Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΜΕ Γ.Τ.Ι.Α. (ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ)

Γ

 ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
ΣΥΜΠΑΙΡΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ  Γ.Τ.Ι.Α. (ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ(ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ- ΙΕΡΑΣΕΛΗΝΗ)  ΚΑΙ ΛΕΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ.

ΨΕΚΑΣΤΕ ΡΕ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ.
ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΑΡΕ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ, ΤΩΡΑ ΡΕ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΛΕΟΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΑΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΟΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΣΑΣ.

ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΤΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΦΑΖΑΝΕ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΣΑΣ, ΘΥΜΑΣΤΕ ΡΕ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ, 300 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝΕ ΑΛΛΙΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΑΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΩΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΗΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ, ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΧΑΜΕΝΟΙ


 ΥΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ Γ.Τ.Ι.Α. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ Π.ΚΑΜΜΕΝΟ, ΜΕΣΩ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ,  ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ...