩΡΑ
ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι δουλειά έχουν οι Ελ με τους ελοχίμ και πρόσεξε όταν βρίζεις τον Αλ. Δεν ξέρετε τίποτα στην ο.ε.α. Στο εσωτερικό της γης κατοικούν ερπετοειδή τα οποία όπως λέει ο λιακο τα έκλεισε ο Μ.Αλέξανδρος. Μάλιστα υπάρχει μια ερπετοειδή φυλή με κόκκινοροζ χρώμα σε ύψος 1 μέτρου περίπου και κραυγή πιστέψτε με δεν θα θέλατε να την ακούσετε (αυτό σας το λέω εγώ). Το γνωρίζετε?. Μήπως με διαψεύδετε? Εδώ σας θέλω...

Ελ Αλ

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ είπε...

ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΓΝΟ ΤΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ.
Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΑΓΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΛΠΙΔΑ.
ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

πχρι είπε...

τρελα ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΑΝΟΗΤΟΙ;

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΕΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ .
ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ??
ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΓΑΜΗΔΙ ΣΠΑΣΕ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ 21/5/18 ΑΠΟ ΤΟ Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ,ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΑΤΑΔ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ. ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΕΘΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ 21/5/18 ΑΠΟ ΤΟ Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΑΤΑΔ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡ...