Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ''ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ''

 ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ


ΣΉΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΆΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΈΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΤΡΊΤΟ ''ΠΡΟΣΩΠΟ'' ΤΗΣ ΑΓΊΑΣ  ΤΡΙΆΔΑΣ ΤΟ ΆΓΙΟ ΠΝΕΎΜΑ(ΕΡΕ ΞΎΛΟ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ)

ΓΙΟΡΤΆΖΟΥΝ ΤΟ ''ΦΩΤΙΣΜΟ'' ΤΩΝ ΠΙΣΤΏΝ ΠΟΥ ΤΗΡΟΎΝ ΤΟ ΛΌΓΟ ΚΑΙ ΚΆΝΟΥΝ ΠΡΆΞΗ ΤΟ ΛΌΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΎ ΠΑΤΈΡΑ ΓΙΑΧΒΈ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΤΖΕΝΤΑΙ.

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ''ΑΓΙΟΙ'' ''ΑΓΓΕΛΟΙ'' ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑΧΒΕ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΤΖΕΝΤΑΙ  ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ, ΟΥΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.


ΤΟ ''ΑΓΙΟ'' ''ΠΝΕΥΜΑ'' ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΤΕΙ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ,ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑΧΒΕ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΤΖΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ  ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ  ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

ΡΩΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ''ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ'' ΑΠΟ ΤΟ ''ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ''?????

ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΗΔΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ''ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ'' ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΥΣ

ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ "ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ-ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ-ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΟΛΙΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗΝΥΧΤΙΣ ΔΟΞΑΖΟΥΝ- ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ-ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ  ( ΙΗΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΥΠΕΡΑΓΙΑ- ΘΕΟΤΟΚΕ ΠΡΕΣΒΕΥΕ (ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΡΑΚΟ ΓΙΑΧΒΕ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΤΖΕΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ) ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΥΣΕΒΗΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ.

ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ  ΘΕΕ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑ ΓΙΑΧΒΕ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΤΖΕΝΤΑΙ ΙΟΥΔΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥ ΜΕΩΜΕΘΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ''ΦΩΤΙΣΕΙ'' ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΤΟΥΡΚΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕΛΤΖΟΥΚΩΝ?????

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ''ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ'' ΔΕΝ ''ΦΩΤΙΣΕ'' ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ  (ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΤΟΥΡΚΟΥΣ??????

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ''ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ'' ΔΕΝ ''ΦΩΤΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΟ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ???????

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ''ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ'' ΔΕΝ ''ΦΩΤΙΣΕ'' ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?????

ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ''ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ'' ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.

 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑ ΓΙΑΧΒΕ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΙΟΥΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.

ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.


 
ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΗΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1985 ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ  ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΑΚΙ,ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΑΛΚΟΟΛ,ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΧΑΣΙΣΑΚΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΗΤΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ  ΣΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ.

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΨΕΥΔΟΝΤΑ ΓΙΑΧΒΕ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΤΖΕΝΤΑΙ ΙΟΥΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΣΑΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΔΕΥΟΥΝ.

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.

  ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΖΟΥΣΑΝ ΔΥΟ ΦΥΛΕΣ Η ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΛΑΝΑ.
   ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΛΑΣΠΗ ΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΗΓΑΓΕ Η ΦΥΣΗ.

   ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΕΧΝΕΣ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΚΟΗΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΗ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ  ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΕ ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΤΟ ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΕΧΕΙ  ΕΞΟΡΙΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΕΥΜΑΤΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΚΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΑΛΟΓΑ-ΒΟΔΙΑ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ  ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΜΕΤΑΛΕΥΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΡΙΞΕΙ  Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

   ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΥΠΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

   ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΡΘΟΑΦΑΣΙΑΣ ΟΡΘΟΝΑΡΚΙΑΣ   ΟΛΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΠΟΥ ΔΟΞΑΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ.
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΛΙΚΕΣ ΡΑΒΔΟΥΣ ΠΟΥ ΥΨΩΝΟΝΤΑΝ 50 ΜΕΤΡΑ ΨΗΛΑ.

  ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ , ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

  Ο ΘΕΟΣ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ.


   ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΟΥΣ ΝΑΟΥ  ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Η ''ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ'' ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ  ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΛΙΘΟΥΣ.
   ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΜΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΟΞΑΖΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑΞΥ 9:OO ΚΑΙ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ''ΑΓΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ'' ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΟΝΗΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΗΧΟΣ ΚΑΙ  Ο ΙΕΡΕΑΣ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
Ο ''ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ'' ΤΟΥ''ΘΕΟΥ'' ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ''ΑΓΙΟ'' ΚΟΥΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΔΙΣΚΟ ΤΟ ΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΟΔΗΓΙΕΣ.
  ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.


  ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ  ΝΑ  ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΑΚΟΗΧΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ.
  ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΑΝ  ΚΙΝΗΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ  ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ.


  ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΡΕΛΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ  Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ.


ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΜΕ.


ΡΕ ΛΥΚΟΤΟΜΑΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ??

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΟΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΑΝ ΚΕΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΤΖΕΝΤΑΙ.


ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΙ  ΤΟ 1980 Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ 1990 ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ?????


ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ

ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΙ ΜΑΛΘΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ???


ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΤΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Η Ο.Ε.Α.  ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝVSΧΑΟΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ  ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΄ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΑΓΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

 ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ  ΕΩΣ ΕΔΩ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ 10.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΑΦΟΔΕΥΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ''ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ'' ΣΑΣ Ω ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝΛΗΘΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΖΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΖΩΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ
     
 ΒΛΕΠΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ''ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ''


                                                                    ΘΕΜΑ ΙΑ 31-5-1988
                                                                    ΦΑΚΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΕΚΤΟΝΕΣ 72 ΣΕΛ ΤΟΥ 1985


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΛΛΗΝΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ Η Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Η Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΑΠΙΘΑΝΟ....ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΠΑΜΑ.. ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, θΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΩΣ ΘΑΥΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ...ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ...
ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΖΩΑ ΒΟΔΙΑ ΓΙΔΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ ΜΕ ΕΥΦΥΙΑ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ...ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ....????
ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ..
ΝΕΟΛΛΗΝΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ GAY ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ (ΧΕΣΑΝΕ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ) ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ..

Υ.Γ. ΓΙΑΧΒΕ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΤΖΕΝΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΦΙΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο κείμενο της ΟΕΑ ειναι η "ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" (1982 αν θυμάμαι καλά).

Το έχω μόνο σκαναρισμένο αλλά τα γράματα δεν φαίνονται καλά.

Φίλε ellhnkaichaos μήπως το έχεις σε pdf ή κάτι άλλο δακτυλογραφημένο κλπ?

Είναι απίστευτο ντοκουμέντο και ισοπεδώνει τους εβραιοσαξονικούς εγκεφάλους της νέας τάξης κατα κράτος.

Ανώνυμος είπε...

Πριν 2 μερεσ ανακαλυψα το blog. με ολο τον σεβασμο προς την ερευνα κ την προσπαθεια "αφυπνισης" που κανετε, με ολο το σεβασμο για τον χρονο που αφιερωνετε κ με ολο τον σεβασμο προς την εν μερη δικαιολογημενη οργη που νιωθετε προς ολους αυτους που θελουν να καταδυναστευουν τον κοσμο, δυστυχως συμφωνα με το παραπανω αρθρο( εννοειται οτι ειστε αντιθετοι με τον χρισταινισμο) φαινεται οτι μπερδευεται ακρως την εκκλησια του θεου με την εκκλησια του κοσμου.σας παρακαλω παιδια μην βριζετε και οπως θελετε να σεβονται την οεα ετσι εσεις πρωτοι να δινετε το παραδειγμα σεβασμου προς τα πιστευω των αλλων ανθρωπων.

Ανώνυμος είπε...

Εχει παρατηρηθει πολυ τελευταια το γεγονος οτι αρκετοι διαβαζοντας τα κειμενα της οεα και τους σχολιασμους των ιστιολογιων αντι να εκφερουν μια εμπεριστατωμενη αποψη για τα αυτα που γραφονται εμμενουν στις υβρεις και δεν ασχολουνται με το ζουμι της υποθεσης... Τι θελετε να γινει δηλαδη, οταν κατανοεις μετα απο χρονια οτι σε κοροιδευουν διανοητικα και ψυχολογικα, σε ειχαν κανει ανδρεικελο των αρρωστημενων τους βιτσιων, ειναι ποτε δυνατον να μην βγαινει αυτο το μενος προς το προσωπο τους.. Ειναι δυνατον να μην βριζεις οταν ξεφτιλιζουν την ανθρωπινη υποσταση για αιωνες..
Αυτο το σχολιο το γραφω με αφορμη το σχολιο του ανωνυμου 15 ιουνιου 12.18
Δηλαδη ρε φιλε 2 μερες σε αυτο το μπλογκ αυτο σου εκανε πιο πολυ εντυπωση, οι υβρεις που γραφονται ? Δεν εχεις να σχολιασεις κατι πιο ουσιωδες...?
Με ολο τον σεβασμο προς το προσωπο σου ανωνυμος 13 ιουνιου 10:26 π.μ.

electron41 είπε...

Σχεδόν καλά τα πάτε με τα περί αυτοάμυνας και οι διάφορες συμβουλές που δίνετε , αλά με τα περί Χριστού και Ορθόδοξου Χριστιανισμού , μάλλον έχετε λάθος , διότι ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός διδάσκει την αγάπη , την καλοσύνη , τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους , όχι απληστία , να έχουμε συνήδιση και όχι τον πόλεμο . Αν όλοι οι άνθρωποι ήταν Ορθόδοξοι Χριστιανοί και έπρατταν αυτά που έλεγε ο Χριστός , θα ήμασταν όλοι σε έναν Επίγειο Παράδεισο . Αλλά υπάρχουν τα λαμόγια , οι άπληστοι και οι ασυνήδιτοι ( που για χάρη του χρήματος καταστρέφουν τα πάντα και δεν καταλαβαίνουν ότι αυτά που κάνουν θα γυρίσουν και θα καταστρέψουν και τούς ίδιους ), αυτούς πρέπει να πατάξουμε , γιατί αυτοί χαλάνε όλο το σύστημα. Όσο για τα θαύματα ( που έγραψε κάποιος ποιο πάνω ) μπορώ να πω πως γίνονται, υπάρχουν χιλιάδες μαρτυρίες για θαύματα .

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ είπε...

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ
ΤΡΑΒΑ ELECTROMALAKA ΣΤΟ ΜΑΛΘΑΚΟ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ είπε...

ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ 25-6-2011 ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ELECTON 41 ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΔΙΠΟΔΟ

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__ ΣΗΜΑ:::  (1):  Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΥΡ...