Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΒΑΚΤΗΡΙΔ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ E-COLI ΜΕΣΩ ΕΠΙΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ(ΑΓΓΟΥΡΙΑ) ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΛΛΟΣ ΠΑΘΟΝΤΑΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΩΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΑΓΓΟΥΡΙΩΝ. ΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 18 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΕΝΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΡΑ ΤΑΧΥΤΑΤΑ(ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΑΛΛΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΜΥΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΕΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ)

ΕΝΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΑΓΟΥΣΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΠΑΠΑ, ΑΣ ΘΑΨΟΥΝΕ ΠΕΝΤ-ΕΞΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ.

ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΙ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΩΤΕ, ΠΛΕΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ E-COLI
Germany admits Spanish cucumbers are not to blame for E coli outbreak
http://www.guardian.co.uk/uk/2011/may/31/e-coli-deaths-16-germany-sweden

O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ(WHO)ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟΥ E-COLI
WHO says German E. coli outbreak is new strain as death toll hits 18
http://channel6newsonline.com/2011/06/who-says-german-e-coli-outbreak-is-new-strain-as-death-toll-hits-18-2/

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ 365 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
E coli outbreak in Germany adds 365 more confirmed cases
http://www.guardian.co.uk/uk/2011/jun/01/e-coli-germany


Σχολιο ιστιολογιου ωρα μηδεν.

Ριξτε ιους δηλητηρια ψεκαστε καντε οτι γουσταρεται δεν σας γλυτωνει τιποτα ειναι η κατασταση για εσας μη ανατρεψιμη φτανει η ωρα μηδεν καριολιδες οτι και να κανετε, η νυχτα της μεγαλης σφαγης (ΠΕΡΣΕΥΣ)για τους εδω προδοτες φτανει ΣΥΝΤΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ : ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ . –

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ : ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΠΛΥΜΗΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑ...